Bajsa
|
No končno 5 minut časa . Včeri ni blo čez dan nič časa, če pa je že bil je bil pa comp zaseden, pol zečer ko pa bi jaz bla na compu običajno, sem pa že spala, ker sem bla čist . Ella upam, da bo z Zojo kmalu vse kot prej. Janey jaz sem ti zadnič celo seminarsko nardila na račun marel, sm ti ene 3 prpopala, sam niso tok fensi kokr od mlavle, ampak so pa pol cenejše. Meti da vam špila in da ti je všeč v službi. Februarka same dobrote. Kok je pa Larisa kjut , to bojo dreni pred bajto Pina ti maš pa tud take princeske fletne! No madam je imela noč super, je zaspala včeri že mal čez 7, se je pol zbudila čez eno urco, mal požnarala, spet mal zize obliznla in nazaj zaspala do 5.30, ko naju je oči zbudu, itak , ker je šel v službo, pa je zizo obliznla in spala do 9.30. No pol je bla mal prstjena, jo je skoz neki treba pedenat in se pogovarjat in svašta počet, še najraj bi pa vidla da bi se po rokah nosila, da bi lohk ferbcala okol. babji. No ampak smo preživel, je šla ob 12 spat in je spala debeli 2 uri, to se že dolg ni nardil . Sem vmes uspela nafutrat, mojga, pa mojo sestro in mami, pol sem spekla en tak dober peciv z breskvami in jogurtovo kremo, tak kt ena totrica, za obliznt . No pol sem še delavcem, beri en prjatu in 2 tasta, moj in njegov , postregla, je bla dons za kosilo jota, sm rekla, če že ne kuhamo jote tk, jo bomo pa tk . Jaz je sicer nisem jedla (zelje, fižol) ampak me je tk mikala. Baje da je bla dobra. Mal sem jo še mam dol nesla, jo bo mela ju3 za kosilo, da se ji ni treba matrat. ji tko noga zateka, da mam občutek da ji jo bo kr razgnal vsak cajt. No v glavnem, nardila sem enih 8l jote, a kok jo je ostal, ja lih še mal za mojga da jo bo pojedu k dam pride. No dons bojo pr naš bajt z izjemo mene in madam same prdule . In ker sem bla vmes zaposlena z prinašanjem piva, šnopsa, kave in vsega ostalega sem vas zanemarjala. Se globoko in iz srca opravičujem. No madam pa zdele že eno urco spi, je pridna, neki se je zgodl. Po moje so mi jo nazaj prnesl in odnesl tisto tečko, k je bla tuki zadnje par dni. A je dost izčrpno poročilo?