|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
17.7.2008 21:29:22   
Februarka08
Ella, sam da se rita gunca, pa da ni polna lunca, pol bojo pa spali naši čmrljiuser posted image Kaj če bi jim kar vibrator naštimali v posteljo?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 551
17.7.2008 21:32:30   
Februarka08
Pa kje ste zdej vse? Bom F5 znucalauser posted image
Prav, si jo grem pa umit...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 552
17.7.2008 21:32:45   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naša še kar nabija user posted image user posted image user posted image se dere, jo dvigne pa čist ok. Pomoje je že tok zaspana user posted image tako je bilo isto na morju. Kaj jo naj v voziček dam in peljem vn, da zaspi user posted image za znort!!! user posted image user posted image user posted image tega res nisem navajena

tega še jaz pri vas nisem navajena user posted image user posted image user posted image
Ja to res spominja na preutrujenost, al pa lakoto. A lačna ziher ni? user posted image  Sej bo Ella, če ne prej pa čez ene 5 let user posted image user posted image user posted image  Sam ne me tepst, k se tkole hecam user posted image

potem veš kok šele jaz nisem navajena user posted image user posted image user posted image to je sam preutrujenost, sem ji šla prav eno flašo prejle narest, pa je 2x potegnila pa sam flašo stran porinila user posted image sem si mislila, no vsaj to, da ni lačna, če je že tok zaspana. Zdejle je blo čist isto k na morju, čez dan čist premal spala, potem pa zvečer cela panika. Obvezno mora spat čez dan skupaj najmanj 3 ure.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 553
17.7.2008 21:34:33   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ella, sam da se rita gunca, pa da ni polna lunca, pol bojo pa spali naši čmrljiuser posted image Kaj če bi jim kar vibrator naštimali v posteljo?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam a ni ravno polna lunca user posted image madona če jo bo luna dajala pol tok k mojga, sem pa sploh zapečatena user posted image user posted image user posted image
potem si jo grem pa jaz tudi umit user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 554
17.7.2008 21:37:16   
larisa
No pol pa naš zgleda res ne rabi spanca čez danuser posted image , ker zvečer niti ne mevskne, ko ga dam spat user posted image .  Oh ti naši čmrlji. Sej gre tko hitro, da bomo kmal pozabile tegobe user posted image   A Zoja že zobke dobiva, da jo z gelom mažeš?
No Februarka ti pa le z umito nazaj ulet user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 555
17.7.2008 21:42:41   
ella79
larisa naša se tudi do pred dveh tednov nikol, ampak res nikol, ni drza za zaspat, se je lepo sama zamotla in zaspala, zdej od morja pa kar neki user posted image upam, da to kmalu mine user posted image user posted image kaj pa vem, a so zobki, pa sem ji prej kar mal namazala pa se je sam oblizovala k je ta gel tok dobr user posted image user posted image v glavnem, smo čist razštelani user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 556
17.7.2008 21:43:48   
jencili
čer,

no, pa sem se končno spravila do BC-ja in kupila Tobijauser posted image
Sm ful vesela, samo doma ni blo glih preveč navdušenja nad tem. Pravi user posted image , da mamo itak še časa in zakaj taka panika?user posted image

No ja, jst mislim, da je bil nakup uspešen, zdej pa sam naj se mi ne pojavi kdo, ki bi mi ga posodil, ker bom kreganauser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 557
17.7.2008 21:44:30   
larisa
Ah sej niste tolk.user posted image
Dejmo pol res kako žmohtno rečt, al čem it kar spatuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.7.2008 21:45:29   
jencili
drugač pa je Taj tud glih zaspal. Sva ga s taščo skopale, pol pa pojest in spatuser posted image . Me je pa kr mal groza današnje noči, ker tok k je pa dons prejokal je pa to noro. Upam, da se je vsaj tok zmatral, da bo ponoči lepo spaluser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 559
17.7.2008 21:47:17   
jencili
tega mamo...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169488

no sej barva ni optimalna, sam tole je blo na izbirouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 560
17.7.2008 21:47:31   
ella79
jencili user posted image user posted image user posted image za super nakup. Itak ga za to cene še vedno lahko prodaš oz. še mal dražje user posted image

larisa ne spat user posted image user posted image jaz če grem zdele spat, se bo jutri vse to nadaljevajo, se morm mal napumpat s pozitivno energijo, pa 3x globok vdihnit in si rečt, da imam še vedno najbolj pridno bejbiko user posted image user posted image user posted image madona sem optimistična user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 561
17.7.2008 21:49:22   
ella79
jencili barva pa res ni važna, važna je varnost in udobnost user posted image
a vidva prideta jutri kej na kavo?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 562
17.7.2008 21:50:26   
ella79
larisa dej mi povej kako je bil Nejcu všeč športni del vozička? A si kej podlagala?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 563
17.7.2008 21:50:54   
larisa
Jencili, men je pa ful lepa barva user posted image user posted image

Ella, pa sej maš najbl pridno bejbiko, sej če mal pojokca, še ni tečka user posted image  Ah pa sej ti to veš, a ne?! user posted image  Drugač je pa pomoje res tale luna mal na pohodu, ker nas je kar velik jamral o čudnem vedenju naših user posted image . Tko da tole prefuramo, pa bo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 564
17.7.2008 21:50:59   
ella79
madona imam že samogovore, zdej grem pa res na hitr v kopalnico

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 565
17.7.2008 21:52:00   
jencili
hm...kaj pa vem. Kdaj in kje bi se pa dobile? Nisem še nč z user posted image  govorila in ne vem al so že kaki plani al ne...
Ti povej kako in kaj, pa se bom jst probala prilagodituser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 566
17.7.2008 21:53:23   
ella79
pa sej naša drugač tudi sam jamra, sam prej se je pa drla k še nikol user posted image k sem pa rito 3x poguncala je blo pa takoj dobr user posted image madona me že zdej okrog prsta vrti user posted image user posted image moj je skoz govoru, da čist prehitr raste in 'odrašča', zdej pa prav da je že zadnji čas da zraste, da bo spet mir user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 567
17.7.2008 21:54:00   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

larisa dej mi povej kako je bil Nejcu všeč športni del vozička? A si kej podlagala?

Sej ne boš verjela, ampak danes popoldan sva ga 1. peljala v športnem delu user posted image . Res sem se ful upirala, ampak dons sem se pa vdala. Pa nisem nič navdušena veš user posted image . Ampak nočem preveč šimfat, sej se ponavadi pol navadim, pa je. Ampak na sprehodu sem pa že mojga nagovarjala, da tega prodava pa novga nabaviva user posted image  Pa mislim da iz te moke ne bo kruha user posted image user posted image Ti, si zadovoljna?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.7.2008 21:54:08   
jencili

Ella, pa sej maš najbl pridno bejbiko, sej če mal pojokca, še ni tečka user posted image  Ah pa sej ti to veš, a ne?! user posted image  Drugač je pa pomoje res tale luna mal na pohodu, ker nas je kar velik jamral o čudnem vedenju naših user posted image . Tko da tole prefuramo, pa bo user posted image

ma ja, sej je dobra. Itak je važno samo to, da bo moj dragi na varnemuser posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 569
17.7.2008 21:55:57   
jencili
punce dejte mi povedat, a mate že vse svoje user posted image  v športnih delih? Naš še ne kaže znakov, da mu v košari kej ne bi pasalo, tko da bo kr kak dan še lepo notri. Tud placa ma kr še nekak.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 570
17.7.2008 21:56:05   
ella79
jaz sem mislila okrog desetih v KR, pa bi šla najprej v mullerja, pa mogoče v DM, če tam ne bodo imel unga riža (sam še zdej ne vem kaj sploh je to)... dejte povedat, kater se lahko z vodo in sadjem meša, al s čism se to sploh meša, k se že men mal meša od te GH user posted image al pa mene lunca gunca user posted image  user posted image najboljš da sem doma user posted image user posted image v glavnem kako dobro uro midve ravba da vse nakupiva, potem bi pa jaz kavo, zoja zizo in potem palčkova dežela user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 571
17.7.2008 21:56:21   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

ma ja, sej je dobra. Itak je važno samo to, da bo moj dragi na varnemuser posted image

To pa itak user posted image  Kera barva bi ti bla pa bolj ql?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 572
17.7.2008 21:58:38   
ella79
larisa men je bilo mogoče tudi prve dva tedna mal čudno, zdej sem se pa čist navadla. Lej, čez dva meseca bo itak hotu biti že bolj pokonci, če bo pa spal, se pa itak poleži, da lepo spi. A si mu kej notr dala?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 573
17.7.2008 21:58:51   
larisa

punce dejte mi povedat, a mate že vse svoje user posted image  v športnih delih? Naš še ne kaže znakov, da mu v košari kej ne bi pasalo, tko da bo kr kak dan še lepo notri. Tud placa ma kr še nekak.

Pol pa mejte kar košaro, dokler se da, ker je the bestuser posted image  Jaz bi jo tud mela, če nebi mel mali že pokrčene nogice notri user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 574
17.7.2008 21:59:00   
mesecnica

čer,

no, pa sem se končno spravila do BC-ja in kupila Tobijauser posted image
Sm ful vesela, samo doma ni blo glih preveč navdušenja nad tem. Pravi user posted image , da mamo itak še časa in zakaj taka panika?user posted image

No ja, jst mislim, da je bil nakup uspešen, zdej pa sam naj se mi ne pojavi kdo, ki bi mi ga posodil, ker bom kreganauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa preko neta tudi Tobija naročila - temno vijolo.user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176403

Mesečnica

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.