Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 7:31:06
|
|
|
|
jencili
|
no, drugač pa je bla naša noč v riti, kar verjetno dojamete, če sm prva tle gor Taj je zaspal ob 21.30, pol pa budnica ob 12.30, 3-eh, 6-ih in ob 7-ih auf Kje je moj Tajson
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 7:40:43
|
|
|
|
buči
|
Jutro! Mi smo spet doma! Po eni strani, sem vesela, ker je bil to najbolj naporen dopust do sedaj, po drugi strani bi pa še malo ostalo, ker smo se imeli res lepo. Fanta sta bila pridna, z izjemo nekaj Aljaževih izpadov kernečesapač, vreme je bilo ok, je sicer nekaj dni zelo pihalo, ampak vsaj ni bilo dežja, mirenca je bila pridna ravno ta čas, ni nič srala, Tilen je nor na vodo in lubenico, se je naučil mehrčke s slino delat in jih potem ne daleč pluvat, drži se za noge in jih vleče v usta, pa ob podpori sedi sam (ampak to ga pustim samo v nepihljivem bazenčku, da mu ne bi preveč prišlo v navado, ker itak noče bit več v vozičku). Nor napredet v 10 dneh! Včeraj, predno smo šli domov, so se mu pa pojavile pikice po nogah, ampak samo na zgornji strani, kar mu je gledalo iz glačk. Upam, da ni kaj več kot reakcija na sonce. Bomo videli. Kako ste moje klepetulje? Vas ne bom brala za nazaj. A se je zgodilo kaj velikega?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 7:43:28
|
|
|
|
buči
|
Jencili, jutro! Reva, se mi smiliš, kako to, da imate take grozne noči? A zvečer kaj dodate kašice v mleko, da bi male mogoče kaj bolj nasitilo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 7:59:06
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jencili, jutro! Reva, se mi smiliš, kako to, da imate take grozne noči? A zvečer kaj dodate kašice v mleko, da bi male mogoče kaj bolj nasitilo? jutro, buči super, da si spet z nami in da ste uživali na morju Ne, dodajam pa ničesar ne. Taj je izključno samo na mleku in bi tko vsaj še en mesec, če bi šlo. Ni namreč star še niti 5m. Sicer pa niso vse noči take. Ponavadi se dojiva 2x na noč, kar mi je čist sprejemljivo še.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 8:02:06
|
|
|
|
nuka
|
O Buči ste že nazaj. Važno da ste se imeli lepo. Mene tak naporen teden še čaka. Jencili pol ste mel podobno noč kot mi. Smo mel budnico ob 2-eh, 3-eh, 4-ih, vstal smo pa ob 7-ih. Sem vas zdele 2 večera zanemarjala. En večer sem mela zmenk z likalnikam, včeraj smo mel pa obiske do 10-ih.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 8:03:47
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. naša noč spet kr neki. jo ful ti zobki matrajo in kar nekaj jokca, jo priklopim in po par požirkih že pančka. jedli smo pa 3x al 4x ponoč. danes imam pa precej dela. moram vse za jutri spakirat. tako da danes en hiter sprehod pade pol pa domov pakirat in stanovanje mal v red spravit. popoldne se bomo pa kar k mojim povabili na kosilce.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 8:05:02
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro mi smo danes kar solidno spali...ja no solidno. je bla budnica ob 12h, pol je pa ful ritala in je bla kar budna pa se mi je ni ljubilo v njeno posteljico dajat sem jo kar pri naju umirila, češ jo bom že preestavila ko zaspi...ja itak sem tud jaz zaspala ..potemnaslednja budnica ob 3:45h, no in smo spale do 7:30, zdaj se pa nekaj ona krega na postelji. bo že lačna mislim. nič ker sem danes že precej boljše grem tamalo nahranit, pa preoblečt in gas v life Buči welcome back...eno pitanje zate? jaz nikjer ne najdem riževih kosmičev v DM-jih (sem gledala v obeh tle v CE, v Portorožu in Izoli, si ziher da so riževi).in seveda, če mi jih lohk zrihtaš grem adios amigos
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 8:08:30
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar Buči welcome back...eno pitanje zate? jaz nikjer ne najdem riževih kosmičev v DM-jih (sem gledala v obeh tle v CE, v Portorožu in Izoli, si ziher da so riževi).in seveda, če mi jih lohk zrihtaš če smem jaz....glih včeraj semjih držala v roki v našem DM. od Alnature riževa sluz.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 8:12:27
|
|
|
|
misar
|
no jaz sem jih iskala pa jih nisem našla...kakšna je pa pakunga?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 8:25:30
|
|
|
|
Suzi*
|
takole. http://www.alnatura.de/f10000.php
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 17.7.2008 8:26:15 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 8:35:19
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Buči, velkom bek! Naša noč kar v redu - zaspala ob 20.30, se priklopila okrog 22h mal na zizo, potem budnica ob 3h, druga ziza ob 4h, jo dam nazaj v pojstlo, je spala skor do 8h. Kar v redu. Zdej se greva pa previt, oblečt, fruštkat in ven. Danes je baje še takole lepo, jutri pa spet neka neurja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 8:36:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Vidim, da smo mele enake probleme s tole riževo sluzjo dobr, da mamo Buči
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:00:56
|
|
|
|
Janey
|
jutro ooooooooo bučka WB smo te pogrešali jencili nič se ne sekiraj, jaz ti ur kdaj je mali zbuja sploh raje nebom pisala, sej po 6 mesecih začnejo lepše spat hehe mi2 se pa zdaj zrihtama in se spokama ven ko je tak lepo. morama še na občino po potrni list, pol pa se morama znajt in nekaj počet kr cel dan nimama atija. če je kera iz mb na kavo naj me kar pokliče
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:02:56
|
|
|
|
jencili
|
samo, da vas malo spomnem na moje vprašanje okoli avto cizkov...prosim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:03:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jutro ooooooooo bučka WB smo te pogrešali jencili nič se ne sekiraj, jaz ti ur kdaj je mali zbuja sploh raje nebom pisala, sej po 6 mesecih začnejo lepše spat hehe mi2 se pa zdaj zrihtama in se spokama ven ko je tak lepo. morama še na občino po potrni list, pol pa se morama znajt in nekaj počet kr cel dan nimama atija. če je kera iz mb na kavo naj me kar pokliče ja, maš prov. Po 6. mesecu bo vse popolnoma drugače
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:31:03
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey jutro ooooooooo bučka WB smo te pogrešali jencili nič se ne sekiraj, jaz ti ur kdaj je mali zbuja sploh raje nebom pisala, sej po 6 mesecih začnejo lepše spat hehe mi2 se pa zdaj zrihtama in se spokama ven ko je tak lepo. morama še na občino po potrni list, pol pa se morama znajt in nekaj počet kr cel dan nimama atija. če je kera iz mb na kavo naj me kar pokliče ja, maš prov. Po 6. mesecu bo vse popolnoma drugače bo ja...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:34:36
|
|
|
|
Bajsa
|
Dobro jutro! No mi smo spali od 21 pa do 7.30, pridna, še jaz bi se lahko naspala, če nebi na RR skor do enih visela . Usput pitanje: a ma kera kako prošnjo ( kšn primer, še nobene nisem pisala, pa bi rabla, no ne jaz ) ? Madam žnara zdele na pojstli, jaz vmes tipkam, pa še kosmiče z mlekom sem si uspela narest, je zmanjkal čokolinota Bučka štručka velkom bek. Lepo da ste uživali, pa da ni blo dežja. Veš da sem prov mislna nate, kakšno mate vreme, a se ti je kej kovcal? Pa predstavlala sem si tebe kako Tilnu zlivaš dano v bazenček Jencili, če bom kej prot kr šibala te zvrcnem za kavo, pa se magari do lunce prpelem Kje je Ella? Včeri sem bla v Preddvoru, pa mi ni znesl, da bi šla en giro, pa drugič. Grem madam umirit, ker že čist preveč teži.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:36:53
|
|
|
|
ella79
|
jutro naša noč klasila zdej že en teden, budnica ob petih in potem spali do 9:00 vsaj neki dobrega jaz sem tudi za kavico mogoče jutri, k bo slabo vreme bajsa si se spraševala kje je lillchy - semo jo včeraj v šopingu sprečal z Lukom, imajo noro velik dela s hišo, mali je dobil aparatka, fleten je pa itak še zmeri jencili mal se še pozanimaj o tem zicu, itak je uporaben od 9 m dalje, to bo pa hitro eno ??? a je ta riževa sluz z okusom al brez in kako se to meša, z mlekom al vodo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:38:27
|
|
|
|
ella79
|
buči WB zakaj je bil najbolj naporen dopust
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:42:22
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Jencili še to, kar se tiče isofixa jaz nimam pojma, kar se pa tiče Toby-ja, sva ti pa z Ello že itak vse povedale , a rabiš še enkrat . Lohk pa greva na kavico, pa ga pogledaš in sprobaš. Taka akcija kt je zdej, je zih še dolg ne bo, to pa morš vedet. Kje pa je nadomestna šefica kej dons? (Ella) se mi zdi da se ni nč javla, a ni to mal čudn zanjo? No lepo pančkite ve, vaši in vaši ! Kakšno pa je vajino mnenje? Buči - WB.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:49:01
|
|
|
|
ella79
|
men se zdi ta sedež najboljši, sploh za to ceno ki je sedaj. midva rabiva dva zica, pa se mi zdi 2x 240 Eur čist preveč, tako da sva kar dva maxi cosi priori kupila za zelo dobro ceno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:52:07
|
|
|
|
Bajsa
|
Nam tud centa ni žal, pa smo dal zanga 245€, ker valda v pikipoki ni v akciji . Zick je odlično oblazinjen, dobro nastavljiv, udoben, ker naša madam se že vozi notr, pa ji je fajn, bolj kot v lupinci, poleži se kr dobr v primerjavi z drugimi, čeprav žal ni več takih sedežev, kot so bli včasih, ko je res fino se polegu. No men je všeč tud Brevi, smo ga že imeli, ampak nama ni šel na zice, ker ma passat take čudne, tko da bodte tud na to pozorne, najboljš je da ga greste pred nakupom sprobat. Evo moje mnenje. No mogoče bo pa zdej clo zaspala na zizi , dojim in tipkam in jem, ja multipraktik
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 9:57:11
|
|
|
|
MetiLu
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaa.... pa kaj je s temi našimi nespečimi mulci??? jaz več ne vem, al a zobi matrajo, al spet povečuje dozo mleka, sva jedla ob 20.30, pa se je ob 00.00 zbudil tok lačen, ko da mu cel dan ne bi nič dala za jest. Pa ob 2.30 duda, pa ob 5.00 spet jest, pa 6.15 spet mal jest, lih tolk da je bil mir še do 8.15 JEST BI SPALA!!!!!!!!!!! no, pol mi je pa zjutraj na previjalni tak kupček klobasic nadelal, da sem komaj lovila z vato Ma dones zvečer mu bom dala še AM zraven, pa da ga vidim... Pa tole sluz bom šla tud nabavit! Ker na konc bom pa res še kvas probala ne vem, sej bi mu dala zvečer tud tisto riževo kašico, samo pol bova mela pa že 2 obroka GH na dan, to je pa še prehitro Dones bova bučke pa krompirček jedla Bučika zala, WB smo te pogrešali. za uspešen dopust. Jaz se ti bom prec pohvalila, da sem oddala diplomco in čakam poštarja da prinese potrdilo o diplomiranju (no, to bo še kakšen mesec trajalo). Pa novo službico sem dobila, 3 min peš od doma, pa danes začnem delat po par urc na dan, ne vsak dan, da vidim, če se nam bo izšlo zarad Janeza Tko, moje poročilo oddano Moram pa še mojga Janeza pohvalit, ker se že par dni sam prevali s hrbta na trebuh, dones se mu je uspelo celo pod tv omarico zakajlat tko, da lepo napredujemo Grem mal mojo malo tečnobico zabavat, ker se je skregal z živalcami na igralni podlagi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 10:05:18
|
|
|
|
MetiLu
|
Bajsa, jaz imam tud tak problem s tem zicom, ker sva enga kupila še med nosečnostjo, zdej pa ne sede dobr na zice v pežoju A Zala se pa frajerka že v tem vozi samo jo imaš najbrž še kontra smeri vožnje obrnjeno, ne? Ella, zakaj sta pa vidva 2 nabavila?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 10:14:29
|
|
|
|
Bajsa
|
Ne žal je nimam v kontra smeri, sem neodgovorna in prevzamem vso odgovornost Ja men je rekla P da bi blo fajn če bi se še kontra vozila, sam je že dost stabilna, tko je upam, da se ne bomo kje zaletel. Kok je tečna, jo bom po hitri pošti poslala nazaj v porodnišnico, kr naki tul, sploh ne ve zakaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.