bamby
|
jencili, avtosedež se ti splača kupiti, ker je v akciji. Saj lahko počaka dokler ga ne rabite. Glede isofixa ti ne vem povedat, zakaj je toliko boljši. Vem samo,da je precej dražji. Kljub temu,da bi ga lahko tudi mi imeli, smo kupili navadnega. buči, wilkommen! Dopust pa res prehitro mine ! METI, Če Janez sqamo 60 ml poje , ko jesta GH je absolutno premalo. Vsrga skupaj bi moglo biti vsaj 200-250 ml. Če ne mara mleka, mu pa več GH naštimaj. J***š še pravila po knjigah . Pa še 2. obrok GH uvedi. Važno je to, če vidiš da je otrok pripravljen, nimaš kaj falit! Otroci do 9 kg se vsi morajo vozit obrnjeni v kontra smer!!! Meti, zakaj pa lupinico ven in not iz avta nosiš ??? Jaz samo Anajo poberem ven, lupinica pa v avtu ostane. Razen če grem k mami na obisk za dlje časa, da jo je potrebno hranit, jo vzamem ven, drugače pa ne. IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Bamby a ti dodaš talo riževo sluz tud zraven kašice zelenjavne, al pa sadne, a to sam za k mleku daješ? Sm mislna, da bi lohk jaz ponucala mleko, k ga mam še zapakiranga, sam je kao 1, pa bi ji zamešala mal tega zraven ( riža), tko če bi mi zvečer kdaj zmanjkal, za piko na i. A misleš da bi to šlo? Jaz ji te riževe sluzi, ki jo ve omenjate sploh ne dajem. Mleko pije Aptamil 1, kar se sadja tiče ne dodajm še ničesar razen 2 ali kdaj tudi že 3 vrste sadja, v zelenjavo pa dodam kakšno malo žličko riža, če ni noter krompirja. Ravno danes sem ji skuhala konkretno mineštrco: na malo olivnega olja sem prepražila malo čebulice, dodala korenje, krompir in bučke, prilila nekaj vode in skuhala. Kuhano sem s paličnim zmiksala in postregla. IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Eno vprašanje, kaj zdaj sadje kuhat ali ne? Jaz ga ne! Sem pa samo ene 3x jabolko skuhala na začetku. Če pa jabolko dam h korenčku, ga pa še kuham. pina, vsaka ti čast, da si upala z Ano v trgovino. Jaz sama z Anajo ne grem, dokler mi v nakupovalnem vozičku ne bo sama sedela. Naša madam je pa čez dan tudi začela nekam manj spati. Če spi pol urce v kosu je že veliko, zaspi pa še zmerom po 3x na dan. IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Sem dones gledala za trip trap, matr so dragi v BC pa tud ta PP prima papa je 150€ Un, ki je slovenski proizvod je ravno tako dober, pa dosti cenejši!!! Sem se komaj prebila skozi. Dan je bil naporen. Saj veste priprave na dopust .
|