Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:25:26
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili V ČETRTEK ALI PETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sam v petek vprašanje kok bo kej odprto, tko da četrtek pol) jaz v četrtek niti v petek sploh ne morm , ni mi usojeno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:28:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili V ČETRTEK ALI PETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sam v petek vprašanje kok bo kej odprto, tko da četrtek pol) jaz v četrtek niti v petek sploh ne morm , ni mi usojeno Kar nekaj nas gre v čet že na morje Veš kaj predlagam? Da ti vašga mal dol s kompa spodiš, da boš na tekočem (pa ni blo pivo mišjeno )
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:30:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka sem na eni od teh kašic brala, da uravnava prebavo to bo za na morje idealno aha, ziher Že tko je vsa grintava, zdej b pa še vse izsrala...škoda da ji sploh kaj dam jest, če vse v plenico podela popravek: na mladem jabolku piše, da spodbuja prebavo resno na korenčku in hruški pa da uravnava prebavo Evo, naša ob 13h ni šla spat, je šla pa zato zdajle in zdej ne vem al not prinaša za ob 13h al je to popoldanska runda, ker une ob 13h ni bilo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:43:08
|
|
|
|
mlavla
|
joj blagor vam..ker vaši sončki tako lepo spijo podnevi..naša je sam pol ure od dremuckala...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:46:59
|
|
|
|
kati kati
|
dan, končno pc popravljen...po 5 dneh!zdej vas morm prebrat za nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:48:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati dan, končno pc popravljen...po 5 dneh!zdej vas morm prebrat za nazaj ti kar, septembra nas boš glih ujela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:51:40
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati dan, končno pc popravljen...po 5 dneh!zdej vas morm prebrat za nazaj ti kar, septembra nas boš glih ujela ja le poglej se, kmal boš mela 5000 objav
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:52:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati dan, končno pc popravljen...po 5 dneh!zdej vas morm prebrat za nazaj ti kar, septembra nas boš glih ujela ja le poglej se, kmal boš mela 5000 objav vem, ti pa 500
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 15:13:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Hvala, to že imam, je bilo v kompletu z vozičkom Je pa res poceni A si že s kosila al si tolk časa googlala da se nič ne javiš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 15:15:04
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka zdele grem, sam še oblečem se Zoja je pojedla kašco do konca no, dve žlički sta ostali, ampak to je že velik napredek 100 ml kašce matr sem vesela, da ji gremzdele kar še kakšno kupiti kaj bo mela zdej, pospešeno al uravnano prebavo čau bau
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 15:42:16
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Preden vas bom prebrala, se bo že tamal zbudil ... Dones ponoč ga je spet neki medl, sam mu oprostim, ker ima mini rojstni dan Drgač pa na naslednjem srečanju jaz rundo častim, ker v rokah držim ... DIPLOMO so mi dones po pošti poslali, zdej pa sam še na uradno podelitev počakam Grem vas zdej do konca prebrat, pol pa mal peglat ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 16:31:07
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Drgač pa na naslednjem srečanju jaz rundo častim, ker v rokah držim ... DIPLOMO so mi dones po pošti poslali, zdej pa sam še na uradno podelitev počakam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 16:33:14
|
|
|
|
mesecnica
|
Janey in Meti - čestitke za mini RD . Ella - kakšne kašice mate to, da urejajo prebavo in gredo Zoji v Tako slast ? Naša ravno toliko, da sploh povoha GH. Pa full lepe copatke bodo meli vaši .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 16:43:50
|
|
|
|
mesecnica
|
Dolenjka al pa Ella - kje lahko vidim, kakšna je poštnina pri tistih linkih, ki si ji pripopala za licitacije (sam informativno) - ne bom nič v zelje skakala z licitiranjem.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 16:53:49
|
|
|
|
kati kati
|
meti za diplomo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 16:56:20
|
|
|
|
nizy
|
meti za diplomo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 17:08:28
|
|
|
|
jencili
|
Meti No tko, jst sm pa sama. Ati je Taja pelal na tenis. No, gledat sta ga šla, k tle naši fantje igrajo, jst sm pa sama dobri dve urci . Punce jst nimam pojma od česa, ampak jst sm tko zmatrana, da komi gledam. No, sej drugač smo dons ponoč spet 5x al celo 6x ustal . Pojma nimam kaj ga matra. Dons sm si že mleko pripravila, mu bom dala zvečer riževo kašico, samo 1. po žlički, do zdej je vedno samo po flaški jo pil. Pa da vidmo kako nam bo šlo in kakšna bo noč po tem. Jst si morm it pa lase umit, pa peglat bi mogla, sam bi si zdej rajš neki v glavo spustila, kot šla vse to narest
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 17:20:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Meti za diplomco. Neki me žeja matra Mesecnica, poštnina je 8 dolarjev, pa nič ne bom huda če licitiraš, je več teh patik Jencili, verjetno te je psiha mal uničla in je za tabo prišlo. Tista narkoza in vse kar je potem prišlo... Jaz ti predlagam, da se mal vležeš, dolker si sama in ne delaš nič, al pa mal srfaj. Kar ti pač paše A misliš da bo kašica pomagala A nisi rekla da so bile noči isti šit po njej Kaj pa če mu mal prej daš, ko domov prideta No, jaz sem zdaj 5 min frej, je moj prišel domov in jo prevzel. Čakamo da pride frizerka in da pade prvo šišanje Pa do trgovine moram skočit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 17:33:21
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Meti za diplomco. Neki me žeja matra Mesecnica, poštnina je 8 dolarjev, pa nič ne bom huda če licitiraš, je več teh patik Jencili, verjetno te je psiha mal uničla in je za tabo prišlo. Tista narkoza in vse kar je potem prišlo... Jaz ti predlagam, da se mal vležeš, dolker si sama in ne delaš nič, al pa mal srfaj. Kar ti pač paše A misliš da bo kašica pomagala A nisi rekla da so bile noči isti šit po njej Kaj pa če mu mal prej daš, ko domov prideta No, jaz sem zdaj 5 min frej, je moj prišel domov in jo prevzel. Čakamo da pride frizerka in da pade prvo šišanje Pa do trgovine moram skočit pojma nimam, možno tudi, da je to. Kaj jst vem, sam sm res crkotina In ja, kar se tiče kašic...res je blo isto sranje z njimi ali brez njih. Ne vem, upam, da če bo bolj gosto, da bo mogoče to kej zaleglo. Sej veš, upanje umre zadnje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 17:34:45
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Meti za diplomco. Neki me žeja matra Mesecnica, poštnina je 8 dolarjev, pa nič ne bom huda če licitiraš, je več teh patik Jencili, verjetno te je psiha mal uničla in je za tabo prišlo. Tista narkoza in vse kar je potem prišlo... Jaz ti predlagam, da se mal vležeš, dolker si sama in ne delaš nič, al pa mal srfaj. Kar ti pač paše A misliš da bo kašica pomagala A nisi rekla da so bile noči isti šit po njej Kaj pa če mu mal prej daš, ko domov prideta No, jaz sem zdaj 5 min frej, je moj prišel domov in jo prevzel. Čakamo da pride frizerka in da pade prvo šišanje Pa do trgovine moram skočit aja, še to sm pozabla. Ja, mu bom dala takoj ko prideva domov, pa da vidim. Ne bom mu dala direkt pred spanjem, da ga ne bo tiščalo v želodčku
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 17:42:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša je včeraj 1. res mal več jabolčne kašice pojedla in je dobr spala. Danes jo je tudi kar nekaj pojedla. Me zanima če bo tudi dobra noč Jo je jedla 2x - za kosilo in popoldansko malico
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 18:00:22
|
|
|
|
jencili
|
tle je pa čist zatišje zdele...jst pa še kr tuki...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 18:26:59
|
|
|
|
jencili
|
še kr jst...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 18:51:59
|
|
|
|
jencili
|
evo mene frišno, z umitimi lasmi...sam še posušit ih morm
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?