Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:58:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa A ste se kej zmenile za ju3 zarad copatk?? Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat no torej, Kaval ju3 ob 10h a ne bi raj mal lokacijo spremenile a se ve vseeno dobite, tudi če mene ne bo ok, dej eno fajno lokacijo pa ne predaleč k moram pokat jutr zbilje hm, jest mam tud za pokat kar danes začni, pa greš ju3 lahko na zbilje Kam že pičite vi?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:59:05
|
|
|
|
dolenjka
|
UUU Ella, jaz sem 1. na strani, ne ti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:01:09
|
|
|
|
ella79
|
februarka sej imamo vsi za pokat, sam čas zase si pa tud mormo vzet mlavla kupila sem ji en obesek v swarovskem, pa je taka fajn darilna embalaža, pa ji bom notr naštimala uno tablco za namizo z njenim imenom in novim nazivom, potem ji bom pa šele pravo darilo dala. In jaz smotka, sem šele včeraj dala delat to tablco in bo jutri narejena sva se že zmenili, ona mene itak čist zastop
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:01:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka UUU Ella, jaz sem 1. na strani, ne ti sem mal prepočas pisala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:02:41
|
|
|
|
ella79
|
mater sem rekla da bom danes mal pospravla, pa sem sam f5 tepko zglancala upam, da bo zoja še mal spala, da res vsaj mal krpo popeljem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:02:54
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla če bo katera naročala copatke..se lahko prštulim?? pa še no ? mama..tiste ki dajete korenček ..a ga skuhate ali akr surovega? Ella..ti kar pojdi na kosilo..sej če je dobra kolegica te bo že štekala..kaj pa imaš za darilo..sej veš.da sem firbec jest sem ji ga vedno skuhala, 1x sem ji pa probala samo vodico dat od korenčka-surovega... to je blo 1. da je mal okusila Ella za nekuhanje in veš da, pojdi na kosilo, bo že razumela hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:03:44
|
|
|
|
larisa
|
Evo me, smo krompirčka jedli in nam je prav lepo šlo Itak če je bil pa z AM pripravljen Ja, ju3 pridem ampak na čisto kratko verzijo. Uvertura abonmaja. Dons mamo tastov roj dan, ne morem nič narest popoldan, ju3 moram vse spakirat, ker grem zvečer ven in se z mojim ob 20.30 sam zamenjava, tko da more bit do takrat vse redy, ker v čet. zju3 sam pičimo! Da ne omenjam, da že zdele sam perem, pa likam, pa itd...pa z vami čvekam pol je že dost cajta. No javite mi kako ste zmenjene (na ZS proooosim) , ker me ne bo popoldan nč gor, pa pol za nazaj iskat ne bo šlo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:06:58
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa A ste se kej zmenile za ju3 zarad copatk?? Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat no torej, Kaval ju3 ob 10h a ne bi raj mal lokacijo spremenile a se ve vseeno dobite, tudi če mene ne bo ok, dej eno fajno lokacijo pa ne predaleč k moram pokat jutr zbilje hm, jest mam tud za pokat kar danes začni, pa greš ju3 lahko na zbilje Kam že pičite vi? Novigrad-Pineta Ne deleč, pa vseeno... morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:08:06
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka sej imamo vsi za pokat, sam čas zase si pa tud mormo vzet mlavla kupila sem ji en obesek v swarovskem, pa je taka fajn darilna embalaža, pa ji bom notr naštimala uno tablco za namizo z njenim imenom in novim nazivom, potem ji bom pa šele pravo darilo dala. In jaz smotka, sem šele včeraj dala delat to tablco in bo jutri narejena sva se že zmenili, ona mene itak čist zastop kako fajn darilo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:29:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, mi bi tudi morali v Pineto, pa se pol ni izšlo Men je ful všeč, sem bila letos 2x tam na obisku. Boste šli lahko na šetjo do mesta in nazaj, al pa z vlakcem, ki pelje do tja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:37:15
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, mi bi tudi morali v Pineto, pa se pol ni izšlo Men je ful všeč, sem bila letos 2x tam na obisku. Boste šli lahko na šetjo do mesta in nazaj, al pa z vlakcem, ki pelje do tja A res? Sem kar mal boljše volje ratala... sem se bala da ni glih tko fino tam hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:46:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Men je všeč ker je velik senčke, pa fajn za sprehod do Novigrada. Plaža je več ali manj skalnata, sam itk ne boste ne vem kaj na plaži, tko da ni panike. Drugo leto bo plaža veliko bolj pomembna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:48:33
|
|
|
|
ella79
|
februarka kdaj greste važno je da mal okolje zamenjaš, ostalo niti ni tok pomembno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:51:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Men je všeč ker je velik senčke, pa fajn za sprehod do Novigrada. Plaža je več ali manj skalnata, sam itk ne boste ne vem kaj na plaži, tko da ni panike. Drugo leto bo plaža veliko bolj pomembna Ja, sej zarad senčke pa tega sem se tud odločila... je pa fajn slišat kakšne izkušnje od koga Uf, kolk je ura... da namo mi brez kosila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:52:04
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kdaj greste važno je da mal okolje zamenjaš, ostalo niti ni tok pomembno Gremo v soboto
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:52:06
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka naša je danes že skoraj polovico une kašce pojedla, k sem tebi dve 'dala'
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 13:56:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka naša je danes že skoraj polovico une kašce pojedla, k sem tebi dve 'dala' Naša pa ene tolk jabolčka, pol se je pa tko usrala, da semimela po dolgem času body usran - pa glih včeraj sva se pogovarjale, kako se to nič več ne dogaja Vse kar je bilo čistega na plenici so bili trakci Pol sem jo pa podojila, se je pa čez 15 nim še 1x, sam tokrat čist običajno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:02:35
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka sem na eni od teh kašic brala, da uravnava prebavo to bo za na morje idealno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:06:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka sem na eni od teh kašic brala, da uravnava prebavo to bo za na morje idealno aha, ziher Že tko je vsa grintava, zdej b pa še vse izsrala...škoda da ji sploh kaj dam jest, če vse v plenico podela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:11:03
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka sem na eni od teh kašic brala, da uravnava prebavo to bo za na morje idealno aha, ziher Že tko je vsa grintava, zdej b pa še vse izsrala...škoda da ji sploh kaj dam jest, če vse v plenico podela popravek: na mladem jabolku piše, da spodbuja prebavo resno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:11:25
|
|
|
|
jencili
|
vidm, da se spet za jutr mente pa to ni res no!!!!!11 Jutr gremo v lj neki rihtat in res nimam casa prit, pa tko bi vas ze rada spet mal vidla. prov znate zbirat dneve
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:13:30
|
|
|
|
ella79
|
jencili dej ti enkrat predlagej kdaj, da bosta vidva sigurno lahko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:18:34
|
|
|
|
jencili
|
V ČETRTEK ALI PETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sam v petek vprašanje kok bo kej odprto, tko da četrtek pol)
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:21:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili V ČETRTEK ALI PETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sam v petek vprašanje kok bo kej odprto, tko da četrtek pol) jaz v četrtek niti v petek sploh ne morm
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 14:23:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa spi točno od 12.ure prejle sem jo šla prav opazovat kaj se dogaja z njo... pa leži ravno tako kot je zaspala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?