|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
18.7.2008 23:22:55   
Bajsa
Ja sej jaz bom tud šla počas prek pojstli, se madam neki oglaša, da se nau zbudla, k jaz tko udriham po tipkovnici user posted image . Še prej grem torto do konca spedenat, da se bom lohk spet redila user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 826
18.7.2008 23:33:06   
Bajsa
No tko zdej pa grem spat...

Sladke sanje in prespano nočko, za nas in naše malčke!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 827
18.7.2008 23:37:54   
ella79
bajsa ti pa zdele še torto packaš, dobra si user posted image user posted image user posted image
jaz grem tudi spat, čeprav se mi je pod tušen neki nutela prkazvala, sam sem si po neseči že zobe umila, tako da....
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.7.2008 8:08:26   
buči
Jutro. Upam, da ste ok. Jaz se tako zaposlena, da nimam časa za dihat. Saj bo bolje.

Potrebujem vašo pomoč: kolega praznuje čez 14 dni 40 let, pa bi mu radi dali čelado, ki ima predalčke za 2 pločevinki s cevkami za pitje. Sigurno ste to že kdaj videle, pri kakšnih navijačih ... A je katera zasledila, da to kje prodajajo?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.7.2008 8:21:43   
Bajsa
Dobro jutro!

Noč je bla bolj slaba, upam da ste ostale bolje spale! Smo se zbudili ob 2, pojedla zizi, valda sm bla jaz budna do 3, pol pa še ob 6, mal oblizlna zizi in ob 8 auf. Pa da ne govorim, da je moj fotr pršu že ob 6.30 delat user posted image user posted image user posted image user posted image  In jaz sem zdej čist čist user posted image . Madam je na pojstli v polsedečem položaju, da ma vse pod kontrolo, pa še to ji ne paše... Nč grem si zajtrk narest, pa kavo skuhat.
Buči za čelade ne vem kje bi jih prodajal, bom pa mal povprašala, če kdo ve.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 830
19.7.2008 8:35:54   
Bajsa
Bejbe kakšen se vam zdi tale : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188780 je zdele glih v akciji, pa bi ga kupila, če je dobr.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
19.7.2008 8:45:21   
MetiLu
Jutro!

Midva sva še kar dobr spala, jedla ob 3.40 in 6.30, pa ob 7.30 že auf ...

Bajsa, jaz bi rajši počakala in kupila 1. kolo na to varianto user posted image  Teli poganjalčki so mi kr neki user posted image  ker pol boš mela tok ene opreme za tamalo, da sama ne bo vedla,s čim naj se igra, pol pa nič ne bo dost dobr user posted image  No, to se dogaja pri mojih dveh nečakih, pa se skušam na napakah njunih staršev mal učit user posted image  ne bom več pametovala user posted image ...

Buči,a pejd pogledat v BTC, hala A ima eno štacuno s "hecnimi" darili, mogoče boš tam notri najdla. To je edina štacuna za katero vem, da bi skor lahko imel tako kapo user posted image Pa še zmeri ne vemo, kaj delaš, da nimaš časa za RR user posted image

Zdej pa midva šibava, dons mava kašico jabolko hruška (prvič) za sabo, upam, da bo pri tašči lepo jedel user posted image

se slišmo popoldan al pa zvečer user posted image

Grem še hitr slikce pogledat, sem se pa včeraj mal nakurla za tegale slexa, mi kar dobr deluje, pa mal prostora zavzame za mizo, to mi je še najboj važn, pa dolg je uporaben user posted image  Mislim, da PP prima papa že odpade user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 832
19.7.2008 8:48:12   
mala_pikica
Dobro jutro!

Naša noč je danes bila tudi bolj slaba. Sta oba user posted image  in user posted image  ful slabo spala in se pogosto zbujala. Sem že razmišljala, če je bila polna luna.
Bajsa sem pogledala album, tvoja Zala je prava lepotička, pa cotkami si si tudi dala duškauser posted image , same lepe stvari za Zalo. Koliko št. pa si ji kupila? Jaz tudi zelo rada kopujem cotice za Lano in Lukca. Samo za fantka imajo zelo slabo izbiro proti punčkam. Sem že pravo malo premnoženje zapravila na razprodajahuser posted image . Pa danes imam zopet namen, da grem še malo po trgovinah, še nisem uspela vseh oblaufati, zadnji čas, da si omislim drugi hobiuser posted image .

Nič ....., moram iti, ker se Luka nekaj jezi na igračke. lp

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 833
19.7.2008 8:56:23   
Bajsa
mala pikica jaz sem ji kupovala po večini št. 80, ker za zdej ima, rabmo pol za jeseni.
Meti hvala za mnenje! Kar se pa slexa tite, se pa ne poleži, to je edina slabost po moje user posted image
Zdej pa grem zizo dat, da bo šla še mal k palčkom user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
19.7.2008 8:59:40   
Neni13
Dobro jutro,

noč itak super.user posted image user posted image user posted image

Buči tle imaš eno, reče se ji pivska čelada

http://www.nujnopotrebno.si/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=36&category_id=22&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Lep sončen dan vsem!!user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 835
19.7.2008 9:16:13   
Janey
jutro

ne morem verjet.
spali smo od 7ih do 9ih jedli, spali do 1ih jedli, do 3h, sem ga vzela k sebi, in do 8.40user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se naspala. nič se ni vmes zbujal. juhuhuhuhuhuhuhu

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 836
19.7.2008 9:39:17   
Februarka08
Jutro.

Naša noč je bla tud bolj ali manj na zizi, se je zbudila že včer ob 22.30, potem ob 3h, sem jo dala nazaj v pojstlo, jest pa nisem mogla nazaj zaspatuser posted image user posted image user posted image matr, sm bla jezna, pol ob 6h, ob 7h smo pa že aufuser posted image

Smo pa naročili zdele zic preko baby centra in bo mela naša Larisa takega kot od Bajse Zalauser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj mislim, da imata tud vijoličnegauser posted image mi je bil še najbolj všeč, pa tud umazan ne bo hitrouser posted image

Tako, sovozačice nimam za vozičkat, tako da jo bom kar notri uspavala da bom kej nardila lohk. Je pa že sitka ker je njena ura za spanje, tako da bova mogle počas že it v deželo palčkov.user posted image

Se še kaj javim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 837
19.7.2008 9:53:39   
Janey
srečka mi smo jih meli pri mami pa je faracid ful pomagal, začasno, sej trajno pa itak ne gre. smo enkrat ful nekaj plačali cel blok, da bi jih iztrebili in po 2 tednih spet vojska šeta po stenah.user posted image vem pa kako je nadležno, moja mami je začela VSE dajat v hladilnik (vse smo imeli tam, mokok, kruh, sladkor, sol, vseeeeuser posted image user posted image user posted image ) zdaj so drugje doma in jih hvlaa bogu ni, lahko bi jih s selitvijo prinesli...še vem kako je blo ko smo se selili, vsako stvar smo s tem faracidom našprivcali
a žepke še ponujaš? te povabim na kavo za engauser posted image user posted image user posted image

bajsa dobro si nakupovala, bom jaz tut foto sešn naredla kaj sem vse kupla, ker so mi ene stvari tak leeepeeeuser posted image

mala pikica meni so tut razprodaje letos hobi, prej nikoli nisem šla zdaj pa sem za jakca zapravla pol porodniškeuser posted image user posted image

grem slikat in pridem nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 838
19.7.2008 10:27:38   
Janey
evo...foto sešn končan, geslo je jakauser posted image user posted image ena 2 kompleta sta iz anglije mi je ati prinesel ko je bil, ostalo pa z razprodajuser posted image user posted image

jaka spi, tašča me spet guši, da mam nek obisk, da naj ga prinesem pokazat...seveda ga bom, v njej "najlepših" hlačahuser posted image user posted image upam da bo spal tak dolgo da bo obisk že pobegniluser posted image user posted image   kak sem nesramna.

dala sem prat in čakam da obesim. upam da nebo deža bom dala še cel kup brisač prat da jih lahko ven dam na štrik.

komaj čakam da lubi pride.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 839
19.7.2008 10:42:29   
srečka nosečka
jutro, user posted image

spali čudovito dobro. Ne duha ne sluha o včerejšnjem joku. Zdaj je pa spet pri palčkih.

janey - naslednji teden se lahko zmeniva na kavi in za sprehod pa nama žepke za prigrizek pripravim. user posted image
Prav. da dresiraš taščo user posted image  user posted image  Jakec ima tako lepa oblačila, ne vem kaj bi mu ona rada oblekla user posted image . Ful lepo si nakupila.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 840
19.7.2008 11:01:48   
Februarka08
Morm pridt mal na RR vmes, če ne sem že bolanauser posted image mala je namreč pri palčkih, jest pa mal pospravlam k je sobotauser posted image cun je itak za odvoz, prahu pa tuduser posted image mah, čist nič se mi ne da... najraj bi se zraven tamale ulegla k nism ponoč mogla spatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 841
19.7.2008 11:03:04   
Februarka08
Janey in Bajsa ful ful lepe cotkeuser posted image user posted image user posted image Janey, ne vem kaj tvoja tašča bluziuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 842
19.7.2008 11:26:53   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Janey in Bajsa ful ful lepe cotkeuser posted image user posted image user posted image Janey, ne vem kaj tvoja tašča bluziuser posted image user posted image

sej so ble res take bol hlače za doma, ampak meni ful lepe, mi jih je ati prinesel iz anglije, pa so res take fajne, tanke...mah sej vseeno. obisk je že šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečlka z veseljem...jaz mam časuser posted image user posted image

enga sem že obesla, perem že drugegauser posted image user posted image bravo jaz, zdaj grem pa malo po dnevni pogledat, poa jaka je pravkar pobruhal igralnouser posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 19.7.2008 11:27:41 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 843
19.7.2008 11:50:47   
sayuri
Mi smo doma user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za vse spodbudne besede, čestitke in lepe želje.
Sedaj imam polne roke dela user posted image user posted image user posted image , tko da ne morem dost čvekat user posted image user posted image user posted image

Hvala  še enkrat user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 844
19.7.2008 12:14:24   
ella79
sayuri lepo se cartejte, ti bolj težko z eno roko tipkaš v eni maš pa user posted image      user posted image user posted image user posted image
uživajte user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 845
19.7.2008 12:21:08   
Janey
sayuri čestitkeuser posted image user posted image user posted image zdaj pa izkosristi čas s svojima pikicama in se nacartajte in dobro spoznajte. potem pa pridi pokazat kake slikice. naj vam bo lepo

user posted image user posted image ona2 doli si delata kopalico in že cel dan vrtajo, jaka je siten ko user posted image , zaspi se zbudi, zaspi se zbudi, joka, se malo igrama spet joka, mene boli glava od tega vrtanja...čakama atija, ki ga še vedno niuser posted image user posted image znorela bom.

me je pa klicala iz agnecije da je potrjeno. torej potujemo v tunizijouser posted image user posted image user posted image juhuhu

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 846
19.7.2008 12:39:00   
ella79
janey pejte vn, da ne bo treba tega ropotanja poslušat user posted image
user posted image user posted image user posted image za potrjen dopust

jaz sem bla pa zdele tok pridna, sem zlikala vse cunje, še z morja user posted image user posted image če ma katera kej za zlikat, naj hitr prinese, sem ravno v filingu user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 847
19.7.2008 12:43:00   
Janey
ella oni z dhl je rekel da bo v pol ure pri tebiuser posted image user posted image tak da ne vgašaj pegle.

ja nisma mogla it ven ker morem perilo oprat, pa ker sma misla da bo ati ob 12 tu.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 848
19.7.2008 12:47:24   
ella79
janey sem peglo še izklopla, no shladila se še ni, tako da če bodo res hitr pršli, bom pa še tvoje popeglala user posted image user posted image
jaz ti pa cunje pošlem za prat pa sva si bot user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 849
19.7.2008 13:27:23   
Februarka08
Janey user posted image za potjen dopust.
Ella user posted image za raztegovanje nog od pegleuser posted image mene to še čakauser posted image
Se mi pa zdele pere že 3. stroj, 2 sta že zunaj obešena, tale gre pa itak v sušilca k so od tamale cotke. Kosilo sem dala glih kuhat, bo čez pol ure - bojo štruklji ala Pečjakuser posted image simpl je tanartabolšuser posted image
Larisa spi drugo rundouser posted image , jest pa metlo na sprehod peljem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?