|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
15.7.2008 8:38:54   
jencili
naša noč kot ponavadi 2x auf, drugace pa smo fajn spali. Tud zdej bi še, sam glede na to, da mamo ob 10-ih kavico, sm Taj-a kr iz postle vrglauser posted image .
Ne sej ni blo tko hudo, je že neki cvirnat začel, pa sva vstala

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 301
15.7.2008 8:44:38   
Ursi2
Dobro jutro punce, kk ste kaj?
Dans je pa fajn vreme za kake sprehode, al!?
No, mi smo pa spali tk, tk. 2x je jedu, 2x sem pa vstala za čist brez veze, se je neki oglašu in sem pač vstala in šla, ker sem mislila, da bo jedu, pa se je kr sam pomiru, pa zaspal nazaj. Dans zjutri je pa jedu ob 7, pa zdej še spi, ampak se neki že oglaša, tk da mislim, da bo počasi auf. Sem pa dokler že skutno toro naredla, pometla in obrisala vse skoz, pomila, pospravla, zložla perilo, pa še par trebušnjakov naredla.
Potem pa boma šla malo na sprehod pa v lekarno po kremico za ritko in domov kosilo kuhat, pa če se mi bo dalo bi mogla NUJNO na vrt it porihtat, sam kaj, ko je bolš it na sprehod. 

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 302
15.7.2008 8:48:01   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

No, mi smo pa spali tk, tk. 2x je jedu, 2x sem pa vstala za čist brez veze, se je neki oglašu in sem pač vstala in šla, ker sem mislila, da bo jedu, pa se je kr sam pomiru, pa zaspal nazaj. Dans zjutri je pa jedu ob 7, pa zdej še spi, ampak se neki že oglaša, tk da mislim, da bo počasi auf. Sem pa dokler že skutno toro naredla, pometla in obrisala vse skoz, pomila, pospravla, zložla perilo, pa še par trebušnjakov naredla.
Potem pa boma šla malo na sprehod pa v lekarno po kremico za ritko in domov kosilo kuhat, pa če se mi bo dalo bi mogla NUJNO na vrt it porihtat, sam kaj, ko je bolš it na sprehod. 

madona, tko zgodi pa že tko pridna...user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 303
15.7.2008 8:51:10   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

a mi daš malo te energijeuser posted image user posted image user posted image mi imamo doma tak raztur..pa grem raje na sprehod kot pa da bi pospravlala. sej bom..vsak večer en prostor, sem si priseglauser posted image včeraj bi res, sem si celo nabavila neko čistilo user posted image user posted image pa rokavice one zravniške tak da sem bla redi stedi. grem zdaj fotknit našo štalo od kuhne, naslede slike pa pridejo pozno zvečeruser posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 304
15.7.2008 8:51:51   
misar
ja ursi2 je še men slabo vest naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak, naredila nisem pa zaradi tega nič več user posted image user posted image

za nami spet mal bolj divja noč, kaj drugega mi pa zdaj nič na glavo ne pade...čakam, da naša princess oddela šrvi dopoldanski spanec, da jo kidneva na luftuser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 305
15.7.2008 8:52:03   
Bajsa
Dobro jutro!
Sej na da bi se hvalila, ampak morem pohvalit madam! Je spala od 20 do 8, sicer je ob 21 se še mal na zizo prklopla, ampak drugač je pa noč bp, več kot odlična!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neki more napisat februarčkom in februarčicam in mi teži nej grem dol iz compa, kuj se vrnem!

ˇ^3d^.-p 7tt      jnk..t bnz nm hnej n k'jvweg _ No to je to, mislim, da se je neki za kavo hotla zment user posted image .
No mi2 prideva, kot ponavadi se zna zgodit, da bova mal zamudile user posted image , zdej grem pa na zajtrk, sm lačna ko volk!

Janey upam, da te dons ne boli več!user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 306
15.7.2008 8:55:14   
Ursi2
Ah, kje, sam rajši nardim to zdej, da mam pol mir in se lahko mišeku posvetim. Je pa res, da tudi potem lahko kar veliko nardim,  ker se zna kr precej sam zamotit. Edino zaspi pa mi ne sam, ampak more bit na rokah ali na zizi. Ampak je super, bi mela še kr pet takih.
A kera že kaj razmišlja o naslednjem? Jz bi ga mela sam more še najprej M prit. Čeprav po drugi strani mi je pa fajn, da se lahko res posvetim malemu.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 307
15.7.2008 8:55:45   
Neni13
Dobro jutro,

Danes pa spet akcija z vozički. user posted image
A je katera šla kaj po trgovinah za user posted image ? Jaz razmišljam, da bi šla malo v H&M pogledat.
Misar, prideš danes kaj v naše konce?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 308
15.7.2008 8:56:41   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Janey upam, da te dons ne boli več!user posted image

hvalauser posted image zaenkrat ne, upam da tako tudi ostane, ker me tako še v življnju ni bolelo. nisem moglaNIČ. če še na rr nisem prišlauser posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.7.2008 8:59:14   
misar
neni13...žal sem danes že zmenjena z eno sovozičkarico user posted image user posted image
lahko se pa za jutri dogovoriva, bi tud jaz mogla mal v šoping it, zase ne za tamalouser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.7.2008 8:59:19   
srečka nosečka
dobro jutro user posted image ,

midve sva komaj sedaj prilezle iz postelje. Lana je spala od 21,00 do 8,30. Brez hranjenja! user posted image  
Potem pa hitro hop na PC, da vidim, da je naš zmenek v Kaskai. Se porihtava in prideva.Komaj čakava. Bo pa očitno Lana blažena med fanti. Upam, da jii ne bodo preveč mežikali. user posted image

janey - upam, da je tvoj zobobol minil. user posted image
ursi - ti pa si pridna user posted image . Lahko še kaj k meni prideš. user posted image
bajsa - user posted image  za lepo prespano noč

Grem v kopalnco, da pridem malo k sebi. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.7.2008 9:00:10   
Janey
ursi jaz ga bom ziher imela, oz. JO bom imelauser posted image user posted image user posted image user posted image hehe bomo tak dolgo delali da bo luknauser posted image user posted image ampak čez kako leto pa pol prej ne

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 312
15.7.2008 9:01:23   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dobro jutro user posted image ,

midve sva komaj sedaj prilezle iz postelje. Lana je spala od 21,00 do 8,30. Brez hranjenja! user posted image  
Potem pa hitro hop na PC, da vidim, da je naš zmenek v Kaskai. Se porihtava in prideva.Komaj čakava. Bo pa očitno Lana blažena med fanti. Upam, da jii ne bodo preveč mežikali. user posted image

janey - upam, da je tvoj zobobol minil. user posted image
ursi - ti pa si pridna user posted image . Lahko še kaj k meni prideš. user posted image
bajsa - user posted image  za lepo prespano noč

Grem v kopalnco, da pridem malo k sebi. user posted image

tko kot bo verjetno Taj blažen med ženami. Tele gorenjkice so lepo poskrbele za nažga Tajsona - bo mel neki izbireuser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
15.7.2008 9:03:22   
Janey
srečka se vidimo

evo slike so...mi je pa kar nerodnouser posted image packa je geslo. upam da danes nebo zobola in bodo slike lepe čiste kuhnice. jaz preden sem rodila sem imela vse tipi topi, zdaj pa samo nalagamo in nalagamo in nalagamouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 314
15.7.2008 9:09:41   
Neni13
Janey, sem mogla it pogledat, pa ne bom komentirala, ker vem, da si odvisnica od RR..user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse ima svoje posledice. :)
Me pa nekaj zanima, videla sem akvarij. a imate žive rastline notr?
MI imamo akvarij z umetnimi, pa nam ribe kr kmal začnejo navrhu plavati..Pa sem posumila, da nimajo kisika...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 315
15.7.2008 9:10:48   
Neni13
Misar, se slišiva, jutri se mi je napovedala sodelavka s user posted image .

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 316
15.7.2008 9:13:29   
Janey
neni hvala user posted image user posted image user posted image da ostajaš brez komentarja. res je kaos...ga še ni blo takegauser posted image user posted image

v tem akvariju ki je na sliki zgoraj ni pravih rastlin ker so noter zlate ribice in jih jedo. v drugih 3 akvarijih imamo pa prave rastline. ribice pa povsod živijo, ker je moj ekspert za akvarije. če sumiš da nimajo kisika kupi mehurčke- je prav za kisik delat.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 317
15.7.2008 9:20:56   
Janey
punce jaka še kar spi...če se slučajno ne zbudi pravi čas boma malo zamudila. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 318
15.7.2008 9:25:10   
Janey
grem se jaz do konca zrihtat. se slišimo zvečer, oz z enimi se vidimo čez pol ureuser posted image user posted image

zvečer pa imate da me zbrcate z rrja da pospravim to mojo umazankouser posted image user posted image

lep končno sončen dan vam želim

čav bav

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.7.2008 9:34:04   
ella79
bajsa dobr si jih včeraj vlekla za nos user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za prespano in naspano noč

midve bova tudi mal zamudili user posted image se opravičujem v naprej

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 320
15.7.2008 9:34:10   
Marusah
Lovro tut še spi. Tako, da mogoče tut midva malo zamudiva. Se vidimo!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 321
15.7.2008 9:43:44   
Bajsa
Zgol v vednost!
Naša madam se je tok namatrala z obrati, ji je prvič skor se ratal obrnt iz hrbta na trebuh, no sam rokca jo mal heca, drugač ji je pa končno potegnel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je pa zraven reva tko jokala, kot bi jo mučl da je joj. Me je prov mama klicala k je dol slišala kako se dere, če je madam kej bolna da tko joka. Sm ji hit svoje povedala. Valda ni bolna, sam lena po mamici, pa se ji ne da. Pa še nebi bla na blazini, ampak pr men na rokah. Ja valda, kdo bo pa peglu? user posted image
No v glavnem, zdej spi, tko da mi2 bova definitivno zamudile, kdaj prideva, nimam pojma user posted image user posted image .
Jencili, te pokličem, če ste sploh še tam, ok?
Zdej grem pa hit speglat dokler spi!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 322
15.7.2008 11:01:34   
ELMA
bajsa kak si jih vsaka čast. babe radovdne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Janey , a kao ti nebi bla radovedna user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 323
15.7.2008 11:07:12   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

bajsa kak si jih vsaka čast. babe radovdne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Janey , a kao ti nebi bla radovedna user posted image

Pa lepo se imejte dones , privošćim vam ker je tko lepo in sončno vreme .user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 324
15.7.2008 11:29:19   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

RDEČ FLEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sm tko vesela, da sm kr vriskala

Mater bajsa, tole je bilo zdaj pa preveč napeto, še huje kot v kriminalki user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa ne vem, ali naj ti čestitam ali ne user posted image user posted image user posted image .

ursi, moje mnjenje glede odnosov s taščo je tako, da si najdite čimprej nekje en flat, da v copatih ne bo molga k vam, ker drugače boste vsi na psihiatriji pristali. Ker če ženska nima meja, potem je tudi vsak pogovor z njo odveč, ker se jo očitno nič ne prime user posted image . Čimprej stran od nje!!!

suzi, pliss, dej poglej res za tiste lončke. Pa so isto od Aventa, ali so kateri drugi? Če jih imajo res, jih jutri ziher kupim!
Glede vprašanj o znižanju plačila vrtca na žalost nimam pojma, ker se s tem letos ukvarjam prvič. Morda ti bo ta LINK pomagal user posted image .

janey, a tvoj Jakec že v stolčku sedi?? Boš imela pa res dost dela s pospravljanjem. Ker boš ravno utečena, pa lahko še k meni prideš generalno delat, prosim!

Vsem, ki se boste danes skupaj družile vam želim lep dan. Jaz tudi čakam eno RRjevko iz celjskega, da pride k meni na obisk user posted image . Se že skoraj celo leto nisva videle.
Naša noč bp. Anaja se je nekaj malega že malo pred 6h zbudila, pa je dobila dudo in odejo, pa je spala dalje.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?