mala_pikica
|
Dober večer punce! Janey in srečka, a sta danes bile na kavici? Škoda, pa ravno danes sem bila pri mami. Sem pa srečko videla, ko je šla po cesti proletarskih brigad. Jaz pa sem z avtom stala v križišču. Drugače pa smo mi po starem. Luka zopet lepo spi, ponoči se 2 do 3x dojiva, sicer pa je ful dobrovoljček. Jaz ga kopam že nekaj časa v veliki bani, ker res ful brca in tolče po vodi, tako, da banice mi že nekaj časa ne uporabljamo več. Pa počasi se pakiramo na morje, gremo jutri ponoči in nas nebo 14dni. Upam, da bomo imeli lepo vreme in, da bo voda topla, da se bo tudi Luka lahko kopal. Februarka, ti si pa res ultra pridna, ni čudno, da si zmeraj utrujena. Pa tvoje kosilo tudi meni zgleda slastno! Pina tudi mene je po porodu velikokrat bolela glava, zdaj pa mislim, da me je samo enkrat . Sploh se mi zdi sedaj, ko imam otroke, da je cel , če me kaj boli ali pa, da zbolim, pa morem taka še za otroke poskrbeti. Tvoji punci pa sta pravi lepotički . Meti za službico, si se že fajn navadila na novi ritem. Pa super, da se je tvoj Janez že plezati naučil. Suzi, a ti pa si bila na Ptuju. Bi se pa res lahko dobili na kakšni kavici pod Pohorjem. Drugič pridi raje v Habakuk . Nič zdaj pa grem spati, me jutri čaka naporen dan, .....pakiranje, to mi je ful zoprno . Lp
|