|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
23.7.2008 8:43:15   
Janey
jutro

sayuri sllllaaaaaaaaaaaaadddddddddkaaaaaaaaaaaaaaa stauser posted image user posted image joj kak miceno je to..iiiiiiiiiiiiii

grem pogledat kaj ste včeraj načvekale, mene je spet tak zob bolel. sem imela že jutranji obiskuser posted image user posted image napišem pol ko preberem.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.7.2008 8:43:28   
Februarka08
Aja, še to - pri nas ful veter piha... upam da je v KR v mejah normale in ni mrazauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.7.2008 8:51:22   
ella79
februarka pri nas nič ne piha user posted image kaj bi rajš, da se notr dobimouser posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.7.2008 8:52:35   
ella79
naša je zaspala user posted image pomoje bova midve mal kasnej, zato februarka nič hitet. 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.7.2008 8:53:43   
ella79
sayuri kok sta fletna vaša user posted image user posted image ne morm verjet, da so ne dolg nazaj tudi naši februarčki bili taki user posted image to čist preveč hitr rastejo 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.7.2008 8:53:46   
misar
sayuri user posted image user posted image tako sta lepa, so mi kar solzice prišle user posted image

sicer pa dobro jutro

mi smo imeli po cepljenju vročino, spetuser posted image user posted image , pa sem preventino dala calpol...nič, kaj čmo. sicer, ko sem ji ob 4h zjutraj merila je imela sam 38˙C, po moje smo glavno vročino itak prespali, madoniš kakšna mama semuser posted image user posted image
naju je pa včeraj ko sva šli iz ZD ujel dež, no tamali ni bilo hudega, ker je v vozičku dobro zaščitena jaz sem bila pa mokra kot miš (povsem po mojem imenu user posted image user posted image )

super, da imamo danes sonček, bo spet kakšno konkretno vozičkanje padlo, vidim, da me neni13 že snubi user posted image user posted image . pa kati kati, ko bo maj ozdravel se vsekakor lahko dobimo na kakšni kavici, pa naj bo to čim prej user posted image user posted image .

grem pojest zdele zajtrk, pa še enkrat tamali vročino izmerim, ker se mi zdi še zmeraj nekam nenavadno toplauser posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 23.7.2008 8:59:11 >

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.7.2008 9:00:11   
Janey
kati kati boščka vidva. da vama čimprej gre na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jojjjj mala_pikica, oprosti zdaj ko sem prebrala sem se spomnila da si zadnjič napisala naj ti pošljem sms če boma šliuser posted image user posted image user posted image mi je zdaj tak hudo. oprostiuser posted image user posted image
lepo se imejte na morju
ellauser posted image user posted image za zojo. nas je vse skrbelo.

jaz sem imela pa včeraj spet tak zobobol. ne vem kaj je to. včasih me boli vasih me ne Z je na dopustuuser posted image user posted image če me bo danes spet grem jutri k dežurnemu, ker taka na morje ne grem. sploh pa ne na letalo, mi bo razneslo zob od bolečin. moram pa rečt da je bil lubek včeraj tak super duper, je vse pospravil in potem mi prinesel tableto in mi rekel da naj grem spat in mi v postlico prinesel toplo pleničko da sem si dala gor in me ene pol ure cartal da sem zaspala. res se je odlkupil za vse nazaj. ob takih trenutkih vem zakaj sem se že odločla da bom imela z njim otrokauser posted image user posted image user posted image malo heca, ampka res je bil superski in upam da tako tudi ostane.
zjutraj ko sem se zbudila me spet nič ni bolelouser posted image malo me je roka srbelauser posted image user posted image user posted image grem na wc in jaka začne jokat, letim v spalnico ga uspavam nazaj in nekdo vstopi skozi vrata(bom res jementi začela zaklepat) jaz se naredim kot da spim, sem  misla bo že šla nazajuser posted image user posted image valda govori janja janja kaj e spita...pol pa čujem da nekaj škrta po stanovanjuuser posted image se vstanem in ona daje v pralni strojuser posted image user posted image ok sej sma ble zmenjene da pride gor oprat, ker nimata kopalnice ampak ob 8ih zjutraj? brez mene?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ej še ena taka stvar pa prisežem, da bom našla stanovanje malega spokala mojmu rekla če hoče z nama naj pride, če ne pa naj ostane doma pa bo na komot. jaz hočem svoj MIR. a je to tolko?
a mi poveste prosim, če sem res tak zahtevna, da bi rada samo v miru živela? a sem jaz tista ko komplicira? ne vem večuser posted image user posted image vglavnem grem si narest za jest in pidem tipko glancatuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.7.2008 9:01:39   
Janey
miska naj čimprej vročina pade.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
23.7.2008 9:17:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka pri nas nič ne piha user posted image kaj bi rajš, da se notr dobimouser posted image

no, če pri vas ne piha, potem lahko da samo pri nasuser posted image glih zajtrk vase mečem, za tamalo mam že skor vse pripravlen, sam še ne vem kaj oblečtuser posted image uf, to bo še kalvarijauser posted image če pa ne vem a bo mraz al ne, al bo tko al bo drugačuser posted image za tamalo mam že sabo, a nej še zase vzamem?user posted image matr, sm blonduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
23.7.2008 9:18:02   
Neni13
Misar, bošček tvoj, upam, da nima vročine in se bolje počuti. No jaz zdaj krenem, tamali je že v vozičku.
Adijos...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
23.7.2008 9:18:08   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

naša že drugo kitico spančka. user posted image  Jaz pa grem malo stvari na kup vrečt, ker gremo jutri na morje. user posted image  Komaj čakam, čeprav gremo samo za 5 dni. user posted image

sayuri- kako sta zlata tvoja žabeca. user posted image user posted image

janey- user posted image , ne se sekirat zaradi tašče.

mala pikica - uživajte na morju. Škoda za včeraj, da se nismo srečali. Se pa obvezno moremo, ko pridemo vsi z morja. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
23.7.2008 9:19:11   
Suzi*
dan.

noč je bla nekaj srednjega. jedla 2x.
grem vas zdej malo prebrat.... kej pokomentirat, pol pa ven na sončka. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
23.7.2008 9:23:24   
ella79
februarka sej se lahko tudi notr dobimo, ker mislim da je danes res en veter napovedan user posted image ti pač sporočiš nuki, jaz pa bajsi user posted image

janey zob si pa le prej porihtej, da ne boš imela zato pokvarjenega dopusta. Jaz bi na tvojem mestu čist pop****, k ne maram da se kdo vtika v naše življenje, sploh pa ne ena tašča user posted image user posted image user posted image ti ji kar mal povej k svoje

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1263
23.7.2008 9:25:38   
Bajsa
Sayuri tvoja 2 žabca sta tko cortiš!!!!! Lubčke obema od naju 2!

Ella, Nuka, Februarka kdaj in kje zdej? Mi2 bova mele kr dolge rokave dons, mi ni nč vroče. Pa še lih mal bolš je madam, nebi rada da začne spet ful smrkat. No greva pojest in pol šibava. Se čujemo, al kaj?

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
23.7.2008 9:27:18   
Bajsa
Janey tvoja tašča je en user posted image  babji, ki se čist preveč vtika v tvoj  oz. vaš lajf! Pa povej da se pere ponoč, ker je zdele tza drag tok user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
23.7.2008 9:28:07   
ella79
bajsa, dejmo se potem kar v Qlandiji dobit, mal  čez deset user posted image to pa smo user posted image user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
23.7.2008 9:38:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka sej se lahko tudi notr dobimo, ker mislim da je danes res en veter napovedan user posted image ti pač sporočiš nuki, jaz pa bajsi user posted image

janey zob si pa le prej porihtej, da ne boš imela zato pokvarjenega dopusta. Jaz bi na tvojem mestu čist pop****, k ne maram da se kdo vtika v naše življenje, sploh pa ne ena tašča user posted image user posted image user posted image ti ji kar mal povej k svoje

ja, jest sem za to, ker sem bla zdele zunaj in ni nič kaj prijetnouser posted image user posted image a v Qlanidii?
Matr, sm mogla že desca nazaj na šiht pelat da mam lahko avto, sem čist premočena...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.7.2008 9:42:03   
Janey
tudi pri nas je brrrr...je bil zdaj poštar pa sem skoraj zmrznila ko sem v kratkih rokavih ven prišla. upam da se potem segreje, ker je res brrrrrrrrruser posted image user posted image

srečka tako kot včeraj??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.7.2008 10:45:46   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

tudi pri nas je brrrr...je bil zdaj poštar pa sem skoraj zmrznila ko sem v kratkih rokavih ven prišla. upam da se potem segreje, ker je res brrrrrrrrruser posted image user posted image

srečka tako kot včeraj??user posted image user posted image

Tako kot včeraj ja, malo vroče, malo mrzlo user posted image

user posted image  je hladno. Saj ne vem, če ne bi kar bunde ven privlekla. user posted image  
Kaj je poletje???? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.7.2008 11:22:43   
Janey
srečka mi2 grema zdaj od doma, mama še neke opravke. pokliči ko bosta prišli ven

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.7.2008 13:36:16   
kati kati
vsem hvala za spobudouser posted image user posted image user posted image za vas...
uglavnemdane sma vsaj dobro spala in celo do 9 zjutraj sem se tak fajn počutla ko že dolg nisma tak dolgo spala.
Zdejle pa spet Maj spi , se bom mu šla mal pridružit

Janey-tašče so kot vegete-vsepovsod se mešajouser posted image da te malo razvedrim!tako pa je če živiš z njimi!sej js tud pa zaenkrat ni problemov..

sayuri-zlata luštna pikecauser posted image user posted image user posted image

misar-držimo pestke da čimprej mine vročina.

neni-bomo se vidl, sam koze naj minejo da se nebi jih kdo nalezu.

zdej pa grem počivat, mam mal vročineuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.7.2008 13:39:36   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Janey tvoja tašča je en user posted image  babji, ki se čist preveč vtika v tvoj  oz. vaš lajf! Pa povej da se pere ponoč, ker je zdele tza drag tok user posted image

ta pocen tok je samo za vikende. user posted image  user posted image

midve sva z vozičkanja (zdej spančka), je bil prej sonček, se jo pa pol na hitro pooblačilo in začelo rosit. smo ful šibale domov in ušle tahudemu dežju. user posted image  tamala je dobila Frutek sokec od jabučke, pa bomo mal sprobale kako ji bo šlo.

ella, super da je Zoja ok! user posted image user posted image

janey, boga s tem zobobolom. user posted image  pa tašča spet straši gor pri vas? ti kar zalkepaj, pa odkleni, ko ste pokonci. ko spite naj vam da pa mir. user posted image

sayuri, kakšna mala pikca....joooj, sta luškana. user posted image user posted image  kolegica (Konina) pa novembra pričakuje user posted image user posted image . user posted image  komaj čakamo.

grem mal likat. user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
23.7.2008 13:40:24   
Suzi*
oo, tamala, sta ušla pred dežjem?? user posted image user posted image  midve sva. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
23.7.2008 13:41:17   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

Janey-tašče so kot vegete-vsepovsod se mešajouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
23.7.2008 13:44:34   
Februarka08
Tamala mi je cel sporočil zbrisala, ne vem kako ji je rataluser posted image user posted image je tko udrihala po tipkovnici da je vse zginlouser posted image

No, grem še enkrat - midve sva glih prav dam pršle, ker gre že dežuser posted image , del kosila se že kuha - juha iz lisičkuser posted image , drugi del dam pa sam v pečico in je narjenuser posted image user posted image pa še sladico sem nama kupilauser posted image pa še piškote sem nesla mojmu na šiht da majo zraven kofeta mal... pa naj reče, da ne skrbim zanjuser posted image Larisa je pa tud glih breskev pojedla in se še zdej oblizuje in dela mmmmmmmmmmmmuser posted image tok je dobre vole, da to ne morš verjetuser posted image še men je bla kisla tista breskev, njej pa nič zgleda...

Aja, ko sem dam prišla, sem zvedla da mamo novga user posted image v žlahti - user posted image Naceta, čez 2 meseca pa dobimo še enga Nacetauser posted image ne vem, a je ful popularno to ime, al kaj... ker men ni glih...user posted image

Grem, tamala že rjove...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?