Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:30:40
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey čveke čvekaste...ne morem vam sledit očke mi lezejo skupaj, sem prišla samo zaželet lahko noč čao Nočko Janey, pa čim več spanja v kosu ti želim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:32:40
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella in suzi kaj se pa vidve režita bi tudi vedve rade dobile domov paket? jaz vem kako ti je, mam en paketič doma. dobra ponudba.....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:33:52
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja Larisa, mene tud to moti, k je kontra obrjen, pa nobenega predalčka nikjer senčnik je pa super, sam mi gre pa na živce, ker ga je treba skoz gor pa dol vezat ... ah, če bi še enkrat kupovala, bi ziher kej druzga nabavla, sam zdej ga pa ne grem menjat... sem rajši zamenjala avtosedež, k mi je bolj pomembno, da je varen
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:36:10
|
|
|
|
MetiLu
|
O Suzika čer! Kdaj se pa kej midve dobiva? k tele gorenjke bolj švoh kažejo zanimanje za izlet v Dolenjske konce
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:38:41
|
|
|
|
MetiLu
|
Pina, ti si rekla, da imaš stolček za jest od Ikee, maš mogoče kje link, da vidim kakšen je? Pa kolk stane? Sem dones gledala za trip trap, matr so dragi v BC pa tud ta PP prima papa je 150€
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:40:09
|
|
|
|
ella79
|
meti upam, da še moža ne boš mela željo menjat, k si tako nezadovoljna z 'vsem' kar kupiš men je pepeny super, pač če je pa voziček tak, da pri strani al pa zgovaj lahko sonček notr sveti, pa ni senčnik kriv. Jaz ga ne bi zamenjala za nobeno marelo če ne drugega naj bi bil kao UV
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:40:31
|
|
|
|
MetiLu
|
ja sama s sabo se pa ne mislim pogovarjat če ne bo hitr nobene, grem spat, da mal not prinesem (upanje ostaja, da mogoče bomo pa dones spali )
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:41:40
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša še kar nabija se dere, jo dvigne pa čist ok. Pomoje je že tok zaspana tako je bilo isto na morju. Kaj jo naj v voziček dam in peljem vn, da zaspi za znort!!! tega res nisem navajena ella, madoniš, kaj je zdej to pri vas. jaz sem tud navajena da vsak dan napišeš, da je 12 ur v kosi drnjohala. ej, mogoče se je pa prve mesece preveč naspala, pa mora zdej vse firbcanje not prinest.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:43:11
|
|
|
|
ella79
|
suzi sej ponoč je danes spala 12 ur, sam je 1x vmes jedla in tudi takoj nazaj zaspala. Sej vem, jaz mal preveč dramatiziram, sam zame je to že mala drama, glede na to, da že 4 mesece spimo celo noč
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:44:59
|
|
|
|
larisa
|
No pa me je Ella prehitela. Bolje 2× kot nobenkrat Ste pa tko tihe dons, da grem kar spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:46:20
|
|
|
|
MetiLu
|
Ah Ella, jaz sem mal komplikator po naravi, pa me je možek že navajen... Sem pa pri nakupih res mal zaletava, pol mi je pa kdaj žal. No sej ni vse tko slabo, sej vozek je po drugi strani čist super, sam če bi mel pa še te zadeve, ki sem jih naštela, bi bil pa idealen, takega pa itak še niso pogruntal zato se bom pa nakupu stolčka za hranjenje malo bolj posvetila in izbrala takega da bo res fajn
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:47:41
|
|
|
|
larisa
|
Ejo vidve s pepeny-em, a vsakič ga je treba gor pa dol dajat, ko daješ voz v avto pa tko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:47:44
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili punce dejte mi povedat, a mate že vse svoje v športnih delih? Naš še ne kaže znakov, da mu v košari kej ne bi pasalo, tko da bo kr kak dan še lepo notri. Tud placa ma kr še nekak. hm, jaz mam našo že od sredine maja v športnem delu. zdaj je že napol v sedečki. da bi mogla ležat, pomoje znoritis dobi.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:48:03
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 meti mislim, da je to tale stolček http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725 ojoj, čist mi čudn zgleda sam je pa pocen, pa najbrž malo prostora zavzame
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:49:10
|
|
|
|
ella79
|
meti važn, da si danes res super nakup opravila, k za to ti pa skoraj sigurno ne bo žal larisa jaz sem čist zgovorna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:50:24
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: ella79 meti mislim, da je to tale stolček http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725 ojoj, čist mi čudn zgleda sam je pa pocen, pa najbrž malo prostora zavzame jaz sem ga pri eni vidla, sam je bila mala itak že eno leto stara pa je bil čist ok.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:51:17
|
|
|
|
MetiLu
|
Larisa, jaz ga skoz snemam Ella, a se ga da gor puščat? Suzi, naš tud popizdi, če nič ne vid naokol, zdej ga kdaj tud že malo bolj dvignem, v polsedč položaj, da mu dogaja, pa pol spet spustim. mam pa še zmeri tist štrik napeljan, da ga lahko skoraj čist poležim home made varianta
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:51:28
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ejo vidve s pepeny-em, a vsakič ga je treba gor pa dol dajat, ko daješ voz v avto pa tko lahko tudi gor pustiš, sam jaz ga kar dol dajem, k je že tako štorast v prtljažnik voziček s športnim delom dajat je tok težji, pa še strehca....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:51:54
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. mi ao zobek na ohodu. se š**** zelo lepo vidi. sao še prebit mora . ela tale tvoja zoja ga biksa. gre dat ano spat. he he he he, Pinči bi rabila še prevajalca naročit, da bi nam njene poste tolmačil pina, skrajni cajt, da novo tipkovnico nabaviš.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:53:06
|
|
|
|
ella79
|
jaz vas zapuščam za danes nočko glede jutri... jaz sem lahko okrog enajstih v Qlandiji, če katera pride
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:53:56
|
|
|
|
jencili
|
ta stolček baje kr precej pohvalijo, pa d se da res na malo zložit oz. da vzame ful mal placa. Sam zgleda pa res bol švoh
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:54:42
|
|
|
|
MetiLu
|
Pinči, zdej ti še druge črke ne prijemajo, ne samo m Ella, vidš to pa sploh še nisem probala, da ga ne bi snela Sej jest mam dost velik prtljažnik
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:56:04
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa jaz sem čist zgovorna hehehe pa si res tolk da kar greš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.