MetiLu
|
Dan! Sej sploh ne vem kaj naj napiešm, vse sproti pozabim, kaj moram pokomentirat Dopoldan sem delala, prišla domov, naredila kosilo, sva pojedla in je moj odletu na šiht... cel teden dela do 22.00 Včer nisva nič vrtnarila, ker sem se lotila še likanja, pa sem ga pričakala, da je prišel domov, se spraviva "spat", pa mi še neki razlaga, no pol me je pa zmanjkal ... Mater, to ni več ničemur podobno, sploh si ne znava več vzet časa zase oz. ga sploh nimava Janeza je ob polnoči spet neki medlo, no, sej pol nam je uspelo spat 4 ure v kosu, sam kaj ko ima naš frajer zdej tko zgodnjo uro za vstajat 6.30 se že več kot 1 teden zbuja in ne zaspi nazaj do 10.00 ko gre 1. dnevno rundo spat... No, sej bomo preživel Je še vedno pridno, zdej zmaže tud že 200 ml na obrok sicer pa je ziza zakon, upam, da bo kmalu začel spuščat nočni obrok, ker ga res ne bi rada odvajala od tega Sicer pa komaj čakam dopust... res ga že potrebujem Sva se prejle z mojim pogovarjala, da gremo drugo leto v hotel, pa bomo že februarja rezerviral, pa šli najkasnej do konca julija na dopust... dost mam jest tega čakanja na september že drugo leto zapored se mi vleče tole poletje Grem zizo dat, se pol kaj oglasim