|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
15.7.2008 21:01:26   
Janey
evo nas doma.

jaka je na trebuščku na igralni,. ati na biljardu, mami pa na rr. ko ga skopam in ko zaspi se lotim kuhne, poslikam, pripopam še slike s današnjega srečanja, mimogrede bilo je super in zal mi je da se nismo prej dobile, upam da se zdaj bomo malo bolj pogosto in grem spatuser posted image do takrat pa adijos amisgos

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 351
15.7.2008 21:07:25   
Februarka08
Skor 3/4 ure sem se matrala, da bi tamala sama v pojstli zaspalauser posted image ni pomagal ne božanje, ne uspavanka, ne duda, ne lupčkanje, ma nič...user posted image prav glava me boli zdele... na konc je itak nisem mogla več poslušat, ker je blo dretje kot da bi jo klali in je bla že čist omagana, tako da je zmagala in šla na zizouser posted image tam pa v momentu dežela palčkovuser posted image matr, a mi zna ena razložit kaj je tko dobrega na ziziuser posted image kaj ko je ne bo več??? mene je groooooooza...
zdej bom vsak večer probala takole, čeprav je mučno, enkrat ji bo že kapnilo, upamuser posted image

grem mal pospravit, mojga itak še ni goruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.7.2008 21:10:45   
bamby
Ker vem,da veliko od vas nima knjige Nega matere in otroka, sem vam skenirala eno stran o uvajanju GH. Upam, da bo marsikateri prišlo za prav.

user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 353
15.7.2008 21:11:20   
MetiLu
Men je tud krompirček z istim tekom jedel user posted image  samo je bilo treba pol še mlekca čez, čez tele jabolčne kašice pa nič mleka noče, pomojem zato ker so dost sočne user posted image  no sej bomo videli kako bo v naprej, zaenkrat pa kot sem rekla, zelo lepo je, mu skoraj ne rabim okol ust pobirat in ponovno not tlačit user posted image
Aja, pa za mlečni rižek z aptamilom mi je jasno, da se najprej riž skuha, pa pol mlek doda user posted image

Mi smo pa že skopani, napapani in že špalčkom družbo delamo user posted image  upam, da ne bo težav, zdej mi vsak večer kmalu zaspi, pol pa še ene 2-3x začne v spanju jokat in tud neha še predno v spalnico pridem user posted image  Ne vem al kej sanja al kaj user posted image  Kot vsak večer upam na prespano noč user posted image

Nuka user posted image  za službo. A boš začela redno delat za polni delovni čas? Kako maš pa varstvo urejeno?

Ella, ne komplicirat glede GH, sej bo steklo počas. Jaz tud nisem mela predstave, kako bo šlo, pol sem pa zadnjič vidla Zalo od Bajse kako z lahkoto papca, pa sem rekla, da bom še jaz probala in je prec zlavfalo. zdej mam pa kar zanos za razno kuharijo za malega user posted image  mam že en kup kombinacij v glavi, samo bom res probala počasi nadaljevat. Itak pa gledam tamalga, koker mu pač paše. Sem mu dones jošk rinla, pa tud ni jedu, ko ni bil lačen, tako da sva se dojila samo 2x popoldan in zdele zvečer ... tko da smo zdej na 5-6.ih obrokih mlekca v 24urah + 1 obrok GH user posted image  začela sem pa že ene 3 tedne nazaj mu malo različne okuse za probat dajat, nisem kar čez noč začela kašice kuhat user posted image  

Zdej grem pa slikce s fotiča naložit, pol pa v kopalnico na moj ritual, depilacija, piling, pranje las, čiščenje obraza, .... Bom pol čist frišna za ... vas user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.7.2008 21:47:39   
jencili
čer,

evo Taj je zaspal, jst pa sm se odločila, da danes malo pripomorem k dvigu moškega povprečja.user posted image
In sicer glede na to, da vas ma kar precej probleme s svojimi user posted image  in njihovo pomočjo, bi jst rada izkoristila priliko in pohvalila svojega najdražjega.
Medtem ko smo mi dons kofetkale je on zrihtal parket (neki je blo za popravit), zložil posodo v pomivalca, obesil perilo, naštimal komarnike, šel v nabavo in začel kuhat. Ko sva pršla midva domov, je blo kosilo skuhano in sm se sam še za mizo usedla. Po kosilu je pospravil kuhno, smo malo zalegli, pol pa sva midva s Taj-em še spala, medtem pa je on pobral perilo, obesil novo rudno, šel po nov amino v Kranj in usposobil tv. Do takrat sva se tud midva že naspala, tko da smo šli pol še lepo na sprehod in skopala sva Taj-a, pol pa sva šla midva papat, ati pa je šel na zasluženo pivo v zgornje nadstropjeuser posted image

No evo, pa sem vam podrobno opisala naš današnji dan. Sej ne da je vedno tko, je pa res zelo priden moški in mi res skoz pomaga pri vsem. Edino česar ne dela je likanjeuser posted image . Neki morm pa tud jst narest, ne?user posted image

Hihi, a sm bla zdej mal tko k uni k kličejo na v in rečejo, če lahko samo pozdravijo?user posted image user posted image user posted image
Upam, da neuser posted image

Evo, zdej se jim bom pa tud jst pridružila na kozarec piva...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.7.2008 21:59:09   
pina-1
čer. vas samo pozdravim, ker sva z možekom sama doma. No ana že spi, mia je pa na počitnicah za eno noč. Sej ne vem če se bomo kaj pogovajal, sam bom readi  za svaki služaj.

lepo se načvekajte in se beremo juti dopodne. Zjutri gremo v šoping.mami rabi kaj za oblečtuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 356
15.7.2008 22:07:50   
Bajsa
Dober večer!

Mi smo se potepali popoldan user posted image  Mami ma nove natikače, madam pa cel kup cunc iz kik-a. A ja pa novo jeansko.
Nuka žal mi je ker sva se zgrešile, Februarka ti bi pa tud lohk še mal ostala a ne user posted image  Sva se z Ello pol še mal posladkale,mmmmm je blo dobruser posted image ,  vmes je pa Jencili zabavala našo madam. Mi je blo prov fajn spet v vaši družbi.
Februarka, za enkrat lohk sam trkam, nč bolj pretreslivo močna ni, pa tud nobene, ampak res nobene bolečine ni, zaenkrat. Sm prav vesela, prej sem se mogla skoz neki s tableti filat, me je včasih kr v pojstlo polegla, je tko bolel, zdej pa za enkrat nč. Upam, da tako tudi ostane.
Jencili tvoj je res faca, mu morem zdele še odgovor poslat, ne smem bit neolikana, sam res ni blo prej časa user posted image
Nuka in Meti user posted image user posted image user posted image user posted image  za službo!
Meti user posted image user posted image user posted image user posted image  za GH.
Ella za GH in žličko more bit res potrplenje, lej naši tud še kr kej vn uide, ampak počasi pa bo. Lej jaz sem ji včeri naprimer dala un lonček a veš z ustnikom, ga je bukov gledala kaj je to, ampak sem 100% da bo slej ko prej pogruntala kaj in kako se s tem dela in bo.
Madam že spi, čeprav je zaspala prosim lepo v zizilandu, spet user posted image . Sem jo dojila, ji ni blo dost, mam v skrinji zaloge en mal, ji dam še ene 60 ml, vse popije, se še kr neki oglaša kt da ni dost, jo dam na zizo, v 2 minutah zaspi user posted image  ko da Februarka draga, res ne vem kako se bo to rešilo, mava iste težave. Ah a veš kaj bo že enkrat dost, nej se crklajo zdej, dolg se ne bojo več user posted image
No zdej grem pa debato okrog uhana v nosu dat nadaljevat. Se je tamala (14) spomnla da bi ona mela uhan. Kaj naj rtečem, naj ga ima ali ne? Vse je na meni user posted image

A´ll be back

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.7.2008 22:10:42   
Februarka08
Jencili, no comentuser posted image svaka mu častuser posted image

Mene glava boli, oči me pečejo, grem spatuser posted image sem tečnauser posted image

Pridno čvekajte, vas berem zjutraj... če bo cajtuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 358
15.7.2008 22:12:11   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Dober večer!

Mi smo se potepali popoldan user posted image  Mami ma nove natikače, madam pa cel kup cunc iz kik-a. A ja pa novo jeansko.
Nuka žal mi je ker sva se zgrešile, Februarka ti bi pa tud lohk še mal ostala a ne user posted image  Sva se z Ello pol še mal posladkale,mmmmm je blo dobruser posted image ,  vmes je pa Jencili zabavala našo madam. Mi je blo prov fajn spet v vaši družbi.
Februarka, za enkrat lohk sam trkam, nč bolj pretreslivo močna ni, pa tud nobene, ampak res nobene bolečine ni, zaenkrat. Sm prav vesela, prej sem se mogla skoz neki s tableti filat, me je včasih kr v pojstlo polegla, je tko bolel, zdej pa za enkrat nč. Upam, da tako tudi ostane.
Jencili tvoj je res faca, mu morem zdele še odgovor poslat, ne smem bit neolikana, sam res ni blo prej časa user posted image
Nuka in Meti user posted image user posted image user posted image user posted image  za službo!
Meti user posted image user posted image user posted image user posted image  za GH.
Ella za GH in žličko more bit res potrplenje, lej naši tud še kr kej vn uide, ampak počasi pa bo. Lej jaz sem ji včeri naprimer dala un lonček a veš z ustnikom, ga je bukov gledala kaj je to, ampak sem 100% da bo slej ko prej pogruntala kaj in kako se s tem dela in bo.
Madam že spi, čeprav je zaspala prosim lepo v zizilandu, spet user posted image . Sem jo dojila, ji ni blo dost, mam v skrinji zaloge en mal, ji dam še ene 60 ml, vse popije, se še kr neki oglaša kt da ni dost, jo dam na zizo, v 2 minutah zaspi user posted image  ko da Februarka draga, res ne vem kako se bo to rešilo, mava iste težave. Ah a veš kaj bo že enkrat dost, nej se crklajo zdej, dolg se ne bojo več user posted image
No zdej grem pa debato okrog uhana v nosu dat nadaljevat. Se je tamala (14) spomnla da bi ona mela uhan. Kaj naj rtečem, naj ga ima ali ne? Vse je na meni user posted image

A´ll be back

no, no, Bajsa, le odgovori mu. Me že cel dan sprašuje, če si mi kej odgovorilauser posted image
Hihi, on bi mogu bit namest mene na tem forumu. Je prava čvekicauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
15.7.2008 22:38:43   
MetiLu
Evo mene, spedenana špešli for ju. Zdej sam še mojga po msn-ju podražim, da ga lizika čaka za večerjo user posted image user posted image user posted image

Bajsa, jaz sem mu tako flaško na kljun dones dala prvič, pa ga je samo grizu user posted image  jaz sem tud rekla,d a bo že pogruntu, ker po cuclju pa tud več noče pit, že nekaj časa ni čaja konkretno pil...

Jencili, mater si dobrga dedca ujagala user posted image  drž se ga, tako so redki (no, sej jaz se nimam kaj preveč pritoževat user posted image )

Pinči, izkoristi večer user posted image

Mi smo bili pa tud dones v šopingu, smo šli v Mano in atiju kupili 2 kratke hlače, 2 polo majce in 1 mikico, aja, pa še ene kopalke zame  user posted image , za 40€. Kar dober nakup user posted image  včeraj je šla pa mami zame v šoping po tiste 3/4 kavbojke, sam sem ugotovila, da so v bistvu mešanica s 50% bombaža, kar je še boljše za polet user posted image  so bile s 25€ znižane na 17, kr dobr ne? Se je splačalo mal počakat user posted image  pol je pa še za Janeza v H&M-u kupila 2 spodnja dela trenirkic za na jesen in 2 tanjše dolge poletne hlačke, ki se dajo v kratke spremenit, za tele dneve, ko so kratke hlačke premalo, pa je bil vsak kos 3 €... no, to je pa vse user posted image

Grem mal slikic dodat v album user posted image  zadnje cajte slikam ko zmešana, pa janezov albumček sem začela urejat user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 360
15.7.2008 22:39:14   
Bajsa
Ma tvoj dec je taka faca user posted image user posted image user posted image user posted image ! Zakon je, priden, ljubezniv, čvekica user posted image , ni da ni! Da te nebi slišala kdaj kej čez njega rečt user posted image , ker zanga sem se pa zmeri prpravlena potegnt, ker tko fest priden kt je on je redko keri. Zato punca draga, z vsem 4 se ga drž user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 361
15.7.2008 22:42:03   
Bajsa
A ja sem faca, kt da bi vse mogle vedet da od Jencili moža hvalim user posted image . Kva čmo, moj izgovor je da sem blon user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.7.2008 22:42:25   
Bajsa
No Meti, a vidš kk ste fajn zapravlal. No to sem pozabla napisat, da sem jaz naši madam dons kupla ene hude hude adidas copatke, so ble 17 € sicer, sam so res hude, jih bom ju3 slikala, pa gor prpopala, boste vidle kakšna šmekica bo madam jeseni user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.7.2008 22:43:37   
Bajsa
Pina uživaj danes, upam da se boste fajn in velik pogovarjal, če ne nej ma pa tvoj vsak kak dooooolg ustni zagovor user posted image . Pa veliko lepih cotk ju3, za čim manj denarja!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.7.2008 22:44:16   
Bajsa
Zakaj se nobena noče z mano pogovarjat?
No pol pa kr grem, lahko noč!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 365
15.7.2008 22:54:48   
Janey
hajli hajlo

bravo jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slike souser posted image user posted image user posted image user posted image geslo za obe kuhne je packa, jutri vse slike zzbrišem.

dodala pa tudi slike s srečanja mariborčank, upam da punce nebodo imele nič proti, geslo je mb

grem en jogurt spit in počasi spat, pridem še f5 pritisituser posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.7.2008 22:57:40   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

janey, a tvoj Jakec že v stolčku sedi?? Boš imela pa res dost dela s pospravljanjem. Ker boš ravno utečena, pa lahko še k meni prideš generalno delat, prosim!

ja tale chiccotov stolček je ful fajn se ga da dat nižje in je kot v ležalniku. pa jaka tak sedi, se kar gor potegne. če mu kolena dol stisnem se kar vsede. pa lepo sedi. čisto ravno. sem vprašala p kaj je to, da tak hitro, pa je rekla, da vidi da sam hoče, ker se je ful dvigoval tam pri njej, pa španal trbušne mišice (bo imel radiatorčke če bo tak treniraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in da ni panike, v kolko ga ne silimo v neke položaje. jaz ga ful še polagam na hrbet, pa leže pa kar cvili od sile.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 367
15.7.2008 23:02:10   
MetiLu
Če ste kej firbčne, sem dodala nekaj novih slikic user posted image  zdej se je pa moj javil za ustni zagovor, tko, da vas za dones zapuščam user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 368
15.7.2008 23:19:32   
Bajsa
Janey no to je pa čista kuhinja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj taka tudi ostane, doooolgooooo časa!
Jaka je itak taka faca, se mu prov iskrijo nagajive učke user posted image

Meti za Janeza pa itak veš da je šarmer. To boš še imela dela, ko ti bojo pod balkonom skakale, pa na vrata hodile punce Jonija osvajat user posted image

No zdej grem pa počas res spat user posted image

Zgleda da dons nam pršla do nove * user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 369
15.7.2008 23:20:28   
Bajsa
A ja pa dober zagovor! Dooooolg  zagovor, no pol pa lohk čez še pogovor, je treba še mal razglablat pol, do jutra user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 370
15.7.2008 23:48:12   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Me smo ble pa dons pri naših. Je naša bejba prvič spala pri naših na kavču (za cele pol urce user posted image ). Se počasi privaja. Pa nič več tko ne teži, če jo ima kdo drug na rokah user posted image . Sej se bo počas ulaufala user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image
vidim, da ste leteče zdej, ko maš avteka. user posted image

Ella, mene tud skrbi, da naša ne bo vedla kaj z žličko in hrano delat. user posted image  Upam, da vama steče. Sicer se pa nič ne obremenjevat. Vsaka mama drugače uvaja....kar po občutku pa user posted image  se prilagodiš, pa je. user posted image

Bajsa, februarka, naša tud sam na zizi zaspi, drugač je pa dretje. uspe ji tud v vozički n v avtu zaspat, sami, drugač pa ne. enkrat bo že drugač.

jencili, ti maš pa res pridnega user posted image . user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
16.7.2008 0:29:23   
Bajsa
No dons je pa res zatišje tuki gor. Bo pa treba zdej it spat, druge ni.
Nočko!

< Sporočilo je popravil Bajsa -- 16.7.2008 0:30:59 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
16.7.2008 0:30:39   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Punce a ma kera kšn primer prošnje in CV-ja?

jaz bi tud žicala. user posted image  nikol se ne ve kje kakšna dobra službica čaka. bom mogoče tud jaz kakšno prošnjo okol poslala.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 373
16.7.2008 0:33:40   
Bajsa
Suzi maš ZS

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
16.7.2008 6:59:13   
misar
ma nemoj...prva???user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?