|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
14.7.2008 10:24:58   
Februarka08
˝Dobro jutro˝

Kakšno jutro je za mano... po usrani noči (spet nismo spali od 2h-4huser posted image user posted image ), zjutraj pridem na RR, dam na šporget mlek in čikiram... začne tisto steklo ropotati v mleku, pridem v kuhno, zagledam vulkan!!!!!! Mlek je bil že povsod... v predalih, omarcah, mah povsod...user posted image za zjokat, vam povem... ful kao prespana se lotim pomivanja, vmes še moj pride na kofe, kuham kofe, brišem tist k***** mlek, mi gre še kofe čezuser posted image mimslm, a je lohk še kej hujšgauser posted image user posted image se usedem za 5 min da tamalo nafutram, pucam naprej - vse je blo treba ven zložit...... tko da je zdej nekak v mejah normale... še stroje zalaufam, pol se grem pa stuširat... pa mogoče še na zajtrk, sej nisem več lačnauser posted image me je dec že nakuru da morm jest, če ne bo dam pršuuser posted image user posted image ne, sej sam zarad mleka, drgač bi že zdržala...
grem zdej tamalo do konca spedenat, ne vem kaj bi spet rada, ponoč sem mislila da se mi bo glava odprla, sem že štrik skor iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj bo tega konc, ne vem...

Mah, sem se mogla mal spihat, je kuj boljš.
Grem pod tuš pa neki pojest, pol pa upam da vas kej preberem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 101
14.7.2008 10:27:18   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

http://www.mameibebe.net/bt/2003290101.htm

A kera ˝uporablja˝ handling? Tko, čist 100%user posted image jest ne vednouser posted image sej se trudim, sam...

deloma delam tako, vsega pa ne. user posted image  preoblačim na previjalni itak, ne v naročju (to edino, če nisem doma, pa da je nimam kam uležat). nosim pravilno, ampak tudi napačno vidim. mah....

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 102
14.7.2008 10:40:16   
larisa
Jutro user posted image ,

uh je treskalo ponoči, ampak je samo mene motilo mali in  user posted image  sta spala kot topuser posted image user posted image

Sem pa ravno zdele zvedela, da greva zvečer na Seala, juhuuuuu, sem tolk vesela, da me še dež ne moti user posted image user posted image user posted image user posted image

Misar, kako pa narediš svež korenčkov sokec?user posted image  Sem pa res en buhtelj, tale GH mi bo še dala vetrauser posted image

Februarka, meni se prov smiliš, mislim, da si skos čist utrujena pa brez energije, bogica user posted image . Ampak sej bo res kmalu bolje, ko bojo naši user posted image  še mal večji, bo vse lažje user posted image
Drugač pa jaz kr izvajam handling, saj ti kar v kri pride, ampak v naročju pa noče bit ležečki in če skupaj sedim z njim, pol on tud pri meni v naročju sedi, pa se to  itak kao ne sme user posted image . Sam kaj čem, če pa hoče bit skos pokonci, sam ležečki ne user posted image

Joj komi čakam večer user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
14.7.2008 10:41:50   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mi imamo pa tako štalo doma. vse nekje leži, mize so polne, cote od mojga po celi spalnici. pol enkrat vse pospravim pa je kaki mesec mir, se nič ne odlaga in pol se spet začne. ne vem kak naj to zrihtamuser posted image ko moj začne nekaj pocat z akvarijij se začne nabiat in pol ko je že tolko se tut men ne da in samo vse odložim.

user posted image  mi imamo isti problem....povsod kej leži.user posted image  mah, čakam na en dan, ko me bo volje stran metat, pa bom vse pi****** zmetala stran.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 104
14.7.2008 10:43:25   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ela, jaz bi tudi kavo.

suzi, meni se pa septembra ali pa oktobra obeta obisk pri tebi. A naju z ano sprejmeš??? Več pa dobiš na ZS,d a ne smetim tuki na temiuser posted image

pinči, saj veš odgovor, a neeee?? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 105
14.7.2008 10:44:30   
mala_pikica
Ursi2, tudi jaz ti izrekam dobrodošlico, pa upam, da bo napregledu vse vredu. Imamo pa mi tudi Lukcauser posted image . Pa jaz sem tudi v tvoj album pokukala, imate pravega malega frajerčka doma. Glede varstva pa takole, ko boš pripravljena ga le daj za kakšno urco ljudem, ki jim poponoma zaupaš.

Februarka, jaz se tudi trudim, da Lukca nosim čim bolj pravilno. Mi pa je to rokovanje z novorojenčki in dojenčki poznano že od Lane.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 106
14.7.2008 10:50:33   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Misar, kako pa narediš svež korenčkov sokec?user posted image  Sem pa res en buhtelj, tale GH mi bo še dala vetrauser posted image

ja to je pa čist enostavno... al vržeš korenček v sokovnik al pa ga naribaš in stisneš v gazi, oz jaz kar v tetra plenički...in to je touser posted image user posted image

sem sprobala dat mali mal kolerabice...ja pa jadeuser posted image user posted image user posted image user posted image , tko nagravžne stvari pa res ni hotela jest...sem skor počila od smeha.user posted image user posted image user posted image
najbolj je zanimivo, ker lotila se je zelo pogumno, sam pol je uvidla, da je to groza vseh grozuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 107
14.7.2008 11:05:35   
Suzi*
ursi, dobrodošla. Glede dajanja v varstvo, se j epa treba čim prej navadit....tako otroka, kot sebe...pa je za vse pol lažje, če je kakšna nuja ga kje pustit al pa želja kam it. Sej prvič ti bo grozno, pol se pa navadiš. meni je zdaj kr fajn, če lahko katerga kje za nekaj časa pustim. anžej gre že kar na počitnice k babicam za par dni, sem pa tudi žano že parkrat za par urc pustila babicam ali pa možu.

pina, mah, ti deci. user posted image  ampak če ne gre zlepa s pogovorom, pač probej zgrda. ne vem. mogoče bo pa palilo. ti pa želim da se to zrihta pri vas, pa da pino še kaj migne po bajti namest tebe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 108
14.7.2008 11:08:56   
MetiLu
Pinči  sam to je pa res višek od dedca  če ne gre drugače, bo mogoče res treba kaj drastičnega narest,da bo dojel. Ne vem no, ne morem bit pametna, ker ga ne poznam, sam kaj takega si pa res ne bi smel dovolit. Ma kaj dovolit, da mu tud na misel ne pridejo take besede, ne pa da ti še na glas pametuje  Upam, da bosta uspela rešit tole situacijo  Men je misel na listku všeč, če smem pripomnit

Nuka, a pol prideš na naš konc? A boš ti šla tud predčasno delat? Jaz se grem dones ob 12.20 menit, ko moj pride s šihta, da bo Janeza prevzel

Ursi, dobrodošla med čveke. Kar hitro se vklopi  Upam,d aboste na pregledu vse lepo uštimali. Drugače sem pa jaz ravno ujagala eno fajn službico in če se bo izšlo, bom že zdej začela delat po par urc na dan, pa tud mene pri src stiska, ko bom mogla mojga fanta doma pustit  tolaži me to, da ga bo pazil možek, kre druge možnosti zaenkrat nimamo  sicer sem ga pa za kakšno urco do sedaj že dala v varstvo mami, tašči in seveda možeku, tako da sem šla sama malo v nabavo, pa mi ni bilo hudo. no mogoče prve parkrat

Mlavla  joj, ti prov zavidam. Midva sva spet jedla 2x ponoč  pa zaspal je šele ob 22.15

Bajsa, a ti pa kar takole  dej pejd po test, tud od enkat se lahko prime  jaz zdele tud nisem niti mal pripravljena da bi mela še enga, me je kr groza, da bi se kej prehitr prijelo. 4. avgusta grem po mireno, sam me lih j***, ker gremo 1.9. na dopust, pa ne bi rada, da bi mi skoz pacalo na morju  najbolj verjetno pa je, da te mal psiha daje  mš en kup obveznosti zdele nad glavo ...

Februarka, jaz tud mojga Janeza ne morem čist skoz pravilno nosit in dvigovat ... je že tko živahen, pa itak če bit samo pokonc, sploh v naročju

Ma, tale vreme je za ****, pred 10 min je scalo ko bi škaf obrnil, zdele se pa šajba dela pa sonce sije
Janez pančka dopoldansko rundo, jaz mu grem pa zdele krompirček in korenček skuhat, da bo papal ko se zbudi 

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 109
14.7.2008 11:11:51   
MetiLu
Ah, zdej mi je pa vse smajlije ven vrglo user posted image  sem tok cajta pacala tale post, da sem si ga preventivno v word skopirala, če bi mi rr ven vrglo in mi jo je user posted image  pol sem pa nazaj skopirala pa ni smeškov preneslo ...

Grem kuhat kosilce za mojga miška user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 110
14.7.2008 11:16:59   
misar
ej meti...ne rabiš nikamor skopirat...sam označ besedilo, daj copy, pa probaš najprej objavit, ko valjda ne rata user posted image , še enkrat odperš za odovor pa kar not prlimaš, tko, da ne rabiš nikamor duragm kopirat...deluje preverjeno user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 111
14.7.2008 11:21:33   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Čer!

Mesecnica bi ga takoj naročila, samo nekaj me zanima. A se plača potlej kaj carine, ker je s Hrvaške pa nad 60 €? Sem neki zasledila da se v temu primeru plača.

Meti pol se bomo pa jutri še kje srečal. Imam popoldne razgovor za službo, potlej grem pa še v nabavo v Tušm+ kakšne cunce greva z mojmu poiskat.

Jencili neki smo se menile za kavo, samo nič konkretnega.

Nuka - sem se pozanimala za carino in je sledeče: obvezno se plača DDV 20% na vrednost nakupa, carina pa ne, če je blago Hrvaškega porekla v nasprotnem primeru pa še carine 12%. user posted image
Tako, da je zdaj moj končno popustil in bom naročila na Hrvaško v Pulo k njegovi botri.user posted image  Pa bo še poštnina nižja.

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Čer!
No, pa smo že na 4. deluuser posted image !
Neurje je bilo spet noro danes. Pri nas se je začelo okrog 13h, pa na srečo več kot nekaj malega toče  ni bilo. Me je pa klicala mama prejle, da so pa pri mojem bratrancu pri Mostah imeli hudo neurje, da jim je streho odkrilo, ko so bili ravno pri njegovem očetu (mojem stricu) na obisku, pa so mogli takoj domov. Na žalost se je končalo tako, da je ob reševanju bratranec padel in se poškodoval. Sprva je bil v nezavesti, zato so ga odpeljali v LJ na urgenco in so ga obdržali v bolnici na opazovanju. Za roko se pa še ne ve, ali je zlomljena ali ne  user posted image user posted image user posted image .

O hudo. user posted image user posted image user posted image  Samo da bi bilo vse OK.

Pina - ne vem kaj naj rečem. Upam, da se vam pošlihtajo stvari. user posted image user posted image user posted image

Ella - full lepe slikce. Tvoja Zoja je res pravi cuker. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Joooooj kera šmekica user posted image ! Zoja pa je faca! Kje ste pa želvico dobil?

A bi me kera razsvetlila in mi povedala kaj so te nitke rdeče v izcedku??? Sej sploh zaspat ne bom mogla k topk študiram user posted image

Bajsa - se mi zdi, da si na dobri poti, da si ponovno nosečka user posted image .

Ursi2 - srečno pri zdravniku.

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

dan.

pri nas je blo včeraj cel dan takoooo vroče in soparno. za znoret. dopoldne smo bli lepo doma, popoldne smo šli pa na sprehod na otočec, pa pol še nekam na sladičko (kosilo smo imeli doma). Je bil prav lušten dan. Zvečer pa sodni dan...je treskalo, bliskalo, deževalo....za čez noč se je umirilo, dones ob šestih pa spet noroo. matr je padalo, pa še mal toče je blo vmes že navsezgodaj. Ampak se je pa končno ohladilo in je danes vsaj za živet, čeprav bomo verjetno kar noter, ker nam je oči dežno prekrivalo za voziček v LJ odpeljal. user posted image

Drugač smo pa ok.

edin Žana je včerej spet ob pol polnoči zaspala. Se je po deseti še tolk posračkala, da sem jo mogla komplet preoblečt, pol pa bi ona čvekala, spala pa ne več. user posted image  
Mi je pa včerej spila 20 ml čajčka po flaši. user posted image  a mogoče to vpliva na tolk kakanja? user posted image user posted image

zdej grem pa mei-tei izbrat. user posted image

Suzi - kako ti je uspelo, da je potegnila po flaši user posted image . Naša noče in noče...

Elma - bravo za težo. Full lepo napreduje. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Pina zate pa user posted image , res si mi boga. Pa zdiš se mi ful pridna, potem pa te tvoj Pino tako zajebava. Jaz pojma nimam kaj bi naredila v tvojem primeru, vem samo, da se mu sigurno ne bi pustila. Pri nas pa je ravno obratno, pa moj pravi, da samo nekaj čistim, pa to sploh ni res. Pa, ko rečem, da grem likati, mi reče: pa ne danes, saj boš jutriuser posted image . Pa jaz tudi tega ne razumem, da zakaj bi morali moški popoldan spati, razen v primeru nočnega dela. Moj nikdar ne hodi spati čez dan.

Pri nas ima naš iste fore. Saj ti ni treba pospravljat ali pa likat danes. Boš drugič user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

˝Dobro jutro˝

Kakšno jutro je za mano... po usrani noči (spet nismo spali od 2h-4huser posted image user posted image ), zjutraj pridem na RR, dam na šporget mlek in čikiram... začne tisto steklo ropotati v mleku, pridem v kuhno, zagledam vulkan!!!!!! Mlek je bil že povsod... v predalih, omarcah, mah povsod...user posted image za zjokat, vam povem... ful kao prespana se lotim pomivanja, vmes še moj pride na kofe, kuham kofe, brišem tist k***** mlek, mi gre še kofe čezuser posted image mimslm, a je lohk še kej hujšgauser posted image user posted image se usedem za 5 min da tamalo nafutram, pucam naprej - vse je blo treba ven zložit...... tko da je zdej nekak v mejah normale... še stroje zalaufam, pol se grem pa stuširat... pa mogoče še na zajtrk, sej nisem več lačnauser posted image me je dec že nakuru da morm jest, če ne bo dam pršuuser posted image user posted image ne, sej sam zarad mleka, drgač bi že zdržala...
grem zdej tamalo do konca spedenat, ne vem kaj bi spet rada, ponoč sem mislila da se mi bo glava odprla, sem že štrik skor iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj bo tega konc, ne vem...

Mah, sem se mogla mal spihat, je kuj boljš.
Grem pod tuš pa neki pojest, pol pa upam da vas kej preberem...

user posted image user posted image user posted image

No končno prišla do konca z branjem. Še ctr c stisnem za vsak slučaj user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 112
14.7.2008 11:23:51   
mesecnica
Drugače sem pa jaz v soboto in nedeljo naredila generalko po stanovanju. Včeraj sem še zavese oprala in zlikala. Pa moj mi je seveda tudi pomagal user posted image . Danes imam pa še en stroj za oprat (sem zimski kovter zamenjala z letnim pa ga bom oprala preden ga spravim) pa dva za zlikat in imam cel teden mir user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 113
14.7.2008 11:50:10   
Februarka08
Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se čimprej ˝porihtate˝ v vaši bajti.
Ella, Zoja je itak cukrčekuser posted image user posted image
Mlavla user posted image za spanje tvoje Neže in Bajsa prav tako user posted image za tvojo Zalo. Ne vem kdaj bo naši kapnilo, da mora bit mami spočitauser posted image user posted image
Bajsa, jaz tud mislim, da nisiuser posted image , če pa si, pa nič ne moreš, kajne?user posted image Držim pesti, da se vse porihta, tako kot sama hočeš.user posted image
Ursi, dobrodošla.user posted image Le pridno čvekaj.user posted image

Naša je zaspala prejle tok da sem se stuškala in pofruštkala, se usedem za rač. da bi v miru čaj spila in mal pogledala, se je že oglašalauser posted image , laufam do nje, vržem joško ven, že spi dalje. Upam da še mal potegne, da grem mal kavč popeglat. Kosilo bom že potem pripravila, zdele se mi res ne dauser posted image

Sem videla da se za kavo menite. Upam, da pridem... če bom kaj boljš volje kot donesuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 114
14.7.2008 12:24:58   
srečka nosečka
dan user posted image

Lana je zmazala 140 ml kašice iz jabolke in hruške, pojedla desno joško in spi, kot angelček. Sem opazila včeraj in danes, ko ni tako peklensko vroče, da veliko več poje.
Upam, da vas tole neurje, ki divja ni obiskalo in, da je pri vas vse OK.

ursi - dobrodošla, ti se kar pridruži čveku, tukaj so same super februarčice user posted image
Mi smo iz MB.
Pa dobro zrihtajta pri zdravnikuuser posted image

ella - mala je prava pozerka, luštna pa itak user posted image

mlavla - bravo za spanje. A si ji kvas ponudila? user posted image

pina - tole pri vama je pa divje. Samo toliko - ne pusti se, ker nisi njegova "pucfeca". Daj mu vedet kar mu gre. Pa naj se ga že enkrat prime! Zate pa en velik user posted image

bajsa - user posted image  za svanje toje pikice. Morda pa njim tudi ta ohladitev prija in zato lepše spijo.

Lana je tudi spala brez premora od 21,00 do 7,00. user posted image user posted image user posted image

jutri???

torek 15.7. srečanje mb
...še velja??

Kaskai, 10.00
mala_pikica
srečka nosečka
selma2?
Marusah
Janey

predlagam plan B, če bo dež: Evropark (romansa, al capone,...??) isto ob 10?

user posted image , komaj čakava user posted image

elma - a si bila na morju s tvojima sončkoma? Kako je bilo?

februarka - tole je pa user posted image , ko ti gre kaj "preko". Sem tudi jaz že večkrat mleko preveč zavrela in super, da imam po steklekeramično ravno predale z vsemi drobnarijami. Sem pol pucala kot blesava. user posted image

Sem spisala cel roman, upam, da ne zamerite user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 115
14.7.2008 12:30:03   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ah, zdej mi je pa vse smajlije ven vrglo user posted image  sem tok cajta pacala tale post, da sem si ga preventivno v word skopirala, če bi mi rr ven vrglo in mi jo je user posted image  pol sem pa nazaj skopirala pa ni smeškov preneslo ...

Grem kuhat kosilce za mojga miška user posted image

A več, da ko sem brala tvoj post sem si mislila - Meti ni nobenega smeškota napokala??? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 116
14.7.2008 12:42:18   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi - kako ti je uspelo, da je potegnila po flaši user posted image . Naša noče in noče...

je bla ful žejna očitno, pa zdej ji že kakšen teden ponujam flaško al pa tist aventov lonček....pa občasno mal potegne. sej bo počas, samo da skuži. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 117
14.7.2008 12:43:57   
Suzi*

Drugače sem pa jaz v soboto in nedeljo naredila generalko po stanovanju. Včeraj sem še zavese oprala in zlikala. Pa moj mi je seveda tudi pomagal user posted image . Danes imam pa še en stroj za oprat (sem zimski kovter zamenjala z letnim pa ga bom oprala preden ga spravim) pa dva za zlikat in imam cel teden mir user posted image user posted image user posted image .

mesecnica, a prideš še k meni?? joj, kolk si pa ti pridna. user posted image  a maš tolk pridno dete, da ti to dovoli, al je možek tolk priden???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 118
14.7.2008 12:53:54   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

mesecnica, a prideš še k meni?? joj, kolk si pa ti pridna. user posted image  a maš tolk pridno dete, da ti to dovoli, al je možek tolk priden???user posted image

Oboje user posted image . No mala je šla zdele spat, jaz pa akcija: likanje.

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
14.7.2008 12:57:01   
ELMA
Srećka ,Naša Elma tudi manj je ko je vroće .user posted image user posted image Lana je kr pridna da je je prespala celo noć , jaz zaenkrat lohk samo sanjam o tem naša je samo 2x prespala od 23.30-6.30 ...Upam da bo kmalu naredila reprizo .user posted image
Bili smo včeraj v Fiesi , sem se od deca mal spočila ,user posted image sama z otroci ,samo vreme je bilo za nič , pozno smo prišli domov  tko da nas je dež ujel.

Pina kar dej udari bolj z roko od mizo .user posted image
Vsi so isti , kot da so čaz eno luknjo, prišli na ta svetuser posted image  .Jaz tudi moram vsake tolk časa udarit od mizo in svojega oreng napiz*** , pa je boljš .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 120
14.7.2008 12:59:05   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Srećka ,Naša Elma tudi manj je ko je vroće .user posted image user posted image Lana je kr pridna da je je prespala celo noć , jaz zaenkrat lohk samo sanjam o tem naša je samo 2x prespala od 23.30-6.30 ...Upam da bo kmalu naredila reprizo .user posted image

Glede spanja moram bit res tiho, ker že od začetka prespi celo noč Samo prvi mesec sem jo zbujala, ker je mogla jest na tri ure.

Upam, da Elma tudi kmalu precpi cele noči.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 121
14.7.2008 12:59:26   
ella79
februarka sej zato morš jutri priti, da boš boljše volje user posted image jaz tudi danes nisem za nikamor, sem ravno odspala pomoje skoraj dve uri user posted image user posted image sam sem še vedno čist povožena user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 122
14.7.2008 13:00:56   
ELMA
A Bajse še ni nazajuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 123
14.7.2008 13:06:39   
bamby
pina, madonca, pri tebi je pa še huje kot pri meni user posted image . Jaz tudi ne vem, kaj se s temi deci dogaja user posted image user posted image . Mislijo,da smo zato doma, da smo le kuharice, sobarice, čistačice in lonci za joto user posted image . Se pa meni tudi ne bi zdelo prav, da mi me pred vsemi nadiral user posted image . Take stvari se razčistijo med dvema, ne pa da vsi poslušajo in potem vsak po svoje sklepa vse mogoče. Karkoli se bo pri vas razpletlo, držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ursi, dobrodošla tudi ti med nami!!!! Pri vas imate pa že kar 3 zobke user posted image . A že kaj GH uvajate? Kar večkrat se vklopi in nam kaj povej o sebi in o tvojem user posted image !!!!
Jaz sem jo tudi že pustila v varstvu za kako urco, pa Tima tudi in to večkrat. Po moje se bo treba kar navadit, da jih kje za kakšen čas pustimo,da se privadijo otroci tudi koga drugega, pa še sami sebe navadimo user posted image .
Sem tudi jaz pokukala v tvoj album. Super družinica ste, Luka pa pravi lepotec user posted image . Le po kom user posted image !!!

bajsa, menda ja nisi spet srečka user posted image ??? Se pa ne spomnim, kako je bilo. Po moje je itak pri vsaki malo drugače user posted image .

ella, kako Zoja uživa user posted image user posted image ! Super ste! Kako velik čolniček ste kupili? Jaz ga moram tudi še nabavit. Imamo pojutrišnjem namen iti v LJ.

elma, vidim,da jo tudi ti konec tedna mahneš na obalo user posted image . Mi gremo iz petka na soboto user posted image ! Super ti je Elma napredovala user posted image . Verjetno ji GH pomaga, da se poredila. Zdaj je že skoraj taka kot moja princess.

že tisočič sem pozabla vodo na štedilnikuuser posted image user posted image user posted image enkrat bom skurla bajto

Meni je do zdaj tudi že 2x uspelo lonec zasmodit, ker sem visela na RR user posted image user posted image . Nikoli mi ni bilo jasno, kako je možno vodo zasmodit user posted image user posted image .

Tudi pri nas je sekalo ponoči in lilo, da ga ni bilo konca. Anaja je fajn spala, midva z user posted image  pa slabše. Zbudila se je ob 7.30, pa sva do 8.15 še potegnili, pol pa sva šli na zajtrk mlečno-žitno kašico za okusom korenčka in jabolka. Je zmazala itak v nulo, pa še 60 ml mleka povrhu je spila. Dopoldan se je mal oigrala na podlogi inse ji je uspelo obrniti na trebuh user posted image . Malo ji je sicer bila roka napoti, pa ji je user posted image  pomagal rešiti jo, pa je bilo OK. Potem se je pa tudi na hrbet kmalu obrnila. Pa kolena je tudi začela k sebi vlečt, ko je na trebuhu, tako da bo po mojem kmalu pogruntala,da se lahko po vseh štirih hodi user posted image . Zaenkrat se na rokice še ne upira, visi le na komolcih.
Z bratrancem je pa na srečo OK. Tudi roka ni zlomljena in so ga dopoldan že odpustili domov in to brez odpustnice. Jo more priti popoldan iskat. Se mu je mudilo domov in ker je bilo vse OK in ker ima toliko opravit zaradi neurja (pride zavarovalnica na ogled in ocenit škodo) so mu dovolili oditi.
Jaz sem na balkon obesila cunje, pa jih bom šla verjetno kar s polivinilom pokrit, ker se mi zdi, da se bo vsak čas spet ulilo user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 124
14.7.2008 13:10:34   
srečka nosečka
bamby - super za tvojega bratranca
Anaja pa kar na trebuh in potem nazaj na hrbet? user posted image  Naša še vedno ne obvlada kontra obrata. user posted image  Bi meni zelo koristil. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.