|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
16.7.2008 21:00:25   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

aja, pa z mesecnico smo naročile mei tai-je. user posted image user posted image  še enkrat hvala mesecnica. user posted image

Ni za kej user posted image .
Ej se mi zdi, da bomo dobile vse panele po 50hrk in pa celo brez poštnine, če sem jo jaz seveda prav razumelauser posted image . Zdaj čakam povratni e-mail pa da vidimo...

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Bajsa, če se ja Zali naredila gnojna pikica, ji lahko s sterilnim zloženčkom in fiziološko stisneš v smeri rasti nohta, tolk da se predre in gre gnojček ven. Jaz sem sicer takrat uporabila kat 70% alkohol namesto fiziološke da sem mu predrla, potem sem pa naprej čistila s fiziološko.

Vidiš men so pa v ZD rekli, da nič sama stiskat, da moram prit k njim in bodo oni. Pa se je potem preden sem šla že samo predrlo in sem čistila s fiziološko.

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Uh tole z toplo hrano je pa res zanimivo vprašanje. Jaz bom jutri kar patronažno vprašala, pa ti bom pol povedala, Meti. user posted image  Jaz bi povedala pri pediatru da že jemo.  1. ker to ni nič narobe, 2.ker je to moj otrok, 3.ker pediatru nekak nebi lagala, klinc je le pediater user posted image . Drugače pa vsaka po svoje in vsaka ima prav tako kot se odloči user posted image  Sicer pa se itak lahko po 4. mesecu že uvaja GH če otrok to sprejme, sploh pa če daje znake da mlekec ni dovolj. Tko da se nič ne sekiraj. user posted image

Se čist strinjam s tem.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 426
16.7.2008 21:13:40   
MetiLu
Ja Mary, sej maš prov user posted image  sam mi ni do poslušanja litanij ... ker sem že zadnjič poslušala, k je eni drugi mamici razlagala ...

No, zaspali smo z dudico user posted image  

A se lahko te plastične aventove lončke s pokrovčki pere v pomivalnem stroju?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 427
16.7.2008 21:20:22   
Februarka08
Matr sm hudauser posted image dec prav, grem v sosednjo vas k se je zapiču za en k**** stroj in ga hoče met in gre zdej, ma sej ne vem kam k ga sploh nism poslušalauser posted image zdele??? namest da bi bla mal sama, skupi k tamala spi... pol pa prav preden gre, bod prištimana k pridem, bova sex...... halouser posted image user posted image user posted image seveda ja, kar misli naj siuser posted image user posted image user posted image

mah, grem nazaj pred tv, pol pa spat! glede GH-saj midve itak nimava še 1 obroka, tako da pri meni še ni panike al se lagat al pa ne... midve zaenkrat sam še poskušava, potem more pa itak še mlekca čez dobit, tako da jo še vedno dojim kot prej... P mamo pa naslednji teden, in če me vpraša, ji bom povedala - tamala itak ne spi celo noč in to se mi zdi zadosten razlog, da začnemo z GH poleg tega jo je pa lepo sprejela... sam proba naj kdo sikat glede tegauser posted image

sem mal razp****, ne zamertuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 428
16.7.2008 21:26:40   
MetiLu
Ma ja punce, sej mate prov ... sam jaz sem mu začela dajat za jest ker ga nisem mogla več gledat, kako je zijal in za žlico pogledoval, če je kdo zraven njega jedu user posted image  pa je takoj lepo sprejel in žlico in hrano. Nič nam ne dela težav. Samo med hranjenjem je ful glasen zraven, tko naglas godrnja, ne vem, al mu prepočas dajem al kaj? user posted image  pa mleka imam tud še dovolj, tko da to ni razlog, da sem začela uvajat ... sam tolk je bilo govora o tem, da se je treba samo dojit do 6. meseca user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 429
16.7.2008 21:30:43   
mary_lou
Mi smo bli pa dons v termah snovik.....ful ne priporocam......voda je premrzla za dojencke, se mene je zebl v vodi pa pise da ma KAO 32 stopinj.....my ass ja.....tko da je bil Tajson prikrajsan se je pa mamica zato navozila po toboganih da me tok trtica boli da komi sedim heheheheheh......plus so se druge kritike z moje strani sicer vse skupi je premajhno in pride folk pol tko dost naguzvan notr....pa se bi se najdl.....edin rumen tobogan majo pa zakon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 430
16.7.2008 21:37:41   
pina-1
čer.
mi tudi že spimo. pa je kar težko zaspala. Ima čisto zatečene dlesni. Komi, ko sem ji jih namazala, se je uspela umirit.user posted image  Je pa ana danes v celem dnevu samo enkrat spala. Od 12 do 15 ito to je blo to. Pa sploh ni delovala da se ji spi.

Drugače sem pa full slabe volje. Me je Mia spavla na obrate kar ne mrorem pridet k sebi. POl pa še moj oče pristavi, da sem vsega sama krivauser posted image . Mah vam bom jutri povedala, ker sedaj sem res preveč razdražena.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 431
16.7.2008 21:43:44   
bamby
ella, zvečer Zoji GH ne bo kaj dosti pomagal. Najbolje, da začneta za čas kosila po nekaj žličk in vsak dan jih bo itak več pojedla. Pa raje ji daj sadje, ker ji bo ziher bolj všeč.
Verjetno ji mleko res ne zadostuje več.

janey, kuhnca pa je spedenana zdaj user posted image user posted image user posted image . Kot da bi drugam gledala. Pa punce na MB srečanju sem tudi videla. Spoznala sem edino Marušo, Malo pikico sem pa po Lani spoznala, ena suha s čopom je verjetno srečka nosečka, še eno pa nisem poznala user posted image .
srečka nosečka in vrtnica, čestitke vajinima sončkoma za pol leta user posted image user posted image user posted image !!!
Vidim, da se Lana tudi že lepo obrne na bušija user posted image  in pridna jedka je tudiuser posted image !

misar, upam,da s tvojo drisko ne bo hujšega user posted image . Lana je pa tudi carica user posted image . Kaka luštna je user posted image user posted image !

meti, Anaja odkar je GH kakca kar naprej in to kar zelo gosto. Prej je kakala največkrat le 1x na dan, zdaj jo kdaj lahko vsako uro previjam user posted image .
V ZD brez slabe vesti povej, da že GH papate, saj je tvoj otrok in mu nič slabega nočeš. Pri otrocih je tako,da se hrana res hitro shladi, ker jo je že prej treba bolj shladit, pol pe še dlje časa jejo. Za sadje ni problem, tega se je hladnega, Jaz ji itak surovega dajem, ga nič več ne kuham. Zelenjavo pa jaz nič kaj vnaprej ne pripravljam. Ko skuham jo takoj poje. Za s sabo raje sadje nesem ali pa žitno mlečno kašico, ki jo s toplo vodo iz termovke na licu mesta pripravim, da jo pojeva.

pina, to se pravi dober nakup, da veliko domov prineseš in malo zapraviš user posted image !!!

februarka, super za Larisino uspavanje v posteljici user posted image !

Mi smo tudi bili danes v šopingu. Anaja je dobila en kratek kompletek (majica + hlačke), klobuček, igračo za na voziček in dude od 6 mesecev dalje. Seveda še plenice in aptamil, pa žitno mlečne kašice.... ,pa  čolniček smo ji tudi kupili user posted image . Za Tima sem pa dobila majice brez rokavov 2 v kompletu za 1.60€ user posted image , eno samo pa za 1.30€. Pa njegova visokost je tudi dobila eno srajco s kr. rokavi, le jaz zase nisem nič, ker sem si že prej privoščila in sem limit že tako ponucala user posted image . Zadnjič sem si v Mani kupila dve majčki, pa pri Neckermannu sem si več stvari naročila in imam zaenkrat dovolj. Bi pa na telih razprodajah najraje veliko nakupil, ker je res veliko ceneje, predvsem za otroke. Na žalost je težko predvidevat, koliko točno bojo zrastli (beri poredili user posted image ). To pravim predvsem zato, ker je tamala od njegove sestre imela aprila komaj eno leto, pa ji zdaj za dve leti ni skoraj nobena cunja več prav, ker ima babuška že krepko čez 15 kg.

Se je danes tudi naša princess že ob pol sedmih zbudila in je čez 3/4 ure šele nazaj zaspala. Me je zjutraj jezilo, ker nismo vode imeli in sem jo imela prav malo, da sem jo s sabo v LJ vzela za jest. Zjutraj sva itak jedli žitno mlečno kašico z okusom banane, v LJ sem ji dala žitno mlečno kašico z okusom jabolka in korenčka + mleko, popoldan je spila sadni Hippov sok (banana+jabolko) in doma zvečer še mleko.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 432
16.7.2008 21:48:43   
jencili
čer čvekice,

tud mi smo dons malo zapravljali, smo šli s taščo malo po trgovinah in je Taj-u kupila v OshKosh-u 2 bodija in en klobuček ful luškanuser posted image .
Pol smo šli pa domov, je ati naredu kosilo, bl pozno popoldan pa sta šla ati in Taj za kako urco na sprehod, da se je mami lahko mal odpočila, ker me je glava bolela za znortuser posted image

Punce, mam eno?
Kot veste ma zdej BC akcijo avto zickov Maxi Cosi Tobi. Je iz 240€ znižan na 170€. Te zicki so baje ful dobri, nisem pa ziher, če ga res rabimo že zdej. Glede na to, da je še neki časa do takrat, ko ga bomo rabili, a ma res smisel to že zdej kupit? In druga zadeva. Mamo opcijo Isofix. Sicer pravijo, da je bolj varno, samo a je res taka razlika? Naj povem, da je razlika v ceni zica cca 200€. Pa ne me narobe razumet, za varnost svojega otroka VSE, ampak če mi nekdo utemelji, zakaj je tisto tok boljše, da se splača dat 200€ več. Kaj vi mislite o tem?
Prosim za mnenja...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 433
16.7.2008 22:02:49   
MetiLu
Bamby user posted image  za šoping. Jaz sem tud že ugotovila, da je nemogoče za v naprej kupovat cunjice, ker user posted image  tko različno rastejo ... sem se za par kosov že nasrala... Vidve pa tud že obvladata tole GH user posted image

Pinči user posted image  upam, da se bo Mia kmali unesla in ti nehala sive lase delat!

Februarka, jaz dam mojga kar na hladno, ko mi prjavi naj se ogrejem, da pol on sam skoč user posted image  user posted image  user posted image  no, sej zdej se to že dolg ni zgodil, je čist blažen, ko se kaj "meniva" zvečer user posted image  glede na pogostost se sploh ne čudim user posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.7.2008 22:05:25   
Janey
hajli hajlo...za morje smo nekaj zrihtali in mogoče nas bodo le stlačli še v ta hotel in le gremo v tunizijouser posted image user posted image user posted image če sem se danes tak veselila in sem si kupla 2 kopalke pa oblekco pa neke majčke pa trenerko,  bi bla resnično zalostna če nebi šli v tunizijo. sej so tudi še druge ponudbe če ta zdaj nebo odobrena, samo je ona teta na agenciji rekla da skoraj sto procentno bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj pikec je pa taki sitnoblek danes...pa malo kašlja, ima vrpčine ampak upam da se ga kaj ne loteva, jih je veliko prehlajenih okoli njega. lahko pa tudi da so zobki, se zadnje dni spet neverjetno mu slina ven vliva. sem danes zobozrdavnico vprašala pa je rekla da ne s sčetko umivat, da se dobi v sanolaborju taki naprstnik z mehkimi gumjastimi ščetinami in da je to najbolš od vsega. s ščetko ko je že več zobkov, da ne poškoduješ dlesni.

mogoče se zdaj lotim dnevne ampak res ne vem, ker sem zelo utrujena. če ne danes pa jutri 100%. ni pa v take razsulu kot je bla kuhna, je samo prah, pa malo tak

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 435
16.7.2008 22:05:47   
MetiLu
Punce, jaz grem spat, da se bom malo bolj spočila dones user posted image  je bila prejšnja noč bolj kratka, sva se mela z možekom velik za zmenit user posted image  

Se slišmo jutri, popoldan pa začnem delat user posted image  upam, da bo šlo ...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 436
16.7.2008 22:07:32   
MetiLu
aja, malo že razmišljam o stolčku za hranjenje. Katerega priporočate?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 437
16.7.2008 22:09:28   
MetiLu
Zdej pa res grem...

nočko user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 438
16.7.2008 23:11:58   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko noč in lep jutrišji dan vam želim

a katera ve v kolkih dneh je potrni list narejen??

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 439
16.7.2008 23:30:19   
jencili
vidm, da sm spet sama ostalauser posted image

Kar se tiče uvajanja GH in piznavanja le tega se popolnoma strinjam z Lariso. V končni fazi smo me mame in le me smo tiste, ki odločamo kako in kaj bomo z našimi otroci!

Potni list je narejen v 7 dneh, ponavadi pa pride še kak dan prej, če nimajo glih silne gužve.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 440
16.7.2008 23:31:45   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Ma tvoj dec je taka faca user posted image user posted image user posted image user posted image ! Zakon je, priden, ljubezniv, čvekica user posted image , ni da ni! Da te nebi slišala kdaj kej čez njega rečt user posted image , ker zanga sem se pa zmeri prpravlena potegnt, ker tko fest priden kt je on je redko keri. Zato punca draga, z vsem 4 se ga drž user posted image

hihi, da ne bom še ljubosumna kej ratalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 441
16.7.2008 23:49:29   
Bajsa
Čer!

Jencili nč bit lubosumna, to so ble sam pohvale, ker je res tak fajn dečko, da ga je za prklent nase, mater pa ga še poznam ne. Kaj bom šele rekla ko ga spoznam user posted image .
Pina in Bamby user posted image user posted image user posted image user posted image  za nakup.
Janey user posted image user posted image user posted image  za morje, držim pesti, da vas bojo stlačli v hotel!

Meti mi že imamo stolček za hranjenje, od chicco-ta neki Poly pa še neki, tazga v bistvu kot Janey, pa mi je ful dobr. Stane okrog 140 €, maš velik možnosti, otroka lohk skor čist poležiš, tko kot v ležalniku, pa všeč mi je ker se hrbtni naklon prestavlja ločeno od nožnega.  Drgač je pa zdele slex v akciji v pikapolonici in stane 143 €, sam pr tistmu se pa ne da naklona prestavlat.
Hvala za odgovor glede nohtka. Zdej se ji sicer že neki suši. Ne vem no, mogoče bi blo vseen fajn da bi šle pokazat. Bom ju3 vidla kako bo in bom poklicala.

Zdej grem pa spat, ker sem tko zaspana. No še prej grem pod tuš, pol pa pridem še F5 prtisnt in grem v mižule.

Sladke sanje!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 442
17.7.2008 0:10:36   
jencili

Čer!

Jencili nč bit lubosumna, to so ble sam pohvale, ker je res tak fajn dečko, da ga je za prklent nase, mater pa ga še poznam ne. Kaj bom šele rekla ko ga spoznam user posted image .
Pina in Bamby user posted image user posted image user posted image user posted image  za nakup.
Janey user posted image user posted image user posted image  za morje, držim pesti, da vas bojo stlačli v hotel!

Meti mi že imamo stolček za hranjenje, od chicco-ta neki Poly pa še neki, tazga v bistvu kot Janey, pa mi je ful dobr. Stane okrog 140 €, maš velik možnosti, otroka lohk skor čist poležiš, tko kot v ležalniku, pa všeč mi je ker se hrbtni naklon prestavlja ločeno od nožnega.  Drgač je pa zdele slex v akciji v pikapolonici in stane 143 €, sam pr tistmu se pa ne da naklona prestavlat.
Hvala za odgovor glede nohtka. Zdej se ji sicer že neki suši. Ne vem no, mogoče bi blo vseen fajn da bi šle pokazat. Bom ju3 vidla kako bo in bom poklicala.

Zdej grem pa spat, ker sem tko zaspana. No še prej grem pod tuš, pol pa pridem še F5 prtisnt in grem v mižule.

Sladke sanje!

hihi, sam resuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.7.2008 0:14:13   
jencili
nč, itak ni nobene nikjer tko da grem tud jst počasi mojima fantoma delat družbo. Sicer se bo pa Taj itak počasi zbudil za prvo rudno dojenjauser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.7.2008 0:14:41   
jencili
aja,

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 445
17.7.2008 0:27:44   
Bajsa
No sem mogla še F5 stisnt, preden grem v mižule. Sm glih gledala , če se je naša Lillchy v kratkem kej oglasila, pa ni nč. Mi je prov hudo za njenga Lukca. Mal me hormoni juser posted image , se mi prov user posted image . Najbolš da grem spat.

Nočko in sladke sanje

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.7.2008 0:32:01   
Bajsa
Jencili še to, kar se tiče isofixa jaz nimam pojma, kar se pa tiče Toby-ja, sva ti pa z Ello že itak vse povedale user posted image , a rabiš še enkrat user posted image . Lohk pa greva na kavico, pa ga pogledaš in sprobaš. Taka akcija kt je zdej, je zih še dolg ne bo, to pa morš vedet.
Kje pa je nadomestna šefica kej dons? (Ella) se mi zdi da se ni nč javla, a ni to mal čudn zanjo?

No lepo pančkite ve, vaši user posted image  in vaši user posted image !

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
17.7.2008 7:25:05   
jencili
PRVA?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 448
17.7.2008 7:28:02   
jencili

Jencili še to, kar se tiče isofixa jaz nimam pojma, kar se pa tiče Toby-ja, sva ti pa z Ello že itak vse povedale user posted image , a rabiš še enkrat user posted image . Lohk pa greva na kavico, pa ga pogledaš in sprobaš. Taka akcija kt je zdej, je zih še dolg ne bo, to pa morš vedet.
Kje pa je nadomestna šefica kej dons? (Ella) se mi zdi da se ni nč javla, a ni to mal čudn zanjo?

No lepo pančkite ve, vaši user posted image  in vaši user posted image !

ja, pa sm res pozabla napisat, da vajino mnenje poznam in sm za njega hvaležna, sam sej veš, več glav več veuser posted image
Ne pa predvsem zaradi isofix-a me zanima, o tem pa me nismo govorile glih.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 449
17.7.2008 7:28:41   
jencili
aja, na kavico greva pa vseeno lahkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.