|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
22.7.2008 17:36:01   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

februarka kak si ti pridnauser posted image user posted image user posted image jaz pegle nisem mela v rokah že od maja, ko smo šli na morje.

evo jaka je zaspal, ati bo pa tudi vsak čas doma

ti imaš pač srečo, ko ti tašča vse spegla user posted image user posted image user posted image   - joke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lucky me

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
22.7.2008 17:39:21   
MetiLu
Moj žanček pa spi že uro in pol user posted image  jaz se pa že pol ure spravljam za peglo, pa si skoz govorim, da se bo itak vsak čas zbudil user posted image  Bi bilo bistveno boljš, ker same kozlarije po netu najdem in berem user posted image  Upam, da bomo dones tud dobr spal, pa zvečer si moram še glavo oprat ...

Jaz sem pa mislna it pol še malo ven, pa se spet k dežju pripravlja user posted image  mah, se bova pa notr crkljala user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1202
22.7.2008 17:42:27   
MetiLu
Punce, hvala za lepe želje za službico user posted image  upam, da bo res fajn tud pol, ko bom dobila bolj jasno sliko, kaj in kako se dela user posted image  zdej sem šele par dni delala, ampak mi kar fajn zgleda no user posted image  

Pina, a sta se kej zmenila za zick z možekom? Men je moj reku, da ga lahko prodam user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
22.7.2008 17:47:33   
srečka nosečka
Moja bejba že tudi spi uro in pol. user posted image  Samo 3x sem jo šla s trebuha na bok popravit. user posted image  Je huda, ko ne more še sama. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
22.7.2008 17:47:44   
Februarka08
user posted image naj vzame-ko sva not je sonce, prideva ven, pa oblačno pa mrazzzz za pop**** mah, sem prov slabe voljeuser posted image cel lubi dan s tamalo not... počas se mi že meša...user posted image sej ne vem več kaj naj delava, kam naj se dava... greva spet mal na kavč se igrat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1205
22.7.2008 18:38:05   
Bajsa
No končno 5 minut časa user posted image . Včeri ni blo čez dan nič časa, če pa je že bil je bil pa comp zaseden, pol zečer ko pa bi jaz bla na compu običajno, sem pa že spala, ker sem bla čist user posted image .
Ella upam, da bo z Zojo kmalu vse kot prej. user posted image

Janey jaz sem ti zadnič celo seminarsko nardila na račun marel, sm ti ene 3 prpopala, sam niso tok fensi kokr od mlavle, ampak so pa pol cenejše.

Meti user posted image user posted image user posted image user posted image  da vam špila in da ti je všeč v službi.

Februarka same dobrote. Kok je pa Larisa kjut , to bojo dreni pred bajto user posted image

Pina ti maš pa tud take princeske fletne!

No madam je imela noč super, je zaspala včeri že mal čez 7, se je pol zbudila čez eno urco, mal požnarala, spet mal zize obliznla in nazaj zaspala do 5.30, ko naju je oči zbudu, itak user posted image ,  ker je šel v službo, pa je zizo obliznla in spala do 9.30. No pol je bla mal prstjena, jo je skoz neki treba pedenat in se pogovarjat in svašta počet, še najraj bi pa vidla da bi se po rokah nosila, da bi lohk ferbcala okol. user posted image  babji. No ampak smo preživel, je šla ob 12 spat in je spala debeli 2 uri, to se že dolg ni nardil user posted image . Sem vmes uspela nafutrat, mojga, pa mojo sestro in mami, pol sem spekla en tak dober peciv z breskvami in jogurtovo kremo, tak kt ena totrica, za obliznt user posted image . No pol sem še delavcem, beri en prjatu in 2 tasta, moj in njegov user posted image user posted image , postregla, je bla dons za kosilo jota, sm rekla, če že ne kuhamo jote tk, jo bomo pa tk user posted image . Jaz je sicer nisem jedla (zelje, fižol) ampak me je tk mikala. Baje da je bla dobra. Mal sem jo še mam dol nesla, jo bo mela ju3 za kosilo, da se ji ni treba matrat. ji tko noga zateka, da mam občutek da ji jo bo kr razgnal vsak cajt. No v glavnem, nardila sem enih 8l jote, a kok jo je ostal, ja lih še mal za mojga da jo bo pojedu k dam pride. No dons bojo pr naš bajt z izjemo mene in madam same prdule user posted image user posted image user posted image .
In ker sem bla vmes zaposlena z prinašanjem piva, šnopsa, kave in vsega ostalega sem vas zanemarjala. Se globoko in iz srca opravičujem.
No madam pa zdele že eno urco spi, je pridna, neki se je zgodl. Po moje so mi jo nazaj prnesl in odnesl tisto tečko, k je bla tuki zadnje par dni.user posted image user posted image
A je dost izčrpno poročilo? user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
22.7.2008 18:39:28   
Suzi*
medve sva ble pa danes uro in pol zunaj na vozičkanju. sva glih lepo vreme (brez dežja) trofnle, je prav pasalo, pa še tamala je malo zaspala in je bla pridna. zdej pa je šel mož z anžejem v trgovino jaz pa večerjo kuham za njega. pol pa počas dat otroke spat, zvečer pa upam, da se bova mal stisnla, pa kakšn filmček skupej pogledala in mogoče tud kakšno rekla. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.7.2008 18:42:08   
Bajsa
No kar sem se zapomnla sem pokomentirala, če sm kej pomembnega spustila, se opravičujem.
Jaz bi se ju3 z veseljem oglasila, ampak žal po vsej verjetnosti ne bo šlo, ker mam spet polno hišo delavcev, pol pa veste kako je to. Je treba bit kr na razpolago user posted image . Mogoče pridem, obljubim nič. Se bomo slišale, ok?
Počakam, da se madam zbudi, pol jo pa hit napokam še na en giro, za pol urce, da bo še mal svežga zraka dihala, ne sam stanovanje al pa trgovina user posted image

No zdele pa še mal pogledam na net za ploščice in kuhinje, da nam spet ob polnoči brskala.
Evo se je že zbudla.

Šibava, se še pol javim...

pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.7.2008 18:43:27   
Suzi*
joj, hudouser posted image ...sem prej tamalo dala kar v lupinco, jo privezala in dala v kuhno, ker kuham. se je nekej igrala, jaz sem pa prej sem gor skočila, pridem nazaj v kuhno in ona sladko spi. user posted image user posted image  moram še kdaj patent sprobat. je zaspala ob prasketanju meska na štedilniku. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.7.2008 19:03:28   
MetiLu
se je mal sonček pokazal in šibava ven pred večernim ritualom. Sej ne vem kdaj bo šel spat, ker je 2 ure spal user posted image

Bajsa, dej mi mal kuharskih receptkov, ki jih uporabljaš za Zaliko, napiš, če se ti da, PLISSSSS. naš se nad zelenjavo ne navdušuje preveč, pa ne vem, kaj naj skupaj kombiniram, da bo jedu user posted image  sadje in danes riževa kašica so zakon, takoj ko so v igri, korenček, bučke, krompir se pa navdušenje mal neha user posted image  zdej ga dopoldan itak ati nahrani, tko, da je on kuhar user posted image  aja, pa po hruški je revček tok težko kakal user posted image  sva malo jokala včeraj, pa sem ga šla hitro razvit,pa malo potelovadit, pa pomagat prtisnit, da sva baso ven dobila user posted image  user posted image

no, šibava, se slišmo zvečer pred spanjem (mojim user posted image )

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.7.2008 19:27:22   
kati kati
mateja-seveda koze napadajo...

uglavnem sem od zdravnika poleg vodenik koz imam še mastitis.
goro antibiotikovuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
22.7.2008 20:03:15   
kati kati
maj ima vodene koze, js pa mastitisuser posted image pa sem še js na antibiotikih

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
22.7.2008 20:03:29   
ella79
kati bogica še ti user posted image user posted image a ti maš tudi vodene koze user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.7.2008 20:04:00   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

maj ima vodene koze, js pa mastitisuser posted image pa sem še js na antibiotikih

aha zdej mi je jasno user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1214
22.7.2008 20:17:57   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

kati bogica še ti user posted image user posted image a ti maš tudi vodene koze user posted image

hvala zauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
22.7.2008 20:22:14   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

Hojla po 100-ih letih..

pri nas je vse bolj ko ne po starem le da spimo sedaj res cele noči, pol pa tmalega ob 8.ih pripopam na zizo in spi še do 10-ih ali 10.30.user posted image user posted image user posted image carsko upam samo da bo čm dlje tako.Mali ful dobiva na teži in cm, pri 4m in pol je imel 8200 gr in 65cm. In to sam od mojega mleka sej ne morem verjet pa take male zizike mamuser posted image .

Kati Kati a vi mate pa kr kozike al kaj. Groza!!! Vem da so razsajale po našem koncu ja. Upam da jih naš ne bo fasal.

Lp vsem čvekam

lepo da se kej javiš, js bi kr nehala dojit ker sem že fasali 3. mastitis, sam ker mam mleka za izvoz, res velik , tak kot ti a ne ?

res lepo spite, mi pa se še kr budimo-ponoči maj je!
danes pa celo brez spanca,takšnega kot sem navajena...

uglavnem mormo s edobit kej na pijači

pa neni13 pa misar-ve celjanke-ko bomo zdravi se lahk kej dobimo!tole pa mi je res vse porušlouser posted image user posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
22.7.2008 20:35:24   
ella79
kati ne prenehat dojit user posted image verjamem, da je zoprn tale mastitis in antibiotiki. Veš, da so tvoje zizike za tvojga Maja še vedno najboljše user posted image user posted image

naša spet obvlada uro v nulo, je že pri palčkih user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1217
22.7.2008 21:15:16   
ella79
kje pa ste vse user posted image naši očitno spanje na trebušču izredno paše, ker se je spet obrnila user posted image pa sem jo nazaj na hrbet dala, pa se je še enkrat obrnila, tako da jo bom kar pustila, ker ji očitno res tako paše. Sicer mi je mal zoprno, ker tako prej ni nikol spala, sam sej je zdej že tok velika... pa še zna se že obrnit nazaj user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
22.7.2008 21:38:03   
Februarka08
Čeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
22.7.2008 21:43:20   
Februarka08
Kati, bogicauser posted image user posted image jest sem mela lažjo obliko mastitisa, brez antibiotikov na srečo, pa je bolel kot user posted image . Ti pa že 3.user posted image Naj se ti čimprej pozdravi in lepo mlekec teče. Če ga imaš za izvoz, bodi srečna in doji dokler lahko, čeprav vem da boliuser posted image Da se bosta z Majem lahko še naprej crkljalauser posted image

Naša je pa šele zdele zaspalauser posted image prej je za 5 min mal čez 8 (sem že mislila za mašo datuser posted image ), pol se je pa pri nama v dnevni igrala in crklala, pa 2x sem jo mogla preoblečt ker je vse pobruhalauser posted image user posted image mah...

Bajsa, tvoje poročilo je bilo uspešno oddano, ti opravičimo izostanek od poukauser posted image jutri pa če boš le lahko, se na hit mal oglasi da kakšno rečemo, tist šnops jim pa pusti pred vrati, da bojo vedl kje ga majouser posted image

Ella, a potem za jutri velja, al kako? A bova sameuser posted image ? A pošljem še Nuki sms? Aja, pa user posted image za Zojo da tako lepo spi.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1220
22.7.2008 21:43:45   
MetiLu
O Februarka, a si zgovorna? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1221
22.7.2008 21:44:44   
MetiLu
Ah ti šment, si me prehitela user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
22.7.2008 21:48:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ah ti šment, si me prehitela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
22.7.2008 21:51:32   
Februarka08
Nič, grem pa še jaz spat, vidim da se ni kaj za zgovarjat z vamiuser posted image smotke, vse vrt zalivateuser posted image pravilnouser posted image user posted image

Pridem zjutraj pogledat, da vidim če kavica še velja pa kje in kdajuser posted image

Lepo nočko vsem, naj naši februarčki lepo spijo.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1224
22.7.2008 21:52:20   
Janey
čer
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobila živčni zlom. eno uro sem se mučla da je jaka zaspal...uf...zdaj sem cela naspidirana, ene parkrat sem hodla na hodnik kričat v povšter ko da sem malo pritegnjena. če pa je zaspal, pa se zbudil v isti sekundi 10000000x aaaaaaaaaaaaaaaa....samo da zdaj spi.

bajsa hvala sej sem vidla in te v bc šla tudi gledat, ampak to je vse taki šrot plajtravi da mi je škoda tega denarja, ker ni malo. sej ne vem če bomo kupili. če bomo, potem bomo to ki ima mlavla.

grem nekaj pojest še pa spat. pa zob me spet boli, pomoje od živcev

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?