|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
19.7.2008 22:29:05   
kati kati
meti-js sem bla res res zadovolna z fredovim obročem

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.7.2008 22:29:21   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

A Ella pa Jencili sta pa dones čist zabluzile? Je blo preveč piva popoldan? jej jej punce, kam to pelje user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.7.2008 22:30:43   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

meti-to so norice,sam še nč ne srbijo,zdej so še vodeni mehurčki
mesečnica-plaža je bla res super...10 metrov od morja smo mel hotel...sam pa 30 stopnicuser posted image do morja...ampak ni blo panike ker tak nismo nč kej počel..ker smo mel polpensionuser posted image pa ni blo treba kuhatuser posted image

Kater hotel je to in kje?

to je hotel biser***(3*) Na otoku Pag...2 km iz mesta Pag..super stvar

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.7.2008 22:34:44   
mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

meti-to so norice,sam še nč ne srbijo,zdej so še vodeni mehurčki
mesečnica-plaža je bla res super...10 metrov od morja smo mel hotel...sam pa 30 stopnicuser posted image do morja...ampak ni blo panike ker tak nismo nč kej počel..ker smo mel polpensionuser posted image pa ni blo treba kuhatuser posted image

Kater hotel je to in kje?

to je hotel biser***(3*) Na otoku Pag...2 km iz mesta Pag..super stvar

Aha - vem kje. Smo bili tudi na Pagu letos in smo šli malo na izlet v mesto Pag.user posted image

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 19.7.2008 22:36:34 >

Mesečnica

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.7.2008 22:39:07   
MetiLu
punce moje, jaz grem spat, grem mal hrbtenico na dormeo zmasirat user posted image  

Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.7.2008 22:41:30   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

punce moje, jaz grem spat, grem mal hrbtenico na dormeo zmasirat user posted image  

Nočko user posted image

grem še jaz po istem scenariju user posted image

nočko user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.7.2008 22:43:49   
mesecnica
nočko vsem, ki greste spat.

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.7.2008 23:03:44   
Janey
mesečnica naš tudi ko ga dam gor se tak suče okol, da ga morem orng držat. res so frajeri naši radovendnežiuser posted image user posted image sem se tak nasmejala tvojim zavesam, še moj se je potem smejal.

kati kati kak ste lepiuser posted image user posted image user posted image joj komaj čakam da mi gremo.

nočko meti in srečka

mi gremo pa za najo vadit, če že vse kaj vadite. me zanima katera bo taprvauser posted image user posted image ena kolegica je novebra rodila, maja je povedala da bo decembra spetuser posted image user posted image user posted image to pupo ki ima zdaj je taki biser, da bi jo pojedel, samo se režo, sploh ne joka, nikoli res. ful zlata, pridna, ko angelček, tak da poleg take maš komot še enga. polek našega razgrajača ko ne morem za sek pogledat drugam pa je star komaj 5m pa si dokler ni čist in sam je ne morem naje privoščit. upam da bo hitro čist, žlico mu žće zdaj dam v roke ko se mi da okoli čistit, čeprav jo moram jaz na drug strani držat ker bi si jo pomoje do želodca not potisnouser posted image user posted image

grem nina nana

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.7.2008 23:31:00   
amaya
Ciao punce....evo mene po 500 letih.....sem začela z vami kot nosečnica, potem pa zabluzila po poti user posted image . Malo sem prebirala, pa vidim, da ima ena od vas Slexa od Brevi. Zanima me če je zadovoljna in če je vreden svojega denarja.
Drugo pa: ali ima že kateri od vajinih sončkov zobek? Mi smo ga zagledali par dni nazaj. Pa me zanima, če je opazila pri tem kakšne spremembe na otroku...karkoli.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.7.2008 0:00:41   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Sporočilo za ga. Bajso !!!

Spoštovana gospa Bajsa, v dobrem in na hladnem imaš pive !!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ne se h src gnat .....naslednji vikend je blizzz

jencili g.

HVALA g. Jencili!

Lepo pozdravi svojo srčico in srčka user posted image !

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.7.2008 0:04:24   
Bajsa
Punce zlate ste!!!!! Hvala za vzpodbudo! Res sem vesela da se lohk mal spucam pa da me ve poslušate in tolažte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amaya naša madam ima že 2 zobka , obe spodnji enki. Sprememb nič, samo mal bolj sitna je bla in bolj jokava, pa valda slinla se je ko mali buldog in v usta je tišala vse in še kej user posted image

Punce in g. jaz grem v mižule, ju3 prpopam napredek user posted image , sm lih študirala, cel dan dela pa praktično nič za pokazat user posted image .

Utrujena sem!!!!!

Sladke sanje, dolgo prespano nočko!

Larisa če se prov spomnim vi spet letite na morje, lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.7.2008 0:43:17   
jencili
samo nočko vam zaželim, jutri pa vam napišem kej več.

papauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.7.2008 8:57:53   
Februarka08
Prvauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 913
20.7.2008 9:01:15   
Februarka08
Jutrouser posted image

Naša noč v k*** dežurali smo pokonci od 3.30 do 5.30user posted image user posted image men se je na konc že mal mešal, ker sem jo guncala, nosila, na joški je visela do onemoglosti, pa še ni pomagal... je gledala kot čukuser posted image mislm, a lohkuser posted image ko je končno zaspala sem dala rolete čist dol, sem rekla, bomo vsaj mal potegnili - mal čez 8 je bla spet u luftuuser posted image ne vem, a so zobki, al kaj, jest več ne vem kaj je z našo pupo...
na princu nismo kaj preveč vadl, ker se je itak tamala zbudila in je blo vse na 1,2,3 in me je vse miniluser posted image ni blo glih ....user posted image mah, ob takih nočeh me mine volje do še kakšnega user posted image

grem na zajtrk, moj peče tople kruhkeuser posted image potem pa šibamo v H&M ker mi je mala vse bodije skor preraslauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.7.2008 9:14:45   
mary_lou
Dobro jutro,

mi spimo enako kot ze prejsnje 4 mesece od osmih zvecer do desetih zjutri, tko da Tajson se pancka jest pa kavico pijem.....

Kati kati zakaj pa mislis da ce je otrok dojen ne more dobit vodenih koz al pa kot si zadnic napisala rotavirusa? Ves protitelesa za zascito otrok dobiva od mamice le prvi mesec dojenja potem pa si ustvari svoj imunski sistem in mamica nima tuki nic vec veze, po prvem mesecu je mlekec zgolj se hrana in crkljanje zascitne vloge pa nima vec. No sej si sama vidla k je Maj dobil kozice.

BUCKA kaj pa ti kej počnes k se nic ne javis? Si za en điro enkrat drug teden? Kaj pa slikce z morja?????????

Aja KATI KATI ful ste bli lustni na morju hehehe moj Tai je pa bl penzionist pa mu je morje premrzu on je bl toplice varianta hehehe

Ja mi tud nismo nc za Mai-ja vadl vceri ampak zato k sva si z lubijem snela z neta novo nadaljevanko DEXTER in zdej bulva do onemoglosti dokler ne zaspiva....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.7.2008 9:15:42   
mary_lou
AMAYA moj Tai ma tud ze 2 zobka ze skor 2 mesca

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.7.2008 9:50:35   
Janey
jutro

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.7.2008 10:27:10   
MetiLu
Dan!
Naša noč spet bolj tko tko ... sem čist zvožena zdele user posted image  zdele mojga poslušam, mi že 1 uro razlaga kako je bilo ta dva dni na šihtu user posted image  user posted image
Cujne se že perejo, kašica se že kuha, za kosilo sem mela pa ful plane, pa se mi nič ne da user posted image  pa mafine morm spečt, dobiva obiske popoldan...

Pa baje en možakar pride moj avto gledat, mogoče ga bomo pa prodal user posted image  kaj bom pa pol? user posted image  ... pol mi bo pa možek alteo XL kupil user posted image user posted image user posted image  sanja svinja kukuruz user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem se kašnega dela prijet, če ne ne bo nič user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.7.2008 10:37:21   
mala_pikica
Dobro jutro!

Tudi naš Luka ga že dve noči nekaj sračka, jaz sem že razmišljala, da je kriva mogoče luna.

Janey, če se z srečko dobita mi pošlji sporočilo, mogoče se vama pridružim, če bom imela čas. Pa super, da ste zrihtali za dopust.

Kati dobrodošla doma, super slikice. Se vidi, da ste zelo uživali na morju.

Mary to pa ne drži, da je mleko po 1m pa samo hrana in cartanje. Mleko je zelo kompleksna živa stvar podobno kot kri, saj vsebuje čez 200 aktivnih snovi, ki dojenčka ščitijo pred vdori raznih virosov in mikrobov v telo. Dojenček je prvih 6m zaščiten ravno preko mleka in snovi, ki jih je prejemal preko posteljice  že v trebuščku. Po 6m pa že začne počasi delovati njegov lastni imunski sistem. V mleku so imunoglobulini A, ki prekrijejo steno dojenčkovih prebavil in jih na ta način ščitijo ravno pred vdorom virosov in bakterij. Seveda pa ima tudi dojenje še po 6m zaščitno funkcijo.
Normalno pa je, da tudi dojeni dojenčki zbolevajo, znano pa je tudi, da ponavadi hitreje okrevajo, bolezen pa poteka v večini primerov v bolj blagi obliki. lp

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.7.2008 10:42:07   
mary_lou
Uffff meti altea je tud moja zelja......

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.7.2008 11:30:05   
Bajsa
Dobro jutro dober dan!

Naša madam je spala do 8 zjutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kljub zamešenemu nosku, no sej nima zamašenga, sam teče ji ful vn. Jo bom pol še mal namazala z eno tako zadevšno po prsnem košu, puca dihalne poti, pa je primerno tudi za dojenčke, vsaj tko so v lekani rekli.
Evo jaz sem spet izpod tuša, s frišno umito, frišno sfriziranouser posted image , no v glavnem cela sm frišna user posted image .
Zgleda da družini Ella in Jencili  nabirata moči, so se iztrošl včeri al kaj  user posted image user posted image user posted image

Včeri sem brala eno zanimivo knjigico o hranjenju ( jo je moja mami dobila ko je mene rodila), pa piše not, da lohk začne dojenček že po 3 mescu jest GH user posted image . No v glavnem kr neki. Zdele kuham madam bučkino juhico, kobajagi. Notr ji bom dodala sam mal masla, eno malo noževo konico. Nč greva zdej preden bojo bučke pečene user posted image

Lepo nedeljo, mi2 bova spet same, bo oči cel dan tyvek napenjal user posted image .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.7.2008 12:42:18   
Bajsa
No madam je pojedla bučke, ni bla juhica, sam mal bolj redka kašica user posted image , jih je malcala ko tavelka. Je blo enih 70 ml, pol je pa še čez enih 20 min zizo pokasirala in zdej je pri palčkih, kolk časa tokrat user posted image  Bomo vidl, upam, da vsaj eno urco, da se mal spuca in spočije.

Zdej pa cote poberem k so suhe, pol grem pa očiju pomagat klafat user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.7.2008 12:53:36   
jencili
dan,

evo nas kod vasuser posted image

Vidm, da ste ble kr pridne čvekice.

No, kaj je novga...pri nas veselo dajemo nogice v usta, učer smo prvič probali frutka pomešanega z vodo (korenček/jabolko) in je šlo super doluser posted image .
Tud spali smo dons super. Ne vem al je Taj celo noč tko lepo Zojo sanjaluser posted image  al kaj?!
Je zaspal ob 22-ih, se zbudil ob 3.30 in ob 7-ih, vstali pa smo ob 9.15, tko da smo lepo spočiti. No, mogoče je pa tud včerajšnji sok kej pomagal pri tem. Kaj mislite???

Sm ful vesela, da smo tko lepo korenčka dol spravili, sam še zmer ne vem al bi kr tko nadaljevala s sokci in kašicam al bi še malo počakala.

Sm še v še eni dilemi. In sicer al Taj-a dat v športni del vozička al ne. Tkole doma glih ni zadovoljen več, če ga daš ležat, ker ne vidi okoli sebe, v košari pa nisem glih porajtala, da bi kej na veliko ropotal. Dolžina mu je še ok, po širini, pa je že malo ozko. Kaj vi mislite?
Aja, pa dons smo zmontirali pravo posteljico Taj-uuser posted image user posted image user posted image
Do zdej je spal v zibki...

Sej sm zih še kej pozabla napisat, k se tok dogaja zadnje dni.

Ja, včeraj pa smo se mel tud luštno. Sm vidla, da ste nas pogrešali...lepo od vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.7.2008 12:54:51   
jencili
In ti, Bajsika moja, nikoli in nikdar ne dvomi vase, ker si svoji Zali definitivno najboljša mama!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.7.2008 12:56:57   
jencili
no, k nobene ni, Taj spi, ati je pa šel soseda pozdravit, bom pa mal sama s sabo govorilauser posted image

Mam mal za zlikat, pa se mi gih ne da prov zlo. Sm zdej v 2 dneh zlikala 3 žehte, neki njih oprala, ena od dons se še suši...stanovanje je pospravljeno od včeraj k je bla generalka...nč, najboljš, da se grem pred bajto mal posončkatuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?