|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
19.7.2008 21:58:38   
Janey
mesečnica naš tut tak buli v tv, pa ko mu dam rokro pred očke se prav repenči. jaz pa pustim par minutk, se mi ne zdi zdaj taka panika. da bi mu pa risanke naštimala pa je moje še kako leto prehitro, al pa vsaj poluser posted image user posted image

naš še kar spi v vozičkuuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 876
19.7.2008 22:04:08   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer, user posted image

Mi smo se cel dan potepali, sedaj ko bi pa morali spančkat pa spet ista panika kot včeraj zvečer user posted image . Danes smo odkrili vzrok. Enostavno noče spat in kaj dela sedaj:
user posted image

Sploh ne kaže interesa za spanje, pa je ati rekel naj ji bo danes, od jutri dalje pa bo red. user posted image  Že zdaj ga mota. user posted image user posted image user posted image

Mi smo cca. 1 mesec mel full težave z našo zvečer. Nikakor ni hotela spat. Se je drla, ko jesihar. Pa to se je pojavilo pri cca. 3 mesecih in je trajalo 1 mesec. Pa mi ni bilo jasno, kaj naj naredim oz. kaj delam drugače kot sem včasih user posted image . No pa smo potem le pogruntali, da mala enostavno ob 20-ih še ni zaspana. In smo probali jo dat spat kasneje (beri: od 21-ih naprej). In od takrat kot bi mignil,, je spet OK. Nič več joka in stoka. Samo malo zajamra in že spi user posted image .

user posted image  Ne vem no, če pa je pred večernim ritualom fuuuul zaspana. Očitno jo kopanje in vse kar paše zraven predrami. Sicer pa mi na joški zaspi, ko pa jo dam v posteljo pa gleda kot čukec. user posted image

glede TV - imamo mi tudi takšno radovednico. Malo pa ji že dovolim pokukat. Preveč ne. Samo stran je pa ne morem vedno tiščat. Je pa bolje, da gedajo TV čim kasneje, ker se slike na TV prehitro menjujejo in jih baje to lahko bega. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

bajsa  si najbolša mama na svetu in to si zapomni za vse večne čase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOČNO TAKO!!!!

februarka - ti kar vadi za princa user posted image , bi meni tudi pasalo pa imam spet M user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 877
19.7.2008 22:04:16   
jencili
Sporočilo za ga. Bajso !!!

Spoštovana gospa Bajsa, v dobrem in na hladnem imaš pive !!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ne se h src gnat .....naslednji vikend je blizzz

jencili g.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 878
19.7.2008 22:04:58   
mesecnica

mesečnica naš tut tak buli v tv, pa ko mu dam rokro pred očke se prav repenči. jaz pa pustim par minutk, se mi ne zdi zdaj taka panika. da bi mu pa risanke naštimala pa je moje še kako leto prehitro, al pa vsaj poluser posted image user posted image

Ej - pri nas je isto user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 879
19.7.2008 22:06:04   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Sporočilo za ga. Bajso !!!

Spoštovana gospa Bajsa, v dobrem in na hladnem imaš pive !!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ne se h src gnat .....naslednji vikend je blizzz

jencili g.

švinglata za **user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 880
19.7.2008 22:06:37   
Janey

telebajski so baje najbolša prva risankauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 881
19.7.2008 22:07:16   
srečka nosečka
pa še to - Lana spi že 15 minut user posted image . Tokrat brez panike in upiranja. Morda pa je bilo le prej zanjo prehitro, ker ni bila še zaspana. Al pa se je hotela še mali s kužekom in atijem igrat. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 882
19.7.2008 22:08:03   
Janey
kaj šele računalnik..tu ga dam, pa hoče tipkat mali radovednež, če umaknem tipkovnico se tak rine do njeuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 883
19.7.2008 22:08:09   
mesecnica

user posted image  Ne vem no, če pa je pred večernim ritualom fuuuul zaspana. Očitno jo kopanje in vse kar paše zraven predrami. Sicer pa mi na joški zaspi, ko pa jo dam v posteljo pa gleda kot čukec. user posted image

Pri nas jo od 19.30 do 20.00 umivamo ali kopamo, potem še na zizo in potem še cca. 1 urco gleda okol ali pa se igra. In po 21.00 gre spat. Včasih tud kasnej...

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 19.7.2008 22:09:10 >

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 884
19.7.2008 22:10:04   
mesecnica

telebajski so baje najbolša prva risankauser posted image user posted image user posted image user posted image

Definitivno bomo tud te probal user posted image . Čeprav so meni katastrofa user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.7.2008 22:12:37   
Janey

ja ne, ampak baje so narejeni za otroke od 1.5 dalje
zarad barve, besed, tona in vsega in so kar dobra risanka. čeprav meni se bruha po njej..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 886
19.7.2008 22:13:24   
mesecnica

kaj šele računalnik..tu ga dam, pa hoče tipkat mali radovednež, če umaknem tipkovnico se tak rine do njeuser posted image user posted image

Tile naši februarčki so taki radovedneži, da je joj. Naša tud ponoč po hranjenju (ko jo dvignem, da jo bi preložila v posteljico) zavese grabi na oknu. Se tako steguje, da jih doseže. Kupčka itak nima časa podirat user posted image user posted image user posted image .

Aha saj res - naša zdaj že kar nekaj časa sploh več ne podira kupčkov ponoči, pa podnevi tudi bolj poredko. Pa jo očitno nič ne moti. Saj zrak gre že ven, če ne drugače, čez rit user posted image user posted image user posted image . Prdi pa včasih tako, kot kakšen možakar po pasulju user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.7.2008 22:13:51   
srečka nosečka

Pri nas jo od 19.30 do 20.00 umivamo ali kopamo, potem še na zizo in potem še cca. 1 urco gleda okol ali pa se igra. In po 21.00 gre spat. Včasih tud kasnej...

očitno se bomo morali tudi mi po kopanju še malo igrat in ne takoj it v posteljo in spančkat. Čeprav je do zdaj to kar bilo OK. Imamo pa isti "tajming" kot vi. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 888
19.7.2008 22:15:24   
kati kati
mesečnica-vodene koze zgledajo kot vodeni mehurči in nato čez par dni krastica...grozno za videt...čeprav pravijo da manjši kot so otroci lažje jih prenašajo

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 889
19.7.2008 22:17:01   
kati kati
prpopala sem slikce  v album...danes na ogled jutri zaklenem
pa lahko noč..moj žaha..js pa grem sina pogledat

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.7.2008 22:18:29   
MetiLu
Evo, moja je umita, kahla čokolinota v želodčku, zdej grem pa lahko spat. Moj pride baje šele okol 00.00, tko da dons ne bomo za Izo vadl user posted image  

Bajsika moja user posted image user posted image user posted image  Zalika se bo do poroke že scajtala user posted image  nohtek bo kmalu ok, noska ji pucaj s fiziološko, zarad tečnobe pa ne bit huda, pa jo fajn k seb stisni, pa bo user posted image  sicer pa kot Zalina mama no. 1 to že vse veš!!! izvoli user posted image , ti pošiljam namesto dedca user posted image  

Mi tudi hodimo okol 21.00 spat, če se mu pa ne spi, ga dam pa v postlo in ga ne jemljem več ven, razen če je kričanje zarad lakote user posted image  ponavad zadostuje dudica, malo božanja in ninica in ga lih tko zmanjka. Ga pa kar samega pustim, pa pridem vsake toliko pogledat pa nazaj obrnit, ker naš dela salte po jogiju user posted image  

Tv pa tud naš rad gleda, čeprav zadnje čase bolj malo, ker sva bolj malo doma, če sem pa sama pa tv itak ni prižgan ... Če sta pa z atijem skupaj, pa igrce špilata na računalniku user posted image  no, sej janez se hitr naveliča user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 891
19.7.2008 22:20:13   
srečka nosečka
kati - kako ste luštni. Pa vidi se, kako ste uživali. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 892
19.7.2008 22:21:54   
kati kati

kati - kako ste luštni. Pa vidi se, kako ste uživali. user posted image

hvala...bomo še vrjetno ponovili nekje septembra..upam

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
19.7.2008 22:22:43   
MetiLu
Aja, barvo boste pa pomojem najprej na naslednji kavi vidle, ker če se grem fotkat, se ne bo vidlo user posted image  sej sem sam čokoladna pramena dala na moja blond pramena, tko da sem zdej bolj naravna user posted image

Kati kati, a to so norice al kaj? Mal sem že pozabila, jaz sem jih imela pri 13. letih, sem mela tak ****is 14 dni skup me je vse srbel k user posted image  Bošček Maj user posted image  a se kej fajn praska?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 894
19.7.2008 22:24:38   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

prpopala sem slikce  v album...danes na ogled jutri zaklenem
pa lahko noč..moj žaha..js pa grem sina pogledat

Full lepe slikce. Ste imeli pa res krasno plažico in ste lahko uživali user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 895
19.7.2008 22:26:52   
MetiLu
Kok je Maj cortek user posted image  men je ta fredov obroč zakon, so mi user posted image  tok dobri k tko noro uživajo user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 896
19.7.2008 22:27:28   
kati kati
meti-to so norice,sam še nč ne srbijo,zdej so še vodeni mehurčki
mesečnica-plaža je bla res super...10 metrov od morja smo mel hotel...sam pa 30 stopnicuser posted image do morja...ampak ni blo panike ker tak nismo nč kej počel..ker smo mel polpensionuser posted image pa ni blo treba kuhatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 897
19.7.2008 22:28:05   
MetiLu
A Ella pa Jencili sta pa dones čist zabluzile? Je blo preveč piva popoldan? jej jej punce, kam to pelje user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 898
19.7.2008 22:28:18   
kati kati
hvala za pohvale vsem..lahko nočko...grem soat pa vas jutri kej preberem

Neposredna povezava do sporočila: 899
19.7.2008 22:28:42   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

meti-to so norice,sam še nč ne srbijo,zdej so še vodeni mehurčki
mesečnica-plaža je bla res super...10 metrov od morja smo mel hotel...sam pa 30 stopnicuser posted image do morja...ampak ni blo panike ker tak nismo nč kej počel..ker smo mel polpensionuser posted image pa ni blo treba kuhatuser posted image

Kater hotel je to in kje?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?