|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
22.7.2008 21:52:34   
MetiLu
Čer!
Evo, moja je umita, Janez spi, ati dela pa do 23.00, tko da ga ne mislim, čakat in grem spat,da bom zjutraj spočita user posted image  ... če verjamete user posted image
Je bil Janez ful priden in ker po večerji še ni bil zaspan, sem ga kar v ležalnik dala in mi je delal družbo v kopalnici, medtem,ko sem se tuširala user posted image  pa še celo glavo mi je uspelo oprat... mater mam zdej spet del sama s sabo, k delat hodim, sem ugotovila, da nimam nič pametnega za oblečt user posted image  sem bila zdele skoz v nekih takih udobnih oblačilih, da se mi prov ne lub več neki oblačit ... sploh zjutraj, ko moram vse tako hitro spedenat ...

Kati, si pa res bogica s temle mastitisom user posted image  

A jutri je kava? Jaz pa zdej ne morem pridt user posted image  se boste še kdaj kej na naš konc priklatle? Kdaj pride Dolenjk< z dopusta, da bo že tist pohod zorganizirala? user posted image

Sem pa pozabila povedat, da znamo mi nekja novega in sicer puzat v rikverc user posted image  sem se dones tamalmu nasmejala do solz, k je take zganjal na igralni podlogi user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
22.7.2008 21:55:29   
MetiLu
Nočko punce, jutri spet delam, pol sem pa na kavi zmenjena, tko da se vam javim zvečer user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
22.7.2008 22:00:49   
ella79
čer user posted image
februarka kaj bi ti? jaz sem bolj take smotane volje, sam ena kava bi mi pa vseeno pasala. Se zjutraj dokončno zmenmo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
22.7.2008 22:15:24   
pina-1
čer.
končno je vse v normalnem stanju. Ana je pri palčkih, mia je na poti, Pino kavč peglauser posted image , kuhnja je spedenana, stanovanje v mejah normale in jaz sem končno prišla do RRuser posted image

kati vi ste prov bogi. Upam, da se čimprej pozdravita.
meti jaz sem ani danes skuhala zelenjavno mineštrio. Sem ji dala malo čebule, en košček bučke, en korenčke, en krompirček in malo blitve ter peteršila ( tega glih za vzorec). sem vse skuhala in dodala malo soli in zmiksala. Je kar jedla. Pa še za 2x nama je ostalo.
suzi bravo za žano, da je tako pridno zaspalauser posted image
bajsa, ti pa pridno pedenaš tele tvoje delavce. PRidna punca. Samo zaradi tega nas pa še ni treba zanearjatuser posted image

ella, za kaj si pa ti slabe volje?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
22.7.2008 22:55:31   
Bajsa
Ja Pina jih kr morem mal pedenat, ker konc koncu zame delajo user posted image , sm taka da hočem, da je odlično narejeno in vem, da zato lahko oni zahtevajo odlično postrežbo user posted image . No ju3 dobijo samo ajmoht user posted image .
Meti na tej strani ti kr neki receptov piše http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php
Drgač pa npr. dons je madam jedla cvetačo in 2 žlički rjavega riža zraven, vse samo z vilčko pretlačim in mal zalijem z vodo v kateri se je kuhal. Pol npr. ji dam skupi cvetačo in korenje, al pa tud sam korenje, pa bučke in krompir, zadnjič sem ji dala bučko in za noževo konico masla notr. kar se sadja tiče pa jabolko+hruška, samo jabolko ali  samo hruška, samo banana, al pa banana + jabolko / hruška/ marelica / breskev. Sem ji nardila zadnjič breskev z marelico, pa ji je blo ful kislo, pa sm ji kr še mal banane notr dala. Mi2 nisva kej več probale, to je to za enkrat. V bstvu niti nimam ideje kaj bi še. Mam pa par receptov, ki sta mi jih Ella in Buči poslale, pa ti lohk mailam, mam tvoj mail. A ti pošljem?
Evo spet cel roman user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal sem že zaspana, bom šla počas spat.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
22.7.2008 23:07:30   
mala_pikica
Dober večer punce!

Janey in srečka, a sta danes bile na kavici? Škoda, pa ravno danes sem bila pri mami. Sem pa srečko videla, ko je šla po cesti proletarskih brigad. Jaz pa sem z avtom stala v križišču.

Drugače pa smo mi po starem. Luka zopet lepo spi, ponoči se 2 do 3x dojiva, sicer pa je ful dobrovoljček. Jaz ga kopam že nekaj časa v veliki bani, ker res ful brca in tolče po vodi, tako, da banice mi že nekaj časa ne uporabljamo več.
Pa počasi se pakiramo na morje, gremo jutri ponoči in nas nebo 14dni. Upam, da bomo imeli lepo vreme in, da bo voda topla, da se bo tudi Luka lahko kopal.

Februarka, ti si pa res ultra pridna, ni čudno, da si zmeraj utrujena. Pa tvoje kosilo tudi meni zgleda slastno!

Pina tudi mene je po porodu velikokrat bolela glava, zdaj pa mislim, da me je samo enkratuser posted image .  Sploh se mi zdi sedaj, ko imam otroke, da je cel user posted image , če me kaj boli ali pa, da zbolim, pa morem taka še za otroke poskrbeti. Tvoji punci pa sta pravi lepotičkiuser posted image user posted image .

Meti user posted image  za službico, si se že fajn navadila na novi ritem. Pa super, da se je tvoj Janez že plezati naučil.

Suzi, a ti pa si bila na Ptuju. Bi se pa res lahko dobili na kakšni kavici pod Pohorjem. Drugič pridi raje v Habakuk user posted image .

Nič zdaj pa grem spati, me jutri čaka naporen dan, .....pakiranje, to mi je ful zoprnouser posted image user posted image . Lp

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
22.7.2008 23:10:56   
Bajsa
No Meti jaz ti bom kr poslala user posted image .
Sm se odločla, da bom ju3 user posted image  v trgovino, ker rabim po meso za ajmoht it, pa bom spotoma zviz še na user posted image , a nism faca user posted image .
No zdej pa res grem spat, ker drgač bom ju3 namesto na kavi tkole:  user posted image

Evo še ena fajna stran: http://www.menstruacija.si/login, za vse ki jo že imamo in za tiste, ki je še nimate, ampak jo boste glih tko duble, ja ja, nobena ji ne uide user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Sladke sanje!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
22.7.2008 23:12:35   
Bajsa
Mala pikica uživajte na morju!!!!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
23.7.2008 0:22:51   
Bajsa
Zdej grem pa res spat user posted image user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
23.7.2008 7:03:26   
pina-1
prva?user posted image

noč je bla ok in zbudia sem se tudi kar dobro, tako da sem za enkrat dobre volje.

grem na kavo pa upam, da do takrat pridetena planouser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
23.7.2008 7:19:00   
ella79
druga user posted image
danes sem pa že boljše volje, o flekih skoraj ni več duha user posted image user posted image
februarka, bajsa in še katera želi, danes, 10:00 Gibigib, k je sonček user posted image bajsa a boš šla tok zgodej v trgovinouser posted image a še nuki sms pošljemo?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
23.7.2008 7:31:23   
mala_pikica
tretja user posted image .

O samo, da je Zoja vredu, super. Pa fajn se imejte na kavici.

Pina, mi smo tudi dobro spali. A se ti Ana nič ne zbuja ponoči za hranjenje. Moj Luka se zbudi ene 4x. Ga je zjutraj mož previl in je rekel, da ima plenica ene 2kg. Samo pri nas samo to pali, da gre na ziziko, ker z dudo ga ne morem pretentati, ker tako dolgo gnjavi, da dobi zizo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
23.7.2008 7:33:52   
ella79
mala pikica hvala, vi pa uživajte na morju user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
23.7.2008 7:41:15   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

tretja user posted image .

O samo, da je Zoja vredu, super. Pa fajn se imejte na kavici.

Pina, mi smo tudi dobro spali. A se ti Ana nič ne zbuja ponoči za hranjenje. Moj Luka se zbudi ene 4x. Ga je zjutraj mož previl in je rekel, da ima plenica ene 2kg. Samo pri nas samo to pali, da gre na ziziko, ker z dudo ga ne morem pretentati, ker tako dolgo gnjavi, da dobi zizo.

ana se ne zbuja po noči. sicer to noč se je enkrat zbudila. sem ji samo dlesni namazala, ji dala dudko in je zaspala. POl se je pa ob 6 zbudila za jest in sedaj je zopet zaspala.

ella jutro. lepo da je z zojo ok. Škoda da ste tako daleč. Meni bi se tudi prilegla ena kavica v dobri družbi

Neposredna povezava do sporočila: 1239
23.7.2008 7:48:05   
ella79
pina meni bi se tudi prilegla ena kavica v dobri družbi nekje na obali user posted image  user posted image
danes energija je, tako da se pegli obljubila, da jo zdele popeljem na en mini sprehod user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
23.7.2008 7:53:36   
nuka
Ne bo treba nič SMS-a poslat user posted image . Sem vidla zdele za kavico. Pridemo sam da tavelka gospodična vstane, tko da lahko mal zamudimo.

Sem mela par dni dopust pred rr. Mi je časa zmankal. Zdej je pa vrt uštiman, omare pospravlene tko da bom sedaj imela čas še za vas.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
23.7.2008 7:54:47   
pina-1
ella, jaz vas vabim že več kot pol leta, da se primajite na obalo, pa nič od tega. Mogoče septembra le uspete pridet do obaleuser posted image

me bomo danes sigurno šle do kopra. Kopale se sicer ne bomo, ker je po moje voda kar mrzla, glede na vreme zadnjih dni. BOmo pa vsaj malo na luftu.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
23.7.2008 7:54:58   
nuka
Ella ne me spominjat na peglo. Mam sigurno za 4 ure peglanja. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
23.7.2008 7:56:18   
mala_pikica
O Ela, si ti pridna. Jaz imam še ogromno za narediti danes, sploh ne vem s čim naj začnem. Jooooj, kako jaz sovražim user posted image   pakiranje. Zdaj spijem kavico in apiritivček, potem pa akcijauser posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
23.7.2008 8:01:55   
Neni13
Dobro jutro,
noč super.user posted image user posted image
Kati se mi pa res smiliš, jaz sem zaradi mastitisov nehala dojit, ker sem ga imela non stop(vsak teden) in zraven vročino 40. Vem, da je full hudo.
Pa tvojega Maja še vodene napadajo.Boščka...user posted image user posted image

Misar, danes dopoldan ga prisekam v mesto..

Neposredna povezava do sporočila: 1245
23.7.2008 8:02:04   
Bajsa
Dobro jutro!

Men so spet madam zamenjal, se mi zdi, da se menja kt v unmu filmu dvojčici, sam da je ona vsak drugi dan oz. noč tečka user posted image . Pa dobr sej ponoč ni bla tko tečka, je pač zaspala šele po 22, pa je bla budnica ob 2, pa spet ob 5.30 ko je šel oči po € user posted image , in pol valda ni hotla nazaj zaspat do 7, se je drla in vse, je hotla zizo namest dude. Sm bla že čiiiiist živčna, pa sm valda popustila. Ziza v usta 2 min in je zaspala, še zdej spi in me prov zanima do kdaj bo.
Zdele si grem čokolino prpravt, pa kavico skuhat, pridejo delat, pol k se madam zbudi pa hitr še njo zrihtam, v trgovino in pridem na kavo, al pa najprej kava, pol trgovina, ker morem po meso, pa nebi glih da se mi osmradi.
Pridem hit nazaj, sam zamešat grem user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
23.7.2008 8:07:06   
ella79
nuka ti že veš kdaj morš na RR pridt user posted image user posted image user posted image

mala pikica, kaj pa imaš za aperitivček user posted image

bajsa ti se znaš super organizirat user posted image user posted image

zdej pegla mal počiva, je že zmatrana tako kot jaz user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1247
23.7.2008 8:34:45   
sayuri
Jutro punce. Sem vam dolžna še slikico :) Sicer sem jih dala nekaj tudi v album. Drugače pa vam tukajle predstavim moja dva žabca user posted image  - Levo je Lovro, desno je Zara.

user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
23.7.2008 8:38:14   
Februarka08
Jutro...

grem prebrat kaj je novgauser posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image angelčka malauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
23.7.2008 8:42:06   
Februarka08
u, madona a že ob 10huser posted image jest sem še v gatamauser posted image

laufam.............................

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?