|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
16.7.2008 11:02:31   
MetiLu
Dan!
Naša noč je bila kr neki ... z mojim sva bila ob 00.00 še pokonc, pa sem rekla,d a bom dala tamlaga mal na zizo, pa bo mogoče potem do jutra spal ... user posted image  babji, k moram neki žnarat... seveda se je tamal med hranjenjem zbudil, pol pa kupčki, pa duda 100x ven, pa nazaj not ... sem se ob 1.00 user posted image ... no pol smo pa spali do 5.00, pa spet dudica, ob 6.40 sva pa le jedla in potem spala še do 9.00, sam tud če ne bi, ker sem bla pol še bolj povožena... Mah, sej bo, enkrat se bomo že naspal user posted image

Ella, jaz sem mu zadnjič tud zvečer dala to riževo kašico, pa ni bilo nobene razlike, ni nič drugače spal user posted image  Samo so si otroci tok različni, mogoče bo pa pri Zoji palilo user posted image

Zdele mu pa spet jabko z marelico kuham, jutri bova pa bučko probala. Pol pa hruško, pa banano, pa .... user posted image  joj bo fletn user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 401
16.7.2008 12:06:43   
Bajsa
Dober dan!

Suzi maš mail, Jencili mate ZS user posted image .

Misar kakšna lepotička, se mi zdi da je bl očiju podobna, al se motim user posted image
Srečka vaša madam je pa čist tvoja.
Janey user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dopust, mi gremo pa tud letos na hrvaško, na Pag, kod Jaške, je tm res fajn. Pa ni tko zlo drago user posted image
Meti user posted image  da bo čimmanj takoh noči in da se bi že enkrat vsi naspali!
Ella lahko da so zobki, lahko da mleko ne zadošča več, sej ne moreš bit pameten. Naša madam je dons ponoč spet kr neki, se je ob 1 zbudila user posted image , tko pomalcala obe zize, kt da že 100 let ni jedla, pol je pa spala do 8 in fertik user posted image . Pol sem ji dala okrog 11 za jest bučko s korenjem, vse pojedla, še mal se je na zizo prklopla, ker valda drugač ni hotla zaspat in zdej spi, že dobro uro user posted image . No zdej vam sem se posvetila, pol še reklame pregledam in grem pakirat cunje od madam, ki so ji že premejhneuser posted image .
No vmes je še mojmu uspel, da me raz user posted image , ker on hoče met lamelni parket, ki men pač ni všeč, jaz bi ladijski pod, pa njemu nivšeč, noče pa najdet ene vmesne rešitve, kr neki. In kaj zdele dela, leži na pojstli, ker je zmatran in bere Lady user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.7.2008 12:11:10   
ella79
srečka nosečka za vaju z Lano user posted image  user posted image  user posted image

Janey user posted image user posted image za dopust. To bo Jakec sigurno užival sto na uro, vidva pa tudi user posted image

misar upam da res kaj na Lano ne preneseš user posted image user posted image pa čimprej se pozdravi. Lana je pa res prava lepotička user posted image user posted image

jaz sem skoraj sigurna, da je zoji mlekec prešvoh in da rabi več. Pri nas spanje nikoli ni bil problem, vedno je šla spat ob 20:30 in spala do najmanj sedmih, sam prvi mesec je vmes ob ene dveh jedla. No, sej če tako pogledam, tudi sedaj spanje še ni tok kritično, sam vseeno je sedaj v parih dneh vedno bilo treba ponoči dat zizo. Drugega razloga ne vidim, ker zizo vedno z veseljem zmaže in tudi takoj nazaj zaspi user posted image bom še mal vstrajala sam na zizici, potem bomo pa vidl.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
16.7.2008 12:24:50   
srečka nosečka
Midve sva nazaj s sprehoda in kavice. Kako je pasalo. user posted image

misar - Lana je fuuuul luštna. Ne vem, če se mi samo zdi - ful je atiju podobna. user posted image  Pa čimprej se pozdravi user posted image

bajsa - user posted image  tvoj se pa v strokovno literaturo pogljablja user posted image  

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.7.2008 12:38:13   
MetiLu
Midva sva pa spet ob 11.00 (stalna ura) jedla kašico (sem še par koleščkov banane notr stečkala user posted image ), pa je lepo popapal, se lepo pokakal in šel k palčkom, kjer je že 1 uro user posted image  a zdej ko jeva GH se ne bo več redko pokakal, al kako je s tem? zdej že kar konkretne klobase dela user posted image

Jaz sem bila pa pridna, sem oprala 2 stroja, jih obesila, 1 runda me še od prej čaka za zlikat... Kosilo je na šporgetu, sem se lotla govejih zrezkov v omakci, zdej se morjo sam še odtenstat user posted image  pa bo spet za 2 ali celo 3x za kosilo.

Sicer sem imela neke želje it pol malo zapravljat, pa se mi ne da več. Sem vidla v rutarju imajo eno akcijo za stole iz umetnega ratana, bi rabila 2 za na balkon, sam so še zmeraj 100€ user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 405
16.7.2008 12:51:57   
srečka nosečka
meti - user posted image  za Janeza, ko tako lepo papa. Mu mamica pridno kuha user posted image . Lana tudi odkar dobiva GH podela takšne potičke oz. klobasice user posted image . Nič več ni redko.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.7.2008 13:28:19   
pina-1
dan.

evo e smo iz šopinga. po dolgem času sem vesela prišla doov. kupila sem: 2 krili, ene K hleče, 2 majčki, eno poletno krilce za doma, eno malo večjo torbo, Mii skiro, 2 denarnici, croksice. Poabla pa sem 60€user posted image user posted image user posted image user posted image

ana je bla el čas full pridna. najprej jo je mami v kengurujčku nosila pol smo jo dali pa v vozička in smo šibale. V avtu ji je mami dala banano in ko sva prišli domov je dobila še ziziko. Sedaj je v mukah zaspala.

ella, po moje da zojo zobi mantrajo. Našo tudi mantrajo za znoret. Upam, da čimprej ven prikukajo ke je res bogauser posted image

janey a lahko geso za mariborčanke dobim, da vas vidim. vem sem firbc babjiuser posted image

grem kavč peglat, ker sem utujena, pa tišina se mi prov prisede

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 407
16.7.2008 13:30:26   
mesecnica
Ej - pop***** bom user posted image . Sem kar nekaj napisala in mi je compjuter kar crknu. In je šlo vse v maloro user posted image .
No pol je pa mal trajalo, da se je spet postavil. Na srečo dela user posted image . Sem se že vstrašla, da bo konc.

Full lepe slikce od vseh. Kar ne morem verjet kako naši otročki hitro rastejo.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 408
16.7.2008 13:38:50   
misar
lepo, da hvalite našo princess, tako kot vsem mamicam je men najlepša user posted image user posted image , ja je bolj mojemu user posted image podobna, se tud men zdi user posted image

kar se pa driske tiče...sicer sem bolj švoh, sam na wc-ju pa nisem vedrila že 3 ure, tko da zna bit, da sem neki čudnega mogla požret. pa tud madam ni kakala nič izven standardnih okvirjev še user posted image
če bom pol popoldan že kaj boljš ziher letim še mal ven user posted image user posted image
pa seveda hvala za dobre želje user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 16.7.2008 13:39:37 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 409
16.7.2008 13:46:09   
Februarka08
Naša je spet z dudo in uspavanjem zaspalauser posted image je pojedla zize, bila budna kot čuk, potem sva se pa mal stiskale in cartaleuser posted image in zdaj spančka.user posted image Je pa jedla prejle korenčka z jabolkom, to ji je pa kar teknilo. Sem za probo vzela Frutka, ker men doma korenja ne je, pa so rekli naj še tistga probam. Tistga pa je, mula malauser posted image dobr da vem, bom doma nardila tako mešancouser posted image jutri pride patronažna glede GH, pa bomo videli kaka znanost nas čakauser posted image

Misar, Lana je res cuker.user posted image Se pa men tud zdi da je čist očiuser posted image Tko kot naša, k vsak k jo vid, prav ma ti si čist oči.user posted image

Škoda ker se nismo danes dobile, ker se mi ne bi nič dam mudilouser posted image tašča kuha za mojga kosilo k je ljubitelj boranje, jest pa fižola še nisem jedla odkar dojim, pa se ga bom tud dons ognila. No, saj mi itak ne diši preveč.user posted image Tako da morm sam zase kuhatuser posted image zaenkrat se mi cvetača kuha, kaj bo pa zravn, pa še ne vemuser posted image user posted image

Matr, peglat bi mogla k tamala spi, pa se mi ne dauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 410
16.7.2008 14:39:08   
Bajsa
Meti kaj si ti Janezu takrat nardila da se mu je nohtek pozdravu? Jaz sem zadnjiič našo strigla, pa se ji je koža zatrgala, zdej pa je tko rdeče začel ratvat, pa mal se ji hoče gnojit, ne vem kaj nej nardim user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.7.2008 15:49:54   
Februarka08
A ste vse zunaj? Pridne.user posted image Midve tud greva, mala je glih pomalcala zize, midva sva tud že po kosilu, speglala sem pa tud žeuser posted image
Prejle sem tamalo dojila kar na postelji, najprej telefon - skočim na tel., letim nazaj, jo spet priklopim, čez minuto se že dec neki dere v kopalniciuser posted image gospod sedi na školki in je brez wc papirjauser posted image prneeeeeeeeees gauser posted image user posted image matr, spet letim, spet priklopim, čez par minut pa še dec pride k nama in neki na glas govori, tako da tamala ni vedla kje jeuser posted image no, potem se je le v miru najedla do koncauser posted image

Greva ven, lep popoldan...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.7.2008 15:50:12   
Februarka08
Sam neki probam....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 413
16.7.2008 15:51:00   
Februarka08
Sem mislila da za 1500 objav dobiš novo user posted image  user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 414
16.7.2008 16:53:05   
Janey
kukuc

nič nebo s tem dopustomuser posted image od včeraj zvečer do danes je vse šlo...včeraj nismo mogli plačat ker so ble banke že zaprte, danes pa ni nič frajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sranje

Neposredna povezava do sporočila: 415
16.7.2008 17:25:27   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

kukuc

nič nebo s tem dopustomuser posted image od včeraj zvečer do danes je vse šlo...včeraj nismo mogli plačat ker so ble banke že zaprte, danes pa ni nič frajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sranje

user posted image user posted image user posted image user posted image  sej se bo pa kaj druzga našlo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 416
16.7.2008 17:33:04   
Suzi*
pina, user posted image  za šoping.

meti, user posted image  za uvajanje GH in da Janez tako pridno papa.

me smo pa šele ob pol štirih se domov priklatle. user posted image  user posted image  nisem imela nobenga, da bi šel po anžeja, pa brez avta sem, pa smo kar tja odvozičkale z žano, pol sem tam ful čakala, da se anžej zbudi, z varuško čvekala, pol nas je pa prijazni mož od varuške domov peljal user posted image , ker drugač bi moral kar precej pešačit.

zdej sem se pa skutnih štrukljev napokala. žana je bla pa taka koma od celga dneva pohajkovanja, da je najprej pod igrali zaspala sama na trebuhu, pa ker se to ni še nikol zgodilo, bi me kmal kap, če še diha, pol sem jo pa predrmala, pa sem jo itak zbudila, kokoš jaz, pol je bla pa pol ure cela histerija, da je nazaj zaspala, se po 1 uri zbudila, samo pojedla in naprej spi. revica moja. aja, pa tečkica je tud, ker se nam 1 zobček nakazuje. user posted image  je že čutit špičko, po moje bo v par dnevih ven pokukala. user posted image

aja, pa z mesecnico smo naročile mei tai-je. user posted image user posted image  še enkrat hvala mesecnica. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.7.2008 20:08:38   
MetiLu
Midva z Janezom sva pa popoldan skupaj eno kitico oddelala, pol sem bila pa čist zadeta, bi bilo boljš, če ne bi šla spat user posted image  Pol je pa možek prišel, sva pojedla kosilce in smo se skupaj odpravili vozičkat. Smo šli še na en kofi, janez je pol še malo zaspal, pa sva se kar pri sosednjih blokih na klopco vsedla in počakala, da se zbudi user posted image  Zdej smo pa že skopani, mali je jedel, kolikor je, se mulc že cel dan zajebava na mojih zizah, me kar skoz neki stiska user posted image  še dobr da še nima zob, mulc, ga kregam, pa se samo smeji nazaj, pa dobr ve, da ne sme grizt user posted image user posted image

Sva se pa nazadnje dojila ob 15.30, sicer kar dolgo, ker sem jaz spala zraven, tko da je tamal vleku kolikor mu je pasalo user posted image  sam sem mela pol čist prazno joško, se je komaj zdele začela malo bolj polnit user posted image  No, pa zdele je papal, kar velika pavza vmes user posted image  Seveda se mu zdele še ne spi, ker je prejle na sprehodu dremal ...

Kot vsak večer upam na dobro prespano noč user posted image

Pinči user posted image  za šoping, si pa pocen skoz prišla user posted image

Bajsa, če se ja Zali naredila gnojna pikica, ji lahko s sterilnim zloženčkom in fiziološko stisneš v smeri rasti nohta, tolk da se predre in gre gnojček ven. Jaz sem sicer takrat uporabila kat 70% alkohol namesto fiziološke da sem mu predrla, potem sem pa naprej čistila s fiziološko.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 418
16.7.2008 20:33:27   
MetiLu
Zdele sem mal po RR brala glede uvajnja GH, pa ne vem, če moj Janez dovolj poje Gh na dopoldanski orbok, ki sva ga uvedla user posted image  zaenkrat poje komaj 60 ml, pa mu zadostuje, ker se potem noče še dojit. zdej sem pa mal v trilemi user posted image  pa še nekaj glede kuhanja kašic, te sadne ki sem jih sedaj pripravljala je jedel mrzle, no ohlajene, kaj pa potem z zelenjavnimi user posted image  to se men takoj shladi ko pretlačim user posted image  pa če jih hočem kam sabo vzet, tud mrzle ratajo. A bi moral še tople pojest user posted image  Samo sej frutki so tud mrzli user posted image  To mi še ni čist jasn user posted image
Jutri bova bučke probala user posted image
PA ŠE VEDNO NE VEM, KAJ NAJ NA NASLEDNJEM PREGLEDU REČEM  zdravnici? (Ups...črke) a naj povem da že jeva al ne user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.7.2008 20:40:56   
Februarka08
Trikrat hura zameuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem dala Lariso budno v posteljo, jo mal poka poka po ritkici, jo božala po ličku, mal jamrala uspavanko zravn, pol pa pržgala zvezdico in ji sedaj poje v spalnici, ona je pa zaspala.user posted image Je en cajt gledala, pol so ble pa skoz bol težke učke. Dons sm probala, da tud brez zize greuser posted image . Čeprav mam še polne... sej itak vem da se bo še zbudila pred dolgo rundo....

Zaenkrat sam tolk, grem pod tuška ker me pol vražja kuhinja čakauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 420
16.7.2008 20:42:35   
Februarka08
Meti, jaz sem ji tud dala Frutka, pa je mrzu oz. na sobni temperaturi pa je normalno jedlauser posted image sem se tud spraševala če ga je treba gretuser posted image so mi pa rekl, da ko bo patronažna pršla glede GH, naj ne rečem, da že jeva... tako da bom previdno tihouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 421
16.7.2008 20:49:10   
mary_lou
METI; FEBRUARKA kaj je pa smisel da se zdravnici al patronazni zlazes da se ne uvajate ce pa dejansko ze? Mal hrbtenice pa le mejte punce no to je vas otrok in LE VE ODLOCATE kdaj in kaj in kako....... 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 422
16.7.2008 20:49:52   
MetiLu
Februarka user posted image  za spanje, je fajn ko ti uspe nekaj novega oz. ko user posted image  uspe nekaj novega user posted image

Jaz pa razmišljam, kako bi ukinila dudo za ponoč user posted image  ker ponoč sploh ni več dilema hranjenje ampak popravljanje dude user posted image

Za GH pa tud jaz razmišljam, kako bi se zlagala ? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 423
16.7.2008 20:51:06   
mary_lou
Drugac pa jest tud frutek pogrejem, ker drugac Tai ne je kej prevec rad, ma rajs toplo hrano. Pa tud za sabo ni panike to so tok mejhne kolicine hrane, jest dam v posodico in ko Tai hoce jest samo pogrejem v vroci vodi k jo mam zmeri v termovki s samo

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 424
16.7.2008 20:54:26   
larisa
Čer user posted image ,

pri nas že pančkamo, no ena tretjina naše družinice pančka, druga je za rač., že umita user posted image , tretja se pa tušira. user posted image   Bomo vidl če bo kej pogovorov danes user posted image

Uh tole z toplo hrano je pa res zanimivo vprašanje. Jaz bom jutri kar patronažno vprašala, pa ti bom pol povedala, Meti. user posted image  Jaz bi povedala pri pediatru da že jemo.  1. ker to ni nič narobe, 2.ker je to moj otrok, 3.ker pediatru nekak nebi lagala, klinc je le pediater user posted image . Drugače pa vsaka po svoje in vsaka ima prav tako kot se odloči user posted image  Sicer pa se itak lahko po 4. mesecu že uvaja GH če otrok to sprejme, sploh pa če daje znake da mlekec ni dovolj. Tko da se nič ne sekiraj. user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?