Bajsa
|
Dober dan! Suzi maš mail, Jencili mate ZS . Misar kakšna lepotička, se mi zdi da je bl očiju podobna, al se motim Srečka vaša madam je pa čist tvoja. Janey za dopust, mi gremo pa tud letos na hrvaško, na Pag, kod Jaške, je tm res fajn. Pa ni tko zlo drago Meti da bo čimmanj takoh noči in da se bi že enkrat vsi naspali! Ella lahko da so zobki, lahko da mleko ne zadošča več, sej ne moreš bit pameten. Naša madam je dons ponoč spet kr neki, se je ob 1 zbudila , tko pomalcala obe zize, kt da že 100 let ni jedla, pol je pa spala do 8 in fertik . Pol sem ji dala okrog 11 za jest bučko s korenjem, vse pojedla, še mal se je na zizo prklopla, ker valda drugač ni hotla zaspat in zdej spi, že dobro uro . No zdej vam sem se posvetila, pol še reklame pregledam in grem pakirat cunje od madam, ki so ji že premejhne . No vmes je še mojmu uspel, da me raz , ker on hoče met lamelni parket, ki men pač ni všeč, jaz bi ladijski pod, pa njemu nivšeč, noče pa najdet ene vmesne rešitve, kr neki. In kaj zdele dela, leži na pojstli, ker je zmatran in bere Lady