|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
17.7.2008 10:20:29   
ella79
meti midva sva dva zato nabavla, k bo moj zojo zjutraj vozil v varstvo, jaz pa iskat hodila, pa da ne bo treba zicov prestavljat iz avtomobilov. Lupinco ni problema, ta je pa le mal bolj fikso namontiran in ga res ne morš vsak dan vn pa notr. Pa še v avstriji sva dala za dva tok, k je pri nas eden  user posted image user posted image user posted image
zdej greva pa vozičkat
a pade jutri kava?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 476
17.7.2008 10:33:18   
MetiLu
Ella, pol se vama je pa že splačalo user posted image  a imata vidva varstvo že dogovorjeno? Jaz še zdej ne vem, kam bom Janeza dala user posted image

Bajsa, naš je tud dones tak, sem ga kar spat dala user posted image  mam zdele ma miru, za malco sem mu pa že prištimala, samo še šporget prižgem user posted image
Jaz sem tud zadnjioč hotla ta zic namontirat, pa sem ugotovila, da v kontra smeri sploh ne bo šlo, ker tamalga ne morem pol čez pas not pa ven dajat, čist nepraktično user posted image  za kontra pa še malo cagam, bo zaenkrat še v lupinci, ker mu moram iz zica odstranit tisto oblogo, ki je mišljena za vožnjo od rojstva naprej, samo zdele je pa brez te obloge še mal majhen za v ta zic user posted image  Čeprov sem lupince že čist naveličana, k je tko težka za nosit...

Grem mal po netu za tele avtozice in stolčke za papat pogledat...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.7.2008 10:36:56   
Bajsa
Kava? Men se je kr blisknl pred očmi, k sm tako magično besedo prebrala user posted image . A gibi gib?

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 478
17.7.2008 10:39:45   
Bajsa
No mi gremo itak zdele počas prek kr, morem it v spar pogledat, če majo še lojtrco, pa če ma kera čas nej zvrcne za kavo, sam mam sestro s sabo, ampak je zdej ratala ful faca, tko da ni panike, pa šđe ponavad je čist tih če ne pozna user posted image
Jaz sem pa dobila regres user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in to nepričakovano vsoto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joooj kok bo fino na Pagu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če kera pride, dam za kavico in tortico user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 479
17.7.2008 10:40:13   
Bajsa
Pa nism mislna na Pag, ampak dons v kr user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.7.2008 11:04:52   
Bajsa
No moja madam je zaspala, tko da je odhod v kr prestavlejn, za zih 2 uri user posted image . Jaz sem še kr v pižami user posted image , no kr. hlače in majica, sam ok... Morem it mal cunje pobrat, so že suhe. Kaj boste dons kuhale? Moj dela do 7, pa ne vem, če bo kej lačn. Mi2 s tamalo pa tud ne vem kaj bi, madam ma pa itak zize user posted image , no pa dons bom banano dala user posted image .
Bamby a ti dodaš talo riževo sluz tud zraven kašice zelenjavne, al pa sadne, a to sam za k mleku daješ?
Sm mislna, da bi lohk jaz ponucala mleko, k ga mam še zapakiranga, sam je kao 1, pa bi ji zamešala mal tega zraven ( riža), tko če bi mi zvečer kdaj zmanjkal, za piko na i. A misleš da bi to šlo?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.7.2008 12:04:10   
Februarka08
Ojla, punce.
Midve sva prišle domov, mala je že pojedla korenčka+jabolko, ji je tako teknilo da je blo veseljeuser posted image
Bajsa ali Ella - jaz dam to riževo sluz tud med npr. čežano če je preredka da mal zgostiuser posted image pa tud drugam se ga lahko da. Če katera rabi, mam jest še zapakirano škatlo doma in ga mam preveč (Buči, si mela pravuser posted image ). Komot ga keri dam. Dam pa zvečer mali še ta riž med mleko in je včer pojedla 80 ml tega po žlički, čez pa še 100 ml mleka (mal kasnej)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kam da ta otrok, nimam pojmauser posted image važno, da papauser posted image

Kava jutri? Zih sem nepovabljenauser posted image Jutri bo baje ful slabo vremeuser posted image mene gotovo ne bo, se dedcu zmešauser posted image da grem 2x na teden na kofe pa še patronažna pride, ker jo danes ni bilo.

Zdej grem pa malo uspavat ker je sitka ritka pa še za previt se mava...
Aja, jencili, zadnjič sem pri Taju vidla tisto grizalo modro k je ful tenko in me zanima kje si ga kupilauser posted image ker iščem kaj takega pa nikjer ne najdemuser posted image pa Nuka ga ima tud pomoje sam rdečegauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 482
17.7.2008 12:35:37   
ella79
meti zojo bo do septembra tašča merkala, potem jo bova pa verjetno v vtrec dala, k pri nas je od 18 m dalje in bo ravno prav, pa še ni problema z prostorom user posted image jaz lupinco kar v avtu puščam, razen če mi zaspi, potem jo gor nesem

bajsa user posted image user posted image za regres. Men je jutri vseeno kje se dobimo, odvisno od vremena.

februarka, a ta tvoj riž se lahko tudi z vodo meša? lahko ga men mal daš, pa naslednjič jaz častim user posted image naša je danes tudi korenček + jabolko, pa je še kar šlo, vsak dan bolje user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 483
17.7.2008 12:40:19   
misar
evo prvi del špancira mimo...
sem končno v dm-ju mal bolj pogledala za riževo sluz...še dobr, da sem vidla, da je čist druga pakunga kot sicer alnaturini izdelki, ki jih sicer ful uporabljaam. v glavnem sem jo našla in že komaj čakam, da mal sprobam.

danes je pa naša madam prvič sprobala jabolko. v začetku se je nekaj kislo držala, pol je pa papcala pa bi še, sam če bi ji dala, pa nočem riskirat..vedno sam tri žličke, ostali vitaminčki pa za mamicouser posted image user posted image

joj pa da ne pozabim sem v wit boyu našla ene ful hude bele hlače, komaj čakam da jih oblečem. pa verjamete al ne prav na knap so mi pravuser posted image user posted image ...ja no pa kupila sem še en ruzak za 5 €, pa še par stvari...ja danes sem bila mal zapravljivauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 17.7.2008 12:41:49 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 484
17.7.2008 12:41:49   
larisa
Evo, z babco sva predlali vse okol GH user posted image  in predvsem  me je naučila, da ne kompliciram user posted image user posted image user posted image
Meti, sem vprašala glede toplote hrane, pa je rekla da potem v vodni kopeli pogreješ, če je že preveč hladno. Ampak smo zelenjavne in mesne stvari. Sadnih ni treba. user posted image  Drugač je pa rekla, da tud slučajno ne smejo nikjer komplicirat če začneš po 4. mesecu kaj uvajat in da imajo vse babce iste šole in izobraževanja, tako da tud če si iz drzga konca Slo. ne sme bit drugač user posted image user posted image user posted image  

No ker že okol stolčkov debatirate, mi lahko daste kak predlog kaj naj kupim kot drugi stolček, za moj avto, kjer se bo sicer redkeje vozil, ampak se bo. Če ne drugega vsak dan iz varstva, ampak to je ful blizu doma user posted image  Pa bi kupla kej bolj poceni, pa da ni čisti pofl oziroma nevaren user posted image user posted image user posted image , če to sploh obstaja user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 485
17.7.2008 12:54:57   
Suzi*
evo, moje mnenje glede zicka maxi cosi.....mi ga imamo za anžeja odkar je šel iz lupinice (pa je zdaj skor 3,5 leta star) in vam povem, da je res SUPER!!! mi smo ga takrat tudi v akciji kupili in nam ni blo nikol žal. se pa vozi v smeri vožnje. fajn je, ker se ga da poležat, ker otročki radi spijo v avtu. zdej se bo pa tud žana v njemu vozila, anžej je dobil pa večjega, od 15 do 36 kg. isto maxi cosi. user posted image   tako da kar v šoping dolker jih ne zmanjka. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
17.7.2008 12:57:43   
ella79
larisa kdaj boš ti začela z uvajanjem? Kok bi pa dala za drugi stolček? naša patronažna je pa na dopustu tako da komaj čakam da pride nazaj in da se mal pogovoriva user posted image

misar user posted image user posted image user posted image za super šoping

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 487
17.7.2008 12:59:10   
ella79
suzi a anžej bo šel pa v maxi codi rodi verjetno. Mi bomo potem tudi tega kupili user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 488
17.7.2008 12:59:53   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Evo, z babco sva predlali vse okol GH user posted image  in predvsem  me je naučila, da ne kompliciram user posted image user posted image user posted image
Meti, sem vprašala glede toplote hrane, pa je rekla da potem v vodni kopeli pogreješ, če je že preveč hladno. Ampak smo zelenjavne in mesne stvari. Sadnih ni treba. user posted image  Drugač je pa rekla, da tud slučajno ne smejo nikjer komplicirat če začneš po 4. mesecu kaj uvajat in da imajo vse babce iste šole in izobraževanja, tako da tud če si iz drzga konca Slo. ne sme bit drugač user posted image user posted image user posted image  

No ker že okol stolčkov debatirate, mi lahko daste kak predlog kaj naj kupim kot drugi stolček, za moj avto, kjer se bo sicer redkeje vozil, ampak se bo. Če ne drugega vsak dan iz varstva, ampak to je ful blizu doma user posted image  Pa bi kupla kej bolj poceni, pa da ni čisti pofl oziroma nevaren user posted image user posted image user posted image , če to sploh obstaja user posted image user posted image user posted image

evo, brihtna babca!! se čist strinjam. user posted image

glede zicka pa poglej Nania....so ful poceni. tako da za krajše vožnje so čist ok. Ga ima moja mami v avtu, ker gre občasno po anžeja v varstvo.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.7.2008 13:03:18   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

suzi a anžej bo šel pa v maxi codi rodi verjetno. Mi bomo potem tudi tega kupili user posted image

ja imaš prav, anžej ima tega doma. user posted image  

user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.7.2008 13:07:27   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

larisa kdaj boš ti začela z uvajanjem? Kok bi pa dala za drugi stolček? naša patronažna je pa na dopustu tako da komaj čakam da pride nazaj in da se mal pogovoriva user posted image

Mislim, da bom začela po dopustu, torej čez kakih 10 dni. user posted image  Seveda bi najraš še kar čakala, ker se mi res ne da s tem tolk ukvarjat, po eni strani me pa ful firbec matra kako bo, pa bi mu kr kej dala, sam da vidim faco user posted image user posted image user posted image . Za stolček pa res ne vem kolk bi dala, ker pojma nimam sploh kolk to stane user posted image  Ta 1. sva dobila, tko da se s tem nisem še ukvarjala. Nočem pa da je ''nevaren''user posted image , zato bom pač dala zanj kolikor je treba, da bo vsaj na spodni meji prave varnosti user posted image , če me razumeš. Zato pa pobiram ideje oziroma predloge. Torej ve ful hvalite maxi cosi, katerega že user posted image , pa kolk stane?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 491
17.7.2008 13:11:11   
larisa
Suzi sem pogooglala nania sedeže, pa jih kar šimfajo user posted image  To je spet una varianta 100 ljudi 100 nasvetov, jaz pa pol čist user posted image .

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 492
17.7.2008 13:11:23   
ella79
larisa jaz imam tegale, le da sem zanj dala 95 EUR user posted image user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156985

govorimo in hvalimo pa tegale, ki je sedaj v akciji
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176409

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 493
17.7.2008 13:12:05   
Suzi*
evo larisa. to je ta. user posted image

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=189446

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 494
17.7.2008 13:13:20   
Suzi*
larisa, ta nania je za drugi stolček čist ok. po mojem mnenju.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
17.7.2008 13:14:09   
ella79
suzi a vi imate priori al tobi? me smo govorile, da se sedajle ful splača tobija

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 496
17.7.2008 13:15:30   
pina-1
dan.
no moji živčki so še  edno skravžlaniuser posted image . mate po moje si od svojega vstopa v 1.razred nisem tako želela da bi že bil septemberuser posted image user posted image . Mai je pravi mali vrag. POleg tega se je danes Ana zbudila že ob 5:20 in ni več spl. Skratka men se rola.................................
Je pa danes za mano še ena mišn inposibl. Smo šle vse tri na velik nakup k tabolšemu soseduuser posted image  Kako je to zgledalo je bolje da me ne vprašate, ker sem v enem trenutk vozila anov  vozičku, mio pa v nakpovalnem, pa še ogromno špežeuser posted image user posted image user posted image  Pol se je pa Mii strašno lulalo, ana je začela jokat, ker je bila zaspana in lačnauser posted image . Na blaajni pa ena, ki ma 8 levih rok,.... v glavnem sem preživela in še dolgo tega ne bom več počela.

Mi smo še vedno s GH bolj tako tako. Se mi, po pravici povedano, ne da preveč packat. Danes je sicer pojedla pol tamalega frutka, pa včeri en kos banane, sam to je pa tudi vse. Mi je še vedno veliko laže dat ziziko venuser posted image . Če se samo spomnem, da je Mia pri 5m mela že 2 obroka GHuser posted image

Buči WB. verjamem, da je bil dopust skrajno naporen. MEne to še čaka, samo se ga vseeno veselim.

Mi mamo za ančko zic od CHICCOTA od 9-18 kg, samo bo še v lupinii, ker ma še dovolj placa. Pa pridna je noter. Mia je bla s 5 že v tavelike stolu, ker v lupinici ni hotela več bit.

glede stolčka za hanjenje mam pa jaz antilopa od ikee. Vsi ga noro hvalijo. Ga sicer še nismo sestavli, ker še ne sedi lepo. Mamo tudi tisto blazino za nipihnit zraven, sam bo še počaku. JE pa ta stol fajn, ker vzame full malo postoa, pa s sabo ga lahko neseš kamor koli. Pa poceni je. Vsi ostalis toli vzamejo ogrono postora.

no sedaj sem pa povedala skoraj da vse.

janey še vedno nisem viela slik od srečanja maribročankuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 497
17.7.2008 13:17:23   
Februarka08
Ella user posted image za Zojo da že bolje papca... boš videla, vsak dan bo bolj!user posted image Za riževo sluz pa velja, ti prinesem, ko se vidimouser posted image

Larisa je prejle lepo zaspala in spi že kakšno uro, se je neki oglašala vmes, pol je pa porajtala da ma dudo v ustih in naprej spalauser posted image Jest mam pa tud že kosilo kuhano in vse pripravljeno, tako da sem lahko mal frejuser posted image

Bajsa user posted image za regres.
Misar user posted image za šoping.
Larisa user posted image za babco. Upam da bo moja jutri tud takega mnenja.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 498
17.7.2008 13:18:50   
larisa
Pinči slabo bereš. user posted image Geslo je že takoj napisala mb, če se ne motim user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 499
17.7.2008 13:20:29   
Februarka08
Pina, od Janey geslo je mbuser posted image
Zdej si pa privošči en pir in se dol useduser posted image upam, da maš šanso...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.