MetiLu
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaa.... pa kaj je s temi našimi nespečimi mulci??? jaz več ne vem, al a zobi matrajo, al spet povečuje dozo mleka, sva jedla ob 20.30, pa se je ob 00.00 zbudil tok lačen, ko da mu cel dan ne bi nič dala za jest. Pa ob 2.30 duda, pa ob 5.00 spet jest, pa 6.15 spet mal jest, lih tolk da je bil mir še do 8.15 JEST BI SPALA!!!!!!!!!!! no, pol mi je pa zjutraj na previjalni tak kupček klobasic nadelal, da sem komaj lovila z vato Ma dones zvečer mu bom dala še AM zraven, pa da ga vidim... Pa tole sluz bom šla tud nabavit! Ker na konc bom pa res še kvas probala ne vem, sej bi mu dala zvečer tud tisto riževo kašico, samo pol bova mela pa že 2 obroka GH na dan, to je pa še prehitro Dones bova bučke pa krompirček jedla Bučika zala, WB smo te pogrešali. za uspešen dopust. Jaz se ti bom prec pohvalila, da sem oddala diplomco in čakam poštarja da prinese potrdilo o diplomiranju (no, to bo še kakšen mesec trajalo). Pa novo službico sem dobila, 3 min peš od doma, pa danes začnem delat po par urc na dan, ne vsak dan, da vidim, če se nam bo izšlo zarad Janeza Tko, moje poročilo oddano Moram pa še mojga Janeza pohvalit, ker se že par dni sam prevali s hrbta na trebuh, dones se mu je uspelo celo pod tv omarico zakajlat tko, da lepo napredujemo Grem mal mojo malo tečnobico zabavat, ker se je skregal z živalcami na igralni podlagi