|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
19.8.2008 21:07:23   
larisa
Čer user posted image

po lekadolu je stanje HB malo boljše.

Sem vam prišla povedat, da imamo 1. zobek  user posted image

Mlavla ti si pa čist naspidirana user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
19.8.2008 21:14:05   
mlavla
bravo za zobek!!!user posted image a spodnja enka?

sej kuhinje še nisem dala vred..sem šla še prej cunje pobrat, pa nov stroj zalaufat..ma kakšen začaran krog je s temi cotami...zdej me pa v kratkem čaka še gora za likanje..uf..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
19.8.2008 21:19:03   
larisa
Mlavla, ja, spodnja leva enkica.user posted image Pa čist slučajno sem opazla. Sploh ne vem kdaj je ven pokukal, k se itak že ful časa drgne z dlesnijo pa ful slini...user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
19.8.2008 21:21:31   
MetiLu
čer!
Larisa user posted image  za prvi zobek, pa hitro se pozdravi user posted image

Moj mulček pančka, jaz sem bila pa pridna pa sem nekaj zelenjavce spravila v skrinjo za ozimnico user posted image , da bo Janez tud pozimi užival domače dobrote z vrta user posted image

Kuhinjo sem že spravila v red, tko da grem zdej sam še spat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
19.8.2008 21:23:06   
MetiLu
Aja, Jencili, jaz sem tud nehala prekuhavat vodo in je vse ok. Doma uporabljava Britta filter, za na dopust bom vzela pa še hippovo, ker sem jo ravno zadnjič še kupila user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
19.8.2008 21:32:01   
mlavla
ja jst tud ne kompliciram več z vodo..če imam slučajno prekuhano, jo uporabim..drugače pa kar tisto iz pipe..
imamo pa tud mi brita filter..(ga je neža dobila za krst od stricauser posted image )

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
19.8.2008 22:11:50   
bamby
Čer!

Moj računalnik bo ziher pobralo, ker mi tolk melje in počas dela, da je za znoret! Odkar ga ima mulc v rokah je ves čas en drek in takrat, ko "tastar" igrce špila tudi user posted image user posted image user posted image . Bom mogla slike čimprej na CD dat, da mi disk slučajno ne ribne, ker pol sem ob vse slike, kot je bila sestra lani ob slike rojstnega dne od tamale. Je dobila samo moje.

Proti večeru sem šla z mularijo k sestri na roj. dan njenega moža. Moj pa ni hotel it, ker se je slabo počutil. Ima spet dan, ko ga puca, zdaj je šel pa v nočno. Je rekel, da jest in pit ne sme, gledat nas pa ne gre user posted image . Anaja se je pa gugala na gugalnici. Ji je bilo prav všeč.
Je pa danes bila nekam zelo lačna. Kosilo je bilo res manj kalorično, ker nisem dodala nič riža ali pa krompirja in je bila ob 14h že spet lačna. Pol sem ji dala ob 18h flašo, pa ob 21.30 jo je spet zahtevala. Pa je ni spila cele doze. Ko je imela dost, se je samo na bok obrnila in zaspala.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
19.8.2008 22:56:02   
mlavla
nočko

kot vidim, je dones tle gor kar mal zatišja..user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
19.8.2008 22:56:49   
ELMA
larisa user posted image user posted image za zobek ...Mi še nobenga nimamo .

Pa čimprej se pozdravi user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
19.8.2008 23:31:11   
nizy
larisa- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek , 

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
19.8.2008 23:31:58   
Janey
čer

mi smo meli pa obisk zato me cel večer nič ni blo in smo se imeli ful super. sem pa bla tak jezna na bzv. mi mamo nek riatual, se skopamo, nahranimo in gremo v posteljo. večinoma jaka med hranjenjem zaspi, danes bi 100% ker je bil že v bani čist fertik, ampak ona2 spodaj sta mela nek obisk ki je mogel nujno videt jakca in se je moj zmenil da naj pridejo kar gor in so prišli med hranjenem nardili galamo in valda mali ko je najbolj radoven na svetu se je začel sukat okoli, nehal jest, pa je pol pojedel in ni htel več, potem pa tut spat ni hteluser posted image user posted image sma rabla eno uro da je pol v takem joku zaspal, ko je bil že do konca utrujenuser posted image res ne maram da nam zvečer pride kaj vmes, če je kdo pri nama grem pač v splanico, ker ponavadi se kar v dnevni nahranimo.

no ja, sej zda spi in se že 1 uro ni zbudil, upam da nam nakloni kako bolj mirno noč ker jaz sem že ko zombi.

vse sem poritala, vse pospravila, sebe umila, lubek še ne kaže da bi šel spat, jaz sem pa že napol pri palčkih, tak da se lepo mejte, lepo ninajte in kako jotico skuhajteuser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
20.8.2008 0:03:21   
ELMA
nizy poslala sem ti ZS....user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
20.8.2008 8:43:24   
vrtnica76
Jutro!Da vasna hitro pozdravim,kerpotemgremo spet na potep k praba babici.Včeraj sem mal šla obiskat sodelavke in pravijo,da bi najraje videle,da bi septembra že nazaj prišla-halooouser posted image ni šans!Se jim sploh ne prikažem več tam. user posted image babji mi že ne bodo porodniške pokvarle.
Larisauser posted image za 1.zobek.Pri našemu pa še nič le tasitna ga nekej dajeuser posted image .
Se javim še kasneje,mejte se in pridno čvekajte!
Mlavla, imaš ZS.

< Sporočilo je popravil vrtnica76 -- 20.8.2008 8:44:08 >

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
20.8.2008 8:56:54   
itata
jutro,
jakob je včeri k smo šli zvečer v štacuno mal oddremčkal (19:15 do 19:45) in je šel valda mal kasnej spat (22:30). pol je dal mir do 2h kar je bilo kar fino za spremembo. pol se je pa tolk premetaval in se nikakor ni mogu naštimat - beri se je obrnil tudi na trebuh in pol zaspal celo na trebuhu. ampak te kolobocijo in premetavnja in 2x dojenje je trajal 2 ure, ko vmes jaz skor nisem mogla spatuser posted image  mogoče ene pol ureuser posted image  pol je bil pa spet ok in miren od 4h do 7:15... sam sem probala s čajem vmes - je tko ven plunu, da ni blo za verjet. duda je pa palila, tko da, če ne štejemo da jaz vmes nisem spala, ker se je premetaval, se je dojil 2x drugače pa spal...
zdej klele neki sitnari in se mi ga ne da ven peljat, ker sem resno zaspana. mi ga je pa mama zdejle neki ogovarjala pa sem rekla naj ga kr ona da zdej spat k ga je "zbudil" - mi je že skor zaspal... user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
20.8.2008 9:22:49   
itata
skor dobila živčen zlomuser posted image  mali mi je že skor zaspal. valda k zanalašč glih uleti moja mama - pa praktično nikol gor ne pride, zej je prišla pa rožo zalit - in ga spet firbec prime... sem se hecala zdejle še 20 min da sem ga spat spravla. pa že tolk zaspan, da je bil čist siten in nobena poza ni bila ta prava... matr. živc čist poču. kako pa nej ga uspavam, če nobena poza ni dobrauser posted image  pol je podlegel teži vek, ko sva ležala na postliuser posted image  zdej je pa prav hecen, ker leži napol na trebuhu z eno nogo pokrčeno - položaj nezavestnega al kako se temu rečeuser posted image  grem še jaz mal ležat, ker kokr računam nisem spala več kot 5 ur. mah sej sem že čist obupana na to temo. pa še moj pol hod gor pa dol pa bi se kej pogovarjal z mano pa tko dalje, tko da je moje spanje res čist na psuuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
20.8.2008 9:24:45   
Janey
jutro

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....KONČNOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaka je zaspal ob pol 10 se zbudil ob 1.10 duda in je spal do 2.10 jedel in spal do 5.30, duda do 6.30, spet jedel in do 8.30user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeiiiiiii jaz sem se končno naspala.
zdaj pa razgraja na puzzlih na tleh in spet cviliuser posted image user posted image kak je smešn, samo cvili, nič ne čeblja. ko da ga volkovi vzgajajouser posted image user posted image ko je bil star 3 mmesece se je najbolj smejal če mu rekel kak dela kravima MUUUUUU. smo mislili da bo samo mukal, ko smo mu vsi delali v faco MUUUUUUuser posted image user posted image user posted image

larisauser posted image user posted image za prvi zobek.

vrtnica mene tut že sodelavke kličejo naj že pridem nazaj. jaz se samo nasmehnem in si mislim, da pol me že pogrešajouser posted image jaz bom itak vzela še cel letošnji dopust in namesto 5 januarja grem tam okol 15 februarja v službouser posted image user posted image user posted image juhuhu

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
20.8.2008 9:51:06   
mlavla
dan..
evo men po zajtrku, zdej me pa čakajo cunje, pa knjige, pa posoda..pa glava me boli..tko,da sploh nevem kje naj začnem...
Neža je drugač v varstvu pri moji mami, ker se jst kao učim..sam mi je kar mal bed,da jo takole "izkoriščam"..jst pa nevem kaj naj sama s seboj počnem..ah bo že bolje...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
20.8.2008 9:53:34   
Janey
sonček je nazaj zaspal, sma se malo cartala pa je kar očke zapiral, sem mu dala malo čaja pa se je kar na bok obrnil pa k meni stisniluser posted image

danes pa ne vem kaj bova ko je tako blesavo vreme, ni sončka, veter piha...upam da se malo porihta.

komarji so me napikali ko nori. po nogi mam 7 pikov v 3 centimetrih

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
20.8.2008 9:56:26   
Janey
mlavla pošiljam ti malo enegije za knjigeuser posted image bzzzzzzzzzzzzzzz

az mam čez 9 dni izpit pa še mi ni ratalo se za knjige vsestuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
20.8.2008 10:01:18   
mlavla
janey..veš tud mene imajo radi komarji..mam noge take kot bi me napikal z iglo skoraj eno pri drugi...skratka Neža ma tud to smolo...je revčka tud popikana...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
20.8.2008 10:01:47   
mlavla
pa hvala az energijo..
kateri izpit te pa najprej čaka?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
20.8.2008 10:07:06   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pa hvala az energijo..
kateri izpit te pa najprej čaka?

supervizijauser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
20.8.2008 10:15:57   
mlavla
o nova slikica...user posted image
ah sej supervizija pa ni tako težka..no vsaj meni se ni zdela...navijam, da ti bo dobro šlo!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
20.8.2008 10:21:33   
mlavla
sem se še jst končno spravla..zamenjat slikco...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
20.8.2008 10:22:11   
Janey
mlavla če bom kaj naredla mi bo šlo, če ne pa pač neuser posted image ampak se mi res ne da.

pri nas se je končno pokazal sonček tak da grem spakirat in se zrihtat, da se pol mali samo napapca in šibama v naravo

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.