|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
15.7.2008 12:54:41   
MetiLu
Dan!
No, jaz s šihtom začnem v četrek, dones sva se ful fajn zmenile, sam še Janez se bo moral ulaufat, da mu bo ati teh nekaj ur na teden zadostoval user posted image  zaenkrat plačilo na uro, keš na roke, pa urnik čist prilagodljiv mojim zmožnostim oz. možekovem šihtu in Janezovemu hranjenju user posted image

Smo pa mi že presedlali dopoldanski obrok na GH user posted image  in nam gre kar dobr user posted image  dones sta ga uspela z atijem pomalcat, tko da super. Pa še možek je že neke recepte po kulinariki iskal, zgleda da mi bo še kuhat začel user posted image  je čist navdušen nad mojo službico user posted image  edino uspavanje jima ni šlo glih, baje je bilo kar precej joka user posted image  mami je le mami...

Bajsa, mater si še mene prejle čist znervirala, sem kar letela čez stran, da sem do odgovora prišla user posted image  faca si user posted image

Sem pa dones za kosilo pico naredila, pa sem bla jezna ko user posted image  že tretjič se mi je testo ponesreču user posted image  sploh mi ne naraste, kar en tak podplat rata, ko se speče, pa ne delam nič drugač, kot vsakič do zdej, ko mi je testo ful dober ratal user posted image  me kar mine jest ...

zdej pa tamalga dam spat (ima novo ninico, pa da vidmo) pol popapava in gremo v šoping, po kopalke za možeka, pa do moje mame (stare mame) po bučke, da jih jutri probamo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.7.2008 13:04:38   
MetiLu
jeeeeeeeee, ninica je zakon user posted image

Eno? za tiste, ki že uvajate GH: a moram zdej vsako novo hrano prvič dat posamezno ali lahko kombiniram? Npr. dala bi mu hruško in jabko skupaj, pa ne vem, ali moram najprej samo s hruško sprobat. Pa recimo kombinacija bučke/krompir? joj, mam tak veselje kuhat, samo zdej lahko samo en obrok na dan, pa ne morem vsega naenkrat sprobat user posted image  po kolikem času ste uvedle drugi gosti obrok? A mu rižek lahko na apramilu naredim? ker si žal svojega mleka ne morem spumpat user posted image

Sej se mi nikamor ne mudi, ker to pomeni potem zmanjšanje dojenja, pa si zaenkrat sploh ne predstavljam, da ne bi več dojila, mi je tko lepo user posted image  pa upam, da se mi ne bo količina mleka zmanjšala user posted image  zdele so se mi prov fajn napolnile spet user posted image  ker mi jih zjutraj čist sprazne, ker zdej spet ponoč 2x je user posted image  ... joj no, kdaj bo moj Janez začel ponoč spat user posted image  Ma vsaj do 5.-ih zjutraj user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.7.2008 13:44:50   
larisa
Bajsa, ti si faca user posted image user posted image user posted image  Sem se počutla ko v mehiški nadaljevanki user posted image user posted image user posted image

Madonca vaši user posted image  tko fajn spijo ponoči. No sej mi načeloma tud do 5h, ampak se pa kr neki premetava pa jamra vmes, pa se budim, pa včasih moram dudo dat user posted image . No sej sem čist zadovoljna. Tiste vozičkarce, ki jih mam tle okol, se po 3krat al pa še več dojijo, pa vstajajo, tko da se ni za pritoževat user posted image

Meti, pridna si ti, veš user posted image user posted image user posted image  Sej bo šlo, sploh ker bo Đoni pri očiju user posted image , pa ker tako lepo GH papca.

Mi še nismo ničesar drugega v usta nesli razen mlekca, tud čaja ne, tako, da še tud mal pojma nimam kako bo user posted image  Pride v četrtek patronažna, da se pomenimo glede uvajanja, pol bom pa mogoče že kaj poskusila dat. Meni se nikamor ne mudi, ker se tako kot je Jencili napisala tega kar mal bojim user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.7.2008 13:45:37   
pina-1
dan.

mater,s e vas zdejle ene dobre pol ure brala. se vam je dogajalo včeri. Meni se je pa takos palo, da sem kar hitro za puncami šla k palčkom.

bajsa, ti si jih potegnila včeriuser posted image user posted image

glede lončkov. Jaz mam 2 od tomi tipi. Sta dva v kompletu s pokrovi. Mislim da so okoli 4€. PA tudi ven nič ne tečeuser posted image
suzi za vrtec je tako, da se pri avtomobilu gleda cena po euotaksu. Če maš avto na leasing, ga ne vpisuješ. Pri dohodku se pa upošteva dohodnina za leto 2006.

me smo ble malo  šopingu. Je ana bogatejša za igačke za vozek ( so v BC v akciji) je noro navdušena nad njimi. PA po pelenice so šle, pa nove povštre sem kupila... to je pa tudi vse.

jeaney, moja kuhnja in dnevna vsak dan tako zgledata. Meni je to skroaj da normalna slikauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.7.2008 13:58:12   
larisa
Evo poročilo od naše drage šefice: '' Sonce, morje, rahla sapica, carica pančka, šefica in stipe pa počivata z vsemi 4 od sebe user posted image , sej nama ni nobena fovš, a ne?! user posted image  (smajliji so približek mobitelovih smajlijev user posted image )

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.7.2008 14:01:18   
Ursi2
Zivjo.
Mi je Luka malo zaspal, pa sem šla malo za PC.
Se morem spet malo diplomske lotit, pa učit se morem. Pa ko je vse drugo bolš kot to. :(
Punce, dejte mi neki povedat. Kako dolgo po porodu so vam še izpadali lasje. Meni še zdaj in to prav v šopih. Se že čudim, da nisem čist plešasta.
Povsod jih je polno, mi je že res ful smotano. Pa še luskavco mam,ki se mi je po porodu precej poslabšala in je še trikrat hujš, ker si skoz praskam po glavi.

Dejte mi en predlog. V soboto gremo na piknik dveh kolegov (fanta in punce), ki imata RD, pa nimam nobene ideje, kaj bi jima kupla. Sem razmišljala kr o kakih majčkah ali pakaj podobnega. Doma so v stanovanju, da glih neke posode, ki jim ne bi koristla nebi kupovala.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 331
15.7.2008 14:02:29   
pina-1
larisa sej se mi je zdelo da pri šefici tako zgleda. sem ji glih danes hotla sms poslat kaj kej pri njih dogaja.
jo bom pa čez kak dan podažla, glede na to da se ti je danes javla.user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
15.7.2008 14:04:01   
pina-1
ursi, meni tudi noro padajo lasje. mi ge porv na jetrauser posted image user posted image user posted image

glede daila pa ne vem. Pri nas je sedaj kar oderno podarjat masaže. mogoče ju pošlješ na skupno masažico.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
15.7.2008 14:24:06   
larisa
Ja Pinči sej veš kako zna šefica uživat user posted image user posted image user posted image  A imate že ton pri vas, al je sam slika?user posted image

Ursi, meni grejo tako lasje dol, da imam že otočke po glavi, kjer jih sploh ni.user posted image  Grozno, ampak baje, da je to normalno.  Mam ful ful goste lase in posledično temu mi jih tud tolk več odpade user posted image

Glede darila; pri nas si tud kr dost te varaiante masaže al pa kakšno wellness razvajanje podarjamo, pa so vsi ful veseli user posted image

No, peglo sem sprehodila, kosilo pripravila, samo pečico vklopim ko bo čas, pa bo. Nejček je pa kar ene 3krat že začel v spanju jokat. Revež, le kaj se mu sanja user posted image

< Sporočilo je popravil larisa -- 15.7.2008 14:25:30 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.7.2008 15:08:06   
pina-1
larisa, pri nas je možek hitro ton priklopu sam sem jaz bla včeri še malo zadržana. naj dedc malo razmisli. sej drastičnih sprememb ni blo. sem vedal da so samo besedeuser posted image user posted image

ana pa spi že od 12 ureuser posted image user posted image user posted image . tudi jaz sem sedaj uspela 5 in kavč speglat. Mia se venih igra, kosilo je pa mami včeri skuhala. sam še pašto skuham pa je.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.7.2008 15:15:00   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

suzi, pliss, dej poglej res za tiste lončke. Pa so isto od Aventa, ali so kateri drugi? Če jih imajo res, jih jutri ziher kupim!
Glede vprašanj o znižanju plačila vrtca na žalost nimam pojma, ker se s tem letos ukvarjam prvič. Morda ti bo ta LINK pomagal user posted image .

za vrtec oddala, se navozičkala, malo našopingirala, pa smo doma. madam je zaspala.
bamby, sem prej pogledat šla za lončke, pa jih več nimajo. user posted image  prodajalka pa ni znala povedat, al še dobijo al ne. ...je blo pa baje njihovo (od Mullerja). škoda.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.7.2008 15:19:33   
Suzi*
Meti, novo hrano lahko komot z že uvedeno kombiniraš.user posted image  super, da vam gre tako lepo z GH.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.7.2008 15:52:56   
Februarka08
Danuser posted image
Gorenjski čvek uspeluser posted image , kosilo je tud že za mano, zdej pa mala nina, jest grem pa tud mal kavč speglat, čeprav mam še en stroj cunuser posted image mah, pegla bo že počakala, počitek pa neuser posted image
Meti super da vama gre tako z GHuser posted image user posted image Midve zaenkrat še samo mal probavava različne okuse - vsakega posebej, počasi pa bom tud že mešat mal začelauser posted image

Ella, sporoči kako je blo s korenčkom, če si ga danes probala ji dat.user posted image
Bajsa, a maš kej močnejšo M ali kaj bolj bolečo zdaj po tokem časuuser posted image Mene kar skrbi kako bo...user posted image
Ursi tud men lasje izpadajo v šopihuser posted image kdaj se bo to končalo.......user posted image user posted image

Sem pa dons tud že mal šopingirala in si celo 2 hlače privoščila in 1 majčkouser posted image . Nisem si nič kupla odkar sem bla user posted image pa začuda nisem nič na otroški oddelek zavilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 338
15.7.2008 16:07:15   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

jeeeeeeeee, ninica je zakon user posted image

Eno? za tiste, ki že uvajate GH: a moram zdej vsako novo hrano prvič dat posamezno ali lahko kombiniram? Npr. dala bi mu hruško in jabko skupaj, pa ne vem, ali moram najprej samo s hruško sprobat. Pa recimo kombinacija bučke/krompir? joj, mam tak veselje kuhat, samo zdej lahko samo en obrok na dan, pa ne morem vsega naenkrat sprobat user posted image  po kolikem času ste uvedle drugi gosti obrok? A mu rižek lahko na apramilu naredim? ker si žal svojega mleka ne morem spumpat user posted image

Sej se mi nikamor ne mudi, ker to pomeni potem zmanjšanje dojenja, pa si zaenkrat sploh ne predstavljam, da ne bi več dojila, mi je tko lepo user posted image  pa upam, da se mi ne bo količina mleka zmanjšala user posted image  zdele so se mi prov fajn napolnile spet user posted image  ker mi jih zjutraj čist sprazne, ker zdej spet ponoč 2x je user posted image  ... joj no, kdaj bo moj Janez začel ponoč spat user posted image  Ma vsaj do 5.-ih zjutraj user posted image  user posted image

Jah Meti - jaz mislim, da se bo količina mleka res prilagodila (zmanjšala) po nekaj dneh za tisti obrok, ko zdaj GH je. Pomoje user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Zivjo.
Mi je Luka malo zaspal, pa sem šla malo za PC.
Se morem spet malo diplomske lotit, pa učit se morem. Pa ko je vse drugo bolš kot to. :(
Punce, dejte mi neki povedat. Kako dolgo po porodu so vam še izpadali lasje. Meni še zdaj in to prav v šopih. Se že čudim, da nisem čist plešasta.
Povsod jih je polno, mi je že res ful smotano. Pa še luskavco mam,ki se mi je po porodu precej poslabšala in je še trikrat hujš, ker si skoz praskam po glavi.

Dejte mi en predlog. V soboto gremo na piknik dveh kolegov (fanta in punce), ki imata RD, pa nimam nobene ideje, kaj bi jima kupla. Sem razmišljala kr o kakih majčkah ali pakaj podobnega. Doma so v stanovanju, da glih neke posode, ki jim ne bi koristla nebi kupovala.

Men so pa zdej full začele izpadat (do zdej je bil pa kar mir) user posted image . Upam, da kmal nehajo.

Me smo ble pa dons pri naših. Je naša bejba prvič spala pri naših na kavču (za cele pol urce user posted image ). Se počasi privaja. Pa nič več tko ne teži, če jo ima kdo drug na rokah user posted image . Sej se bo počas ulaufala user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 15.7.2008 16:08:15 >

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 339
15.7.2008 16:17:38   
bamby
meti, super za službico user posted image . Mal mi je sicer čudno, ampak po moje boste uspeli vse uskladiti. Še dobro,da ti gre šefica tako na roke. More bit res super baba!!!! Je malo takih in si lahko kar srečna, če bo tako ostalo!

Testo za pico je pa morebiti zaradi kvasa tak user posted image . Morda se ti je pokvaril in ni niti vzhajal.

Glede uvajanje GH: načeloma naj bi vsakokrat po ene tri dni zapored dajal eno vrsto hrane, da bi se videlo, če nastane kakšna reakcija. To je samo zaradi tega! Če se tega ne bojiš, komot kombiniraš živila, pa le daj za začetek le po dvoje skupaj in ne več. Drugi obrok GH naj bi se uvedel čez 14 dni. Pri vsakem pa naj bi polovica obroka še mleko dobil. Po cca. dveh mesecih naj bi obrok sredi dneva( za čas kosila) popolnoma zamenjal mleko.
Žal se na Aptamilu ne sme nič kuhat! Rižek lahko samo na vodi skuhaš in ga kuhanega zmešaš z aptamilom ali svojim mlekom.

pina, kakšno igračo za na voziček si kupila? Daj pripopaj link, če se na spletu nahaja. Jaz imam tudi jutri namen ji nekaj kupiti, pa nimam pojma,  kaj naj user posted image user posted image

Vidim da Big mamma in njena familija uživajo na morju user posted image !

suzi, hvala da si se glede lončkov pozanimala. Bom še jaz malo jutri pogledala, ko grem ravno v Müllerja in BC, pa morda kaj najdem, ali pa tiste Tommy tippe, ki jih je pina omenila.

Anaja zdaj ful po Timovi postelji kriči in se kotali. Malo prej se je na trebuh obrnila in protestirala. Se ji ful dogaja. Pa za malico je zmazala celo banano + pol breskve, mleka je pa čist malo še popila user posted image . Po moje bi pojedla vsaj še pol kašice, če bi jo še kaj bilo, tako ji je bila dobra.
Obiski so se samo za kratek čas ustavili. Smo samo kosilo pojedli, pa nekaj malega rekli, pa se jim je mudilo naprej  v CE po otroke user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.7.2008 16:43:07   
ella79
februarka korenček ji ni nič boljši od bučke user posted image sam pomoje naša po žlički ne zna jest, k potem sem ji pa korenčkov sok dala pit, pa ga je mal spila user posted image al pa sploh še ni pripravljena na GH user posted image sploh ne ve, kaj naj z žlico in potem s hrano v ustih. Jutri bom patronažno poklicala in jo povabla v naše konce, da pove kako naj. Jaz sem potem tudi mal v štacunce zavila, pa itak spet sam za Zojo kupila par stvari, čeprav sem bila prepričana da bom tudi jaz kej nova. Naša se je tudi sedaj najedla in spančka, jaz tudi po kosilu, potem pa vn.
Men se zdi tole uvajanje GH cela znanost user posted image že prej sem se tega bala, zdej k sem neki začela me je še bolj groza. Kar predstavljam si, kako si mala misli, kaj mi mami tole v usta tlačiš, dej mi raj zizo user posted image user posted image user posted image bom čez par dni še krompirček probala, potem grem na sadje, pa da vidimo user posted image

meti velik sreče in uspeha v novi službi user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.7.2008 17:32:56   
ella79
kje pa ste vse? sigurno vozičkate user posted image naša spi že 1,5 ure, jaz pa po netu brska o GH user posted image več berem, manj vem user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.7.2008 18:26:57   
nuka
Moj nakup modrca je bil tud uspešen. Sem si kupila 2 majci in kiklo.

Meti user posted image za službo. Jaz začnem s 1.9.

Ella mogoče pa Zoja ne ve kaj z jezikom pa hrano poriva ven iz ust namesto v usta. Nina je imela na začetko tudi ta problem. In se je na veliko zraven kregala. Zdaj se pa krega če ji prepočasi dajem.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 343
15.7.2008 18:57:08   
jencili
oj,

vidim, da niste glih zgovorne dons. Ste vse zunaj, ko je sonček? Mi smo pa vsi malo zalegli in sva s Taj-em uspela spat celo 2 uriuser posted image . Nič čudnega, če je prej od 8-ih zjutraj pa do 16.30 spal le cca 15 min. Je bil revček čist zmatran že.
Evo, zdej smo pa celo spet tud uspeli po parih dneh usposobiti tvuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
15.7.2008 19:49:35   
ella79
nuka user posted image user posted image za super šoping in službo. Naša res pomoje ne zna po žlički jest, k mi po flaški prav z veseljem pije korenčkov sok, po žlički pa sploh ni šlo. Bomo očitno rabili mal več vaje user posted image in prakse user posted image user posted image user posted image

jencili važn da TV zdej dela user posted image user posted image ti boš lahko na RR, tvoj pa ptred tv-jem user posted image user posted image user posted image naša je tudi popoldan spala 2 uri, k je dopolnad točno tok kot Taj user posted image

zdej gremo pa hitr v banjo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
15.7.2008 20:05:56   
MetiLu
Bamby, tenski za odgovor user posted image  ja men je Janez že kar po 4 dneh 1 obrok mleka za menjal za GH user posted image  a je to prehitr? Sva se dojila zjutraj ob osmih, pol je ob 11.00 jedel sadno kašico (jabolko+marelica 60 ml 3. dan isto), pol pa 13.40 spet dojenje (obe polne zize) pa popoldan po starem redu...  Samo men res je brez težav, karkoli mu dam, popapca user posted image  prvi grižljaj mal neumno pogleda, pol pa takoj ušteka, kako mora z jezičkom pogoltnit ...

Joj, mormo se it kopat, ker je že tečen za spat... se kasnej javim user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 346
15.7.2008 20:07:23   
Februarka08
Evo, midve sva iz banje, Larisa se šajna kot novauser posted image zdej bi pa rada neki napisala
n    n dn.    <,,<       f  mm mvc mvc v c uf3uirevi gfrv

Ok,dost ker že neki računalnik cviluser posted image in bomo kmal brez tipk na tipkovniciuser posted image očitno vse lepo pozdravljauser posted image matr, sm jo hotla prejle slikat kako prste na nogi liže pa itak fotič jamra - change the baterieuser posted image pa jih zamenam, pa istouser posted image user posted image mah, bom že slikala...

gremo jest, je že lakota

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 347
15.7.2008 20:34:21   
ella79
meti tvoj janez pa potem res že obvlada GH user posted image user posted image user posted image se je mogu hitr privadit, da bosta lahko z očkom jedla k boš ti v službici

februarka dobr da sam računalnik in fotkič jamrata user posted image user posted image user posted image sej bo nogice zagotovo še kdaj v usta nesla user posted image user posted image čeprav naša jih je sam na morju, doma se pa sploh ne spomne user posted image user posted image user posted image

naša tudi že skopana in po večerji, sam še čakam da zaspi

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 348
15.7.2008 20:48:25   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Bamby, tenski za odgovor user posted image  ja men je Janez že kar po 4 dneh 1 obrok mleka za menjal za GH user posted image  a je to prehitr? Sva se dojila zjutraj ob osmih, pol je ob 11.00 jedel sadno kašico (jabolko+marelica 60 ml 3. dan isto), pol pa 13.40 spet dojenje (obe polne zize) pa popoldan po starem redu...  Samo men res je brez težav, karkoli mu dam, popapca user posted image  prvi grižljaj mal neumno pogleda, pol pa takoj ušteka, kako mora z jezičkom pogoltnit ...

Saj jaz vem,da če otroku ena hrana paše, bi jedel vse, mleka pa že skoraj ne bi. Fora je bolj v tem, da še vedno kar precej mleka rabijo za razvoj. Še bolj pomembno za vas, ki dojite je pa to, da otroka postopno odvajate od prsi zaradi proizvodnje mleka samega. Tudi tvoje telo mora začutiti, da bo ob enem obroku manj mleka rabilo in ne na polno, kot je bilo prej.
Anaja bi tudi večkrat samo kašice jedla, ker so ji nekatere zelo dobre, ampak ji raje dam še mleko, včasih celo premalo. Sem ugotovila, da ji kdaj mleko niti ne paše več user posted image .

ella, ne delaj si enih predstav, da bo Zoja pa kar znala po žlički jest. Malo morgen! Itak da ne ve, kaj naj z njo sploh počne, zato pa gre več ven kot noter. Dojenčki se morejo vsega naučit. Naša še zdaj ne je kot en velik, zato ji moram še vedno popravljat velike količine, ki ji uhajajo iz ust. Pač še ne zna dobro požirat.
Drugo kar je, ji po mojem hrana, ki si ji ponudila sploh ni všeč. Jaz sem začela najprej s sadjem (prav prva GH je bila žitno-mlečna kašica). Tudi zdaj ji je sadje precej bolj všeč, predvsem banana, medtem ko zelenjave nič kaj ne mara. Najbolj ji zaenkrat tekne korenček z jabolkom in cvetača z aptamilom (ta malo manj). Bučk pa sploh ne mara. Zelo rada pa ima te žitno- mlečne kašice, po mojem še najbolj od vsega.
Krompirček Anaji tudi ni bil preveč všeč user posted image . Šele ko sem ji ga enkrat res fajn zredčila, da je bil totalno tekoč ga je šele jedla.
Zdaj za začetek rabijo bolj sočne jedi. Tudi jabolko je iz začetka fajn skuhat, da je bolj mehko in sočno. Ko vidiš, da že malo bolj dojame, kako in kaj je z žličko in ko se navadi malce drugače požirat, pa spremeniš tehniko, da daš kar surovo. No, jabolko je fajn mešat še z drugim sočnim sadežem (banana, hruška, breskev..)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.7.2008 20:54:48   
ella79
bamby hvala za obrazložitev. Eni pač priporočajo da se začne z zelenjavo... pač sem probala, bom še krompirček, potem pa začnem s sadjem. Vem, da ji bolj teknilo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?