|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
12.8.2008 11:46:18   
ella79
dolenjka ti copatki na licitacij, sej jih noben le licitira, do konca je pa še 17 ur. Sem včeraj že gledala ene, k jih za en dolar noben ni vzel, k se je licitacija iztekla user posted image tole grem v akcijo potem, k pridem iz dopusta user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
12.8.2008 11:46:55   
ella79
pa sem spet prva na strani user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
12.8.2008 11:48:29   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Joj Ella, zakaj si bla tko hitra in že plačala abonma user posted image  Zdej bi lahko samo odštela user posted image  user posted image

Še eno obvestilo! Starševski dodatek je že nakazan, pa povišali so ga za 8 EUR user posted image  Otroški dodatki bodo ju3, porodniška pa v četrtek user posted image  user posted image  user posted image

jutro,

hm...glupo vprašanje...kaj je starševski dodatek?
Sm pa dobila glih prej od socialne pošto (obvestilo o nakazilu) in sm vidla, da so mi porodniško zvišal za 26€user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
12.8.2008 11:55:06   
dolenjka
Jencili, starševski dodatek dobijo študentke ali pa tiste, ki so bile pred user posted image  3 leta brez službe user posted image

Ella, a uganeš kaj sem ravnokar ušpičla user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
12.8.2008 11:55:25   
Februarka08
Jutro, danuser posted image

Ellauser posted image user posted image user posted image za copatkeuser posted image jest sem tud najdla ˝svoje˝user posted image
Naša noč je bla bolj tko tkouser posted image sva ble spet budne od 3h do 5huser posted image je imela govorne vaje, pa vsake tolk cajta sem jih ornk fasala (ne vem kaj ma zdej tako navado - kar tepe in tepeuser posted image ), no pol sem jo pa ob ene 5h končno uspavala in dala v posteljico...
Sva ble pa že na kavici pri kolegici/njeni botrci, tamala je itak zoprna ratala ker je bla zaspana, zdej jo dam pa spat, pa nič od tegauser posted image pogovarja se sama s sabo namest da bi spalauser posted image

Vas pridem še kej pogledat... grem ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
12.8.2008 12:03:59   
ella79
jencili jaz imam tudi pomoje ene 26 EUR več porodniške user posted image

dolenjka sigurno si pustila vodo na štedilniku user posted image user posted image user posted image

februarka pomoje je Larisa sam tok zaspana, veš da te ne tepe user posted image

naša je tudi končno zaspala, prej pa govorne vaje pa altetski treningi... user posted image user posted image user posted image

kaj naj naredim? kolegica me je za diplomo danes povabila na kosilo, jaz pa nimam še celega darila user posted image jutri dobim še en del darila, sicer bolj fora ampak ravno to bi ji rada prvo dala user posted image zdej če prestavim, greva lahko šele po morju user posted image al naj si rečem, da darilo dobi naknadno  user posted image sicer sva si res tok blizu, da mi ni problema to rečt, pa tudi ona bo zastopla, sam glede na to, da je diplomirala že več kot en mesec nazaj, bi pa jaz tudi darilo že lahko zrihtala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
12.8.2008 12:06:57   
dolenjka
Ella, jaz bi na tvojem mestu šla na kosilo - ti pol ne bo treba kuhat user posted image  user posted image  user posted image
Ne resno, če je tako, ji darilo lahko daš potem, te pa štekam da ne bo isto, kot če bi imela že danes, ampak je tko fajn darilo, da bo vžgalo tudi po morju user posted image

Ne, nisem vode na šporgetu pozabila, licitiram za copatke user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
12.8.2008 12:17:43   
larisa
A ste se kej zmenile za ju3user posted image  zarad copatk??

Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
12.8.2008 12:22:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat user posted image user posted image user posted image

no torej, Kaval ju3 ob 10h user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
12.8.2008 12:26:38   
ella79

Ella, jaz bi na tvojem mestu šla na kosilo - ti pol ne bo treba kuhat user posted image  user posted image  user posted image
Ne resno, če je tako, ji darilo lahko daš potem, te pa štekam da ne bo isto, kot če bi imela že danes, ampak je tko fajn darilo, da bo vžgalo tudi po morju user posted image

Ne, nisem vode na šporgetu pozabila, licitiram za copatke user posted image  user posted image  user posted image

kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pomoje se jih na tej strani ful splača, k jih imajo velik na licitaciji, si ene tri izlicitiraš in naročiš dokončno user posted image user posted image user posted image men so tok dobri, sem zdej čist trapasta user posted image user posted image sem šla prav primerjat zdej tele k smo dobil in une od shoo shoos, k jih imam doma - so te zdej mogoče res mal mehkejše zato, k je tudi usnje mehkejše, narejene čist isto, elastika mnogo manj špona, no za te dinarčke prav super user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
12.8.2008 12:27:43   
ella79

a ne bi raj mal lokacijo spremenile user posted image a se ve vseeno dobite, tudi če mene ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
12.8.2008 12:34:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

a ne bi raj mal lokacijo spremenile user posted image a se ve vseeno dobite, tudi če mene ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, dej eno fajno lokacijo user posted image  pa ne predaleč k moram pokat jutr user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
12.8.2008 12:36:56   
ella79

ok, dej eno fajno lokacijo user posted image  pa ne predaleč k moram pokat jutr user posted image

zbilje user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
12.8.2008 12:39:25   
dolenjka

zbilje user posted image

hm, ni slabo user posted image  kok misliš da rabim od Kavala do tja user posted image  da preračunam kdaj moram od doma če gre tamala ob 10h spat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
12.8.2008 12:40:12   
dolenjka
verjetn bi blo fajn da grem ob 9h od doma user posted image  a majo kej za jest user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
12.8.2008 12:44:16   
ella79

verjetn bi blo fajn da grem ob 9h od doma user posted image  a majo kej za jest user posted image  user posted image

rabiš še dodatnih 10-15 min user posted image
imajo dobre tortice, pa toast tudi, k verjetno to misliš

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
12.8.2008 12:45:33   
ella79

aja ti si verjetno kosilo mislila user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz jutri sigurno ne bom jedla, k gremo spet z unima vn jest popoldan user posted image vsaj kuhat ne bo treba, pa danes sem se tudi kar zmenila, pa spet ne bo treba kuhat, pa včeraj ni blo treba, pa sploh ne vem kdaj sem doma nazadnje kuhala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
12.8.2008 12:49:34   
dolenjka

toast pa tortica bosta čist zadost user posted image  user posted image  user posted image

OK, pol če se bomo zmenile, moram jaz ob 9h od doma, ampak že zdaj v naprej povem, da vas najkasneje ob 14 zares zapustim user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
12.8.2008 12:50:04   
dolenjka
Larisa, kaj je zdaj user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
12.8.2008 12:53:18   
Februarka08
Evo, tud naša je mrknila ob 12huser posted image zdej ji pa kuham cvetačo+krompir, upam da se ne bo zadavilauser posted image

In ja, tud jest mam mal več porodniškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
12.8.2008 12:53:22   
ella79
dolenjka ne boj se, jaz imam za jutri tudi sam polovični abonma rezerviran user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
12.8.2008 12:55:27   
dolenjka

dolenjka ne boj se, jaz imam za jutri tudi sam polovični abonma rezerviran user posted image user posted image

sam res mi je to v tolažbo da ne zabluzim in spet ponoč pokam user posted image  user posted image  user posted image

Naša je spala od 10h do 12.10 pa zdej spet ene čudne znake zaspanosti kaže user posted image  Ja itak, kmal bo 13.00, sam to je res smešn kako točna zna bit user posted image  Škoda k ji ponoč ni točnost v navadi ostala - una od 20.15 do npr 6h user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
12.8.2008 12:55:56   
mlavla
če bo katera naročala copatke..se lahko prštulim??user posted image

pa še no ? mama..tiste ki dajete korenčekuser posted image ..a ga skuhate ali akr surovega?

Ella..ti kar pojdi na kosilo..sej če je dobra kolegica te bo že štekala..kaj pa imaš za darilo..sej veš.da sem firbec 

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
12.8.2008 12:56:22   
Februarka08

zbilje user posted image

hm, jest mam tud za pokatuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
12.8.2008 12:58:15   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

če bo katera naročala copatke..se lahko prštulim??user posted image

pa še no ? mama..tiste ki dajete korenčekuser posted image ..a ga skuhate ali akr surovega?

Ella..ti kar pojdi na kosilo..sej če je dobra kolegica te bo že štekala..kaj pa imaš za darilo..sej veš.da sem firbec 

jest sem ji ga vedno skuhala, 1x sem ji pa probala samo vodico dat od korenčka-surovega... to je blo 1. da je mal okusilauser posted image

Ellauser posted image za nekuhanjeuser posted image in veš da, pojdi na kosilo, bo že razumelauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?