|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
17.7.2008 22:56:53   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Larisa, midva sva že nekaj časa v športnem delu, pa tud nisem preveč navdušena user posted image  Pomojem bo na jesen in zimo bolj fajn, ker bodo naši user posted image  že večji in bodo bolj pasali notr (+ vreča, ali bundica...) Jaz zdej Janezu z eno manjšo brisačko podložim med nogicami, da ne leze dol, ko ga zapnem. Pa pripenjam ga samo čez pas (ne še čez rame), pa moti me tud to, da ko zaspi, leži not k en skrivljen čevap, ker nima kam glavice naslonit user posted image  pol mu pa podlagam s plenicami... pa eno tetra pleničko mu dam pod glavo, tam kjer so pa pasovi za pripet dam pa rjuhico zloženo ... mah jaz sem že celo znanost naredila s tega voza, pa mi ni preveč všeč...
Sem dones v BC že gledala za marele user posted image  pa za stolček za jest, sva z mojim oba navdušena nad PP prima papa, samo mormo kakšno akcijo počakat user posted image

kater voziček ve to tolk šinfate??? user posted image user posted image

stolček za jest imamo pa mi tud ta in je krasen. ima dve mizici, pa naklon zica, pa po višini se ga tud naštima....samo precej placa zavzame, drugač je pa superca. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.7.2008 22:59:46   
MetiLu
Mogoče midva jutri prideva user posted image  

Jencili, jaz sem tud brala, da je tale stolček fajn, sam zdej k sem ga pa vidla, mi je pa ful hecen. Pa še to gledam,da bo imel za čez ramena zapet. Mi je teta rekla, da je to fajn, ker njena fanta sta se ji med hranjenejm oba vrtela po stolu, ker ju ni mogla zapet...

Jaz grem tud spat... mejdun gre ura hitro, ko zvečer tlele kucam user posted image

VAs preberm okol devetih,da vidim če Qlandija drži in če še katera pride. Drgač se ne bom v KR vozila, mam kar nekaj km do tja user posted image  a je predor že odprt?

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 17.7.2008 23:00:08 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 627
17.7.2008 23:00:16   
Suzi*

O Suzika čer! Kdaj se pa kej midve dobiva? user posted image  k tele gorenjke bolj švoh kažejo zanimanje za izlet v Dolenjske konce user posted image

oj, meti, ti kar prlet kej k nam, kadarkoli imaš kaj časa. user posted image  si lepo vabljena. ...jaz sem večinoma (ŠE) brez avta, tako da težko kam dlje prilezem.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 628
17.7.2008 23:02:10   
Suzi*

Pina, ti si rekla, da imaš stolček za jest od Ikee, maš mogoče kje link, da vidim kakšen je? Pa kolk stane? Sem dones gledala za trip trap, matr so dragi v BC user posted image  pa tud ta PP prima papa je 150€ user posted image  

midva sva PP kupila v Grazu v Kiki ...je bil mal cenejši kot pri nas...3 leta nazaj.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 629
17.7.2008 23:02:56   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

meti upam, da še moža ne boš mela željo menjat, k si tako nezadovoljna z 'vsem' kar kupiš user posted image user posted image user posted image
men je pepeny super, pač če je pa voziček tak, da pri strani al pa zgovaj lahko sonček notr sveti, pa ni senčnik kriv. Jaz ga ne bi zamenjala za nobeno marelo user posted image če ne drugega naj bi bil kao UV

senčnik je 1A!!! user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 630
17.7.2008 23:03:09   
jencili

Mogoče midva jutri prideva user posted image  

Jencili, jaz sem tud brala, da je tale stolček fajn, sam zdej k sem ga pa vidla, mi je pa ful hecen. Pa še to gledam,da bo imel za čez ramena zapet. Mi je teta rekla, da je to fajn, ker njena fanta sta se ji med hranjenejm oba vrtela po stolu, ker ju ni mogla zapet...

Jaz grem tud spat... mejdun gre ura hitro, ko zvečer tlele kucam user posted image

VAs preberm okol devetih,da vidim če Qlandija drži in če še katera pride. Drgač se ne bom v KR vozila, mam kar nekaj km do tja user posted image  a je predor že odprt?

hihi, ja dons je bil, sam to ne pomeni, da bo jutri še vednouser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 631
17.7.2008 23:03:14   
mesecnica
Suzi - ti pa še kar tle strašiš user posted image user posted image user posted image .
Si že vse spakirala?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
17.7.2008 23:03:24   
MetiLu
Suzi, govorile smo o naših vozih, quinny speedi... Drgač bi pa tud jaz z veseljem pribremzala dol, sam še čas si moram en dan vzet user posted image  zdej se bom mogla pa sploh fajn zorganizirat, ker se bova z lubekom šihtala, zaradi varstva Janeza ...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.7.2008 23:04:48   
Suzi*

suzi sej ponoč je danes spala 12 ur, sam je 1x vmes jedla in tudi takoj nazaj zaspala. Sej vem, jaz mal preveč dramatiziram, sam zame je to že mala drama, glede na to, da že 4 mesece spimo celo noč user posted image user posted image

ej, bejba, ti si lahko srečna, veš! user posted image user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.7.2008 23:06:10   
MetiLu
Punčice moje, lahko noč user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.7.2008 23:06:12   
Suzi*

meti mislim, da je to tale stolček
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725

ojoj, čist mi čudn zgleda user posted image  sam je pa pocen, pa najbrž malo prostora zavzame user posted image

user posted image  men tud ni ne vem kaj.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.7.2008 23:07:23   
jencili
nč. če pa vse greste, grem pa še jst. Sej v roku ene ur bo verjetno na sporedu že prvo hranjenjeuser posted image

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
17.7.2008 23:07:51   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ejo vidve s pepeny-em, a vsakič ga je treba gor pa dol dajat, ko daješ voz v avto pa tko user posted image user posted image user posted image

lahko tudi gor pustiš, sam jaz ga kar dol dajem, k je že tako štorast v prtljažnik voziček s športnim delom dajat user posted image je tok težji, pa še strehca....

jaz dajem dol. senčnik in strehco....ko dajem voz v avto. 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.7.2008 23:08:29   
mesecnica
Suzi - ko boš do konca prišla z branjem spet ne bo nikjer nobene user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.7.2008 23:09:10   
mesecnica
Meti in jencili - lahko noč.

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.7.2008 23:09:21   
bamby
jencili, avtosedež se ti splača kupiti, ker je v akciji. Saj lahko počaka dokler ga ne rabite. Glede isofixa ti ne vem povedat, zakaj je toliko boljši. Vem samo,da je precej dražji. Kljub temu,da bi ga lahko tudi mi imeli, smo kupili navadnega.

buči, wilkommen! Dopust pa res prehitro mine user posted image !

METI, Če Janez sqamo 60 ml poje , ko jesta GH je absolutno premalo. Vsrga skupaj bi moglo biti vsaj 200-250 ml. Če ne mara mleka, mu pa več GH naštimaj. J***š še pravila po knjigah user posted image . Pa še 2. obrok GH uvedi. Važno je to, če vidiš da je otrok pripravljen, nimaš kaj falit!

Otroci do 9 kg se vsi morajo vozit obrnjeni v kontra smer!!!

Meti, zakaj pa lupinico ven in not iz avta nosiš ??? Jaz samo Anajo poberem ven, lupinica pa v avtu ostane. Razen če grem k mami na obisk za dlje časa, da jo je potrebno hranit, jo vzamem ven, drugače pa ne.

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa
Bamby a ti dodaš talo riževo sluz tud zraven kašice zelenjavne, al pa sadne, a to sam za k mleku daješ?
Sm mislna, da bi lohk jaz ponucala mleko, k ga mam še zapakiranga, sam je kao 1, pa bi ji zamešala mal tega zraven ( riža), tko če bi mi zvečer kdaj zmanjkal, za piko na i. A misleš da bi to šlo?

Jaz ji te riževe sluzi, ki jo ve omenjate sploh ne dajem. Mleko pije Aptamil 1, kar se sadja tiče ne dodajm še ničesar razen 2 ali kdaj tudi že 3 vrste sadja, v zelenjavo pa dodam kakšno malo žličko riža, če ni noter krompirja. Ravno danes sem ji skuhala konkretno mineštrco: na malo olivnega olja sem prepražila malo čebulice, dodala korenje, krompir in bučke, prilila nekaj vode in skuhala. Kuhano sem s paličnim zmiksala in postregla.

IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Eno vprašanje, kaj zdaj sadje kuhat ali ne?

Jaz ga ne! Sem pa samo ene 3x jabolko skuhala na začetku. Če pa jabolko dam h korenčku, ga pa še kuham.

pina, vsaka ti čast, da si upala z Ano v trgovino. Jaz sama z Anajo ne grem, dokler mi v nakupovalnem vozičku ne bo sama sedela.

Naša madam je pa čez dan tudi začela nekam manj spati. Če spi pol urce v kosu je že veliko, zaspi pa še zmerom po 3x na dan.

Sem dones gledala za trip trap, matr so dragi v BC user posted image  pa tud ta PP prima papa je 150€ user posted image  

Un, ki je slovenski proizvod je ravno tako dober, pa dosti cenejši!!!

Sem se komaj prebila skozi. Dan je bil naporen. Saj veste priprave na dopust user posted image .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 641
17.7.2008 23:10:39   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi - ti pa še kar tle strašiš user posted image user posted image user posted image .
Si že vse spakirala?

ja, tolk kokr ti. user posted image user posted image
spakirano večinoma vse. jutri itak šele okol 10ih kremeno, tako da ni panike.

Neposredna povezava do sporočila: 642
17.7.2008 23:12:02   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi - ko boš do konca prišla z branjem spet ne bo nikjer nobene user posted image .

user posted image  sem že navajena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
17.7.2008 23:12:57   
mesecnica
No sej jest sem še tle user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.7.2008 23:14:16   
mesecnica
Bom šla pa tud zdele spat, pa mislim, da se bo tud tamala zbudila za papcanje. Zadnje čase se vedno zbudi, ko gremo spat user posted image , pa imam vsaj potem vsaj 3 urce mir.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 645
17.7.2008 23:14:39   
Suzi*
user posted image  no, zdej smo pa on-line

Neposredna povezava do sporočila: 646
17.7.2008 23:15:13   
mesecnica
končno user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.7.2008 23:15:33   
Suzi*
ja, to je fajn, da je, preden greš ti spat. naša je danes ful lepo ob devetih zaspala. me zanima do kdaj bo zdržala.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.7.2008 23:15:34   
mesecnica
žana lepo zaspala?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 649
17.7.2008 23:16:08   
Suzi*
user posted image user posted image
pa Luna??

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.