bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči februarka, a ti veš, zakaj so eni piščanci rumeni eni pa črni? Od kure mislim? buči, a ti nisi še nikoli grdega račka brala, al pa kakšno risanko gledala . Je pa odgovor g. februarja tud dober IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Me pa zanima, če obstaja kakšna žitna kašica, kjer ni dodano prilagojeno kravje mleko, ker je alergičen nanj. lp Lino od podravke ali pa Bebi od Kolinske se brez dodanega AM, zato jih mešaš s svojim mlekom, ali s tisitm, ki ga tvoj otrok lahko. Komaj sem se skozi 4 dni prebila, tolk ste nakolofale. Mi smo imeli v nedlejo celo en kratek stik, ker je gospoda madam pobruhala in je pop**** do konca in je bila za vse računalnik kriv. Je celo nekaj ušpiču, da monitor ni delal, ssam sem mu po hitrem postopku ukazala zadeve nazaj v red spravit! od deca!!! No, sam pol ni bil več dec kriv za naprej, ampak enostavno ni bilo časa do kompa pridet. Danes sva si šla bicikelne kupit, končno, da bomo svoje riti tudi razmigal, ne samo v avtu jih vozili. No, zame letos ne bo kaj prida kolesarjenja, ker je Anaja še premajhn, da bi jo v stolček dala sedet, bomo pa drugo leto izkoristili priliko. Je pa on samo enih 50 m naredil, že mu je ketna falila, da je samo vse skup nazaj na avto namontiral in odpeljal nazaj, pol sem mu rekla, naj pa z mojim gre, če ima kaj falit. Pa se je z mojim srečno na vikend pripeljal. Gor sem pa še jaz probala mal svojo "strelco" zajahat, pa me je takoj dol kipnila . Saj ne moreš verjet, kakšen štor sem. Je reku moj, da dobro, da me ni kdo vidu . Pol sem vseeno se mal probala peljat, pa sem ugotovila, da samo noče it , da je treba kar dobr delat zraven . Še dobro,da Anaje ni blo na biciklu. Se sprašujem, če mi jo je sploh za zaupat . Nazaj v mesto sta se pa s Timom peljala, pa je Tim nekaj jamrov, da je bilo daleč . Je res enih 10 km, samo je ves čas malo navzdol. Nima mulc kaj jamrat, ker ima itak energije za izvoz ! Drugič bo gonu v nasprotno smer. Ima da spi kot ubit! Ne bom več nakladala! Vidim,da ste čist noter padle s šulenčki. So ful lepi! Anaja je pa danes za spremembo končno nekaj več pila. Ne vem, ali je le dnevni preblisk, ali je končno sprememba. Papca še zmerom pridno, čeprav ji zelenjava ne diši preveč. Jo pa vseeno nekaj poje. Je pa začela zadnje dni ful čebljat, tudi v drugačnih zlogih (dej, dej, dej ali pa tatata, tititi), pa Tima je začela oponašat, kako žvečilko žveči .Ne moreš verjet, kaj dela z (ne)zobki. Pa cvilita v duetu in podobno. Se prav vidi, kako je napredovala v razvoju.
< Sporočilo je popravil bamby -- 12.8.2008 23:32:10 >
|