bamby
|
ella, zvečer Zoji GH ne bo kaj dosti pomagal. Najbolje, da začneta za čas kosila po nekaj žličk in vsak dan jih bo itak več pojedla. Pa raje ji daj sadje, ker ji bo ziher bolj všeč. Verjetno ji mleko res ne zadostuje več. janey, kuhnca pa je spedenana zdaj . Kot da bi drugam gledala. Pa punce na MB srečanju sem tudi videla. Spoznala sem edino Marušo, Malo pikico sem pa po Lani spoznala, ena suha s čopom je verjetno srečka nosečka, še eno pa nisem poznala . srečka nosečka in vrtnica, čestitke vajinima sončkoma za pol leta !!! Vidim, da se Lana tudi že lepo obrne na bušija in pridna jedka je tudi ! misar, upam,da s tvojo drisko ne bo hujšega . Lana je pa tudi carica . Kaka luštna je ! meti, Anaja odkar je GH kakca kar naprej in to kar zelo gosto. Prej je kakala največkrat le 1x na dan, zdaj jo kdaj lahko vsako uro previjam . V ZD brez slabe vesti povej, da že GH papate, saj je tvoj otrok in mu nič slabega nočeš. Pri otrocih je tako,da se hrana res hitro shladi, ker jo je že prej treba bolj shladit, pol pe še dlje časa jejo. Za sadje ni problem, tega se je hladnega, Jaz ji itak surovega dajem, ga nič več ne kuham. Zelenjavo pa jaz nič kaj vnaprej ne pripravljam. Ko skuham jo takoj poje. Za s sabo raje sadje nesem ali pa žitno mlečno kašico, ki jo s toplo vodo iz termovke na licu mesta pripravim, da jo pojeva. pina, to se pravi dober nakup, da veliko domov prineseš in malo zapraviš !!! februarka, super za Larisino uspavanje v posteljici ! Mi smo tudi bili danes v šopingu. Anaja je dobila en kratek kompletek (majica + hlačke), klobuček, igračo za na voziček in dude od 6 mesecev dalje. Seveda še plenice in aptamil, pa žitno mlečne kašice.... ,pa čolniček smo ji tudi kupili . Za Tima sem pa dobila majice brez rokavov 2 v kompletu za 1.60€ , eno samo pa za 1.30€. Pa njegova visokost je tudi dobila eno srajco s kr. rokavi, le jaz zase nisem nič, ker sem si že prej privoščila in sem limit že tako ponucala . Zadnjič sem si v Mani kupila dve majčki, pa pri Neckermannu sem si več stvari naročila in imam zaenkrat dovolj. Bi pa na telih razprodajah najraje veliko nakupil, ker je res veliko ceneje, predvsem za otroke. Na žalost je težko predvidevat, koliko točno bojo zrastli (beri poredili ). To pravim predvsem zato, ker je tamala od njegove sestre imela aprila komaj eno leto, pa ji zdaj za dve leti ni skoraj nobena cunja več prav, ker ima babuška že krepko čez 15 kg. Se je danes tudi naša princess že ob pol sedmih zbudila in je čez 3/4 ure šele nazaj zaspala. Me je zjutraj jezilo, ker nismo vode imeli in sem jo imela prav malo, da sem jo s sabo v LJ vzela za jest. Zjutraj sva itak jedli žitno mlečno kašico z okusom banane, v LJ sem ji dala žitno mlečno kašico z okusom jabolka in korenčka + mleko, popoldan je spila sadni Hippov sok (banana+jabolko) in doma zvečer še mleko.
|