Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 11:46:18
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka ti copatki na licitacij, sej jih noben le licitira, do konca je pa še 17 ur. Sem včeraj že gledala ene, k jih za en dolar noben ni vzel, k se je licitacija iztekla tole grem v akcijo potem, k pridem iz dopusta
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 11:46:55
|
|
|
|
ella79
|
pa sem spet prva na strani
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 11:48:29
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Joj Ella, zakaj si bla tko hitra in že plačala abonma Zdej bi lahko samo odštela Še eno obvestilo! Starševski dodatek je že nakazan, pa povišali so ga za 8 EUR Otroški dodatki bodo ju3, porodniška pa v četrtek jutro, hm...glupo vprašanje...kaj je starševski dodatek? Sm pa dobila glih prej od socialne pošto (obvestilo o nakazilu) in sm vidla, da so mi porodniško zvišal za 26€
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 11:55:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili, starševski dodatek dobijo študentke ali pa tiste, ki so bile pred 3 leta brez službe Ella, a uganeš kaj sem ravnokar ušpičla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 11:55:25
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro, dan Ella za copatke jest sem tud najdla ˝svoje˝ Naša noč je bla bolj tko tko sva ble spet budne od 3h do 5h je imela govorne vaje, pa vsake tolk cajta sem jih ornk fasala (ne vem kaj ma zdej tako navado - kar tepe in tepe ), no pol sem jo pa ob ene 5h končno uspavala in dala v posteljico... Sva ble pa že na kavici pri kolegici/njeni botrci, tamala je itak zoprna ratala ker je bla zaspana, zdej jo dam pa spat, pa nič od tega pogovarja se sama s sabo namest da bi spala Vas pridem še kej pogledat... grem ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:03:59
|
|
|
|
ella79
|
jencili jaz imam tudi pomoje ene 26 EUR več porodniške dolenjka sigurno si pustila vodo na štedilniku februarka pomoje je Larisa sam tok zaspana, veš da te ne tepe naša je tudi končno zaspala, prej pa govorne vaje pa altetski treningi... kaj naj naredim? kolegica me je za diplomo danes povabila na kosilo, jaz pa nimam še celega darila jutri dobim še en del darila, sicer bolj fora ampak ravno to bi ji rada prvo dala zdej če prestavim, greva lahko šele po morju al naj si rečem, da darilo dobi naknadno sicer sva si res tok blizu, da mi ni problema to rečt, pa tudi ona bo zastopla, sam glede na to, da je diplomirala že več kot en mesec nazaj, bi pa jaz tudi darilo že lahko zrihtala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:06:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, jaz bi na tvojem mestu šla na kosilo - ti pol ne bo treba kuhat Ne resno, če je tako, ji darilo lahko daš potem, te pa štekam da ne bo isto, kot če bi imela že danes, ampak je tko fajn darilo, da bo vžgalo tudi po morju Ne, nisem vode na šporgetu pozabila, licitiram za copatke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:17:43
|
|
|
|
larisa
|
A ste se kej zmenile za ju3 zarad copatk?? Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:22:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa A ste se kej zmenile za ju3 zarad copatk?? Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat no torej, Kaval ju3 ob 10h
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:26:38
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella, jaz bi na tvojem mestu šla na kosilo - ti pol ne bo treba kuhat Ne resno, če je tako, ji darilo lahko daš potem, te pa štekam da ne bo isto, kot če bi imela že danes, ampak je tko fajn darilo, da bo vžgalo tudi po morju Ne, nisem vode na šporgetu pozabila, licitiram za copatke kaj pomoje se jih na tej strani ful splača, k jih imajo velik na licitaciji, si ene tri izlicitiraš in naročiš dokončno men so tok dobri, sem zdej čist trapasta sem šla prav primerjat zdej tele k smo dobil in une od shoo shoos, k jih imam doma - so te zdej mogoče res mal mehkejše zato, k je tudi usnje mehkejše, narejene čist isto, elastika mnogo manj špona, no za te dinarčke prav super
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:27:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa A ste se kej zmenile za ju3 zarad copatk?? Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat no torej, Kaval ju3 ob 10h a ne bi raj mal lokacijo spremenile a se ve vseeno dobite, tudi če mene ne bo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:34:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa A ste se kej zmenile za ju3 zarad copatk?? Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat no torej, Kaval ju3 ob 10h a ne bi raj mal lokacijo spremenile a se ve vseeno dobite, tudi če mene ne bo ok, dej eno fajno lokacijo pa ne predaleč k moram pokat jutr
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:36:56
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa A ste se kej zmenile za ju3 zarad copatk?? Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat no torej, Kaval ju3 ob 10h a ne bi raj mal lokacijo spremenile a se ve vseeno dobite, tudi če mene ne bo ok, dej eno fajno lokacijo pa ne predaleč k moram pokat jutr zbilje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:39:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa A ste se kej zmenile za ju3 zarad copatk?? Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat no torej, Kaval ju3 ob 10h a ne bi raj mal lokacijo spremenile a se ve vseeno dobite, tudi če mene ne bo ok, dej eno fajno lokacijo pa ne predaleč k moram pokat jutr zbilje hm, ni slabo kok misliš da rabim od Kavala do tja da preračunam kdaj moram od doma če gre tamala ob 10h spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:40:12
|
|
|
|
dolenjka
|
verjetn bi blo fajn da grem ob 9h od doma a majo kej za jest
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:44:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka verjetn bi blo fajn da grem ob 9h od doma a majo kej za jest rabiš še dodatnih 10-15 min imajo dobre tortice, pa toast tudi, k verjetno to misliš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:45:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka verjetn bi blo fajn da grem ob 9h od doma a majo kej za jest rabiš še dodatnih 10-15 min imajo dobre tortice, pa toast tudi, k verjetno to misliš aja ti si verjetno kosilo mislila no jaz jutri sigurno ne bom jedla, k gremo spet z unima vn jest popoldan vsaj kuhat ne bo treba, pa danes sem se tudi kar zmenila, pa spet ne bo treba kuhat, pa včeraj ni blo treba, pa sploh ne vem kdaj sem doma nazadnje kuhala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:49:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka verjetn bi blo fajn da grem ob 9h od doma a majo kej za jest rabiš še dodatnih 10-15 min imajo dobre tortice, pa toast tudi, k verjetno to misliš toast pa tortica bosta čist zadost OK, pol če se bomo zmenile, moram jaz ob 9h od doma, ampak že zdaj v naprej povem, da vas najkasneje ob 14 zares zapustim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:50:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Larisa, kaj je zdaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:53:18
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, tud naša je mrknila ob 12h zdej ji pa kuham cvetačo+krompir, upam da se ne bo zadavila In ja, tud jest mam mal več porodniške
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:53:22
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka ne boj se, jaz imam za jutri tudi sam polovični abonma rezerviran
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:55:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ne boj se, jaz imam za jutri tudi sam polovični abonma rezerviran sam res mi je to v tolažbo da ne zabluzim in spet ponoč pokam Naša je spala od 10h do 12.10 pa zdej spet ene čudne znake zaspanosti kaže Ja itak, kmal bo 13.00, sam to je res smešn kako točna zna bit Škoda k ji ponoč ni točnost v navadi ostala - una od 20.15 do npr 6h
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:55:56
|
|
|
|
mlavla
|
če bo katera naročala copatke..se lahko prštulim?? pa še no ? mama..tiste ki dajete korenček ..a ga skuhate ali akr surovega? Ella..ti kar pojdi na kosilo..sej če je dobra kolegica te bo že štekala..kaj pa imaš za darilo..sej veš.da sem firbec
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:56:22
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa A ste se kej zmenile za ju3 zarad copatk?? Ella, jst bi tud šla na tvojem mestu, pa pol dala darilo, bo dvojna zabava, danes pa še takrat no torej, Kaval ju3 ob 10h a ne bi raj mal lokacijo spremenile a se ve vseeno dobite, tudi če mene ne bo ok, dej eno fajno lokacijo pa ne predaleč k moram pokat jutr zbilje hm, jest mam tud za pokat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 12:58:15
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla če bo katera naročala copatke..se lahko prštulim?? pa še no ? mama..tiste ki dajete korenček ..a ga skuhate ali akr surovega? Ella..ti kar pojdi na kosilo..sej če je dobra kolegica te bo že štekala..kaj pa imaš za darilo..sej veš.da sem firbec jest sem ji ga vedno skuhala, 1x sem ji pa probala samo vodico dat od korenčka-surovega... to je blo 1. da je mal okusila Ella za nekuhanje in veš da, pojdi na kosilo, bo že razumela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?