Bajsa
|
Dober večer! Meti za 1. dan!!! Buči a clo eno flašo ti je ratal dam prnest Jencili, men je luštn vaš zick, luštna barva. Ti povej svojmu, da tok dobrga zica, za tak dnar zih nauta več dobila. Pa še tko je, zic si sposojat je mal čudna, sej ga itak rabš za najmanj 3 leta, vi ga boste itak za dalj, ker je Taj tak maneken. Kok drugih kozlarij kupmo, pa se ne sekiramo, a pr eni taki zadevi nam pa kr ni, da bi 200 € dal, mater smo čudni Mesečnica mi imamo točno takega, kot ga boste imeli vi. Sm bla mal skeptična glede barve, če bo 2. fantek, ampak sej bomo pa prevleko kupil. Larisa vi pa mate zakon patronažno . Sej jaz morem tud našo mal poklicat,. da bo mal pršla, ker drugač se bova mi2 že čist uvedle, ko se bo ona spomnila poklicat Meti za dober nakup! Pina no pa ste pogruntal kaj vam je. Bravo za zobek, da bi hitro vn pogledu! Larisa jaz mam senčnik tud tazga kot Ella in Meti in mi je zakon, jaz našo madam včasih kr čist pokrijem z njim, če boš kdaj uletela na kavico, ti z veseljem demonstriram . Mam ga pa skoz gor, nč ga ne dajem gor dol. Men je tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173624, no skor čist tak , od chiccota zakon drugač, ga nebi za nč druzga zamenjala. Ga bom poslikala pa boste vidle. No sej sem vedla, da ko bom jaz vse napisla mi boste že vse pobegnle A vas še nisem navadla da me morte počakat, dakšno skup rečemo . Jah nč, pol bova pa ju3 v qulandio pršle, okrog 11, sej itak bova zamudle. Sicer mi ura ne sede najbolj, ker se je madam navadla takat enkrat it spat, če sva doma, ampak bomo že zdržal. No kar se pa tiče sitnobe, je pa naša včasih čez dan tud tko tečna, da je za znort. Kr neki žnara, sploh ne ve zakaj. Mah bo že. Sej itak tko hit zrastejo, da bomo kmal že pogrešale vse to