|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
21.7.2008 9:02:54   
Janey
tak evo mene brez jakca na rokah, ko ne morem nič napisat

tu pri nas se že sonček kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj smo celo cel dan preživeli z atijem, sma se dokončno pobotala in zvečer skuhala tako lepo, nežno jotico ko že dolgo ne, se mi danes kar smejiuser posted image user posted image

naš jakec hoče kar sedet, v voziučku se tak gor vleće...pa tut ko leži se v polsedeč položaj potegne, če mu dam prst se vsede. sej če se sam je ok?

sem pojedla eno aktivio pa mi še kar kruli, moram it se nekaj iskat.

ella
upam da se to čimprej porihta in da je res samo taka reakcija.

februarka user posted image user posted image za suoer noč...jaz naših sploh več ne komentiramuser posted image

grem si po nekaj za v želodček in pridem f5 stisnit, pol pa nama vse spakiram in šibama, morama morje it plačat, pa atiju nest nekaj ko je doma pozabo, pa na kavo grema z eno kolegico.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 976
21.7.2008 9:10:31   
Suzi*
sem hotla še to napisat, da so otroc super spali, pa da je ta termalni park ptuj ful super tudi za otroke (majhne in malo večje in odrasle). imajo ful ogromnih toboganov, visoke skakalnice, počasno reko, bazen z valovi, masažni bazen, ful dober otroški bazen s tobogani in drčo, pa s senčko, otroške delavnice, ful igric, telovadb,...pa okoli bazenov je zeleno in ogromno sence. tako da če kdaj ne boste vedle kam se dat, vam priporočam. voda je pa lepo topla, tako da se je žana komot kopala. je pa tako uživala v Fredu, čofala in z nogami plavala kot taveča. res je super ta stvar. user posted image  mi smo bli navdušeni. anžeja pa itak skor ni blo iz vode za dobit. user posted image  je skos hotel sam plavat (z rokavčki).

zdej vas grem pa resmal prečekirat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 977
21.7.2008 9:14:13   
Janey
suzi lepo da ti je blo všeč v naših koncihuser posted image user posted image user posted image pridite še kaj, pa se v mb vstavite na kaki kaviuser posted image res bi se lahko ane

je pa katka iz ptuja...kje je ona? že dolgo ni blo ne duha ne sluha od nje

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
21.7.2008 9:16:18   
Janey
mmmm pa sem le napolnila trebuščekuser posted image user posted image

zdaj nama grem pa spakirat...lče bo poki še spal pridem nazaj

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 979
21.7.2008 9:30:01   
Janey
a ni nobene? jaz sem  vse zrihtala, jaka še spi, zdaj pa ni nobeneuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 980
21.7.2008 9:31:03   
Bajsa
Dobro jutro!

Noč katastrofa v primerjavi z ostalimi. Se je madam zbudila ob polnoči, kao pojedla zize, jaz do enih nisem zaspala, pol se je zbudila ob 3, sem bla ob 4 še budna user posted image , no ampak hb je spala do 8, piška miška je pomalcala obe zize. Zdej pa tuki pr men sedi, neki protestira, jaz vas berem, tipkam in zajtrkujem zraven user posted image  Pol bova pa šle, mam dons cel kup opravkov user posted image . Prehlad se je mal izboljšal, ne velik, upam, da bo ju3 že dobro.
Ella user posted image , hitr se pozdravte! Upam, no ja vem, da ni nč hudga..

b vgvm,p, hgfiujm436wxc98gbvdyw67mkl-., hdf         gfrzulgoučužpćgcfxerwye  Zala želi Zoji hitro okrevanje, pa da pikice in fleki izginejo en, dva, tri.

No zdej pa v miru pojem do konca in pol gremo.
Joj pr nas tud dežuje že od včeri user posted image

Lep dan vam želim!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 981
21.7.2008 9:34:05   
Bajsa
Suzi WB! Lepo da steuživali! user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žano in njene vragolije.

Buči naj mine zobobol, pa super da so otroc pridni!

Februarka user posted image user posted image user posted image  za spanje! A ste pol bratca treniral?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 982
21.7.2008 9:35:46   
jencili
jutro,

tud pri nas še vedno dežujeuser posted image  - trapasto vreme.

No tko, za nami je prva noč v veliki posteljici in Taj je nad njo navdušenuser posted image .
Zaspal je ob 21.45, se zbudil ob 1.45 in ob 6.45, ob 8.45 pa smo vstaliuser posted image

Dons me čaka še pakiranje za na 'mini' počitnice.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 983
21.7.2008 9:36:48   
Janey
bajsa a težko nazaj zaspiš?

jencili kam pa greste na mini počitnice?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 984
21.7.2008 9:39:54   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

bajsa a težko nazaj zaspiš?

jencili kam pa greste na mini počitnice?

k Taj-evi prababici na dolenjsko

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 985
21.7.2008 9:45:29   
Janey
a tako..ja super, potem se bo pa taj nacartaluser posted image user posted image pa user posted image user posted image za spanje v novi postelji

jaz sem pa tak žalostna. moji so bli zdaj en teden na morju, pa so včeraj prišli domov in danes spet šliuser posted image user posted image user posted image in se ne vidimo dokler mi ne pridemo s tunizijeuser posted image user posted image mamo tak pogrešam da bom umrla, pa sploh zdaj ko naš ati tolko dela in sma skoz sama...pa še mame ni, pa da bi se malo potožla. no vsaj zdaj me je klicala, da gresta po kosilu ker je tako vreme in še grem malo se požulituser posted image user posted image

zdaj pa res odhajam, ker je dost ura že. lepo se imejte in upam da posije kaj sonček

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 986
21.7.2008 9:47:21   
pina-1
dan.
evo mene zopet tu. je bil vikend družinsko obarvan in enostavno nisem uspela pridet nič na RR.

naše noči so bolj tako tako. se zbujao najmanj 2x na noč. Ji sicer zadostuje duda, samo kaj ko se moram jaz vstat. Sitni smo sto na uro. Komaj čakam da ta zob ven pogledauser posted image

grem prebrat kaj ste načvekale.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 987
21.7.2008 9:48:50   
misar
evo mene

pri nas se pa že sonček kaže, tako, da gremo ven user posted image user posted image user posted image .

vikend je bil super, v soboto smo mi blokovski ljudje kmetovali user posted image user posted image user posted image , smo mogli parcelo 3000m2 (na kateri bo nekega dne naša prelepa hišica user posted image ) pokosit, pa vse na kupe zmetat, mater mam žulje zdajuser posted image user posted image

včeraj smo se pa odpravili v logarsko dolino. tamalo smo v kenguruja nabasali pa smo hodili kar ene tri urce naokoli, če ne še več , ma je pasal frišen luft, je tamala zvečer zaspala že pred osmo, očitno je bila tud ona utrujenauser posted image user posted image od nošenjauser posted image user posted image

ella držim pesti, da ni nič hujšega s tvojo pikico, poročaj a ne?

katikati, a vi mate pa kar vodene koze, ja šit, to pa ni luštno user posted image

mi gremo pa jutri po drugo pikico v ZD, prejšnjič smo ful vročino fasali, bom tokrat kaj peventivno ukrepala. Meti ti si preventivno dala sirup po cepljenju in potem še čez 6 ur a ne?

nič, grem zdaj

lepo se imejte user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 988
21.7.2008 9:57:30   
jencili
hihi, in uro za tem, ko smo vstali spet spimouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 989
21.7.2008 10:05:02   
Bajsa
No naša madam tud spet spi user posted image  No sej je prav, da bo spočita pol k gremo k ta drugi babici na kavo, user posted image  tašča, ampak je nujna pot, oči rabi ene čevlj, k jih mamo še gor, ker gre ju3 na pogreb, je enmu prjatlu babica umrla. No sej je bla že stara 90 let, pa sam zaspala je. Lepa smrt. Sploh ni bla nč bolna, starost pač. No ampak za umret ni nikol pravi trenutek user posted image .
Jencili to se bosta lepo mela user posted image user posted image user posted image . Sm mislna da bosta g. Jencili tud sabo vzela, a ni bil priden, pa more bit doma za kazen user posted image

Misar to pa je prcela, boste pa kr mogl delat. A pol Lana čiiist uživa v kenguruju? Ja sej, vidi kaj se okrog dogaja, pa ji je zih bolj zanimiv kt v vozičku.

No Pina, smo te pogrešali veš! Kaj a nisi mela časa, si mogla vse popedenat, da je bil g. Pino zadovoln in zadovoljen user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 990
21.7.2008 10:06:45   
Bajsa
A mislte da je Ella že opravla? Mater sm kr mal nervozna, men bi blo tud ful hudo, sam kaj ne moreš kej velik pomagat. sej ne veš če se bo kej vn spustil in zakaj se. Upam, da ni nč tazga.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 991
21.7.2008 10:07:24   
Bajsa
Kaj a spet se morem sama s sabo pogovarjat user posted image user posted image user posted image  Mater sem jaz zanč sogovornik user posted image  kr grem

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 992
21.7.2008 10:10:17   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

A mislte da je Ella že opravla? Mater sm kr mal nervozna, men bi blo tud ful hudo, sam kaj ne moreš kej velik pomagat. sej ne veš če se bo kej vn spustil in zakaj se. Upam, da ni nč tazga.

jst sm tud že ene 3x pogledala na uro, če je že tam in čakam, da se javi, da poroča!user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 993
21.7.2008 10:33:44   
Februarka08
Tud jest sem z mislimi pri Elli - sem ji že sms poslalauser posted image
Naša bejba tud spi že 1 uro zdele...
Bajsa, za bratca še nismo treniraliuser posted image zmer se tamala takrat zbudi in me vse mineuser posted image na počitnicah midva vedno dobiva zaletuser posted image upam da bo ostalo samo na probi, da kaj ne ratauser posted image ker takrat nama hormoni podivjajouser posted image no, vsaj do zdaj so nama... upam da nama bodo zdej tud, ko smo trijeuser posted image

Mam en cel kup vprašanj za vas (trenutno se spomnem naslednjeuser posted image ):
- kje naj kupim kakšne ugodne jogi rjuhce 120*60 - v BC sm gledala in je 1 kom 15€!!!! Pa sej niso normalniuser posted image
- mal bolj intimno (če bo kera hotla odgovortuser posted image ) - po porodu mi je šla ˝tamala˝ dobesedno skupuser posted image user posted image - vedno ko se začnemo pogovarjat, je kot da bi nedolžnost zgubljalauser posted image boli kot user posted image - a ma še katera podobne probleme? Človek bi pričakoval, da bo to zdej mal bol ˝raztegneno˝ je pa glih kontrauser posted image vse je na ozko narjenuser posted image
- tiste, ki še niste doble M (ali pa vse) - a ma še katera ful belga toka? Men se zdi, kot da mam Muser posted image ful ga je.....user posted image

Upam da bo kera kej pogledala in odgovorila... hvalauser posted image zdej grem pa kopalnico pospravlat dokler tamala še spi... pridem F5 stisntuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 994
21.7.2008 10:44:57   
Neni13
Misar, kje pa živiš ti, da imate sonce?user posted image user posted image user posted image

Februarka08, te probleme, ki jih navajaš je čist normalno.. Malo bolj pogosto kuhajte joto, pa se bo vse uredilo!!

Vsake tolk časa vas pridem mal pogledat, ker user posted image  itak čez dan ne spi, sploh ne..
Celo flat mam za spucat, sem imela delavce, so stene na balkonu kital, brusl itd.. in imam povsod bel prah..v vseh sobah...

Neposredna povezava do sporočila: 995
21.7.2008 10:53:42   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi uživajte 100 na uo na dopustu. Vam privoščim. Pa reci možeku, da se pimajate naslednji vikend k nam na morje. Mamo celo bajto od mojih frajuser posted image user posted image user posted image user posted image

aha, no zdej mi je jasno kaj je tist tvoj sms pomenil. user posted image user posted image  sem ful tuhtala... user posted image  mislim pa da na žalost ne bo šlo. razen če si moj predomisli user posted image  in ne gre na rafting po kolpi. user posted image   ful verjetno, a ne? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mesecnica - user posted image  za stolček. Kaj pa si še zraven naročila in kakšna je bila končna cena?

Cena stolčka 159,90 EUR + mizica 11 EUR + pomanjševalnik 28 EUR - na vse skupaj pa 10% popusta.
Je kar drago, ampak se ga pa res lahko uporablja leta in leta.user posted image

user posted image user posted image za nakup mesecnica. pa priden tvoj k kešira. user posted image

mesečnica naš tut tak buli v tv, pa ko mu dam rokro pred očke se prav repenči. jaz pa pustim par minutk, se mi ne zdi zdaj taka panika. da bi mu pa risanke naštimala pa je moje še kako leto prehitro, al pa vsaj poluser posted image user posted image

Ej - pri nas je isto user posted image .

telebajski so baje najbolša prva risankauser posted image user posted image user posted image user posted image

Definitivno bomo tud te probal user posted image . Čeprav so meni katastrofa user posted image .

telebajski so zakon. naš anžej jih gleda še vedno. user posted image user posted image

Aha saj res - naša zdaj že kar nekaj časa sploh več ne podira kupčkov ponoči, pa podnevi tudi bolj poredko. Pa jo očitno nič ne moti. Saj zrak gre že ven, če ne drugače, čez rit user posted image user posted image user posted image . Prdi pa včasih tako, kot kakšen možakar po pasulju user posted image .

ej, naša jih tud skor več ne podira. zvečer in ponoč je itak ne dvigujem, ker se pizdi in zbudi, podiramo jih edino podnevi, če mi ne zaspi na zizi. pol pa itak prdi kot dec. user posted image

uuu, ellla, hudo. božica zoja. sporoči kako ste in kaj je.user posted image

jencili, user posted image  za veliko posteljo. mi imamo tudi to v planu. košek čist premajhen.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 996
21.7.2008 11:03:28   
Februarka08
A se da lahko našim user posted image za probat prekuhano breskev???

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 997
21.7.2008 11:06:23   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

A se da lahko našim user posted image za probat prekuhano breskev???

lahko. samo olupi jo. če je dost zrela tudi ni treba prekuhavat.

Neposredna povezava do sporočila: 998
21.7.2008 11:08:43   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Bajsa, šibava k moji babici na dolenjsko.
Hm...a ni ena iz Brežic? Tja namreč grem. No slabih 10km stran.

js sem ...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 999
21.7.2008 11:11:43   
srečka nosečka
dan, user posted image

Mi smo a že bili pridni. Pikica je spala do 7,00 in šla spat sper malo pred deveto in se je sedaj zbudila. user posted image  Midva z dragim sva bila pridna - sva izmenično zlikala goro perila in pokidla po stanovanju. user posted image

ella - user posted image  zate in za Zojo. Upam, da je samo nedolžna reakcija in bo hitro minila.

februarka - mi smo za Lano kupili rjuhice v Leclercu. Sta bile dve mislim, da za 6 eur. Pa še bolj mehke in fine so kot tiste iz BC.
Pri meni tam spodaj ni nič drugače in ne vem kaj druga bi pomagalo, razen nežno in počasi pa bo spet vse OK. Belega toka pa imam sedaj fuuul manj kot v nosečnosti ali pred njo.

suzi - user posted image  za lep mni dopust. Pa kakšne slikce nam privošči. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?