|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
12.8.2008 21:39:21   
jencili
kva zdej dolenjka, si jo umivaš?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
12.8.2008 21:43:50   
dolenjka
Moram mal s čeveljci in copatki podražit user posted image  user posted image  user posted image

http://www.zappos.com/n/p/dp/42708944/c/10997.html

pa

http://www.zappos.com/n/p/dp/39951905/c/7594.html

Pa še 1 ultra moderni....

http://www.zappos.com/n/p/dp/31183864/c/72364.html

Še 1 gležnarčki user posted image

http://www.zappos.com/n/p/dp/18122414/c/72140.html

Pa da ne bo zeblo

http://www.zappos.com/n/p/dp/19515654/c/564.html

evo še zadnji

http://www.zappos.com/n/p/dp/39951950/c/7189.html

tko, dost sem nadražla user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
12.8.2008 21:45:09   
larisa
Čer user posted image

no da se malo javim, pol grem pa prav kmalu med palčke, ker sem crknjenauser posted image

najprej se moram opravičit za ju3, ker sem ostala brez avta...kolobocija, v glavnem sem nemobilnauser posted image
Ella, najbolje, da mi napišeš TRR, da ti vsaj dinarčke nakažem, da ne bom tolk dolgo dolžna, ker se kar nekaj časa ne bomo videl, zarad dopustov user posted image

Poročilo s pregleda: veliki 71,5 cm, težki 8850g in se v enem tednu nismo zredili 0, ampak pravijo, da ni panike user posted image  Pikico spet dobro prenesli, edino čist flekast je po obrazu, pa ne vem al od cepljenja, al od kropmpirja ki ga je danes 1. jedel user posted image  Bomo ju3 vidli na čem je stvar.  Aja, pa ne duha ne sluha o odvzemu krvi in urina. So rekl, da ni potrebe user posted image  matrat, če ne zgleda, da bi mu kej manjkalo user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Za mini r.d.-je user posted image
Meti user posted image user posted image user posted image user posted image  za diplomo.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
12.8.2008 21:48:08   
dolenjka
Opa Larisa, user posted image  user posted image  user posted image  za Nejčkove centimetre user posted image  No, očitno vse pokuri, pa ne pozabi, da se je vmes enkrat pošteno podelal user posted image  user posted image  user posted image  Ne krvi in urina user posted image  Prov, sej ne ve človk kaj je boljš user posted image

Brez avta ju3 user posted image  Kaj pa če se v Mengšu zmenimo na kratki kavici, sej velik časa itak nobena ju3 nima user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
12.8.2008 21:48:49   
ella79
jencili pa rečmo eno user posted image

dolenjka hotla sem povedat da sem sita k petarda, sej veš petarda potem tudi poči user posted image user posted image ja lahko zbilje jutri

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
12.8.2008 21:50:58   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka hotla sem povedat da sem sita k petarda, sej veš petarda potem tudi poči user posted image user posted image ja lahko zbilje jutri

evo, pol sem pa jaz tudi petarda, še dobr da sem mal Tarine jabolčne kašice prej pojedla, mogoče bo tudi na mojo prebavo kaj vplivalo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
12.8.2008 21:53:15   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

evo, pol sem pa jaz tudi petarda, še dobr da sem mal Tarine jabolčne kašice prej pojedla, mogoče bo tudi na mojo prebavo kaj vplivalo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem jaz mal f5 pozabila stisn pa še kej pokomentirat. a se ti zdi da mi je podobna Zoja user posted image to še noben ni reku user posted image user posted image vsi pravjo, da je fletna, sam nič men podobna user posted image user posted image ati je pa itak že zrastu v pol leta za 10 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahkose tud v mengšu dobimo, sej mi je čist vseen kam zavijem user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
12.8.2008 21:54:23   
larisa

Brez avta ju3 user posted image  Kaj pa če se v Mengšu zmenimo na kratki kavici, sej velik časa itak nobena ju3 nima user posted image

Jaz sem za user posted image user posted image

Mene pa pošteno RR zeza,  skos me ven meče user posted image  Še katera tak problem user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
12.8.2008 21:55:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jaz sem za user posted image user posted image

Mene pa pošteno RR zeza,  skos me ven meče user posted image  Še katera tak problem user posted image

sej jaz bi bila tudi na tvojem mestu user posted image user posted image user posted image

men sam mogoče mal počasnej odpira user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
12.8.2008 21:57:24   
ella79
dolenjka zadnji čeveljčki so mi najbolj luštni user posted image
jaz sam še to po netu gledam, katere čeveljčke bi še user posted image sem res že mal ubrisana, moj prav, da se mi more že od njih sanjat user posted image
pomoje ji bom tele naročila
user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
12.8.2008 21:57:26   
larisa
Ne, sej če vama je bolj ql Zbilje, se ne ozirajta name...kar tam se zmenite, pa je user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
12.8.2008 21:58:56   
ella79

Ne, sej če vama je bolj ql Zbilje, se ne ozirajta name...kar tam se zmenite, pa je user posted image

ej hecala sem se user posted image je tvoj konc čist ok, k lahko fletn mal povozičkamo, pa še prav luštn je tam po parku
se kar tako zmenmo, jutri okrog desetih user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
12.8.2008 22:00:11   
larisa
Ella, a daš link od čeveljčkov ki jih gledaš. Jaz bi tud mal šopingirala user posted image

Aja, dejte mi še to povedat...a vse hipp-ove kašice majo napisano gor da pospešuje prebavo, al neki tazga (mislim jabolko) al so to kake spešl?user posted image  Mi spet 3. dan nismo kakali user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
12.8.2008 22:00:52   
dolenjka

ej hecala sem se user posted image je tvoj konc čist ok, k lahko fletn mal povozičkamo, pa še prav luštn je tam po parku

kupljeno! Ob 10h na istem mestu kot zadnjič user posted image  

Jaz sem že cel dan v akciji Ella, moj je pa tut mal not padu user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
12.8.2008 22:01:04   
Februarka08
Obljuba dela dolg: lahko nočuser posted image

Grem spat, čeprav bi rada še mal povrtnarilauser posted image pa dec ni zato pomojeuser posted image user posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
12.8.2008 22:03:07   
ella79
larisa jaz se zdele tuki sprehajam
http://stores.ebay.com/THE-RUJIS_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d999QQftidZ2QQtZkm

hippova korenček in hruška uravnavata, jabolko pa spodbuja. Tole mu probaj dat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
12.8.2008 22:05:17   
ella79

kupljeno! Ob 10h na istem mestu kot zadnjič user posted image  

Jaz sem že cel dan v akciji Ella, moj je pa tut mal not padu user posted image

sem mislila da si že na licitaciji kej kupila user posted image user posted image user posted image

ja ja, ob desetih tam k zadnjič user posted image joj, jaz sploh nisem več nič doma user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
12.8.2008 22:05:51   
dolenjka
Ti si pa že čist zabluzila Ella user posted image  Sej Nejc je že kakal user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pa tuki 

http://clothing.shop.ebay.com/items/Tops__W0QQQ5ftrkparmsZ39Q253A1Q257C66Q253A2Q257C65Q253A17QQQ5ftrksidZp3286Q2ec0Q2em14QQ_flnZ1QQ_sacatZ57841QQ_scZ1QQ_sopZ17?_trksid=p3286.c0.m14

user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
12.8.2008 22:14:45   
ella79
ti si mal zabluzila, poglej kaj je larisa napisala user posted image

kaj pa kej takegauser posted image
http://www.bobuxusa.com/baby_shoes/girls
http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=49

dejmo raj tuki čvekat, k men se pomoje res že mal meša od tega vsega user posted image user posted image jaz bi kej zase user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
12.8.2008 22:17:14   
Janey
u jej kolko ste načvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem prišla samo lahko noč zaželet, ker sem v komi pa še posoda me čaka

čav bav

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
12.8.2008 22:17:49   
larisa
Grrrrrrrr me zeza RRuser posted image user posted image user posted image

Velja, ju3 okol 10h. Smo na vezi.

Nočko, čvekat tko ne morem, grem pa spat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
12.8.2008 22:18:58   
Janey
aja to še lahko povem...smo imeli posvetovalnico, dobili pikco in jo pogumno sprejeli, sicer zdaj je bil malo sitkan ampak ni panike. zredil se je manj ko 300g kar je super, zdaj ima 8500 in 69,5 in je ravno na črti po tistem grafu ki ga rišeuser posted image user posted image user posted image

jutri pa se gremo kopat, čeprav nam fredi spuščauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
12.8.2008 22:20:48   
dolenjka
Ojoj, sem spregledala 1 njen post user posted image

Larisa, jabolko od Hippa požene 100/h, nam je bila plenica št. 4 premajhna, nič ni ostalo "belo" danes user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da men ne bo v hlače ušlo k sem jo pojedla do konca user posted image  user posted image  user posted image

Joj Ella, keri hudi škorenjci na prvem linku!!!
Pediped pa že poznam user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
12.8.2008 22:24:25   
dolenjka
Kaj zdej, a ne bomo čvekale?? Ella, zapri vse razen RR!! user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
12.8.2008 22:24:38   
Janey
ella kaj mi lahko še enkrat plis poveš kak se reče tisti trgovinni(neki francoski ,ko majo za pikece cotike) v citi parku pa kje točno je

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?