Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:39:21
|
|
|
|
jencili
|
kva zdej dolenjka, si jo umivaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:45:09
|
|
|
|
larisa
|
Čer no da se malo javim, pol grem pa prav kmalu med palčke, ker sem crknjena najprej se moram opravičit za ju3, ker sem ostala brez avta...kolobocija, v glavnem sem nemobilna Ella, najbolje, da mi napišeš TRR, da ti vsaj dinarčke nakažem, da ne bom tolk dolgo dolžna, ker se kar nekaj časa ne bomo videl, zarad dopustov Poročilo s pregleda: veliki 71,5 cm, težki 8850g in se v enem tednu nismo zredili 0, ampak pravijo, da ni panike Pikico spet dobro prenesli, edino čist flekast je po obrazu, pa ne vem al od cepljenja, al od kropmpirja ki ga je danes 1. jedel Bomo ju3 vidli na čem je stvar. Aja, pa ne duha ne sluha o odvzemu krvi in urina. So rekl, da ni potrebe matrat, če ne zgleda, da bi mu kej manjkalo Za mini r.d.-je Meti za diplomo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:48:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Opa Larisa, za Nejčkove centimetre No, očitno vse pokuri, pa ne pozabi, da se je vmes enkrat pošteno podelal Ne krvi in urina Prov, sej ne ve človk kaj je boljš Brez avta ju3 Kaj pa če se v Mengšu zmenimo na kratki kavici, sej velik časa itak nobena ju3 nima
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:48:49
|
|
|
|
ella79
|
jencili pa rečmo eno dolenjka hotla sem povedat da sem sita k petarda, sej veš petarda potem tudi poči ja lahko zbilje jutri
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:50:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili pa rečmo eno dolenjka hotla sem povedat da sem sita k petarda, sej veš petarda potem tudi poči ja lahko zbilje jutri evo, pol sem pa jaz tudi petarda, še dobr da sem mal Tarine jabolčne kašice prej pojedla, mogoče bo tudi na mojo prebavo kaj vplivalo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:53:15
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili pa rečmo eno dolenjka hotla sem povedat da sem sita k petarda, sej veš petarda potem tudi poči ja lahko zbilje jutri evo, pol sem pa jaz tudi petarda, še dobr da sem mal Tarine jabolčne kašice prej pojedla, mogoče bo tudi na mojo prebavo kaj vplivalo sem jaz mal f5 pozabila stisn pa še kej pokomentirat. a se ti zdi da mi je podobna Zoja to še noben ni reku vsi pravjo, da je fletna, sam nič men podobna ati je pa itak že zrastu v pol leta za 10 cm lahkose tud v mengšu dobimo, sej mi je čist vseen kam zavijem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:54:23
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Brez avta ju3 Kaj pa če se v Mengšu zmenimo na kratki kavici, sej velik časa itak nobena ju3 nima Jaz sem za Mene pa pošteno RR zeza, skos me ven meče Še katera tak problem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:55:13
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Brez avta ju3 Kaj pa če se v Mengšu zmenimo na kratki kavici, sej velik časa itak nobena ju3 nima Jaz sem za Mene pa pošteno RR zeza, skos me ven meče Še katera tak problem sej jaz bi bila tudi na tvojem mestu men sam mogoče mal počasnej odpira
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:57:24
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka zadnji čeveljčki so mi najbolj luštni jaz sam še to po netu gledam, katere čeveljčke bi še sem res že mal ubrisana, moj prav, da se mi more že od njih sanjat pomoje ji bom tele naročila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:57:26
|
|
|
|
larisa
|
Ne, sej če vama je bolj ql Zbilje, se ne ozirajta name...kar tam se zmenite, pa je
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 21:58:56
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ne, sej če vama je bolj ql Zbilje, se ne ozirajta name...kar tam se zmenite, pa je ej hecala sem se je tvoj konc čist ok, k lahko fletn mal povozičkamo, pa še prav luštn je tam po parku se kar tako zmenmo, jutri okrog desetih
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:00:11
|
|
|
|
larisa
|
Ella, a daš link od čeveljčkov ki jih gledaš. Jaz bi tud mal šopingirala Aja, dejte mi še to povedat...a vse hipp-ove kašice majo napisano gor da pospešuje prebavo, al neki tazga (mislim jabolko) al so to kake spešl? Mi spet 3. dan nismo kakali
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:00:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ne, sej če vama je bolj ql Zbilje, se ne ozirajta name...kar tam se zmenite, pa je ej hecala sem se je tvoj konc čist ok, k lahko fletn mal povozičkamo, pa še prav luštn je tam po parku se kar tako zmenmo, jutri okrog desetih kupljeno! Ob 10h na istem mestu kot zadnjič Jaz sem že cel dan v akciji Ella, moj je pa tut mal not padu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:01:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Obljuba dela dolg: lahko noč Grem spat, čeprav bi rada še mal povrtnarila pa dec ni zato pomoje Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:05:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ne, sej če vama je bolj ql Zbilje, se ne ozirajta name...kar tam se zmenite, pa je ej hecala sem se je tvoj konc čist ok, k lahko fletn mal povozičkamo, pa še prav luštn je tam po parku se kar tako zmenmo, jutri okrog desetih kupljeno! Ob 10h na istem mestu kot zadnjič Jaz sem že cel dan v akciji Ella, moj je pa tut mal not padu sem mislila da si že na licitaciji kej kupila ja ja, ob desetih tam k zadnjič joj, jaz sploh nisem več nič doma
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:17:14
|
|
|
|
Janey
|
u jej kolko ste načvekale sem prišla samo lahko noč zaželet, ker sem v komi pa še posoda me čaka čav bav
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:17:49
|
|
|
|
larisa
|
Grrrrrrrr me zeza RR Velja, ju3 okol 10h. Smo na vezi. Nočko, čvekat tko ne morem, grem pa spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:18:58
|
|
|
|
Janey
|
aja to še lahko povem...smo imeli posvetovalnico, dobili pikco in jo pogumno sprejeli, sicer zdaj je bil malo sitkan ampak ni panike. zredil se je manj ko 300g kar je super, zdaj ima 8500 in 69,5 in je ravno na črti po tistem grafu ki ga riše jutri pa se gremo kopat, čeprav nam fredi spušča
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:20:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Ojoj, sem spregledala 1 njen post Larisa, jabolko od Hippa požene 100/h, nam je bila plenica št. 4 premajhna, nič ni ostalo "belo" danes Upam, da men ne bo v hlače ušlo k sem jo pojedla do konca Joj Ella, keri hudi škorenjci na prvem linku!!! Pediped pa že poznam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:24:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Kaj zdej, a ne bomo čvekale?? Ella, zapri vse razen RR!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 22:24:38
|
|
|
|
Janey
|
ella kaj mi lahko še enkrat plis poveš kak se reče tisti trgovinni(neki francoski ,ko majo za pikece cotike) v citi parku pa kje točno je
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?