|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
23.7.2008 21:25:12   
Janey
čer
kati kati tale z vegeto je pa res dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečka
meni se je tudi kava luštala pa sem šlakar k eni kolegici domov, pa sem pol do 4ih tam ostalauser posted image vreme nama jo je pa zagodlo neuser posted image ko sem sla od doma je blo še dobro, sem šla tankat pol pa v qulandijo iskat darilo za seko od mojga ma jutri rojstni dan, pa še v špar pa sem nama kupla ene rogličke pa za lano pa jakca neke kaše, pa sma pol s kolegico pojedle rogličkeuser posted image user posted image

ella kaj je to a l'oeil?? za otroke? mi tega nimamouser posted image pa super za nakup...res nisi nič dala za vse touser posted image user posted image

bučka živjo, te ful pogrešamo tuuser posted image ti boščica moja, kaj si pa jedla? upam da si zdaj dobro.

no jaz sem pa cel dan lutala okoli, pol sem pa šla po lubija ker je bil taki dež da ni mogel z motorom prit in smo šli po papirje za v tunizijo(letimo tja ob 6.40 zjutraj kar je superca nazaj pa b 4ih kar ni najbolj superca za naju, za malega je pa zakon če bo le spal) pol sma šla pa še jest pa domov. doma smo napolnili bano in sprobalui fredijauser posted image user posted image mala žaba je tako delala po bani...kak bo užival, ful se veselimuser posted image user posted image user posted image valda smo meli cele kolobocije, ker ati ni zategnil naramnic na freduiju preden ga je dal v vodo..ta naš ati je ena pojava...vse po liniji najmanjšega odpora. zdaj se je v bano spravo in me kliče naj mu nosim stvari, eno po eno eveda, mu bom dala eno po eno po gofliuser posted image user posted image user posted image sej je faca samo včasih pa tut nimam mira, se mi zdi kot da imam 2 mala otroka doma.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
23.7.2008 21:28:41   
Janey
ne morem verjet da ste v teh 10 min ko sem pisala tooolko načvekale

evo sem gremo:
http://travel.hotels-and-discounts.com/index.jsp?pageName=hotInfo&cid=59562&hotelID=234088&city=&stateProvince=&country=&hotel=01&gclid=CIr1y7ze1pQCFQxRtAodCkQ5Cw

sem malo slike gledala kak bo...maaajkaaauser posted image user posted image user posted image user posted image kak se veselim

mi smo vedno pičli ciganijo v kakem kempu..sej nič ne rečem, vedno smo uživali, samo zdaj ko grem pa prvič tak malo na lepše pa v hotel pa to, pa komaj čakam in se noro veselimuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
23.7.2008 21:29:04   
Janey
upsuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
23.7.2008 21:35:56   
ella79
janey to je francoska 'znamka' za user posted image je pa žal samo v KR in LJ. Imajo pa vedno neke akcije, in je bilo najprej znižan -50%, pa potem še na to ceno mislim da -70% user posted image
http://www.t-a-o.com/
tale vaš dopust pa že na slikah dobr zgleda user posted image user posted image user posted image uživajte user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
23.7.2008 21:38:30   
Bajsa
Čeeer!

Sorči ker sem bla tko hitra dons na kavici, oblubm, da si drug teden vzamem več časa, ga bom mela, ker se baje zdele 10 dni ne bo bč delal, razen v soboto (k je zajuser posted image  štromar in namesto,da bi pršu prejpšnjo sob, pride to), sej ne da sem se ful veselila piva pri ga. in g. Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image .

No v glavnem dan je minil kr dobro. Otroške sobe so že razdeljene, kok so majhne user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsaka ma komi 6m2, sam kaj pa nej, al pa eno 12m2, po moje je tko že dobr, al kaj vi mislte? Bom ju3 mal poslikala pa slikice gor dala, boste vidle kako hitro napredujemo user posted image . Morem kupt ploščice za kopalnico. Kakšna ideja za barvo, znamko. No znamka mi ni tok važna, važn mi je da so nekje srednjji cenovni razred, da so kokr tok kvalitetne in da je barva taka da se ne pozna kuj vsaka pikca gor. Al sm zahtevna user posted image

Meti jaz dam kr zraven kuhat ene 2 žlički riža. Sej itak se kuha enih 10 do 20 minut, tko da je riž tud čist razkuhan, pa pol sam z vilčko pretlačiš in je.
Madam je pojedla dons še mal kašice cvetača z rižem, prej ko se je pa zbudila pa še pol velike banane. Je bla čist zaspana, zaspat pa ne. Sm komi skuhala kosilo (ajmoht) mmmm je blo dobr, k je bil iz lepga piščančjega mesa, sej to bo že madam kmal lohk jedla, sam bi mogla brez začimb, pa sam nakonc ko bi zanjo vn vzela dodat začimbe, bom probala enkat.
No komi komi sem jo prepričala in je okol 15 zaspala, spala je pa skor do pol 6. Pa zdej tud že pridno spi, že skor eno uro user posted image user posted image user posted image user posted image .
No zdej pa morem eno breme narest user posted image , pridem hit nazaj user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
23.7.2008 21:39:49   
MetiLu
ah nič ne bo z likanjem, gledam Ramseya user posted image

ajde, se jutri kaj oglasim

Nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
23.7.2008 21:47:29   
Janey
ella kje pa je v lj? v btc? ful majo lepe stvari, pa res poceni zdaj ko je pa znižano pa je tak zastonjuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
23.7.2008 21:51:17   
pina-1
čer.
ste ble pridne popoldne in fino čvekale. Po moje bo šefica kar zadovoljna z nami, ko se domov primajeuser posted image
V naši bajti še ni miru. Ana sicer že pančka, tati je tudi že zasedel svojo pozicijouser posted image , Mia pa še vedno straši po bajti. Bom ogla zaropotat, pa bo hitro vse kot mora bituser posted image

Bajsa, vi pa res hitro napredujete z stanvanjem. Glede barve, pa sem jaz za rdečo. Mi2 mava deče roza kopalnico, pa brez bordur. sva sama sestavila vzorček in je prišlo mega. PRaši suziko, kije slike vidlauser posted image user posted image user posted image

ZDejle sem se melone najedla, pa bi še kar neki papilauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
23.7.2008 21:55:00   
srečka nosečka
čer, user posted image

danes popoldan pa res ni bilo kaj za brat, sama sem pa tudi bila lena, da bi kaj napisala. user posted image

janey - škoda res, da se nismo videli, sva se z Lano včeraj v vajini družbi prav lepo imele. Za rogljičke pa dobro, da sta jih s kolegico popapcale, da jih ne bi šparala do naslednjega srečanja. user posted image
Hotel je pa super, glej, da se boste lepo imeli, veliko cartali in čuvali Jakca. Pa za Nejo kaj povadita. user posted image

buči - čimprej se pozdravi user posted image

Mi smo pa danes dobili Ikein stolček na posojo (nov). Pa ga bomo kar zadržali. user posted image  Mala je noro uživala v njem.
user posted image

user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
23.7.2008 21:55:12   
Februarka08
Čer.

A pri vas tud kaj piha veter? Pri nas je tako kot bi bil sodni danuser posted image dobesedno... upam da ne bo kaj hujšega, me je kar strah noči.user posted image
Buči, čimprej se pozdravi.user posted image user posted image

Larisa je najprej zaspala za 15 min, potem za 5 min, upam da zdele spi za par ur, če ne bom pop**** fasala.user posted image Ji grem hitro vse naštimat za jutri zjutraj ko mava cepljenje da nam še pol letala kot zmešana... Sem si mal izpisvala kaj vse rabimo za tale vikend ko gremo od doma... jao, jao, pa to ne morš verjet... vse morš met sabo, nikol ne veš kaj boš rabu... jutr bom pokala kot user posted image ...

grem še hit prebrat kaj je še novga pri vas, potem pa pripravit za jutri... me že zdej zvija če bo vse ok z Lariso po pikiciuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
23.7.2008 21:59:15   
pina-1
srečka, a ne da je ta stol super. A ti misliš, da so naši otročki že zdej lahko noter. Jaz ga še nisem sestavla, čeprav mam tudi tisti povštrček za napihnit za okoli. pam da razumš kaj sem mislila.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
23.7.2008 22:00:13   
Februarka08
Janey, saj je tole Monastir, a neuser posted image Midva sva bla lani tam, in je blo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , predlani pa tud v Tuniziji, ampak v Hamametu - je blo pa še boljšuser posted image user posted image user posted image Tunizija nama je čist prirasla k srcu... sam da Larisa mal zraste, gremo pa še drugam kej pogledat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
23.7.2008 22:02:23   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

srečka, a ne da je ta stol super. A ti misliš, da so naši otročki že zdej lahko noter. Jaz ga še nisem sestavla, čeprav mam tudi tisti povštrček za napihnit za okoli. pam da razumš kaj sem mislila.

Ej, ko sem našo dala noter je zgledalo tako, kot da bi vsak dan sedela v tem stolu. user posted image  Potem po mojem ni panike. Itak pa bo sedaj v njem samo v času hranjenja. Poskusi dat Ano not, pa boš videla, kako ji bo ustrezalo. user posted image  Verjamem, da bo uživala. user posted image

Mi pa tiste blazine nimamo. user posted image  Sem jo na netu iskala, pa ne najdem. user posted image  A se dobijo samo v Ikeii? Jo moramo še nabavit, ker pol je še bolj komot user posted image .

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
23.7.2008 22:06:53   
mesecnica
Buči - upam, da se čimprej pocajtaš user posted image .

Janey - hotel je pa res full lep videt. In plaže tudi user posted image . Uživajte.

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

janey to je francoska 'znamka' za user posted image je pa žal samo v KR in LJ. Imajo pa vedno neke akcije, in je bilo najprej znižan -50%, pa potem še na to ceno mislim da -70% user posted image
http://www.t-a-o.com/
tale vaš dopust pa že na slikah dobr zgleda user posted image user posted image user posted image uživajte user posted image

Kje v Lj pa je ta štacuna?

Buči - men se zdi, da bo čisto v redu 6m2. Naša tudi nima nič večje. Pa čist OK zgleda za enega user posted image . Samo dobro razporeditev narediš in si zmagala.
Kar se ploščic tiči, men je full všeč oranžna user posted image .

Srečka nosečka - uhhh huda slikca. Full je srčkana. A že tako sedi?

Februarka - upam, da boste v redu prenesli cepljenje. user posted image  Mi ga imamo tudi jutri. Računam, da bo vse OK.

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
23.7.2008 22:10:18   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Ja ful lepo sedi. user posted image   Danes je že brez opore sedela par sekund čisto sama. user posted image  Sicer pa je ne forsiam v sedeč položaj. Kdaj pa bi naj sploh sedeli že sami???

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
23.7.2008 22:15:02   
Janey
srečka to je to:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70046622

sem pa vidla da majo nek nov stol, bo treba it malo pošnofatuser posted image user posted image

za nAjo vadimouser posted image user posted image bi blo pa tut neja kul(nejc, janja) ampak jaz sanjam o naju že ohohoho časa, tak da...sploh ni vprašanjauser posted image user posted image

grem pod tuš, pol pa pisrček pristavit

Neposredna povezava do sporočila: 1316
23.7.2008 22:15:07   
mesecnica
Jaz pa naše ne pustim, da bi sedela user posted image . Pa ne vem, če je to OK. Tudi, ko jo imam v naročju, jo imam malo poležano. Ona bi se rada sicer dvignila, ampak ji ne uspe.
Kako pa ste pri vas prišli do tega da sama sedi?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1317
23.7.2008 22:17:35   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Ja ful lepo sedi. user posted image   Danes je že brez opore sedela par sekund čisto sama. user posted image  Sicer pa je ne forsiam v sedeč položaj. Kdaj pa bi naj sploh sedeli že sami???

otrok sam pokaže pomoje, tam od 5 meseca naprej...naš se v ležečem položaju dvigne do polsedečega sam in tako ostaneuser posted image user posted image se špana in trebuške trenira da bo mel radiatorčke (za lanouser posted image user posted image user posted image )

srečka res je blo fino včeraj...lepo se imejte na morju in se vidimo ko se mi vrnemo z rajauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1318
23.7.2008 22:17:57   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečka to je to:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70046622

sem pa vidla da majo nek nov stol, bo treba it malo pošnofatuser posted image user posted image

za nAjo vadimouser posted image user posted image bi blo pa tut neja kul(nejc, janja) ampak jaz sanjam o naju že ohohoho časa, tak da...sploh ni vprašanjauser posted image user posted image

grem pod tuš, pol pa pisrček pristavit

danke anke user posted image , kakšen je pa nov stolček? Jaz nič ne najdem, očitno sem "blond" user posted image  user posted image

Sori za ime, morda pa bosta dve in bo rabila dva imena user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
23.7.2008 22:21:01   
mesecnica
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20140047
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30090476

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1320
23.7.2008 22:21:18   
srečka nosečka

Jaz pa naše ne pustim, da bi sedela user posted image . Pa ne vem, če je to OK. Tudi, ko jo imam v naročju, jo imam malo poležano. Ona bi se rada sicer dvignila, ampak ji ne uspe.
Kako pa ste pri vas prišli do tega da sama sedi?

Mene so pri P vprašali, če že kaj sedi ob opori (5,5M). user posted image  Dotakrat sem jo res malo dajala v sedeč položaj, npr. če mi je na krilu sedela, drugače ne. Pa so rekli, da je že lahko v sedečem položaju, vendar ne dolgo.
Naša je še vedno zadovoljna če je "ležečki". V vozičku se nikoli ne pritožuje.

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1321
23.7.2008 22:21:23   
Janey
srečka se mi pa več ne da nazaj na ikeio stran

si na www.ikea.at ??
pol pa greš tam kinderzimmer in essen in imaš vse za hranjene
pa kolko majo novh stvari..men je mešaaa od tega, jaz sem nora na interier in dekoracijo. v doto tak sploh ne smem, v ikeo pa še manj, pod 100 evrov me ni ven. ko sem mela še čas je blo vse tak tipi topi domauser posted image user posted image mah grem raje spat prej, preden se spet zbediram

Neposredna povezava do sporočila: 1322
23.7.2008 22:21:46   
mesecnica
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90124510

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1323
23.7.2008 22:22:09   
pina-1
naša se pa sama iz polsedečega položaja dvigne v sedeči in tako stoji neki časa. Pol pa prevaga naprej.user posted image
Jo pa tudi jaz silim nazaj, ampak me hudiček ne uboga. Ko ona hoče sedet sedi.
Mogoče pa res probam, da vidim kako ji bo pasalo. Srečka a si ga ti sama sestavla ali mora biti oška roka za noge uštimat?

Neposredna povezava do sporočila: 1324
23.7.2008 22:22:43   
Janey
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90124510

tole je tut novo

zdaj grem pa res :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?