|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
20.7.2008 13:56:22   
jencili
no, pri nas spet neki novga.
Ati je pršu od soseda (kateri nam je tudi posodil posteljico za Taj-a) in zraven prnesu še stolček za hranjenjeuser posted image . In Meti veš kerga? Prima pappauser posted image user posted image user posted image
Nas pa tam čaka še stajica, če jo hočemouser posted image

Madona, razen ležalnika, prenosne posteljice in avtosedeža nisem rabla čist nč kupit. Poceni otrok bi se temu reklouser posted image

Drugače pa Taj še vedno spančka...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.7.2008 13:56:38   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ciao punce....evo mene po 500 letih.....sem začela z vami kot nosečnica, potem pa zabluzila po poti user posted image . Malo sem prebirala, pa vidim, da ima ena od vas Slexa od Brevi. Zanima me če je zadovoljna in če je vreden svojega denarja.
Drugo pa: ali ima že kateri od vajinih sončkov zobek? Mi smo ga zagledali par dni nazaj. Pa me zanima, če je opazila pri tem kakšne spremembe na otroku...karkoli.

Jaz sem ga komaj naročila, če si mene mislila user posted image . Tako, da ti še ne morem poročati kako se obnese. Pa naša se zaenkrat samo doji, zdaj enkrat bova začele še z uvajanjem GH. Jaz menim, da je stolček res predrag, ampak kaj čem. Mi je pa full praktičen in ga bomo dolgo uporabljaliuser posted image . Upam vsaj...
Zobkov pa zaekrat še nimamo.

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Mary to pa ne drži, da je mleko po 1m pa samo hrana in cartanje. Mleko je zelo kompleksna živa stvar podobno kot kri, saj vsebuje čez 200 aktivnih snovi, ki dojenčka ščitijo pred vdori raznih virosov in mikrobov v telo. Dojenček je prvih 6m zaščiten ravno preko mleka in snovi, ki jih je prejemal preko posteljice  že v trebuščku. Po 6m pa že začne počasi delovati njegov lastni imunski sistem. V mleku so imunoglobulini A, ki prekrijejo steno dojenčkovih prebavil in jih na ta način ščitijo ravno pred vdorom virosov in bakterij. Seveda pa ima tudi dojenje še po 6m zaščitno funkcijo.
Normalno pa je, da tudi dojeni dojenčki zbolevajo, znano pa je tudi, da ponavadi hitreje okrevajo, bolezen pa poteka v večini primerov v bolj blagi obliki. lp

S tem se tudi jaz čist strinjam user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Sm še v še eni dilemi. In sicer al Taj-a dat v športni del vozička al ne. Tkole doma glih ni zadovoljen več, če ga daš ležat, ker ne vidi okoli sebe, v košari pa nisem glih porajtala, da bi kej na veliko ropotal. Dolžina mu je še ok, po širini, pa je že malo ozko. Kaj vi mislite?
Aja, pa dons smo zmontirali pravo posteljico Taj-uuser posted image user posted image user posted image
Do zdej je spal v zibki...

Naša je še kar v košari, pa bo v začetku drugega meseca stara 6 mesecev user posted image . Zaenkrat se še nič ne pritožuje, le košara ji ratuje prekratka user posted image .
user posted image user posted image user posted image  za posteljico za Taj-a. Želim ti, da bi ti lepo in dolgo spal notri user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 927
20.7.2008 14:21:31   
ella79
dan user posted image
bajsa veš da si super mama user posted image user posted image in Zala je super punca user posted image user posted image da je spala celo noč je čist dober znak, da tale zamašen nosek ni nič hujšega

jencili hvala vam za lep popoldan, k se je že mal v noč zavleku user posted image user posted image aja, pa za pivo tudi. Super sosede mate user posted image user posted image

naša ima pa danes po ličkih ene rdeče fleke, pa par manjših drugje po telesu user posted image a je to od jabučka, ki smo ga včeraj začeli jest user posted image danes sem ji ga tudi dopoldan že mal dala, sam mislim, da bo sedaj par dni premor. Pismo, me je kar mal zaskrbelo, moj že paniko, da gremo k dežurni user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.7.2008 14:51:47   
MetiLu
Mi smo pa že po kosilu, Janez žaga drugo rundo, dones je ob enajstih pojedu 100 ml kašice jabolko-hruška user posted image user posted image user posted image  vsak dan poje več user posted image  no, pa naslednja runda dojenja je bila ob 14.00, tko da smo tale obrok GH kar dobr zaštratal user posted image
Ella, moj Janez je tud mal pikic dobil, ampak samo po ličkih user posted image  Tud jaz ne vem, al je to od hrane al kej druzga user posted image  
Jencili, mate pa res super sosede user posted image  jaz sem ti že zadnjič rekla, da ga komot lahko daš v šprtni del user posted image  sej Freestyle se čist poleži, pa lahko mu za udobje notri naštimaš eno rjuhico, pa bo user posted image  Glede GH pa začni ko boš ziher, samam boš najboljš vedla, kdaj bo Taj pripravljen jest.
Glede dojenja se tudi jaz strinjam z Malo pikico user posted image

Zdele pa kofe spijem pa še kakšen mafin v želodček vržem (sem unim z nutelo dones dodala še ovsene kosmičke ... njamsi), zraven pa noge u luft, ker sem čist zmatrana. Sem bila pridna, sem med drugim tud kopalnico zribala dones user posted image  Popoldan moram pa še peglo sprehodit, pa Janezovo omaro prepucat, mal cujne ven zmetat, pa pogledat, kaj imamo že za na jesen user posted image  da bom šla lahko še mal v šoping user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 20.7.2008 14:53:14 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.7.2008 15:14:15   
ella79
meti jaz tudi ne vem al je od hrane al kaj. sam niso pikice, prav tako flekec oz. več flekov skupaj user posted image

jaz sem zadnjič tudi delala mafine z kosmiči, jabolki in cimetom in so bili noro dobri, moj je reku da so boljši k pa kateri koli prej user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.7.2008 15:24:36   
Bajsa
Punce hvala za tolažbo!!!! Dobite za kavico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja prejle sem madam sčistla nosek kokr se je dal, je vreščala zraven ko da jo iz kože slačim, sam pol je pa pogruntala, da se laži diha in je bla hit boljše volje.
Zdej greva pa na breskev, marelico in banano, je čas za popoldansko malico user posted image . Kok se k men stiska dons, se prov vid da me rab user posted image . Jaz jo mam tok raaadaaa!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.7.2008 15:26:40   
Bajsa
Ella in Meti upam, da vam pikice in fleki hitro izginejo in da ni nič hujšega!
Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobre sosede, pa mate res pocen otroka user posted image .Za sokca tud super, z GH pa začni ko bo Taj zainteresiran, sej bosta že najdla pravi čas, ti že veš k si mamica kdaj je to user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.7.2008 15:30:12   
MetiLu
http://www.productreview.com.au/showitem.php?item_id=42614 

Sem se tok nakurla za Slexla, zdej sem pa brala tele kometarje, pa sem spet en kup minusov najdla user posted image  pa lih mojga sem nahecala, da ga gremo jutri pogledat v pikapolonico user posted image

Zdel bom pa še enkrat tegale od Bajse naštudirala, morm najt enga, ki postavljen ne bo zavzel preveč prostora... prima papa je spodaj pri nogah čist preširok in predolg za v našo kuhinjo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.7.2008 16:06:59   
mesecnica
Mene je pa tole čist prepričalo:
http://www.testberichte.de/testsieger/level3_babymoebel_kindermoebel_kinderhochstuehle_253.html

Če ne bi tegale naročila, bi pa TripTrap-a user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.7.2008 16:12:22   
kati kati
pr nas so koze v napadu, o kolk jih ima...pa je kr bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 935
20.7.2008 16:13:06   
mesecnica
Upam, da se čimprej poštimate user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.7.2008 17:14:53   
amaya
tiste z zobki: a ste ga s čim mazale? hladile? Jaz sem vzela en gel v lekarni pa ga ima tako rad, da niti do dlesni ne pridem user posted image .

O tem slexu bom pa še malo preštudirala........

Koliko vas je na GH in kdaj ste začele....SE OPRAVIČUJEM, KER KAR TAKO VDIRAMuser posted image IN TEŽIM....

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 937
20.7.2008 17:16:37   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

http://www.productreview.com.au/showitem.php?item_id=42614 

Sem se tok nakurla za Slexla, zdej sem pa brala tele kometarje, pa sem spet en kup minusov najdla user posted image  pa lih mojga sem nahecala, da ga gremo jutri pogledat v pikapolonico user posted image

Zdel bom pa še enkrat tegale od Bajse naštudirala, morm najt enga, ki postavljen ne bo zavzel preveč prostora... prima papa je spodaj pri nogah čist preširok in predolg za v našo kuhinjo user posted image

In kaj je tisto, kar te je zmotilo?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.7.2008 17:17:33   
amaya
Ej punce, kje je pa kaj Pina-1?????

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.7.2008 17:49:28   
jencili
pri nas se dons kr ne nehauser posted image

Smo se vseeno odločili in dali športni del vozička v akcijo. Sam Meti, mi nimamo novega, ta k ga pa mamo se pa poleži mislim da manj kot vaš, sam bom vidla. Bom mogoče malo podložila, če bo treba.

Aja, sosed o katerem sem pa prej govorila, pa nam je vse to dal in ne posodiluser posted image
So face tile naši sosedje.

Smo mel pa sposojeno zibko in košaro od vozička, pa smo jo lepo dons tud že vrnili, da nam ne zavzema placa v hišiuser posted image

Dons je kr en produktiven dan...user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.7.2008 17:51:21   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili hvala vam za lep popoldan, k se je že mal v noč zavleku user posted image user posted image aja, pa za pivo tudi. Super sosede mate user posted image user posted image

Ella, v veselje nam je bilo. Upam, da ob priliki ponovimouser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.7.2008 17:51:57   
itata
dan,
se javljam mal iz morja. je brat uletel in ima prenosni rač z dostopom prek telefona... pa mal firbcam. pridne ste, vidim že 4 del odprleuser posted image  jakob ga "biksa" sto na uro in uživa dvesto na uro. mal je zapopadu bolj voziček in se malo bolj vozi v njem in opazuje, kar pomeni, da mal več bluziva okol... dojenje 2x ponoč pa še vedno ostaja. probavava mal hrano in je priden jedec sto na uro. sploh ne rabi slinčka. sem si pa tudi privoščila mal časa zase in šla na masažo, včeraj, ko je še moj prišel, smo šli pa celo malo ven zvečeruser posted image  sama pa tud mal nadoknadla jotouser posted image . z jakobom sva šla pa itak vsak večeruser posted image  
grem zdej mulčka merkat in palačinke delat. pridne bodite in se vračam nasl vikend!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.7.2008 19:50:28   
jencili
ooo, itatauser posted image
super, da uživate in da si lahko vzameš kako minutko tudi zaseuser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.7.2008 21:45:01   
ella79
čer user posted image
čist na hitro, naša ima pomoje kar eno konkretno alergijo, sumim jabolko. Gremo jutri k zdravniku, k men tole nič kaj dobro ne zgleda user posted image ima pa po ličkih, vratu, notranji strani stegenčkov, mal po riti, pa fleke po rokicah, nogicah, trebuščku. Sem prav slabe volje in polna skrbi. Očitno je ne srbi, k je čist dobre volje. nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.7.2008 21:52:01   
jencili
Ella, dobro opravite jutri pri zdravniku.
Zagotovo ni nič hujšega, možno da ji je res jabček kej ponagajal. Vse se bo zrihtalo, ne skrbi.

nočko tudi tebiuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.7.2008 22:08:40   
jencili
kje se pa dons vse potepate? To je pa prov čudno, da že tok ur nikjer nobene praktično. Kaj se vse odvajate?

Jst pa jutri zvečer grem na lepše in me ne bo do četrtka, pa se mislila dons še mal počvekat z vami, zdej pa vidim, da nič ne bo od tega. Jah, pol pa nič ne. Bom šla pa spat počasi.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.7.2008 22:13:36   
ella79
evo mene, mal po netu brskam.... pa en film morva pogledat, sam čakam, da zoja zaspi, k smo bili danes spet bolj pozni user posted image
bo tvoj zdržu do četrtka brez vaju?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.7.2008 22:23:59   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

evo mene, mal po netu brskam.... pa en film morva pogledat, sam čakam, da zoja zaspi, k smo bili danes spet bolj pozni user posted image
bo tvoj zdržu do četrtka brez vaju?

težka bo, sam bo mogu. Sej, če naju bo pa preveč pogrešal, pa ve kam prituser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.7.2008 22:24:51   
Bajsa
Kati hitro se pozdravte!

Ella lahko da je res alergija, sam dokler je ne srbi, po moje ni take krize, k dr pa kr pejta, da boš ziher.

Meti tale naš res zavzame ogromno placa ko je raztegnjen, ampak ko se pa zloži ga pa lohk porineš v vsak kot. Ne vem no, men je predvsem všeč, ker je mehak, se lahko da naslonjalo v 3 različne položaje, višina v 7, z ali brez mizice, mene je prepričal.

Itata super da uživate in da si vzameš nekaj časa tud sam zase. No pa je Jekob tud osvojil voziček, a ne.

Jencili kam pa vi šibate?

Amaya mi smo že na GH, dons je imela celo 2 obroka, 1 bučke in notr noževo konico masla, popoldan pa breskev, marelica, banana, sam ji je to kr kislo, pa ni pojedla tok kt sm mislna da bo, ampak slabih 100, še vseen dost user posted image

Zdej pa naša madam že več kot pol ure pridno pančka, je blo spet uspavanje na zizi user posted image , ampak dobr nej ji bo, ker je glih bolna. Dons naju je oči pelu na kosilo in mi ni blo treba kuhat user posted image user posted image user posted image .
A bomo kej čvekale al nč?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.7.2008 22:26:20   
Bajsa
Ne me hecat, itak Ella, Jencili, Bajsa, sam še Februarka in Meti manjkajo user posted image user posted image user posted image  No pa ostale nečvekice user posted image user posted image , kje so vse?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?