Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:29:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, sam da se rita gunca, pa da ni polna lunca, pol bojo pa spali naši čmrlji Kaj če bi jim kar vibrator naštimali v posteljo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:32:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Pa kje ste zdej vse? Bom F5 znucala Prav, si jo grem pa umit...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:32:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša še kar nabija se dere, jo dvigne pa čist ok. Pomoje je že tok zaspana tako je bilo isto na morju. Kaj jo naj v voziček dam in peljem vn, da zaspi za znort!!! tega res nisem navajena tega še jaz pri vas nisem navajena Ja to res spominja na preutrujenost, al pa lakoto. A lačna ziher ni? Sej bo Ella, če ne prej pa čez ene 5 let Sam ne me tepst, k se tkole hecam potem veš kok šele jaz nisem navajena to je sam preutrujenost, sem ji šla prav eno flašo prejle narest, pa je 2x potegnila pa sam flašo stran porinila sem si mislila, no vsaj to, da ni lačna, če je že tok zaspana. Zdejle je blo čist isto k na morju, čez dan čist premal spala, potem pa zvečer cela panika. Obvezno mora spat čez dan skupaj najmanj 3 ure.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:34:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ella, sam da se rita gunca, pa da ni polna lunca, pol bojo pa spali naši čmrlji Kaj če bi jim kar vibrator naštimali v posteljo? sam a ni ravno polna lunca madona če jo bo luna dajala pol tok k mojga, sem pa sploh zapečatena potem si jo grem pa jaz tudi umit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:37:16
|
|
|
|
larisa
|
No pol pa naš zgleda res ne rabi spanca čez dan , ker zvečer niti ne mevskne, ko ga dam spat . Oh ti naši čmrlji. Sej gre tko hitro, da bomo kmal pozabile tegobe A Zoja že zobke dobiva, da jo z gelom mažeš? No Februarka ti pa le z umito nazaj ulet
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:42:41
|
|
|
|
ella79
|
larisa naša se tudi do pred dveh tednov nikol, ampak res nikol, ni drza za zaspat, se je lepo sama zamotla in zaspala, zdej od morja pa kar neki upam, da to kmalu mine kaj pa vem, a so zobki, pa sem ji prej kar mal namazala pa se je sam oblizovala k je ta gel tok dobr v glavnem, smo čist razštelani
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:43:48
|
|
|
|
jencili
|
čer, no, pa sem se končno spravila do BC-ja in kupila Tobija Sm ful vesela, samo doma ni blo glih preveč navdušenja nad tem. Pravi , da mamo itak še časa in zakaj taka panika? No ja, jst mislim, da je bil nakup uspešen, zdej pa sam naj se mi ne pojavi kdo, ki bi mi ga posodil, ker bom kregana
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:44:30
|
|
|
|
larisa
|
Ah sej niste tolk. Dejmo pol res kako žmohtno rečt, al čem it kar spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:45:29
|
|
|
|
jencili
|
drugač pa je Taj tud glih zaspal. Sva ga s taščo skopale, pol pa pojest in spat . Me je pa kr mal groza današnje noči, ker tok k je pa dons prejokal je pa to noro. Upam, da se je vsaj tok zmatral, da bo ponoči lepo spal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:47:31
|
|
|
|
ella79
|
jencili za super nakup. Itak ga za to cene še vedno lahko prodaš oz. še mal dražje larisa ne spat jaz če grem zdele spat, se bo jutri vse to nadaljevajo, se morm mal napumpat s pozitivno energijo, pa 3x globok vdihnit in si rečt, da imam še vedno najbolj pridno bejbiko madona sem optimistična
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:49:22
|
|
|
|
ella79
|
jencili barva pa res ni važna, važna je varnost in udobnost a vidva prideta jutri kej na kavo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:50:26
|
|
|
|
ella79
|
larisa dej mi povej kako je bil Nejcu všeč športni del vozička? A si kej podlagala?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:50:54
|
|
|
|
larisa
|
Jencili, men je pa ful lepa barva Ella, pa sej maš najbl pridno bejbiko, sej če mal pojokca, še ni tečka Ah pa sej ti to veš, a ne?! Drugač je pa pomoje res tale luna mal na pohodu, ker nas je kar velik jamral o čudnem vedenju naših . Tko da tole prefuramo, pa bo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:50:59
|
|
|
|
ella79
|
madona imam že samogovore, zdej grem pa res na hitr v kopalnico
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:52:00
|
|
|
|
jencili
|
hm...kaj pa vem. Kdaj in kje bi se pa dobile? Nisem še nč z govorila in ne vem al so že kaki plani al ne... Ti povej kako in kaj, pa se bom jst probala prilagodit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:53:23
|
|
|
|
ella79
|
pa sej naša drugač tudi sam jamra, sam prej se je pa drla k še nikol k sem pa rito 3x poguncala je blo pa takoj dobr madona me že zdej okrog prsta vrti moj je skoz govoru, da čist prehitr raste in 'odrašča', zdej pa prav da je že zadnji čas da zraste, da bo spet mir
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:54:00
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa dej mi povej kako je bil Nejcu všeč športni del vozička? A si kej podlagala? Sej ne boš verjela, ampak danes popoldan sva ga 1. peljala v športnem delu . Res sem se ful upirala, ampak dons sem se pa vdala. Pa nisem nič navdušena veš . Ampak nočem preveč šimfat, sej se ponavadi pol navadim, pa je. Ampak na sprehodu sem pa že mojga nagovarjala, da tega prodava pa novga nabaviva Pa mislim da iz te moke ne bo kruha Ti, si zadovoljna?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:54:08
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili, men je pa ful lepa barva Ella, pa sej maš najbl pridno bejbiko, sej če mal pojokca, še ni tečka Ah pa sej ti to veš, a ne?! Drugač je pa pomoje res tale luna mal na pohodu, ker nas je kar velik jamral o čudnem vedenju naših . Tko da tole prefuramo, pa bo ma ja, sej je dobra. Itak je važno samo to, da bo moj dragi na varnem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:55:57
|
|
|
|
jencili
|
punce dejte mi povedat, a mate že vse svoje v športnih delih? Naš še ne kaže znakov, da mu v košari kej ne bi pasalo, tko da bo kr kak dan še lepo notri. Tud placa ma kr še nekak.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:56:05
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem mislila okrog desetih v KR, pa bi šla najprej v mullerja, pa mogoče v DM, če tam ne bodo imel unga riža (sam še zdej ne vem kaj sploh je to)... dejte povedat, kater se lahko z vodo in sadjem meša, al s čism se to sploh meša, k se že men mal meša od te GH al pa mene lunca gunca najboljš da sem doma v glavnem kako dobro uro midve ravba da vse nakupiva, potem bi pa jaz kavo, zoja zizo in potem palčkova dežela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:56:21
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili, men je pa ful lepa barva Ella, pa sej maš najbl pridno bejbiko, sej če mal pojokca, še ni tečka Ah pa sej ti to veš, a ne?! Drugač je pa pomoje res tale luna mal na pohodu, ker nas je kar velik jamral o čudnem vedenju naših . Tko da tole prefuramo, pa bo ma ja, sej je dobra. Itak je važno samo to, da bo moj dragi na varnem To pa itak Kera barva bi ti bla pa bolj ql?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:58:38
|
|
|
|
ella79
|
larisa men je bilo mogoče tudi prve dva tedna mal čudno, zdej sem se pa čist navadla. Lej, čez dva meseca bo itak hotu biti že bolj pokonci, če bo pa spal, se pa itak poleži, da lepo spi. A si mu kej notr dala?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:58:51
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili punce dejte mi povedat, a mate že vse svoje v športnih delih? Naš še ne kaže znakov, da mu v košari kej ne bi pasalo, tko da bo kr kak dan še lepo notri. Tud placa ma kr še nekak. Pol pa mejte kar košaro, dokler se da, ker je the best Jaz bi jo tud mela, če nebi mel mali že pokrčene nogice notri
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:59:00
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, no, pa sem se končno spravila do BC-ja in kupila Tobija Sm ful vesela, samo doma ni blo glih preveč navdušenja nad tem. Pravi , da mamo itak še časa in zakaj taka panika? No ja, jst mislim, da je bil nakup uspešen, zdej pa sam naj se mi ne pojavi kdo, ki bi mi ga posodil, ker bom kregana Jaz sem pa preko neta tudi Tobija naročila - temno vijolo. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176403
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.