|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
8.8.2008 8:10:39   
dolenjka
Jutro user posted image

mi smo imeli pa eno fajn noč! Smo se samo 1x zbudili, ob 4h in potem do 7.15, ker ni ravno idealno, pa vseeno. Če bi šla jaz včeraj ob 23h spat, bi pa zdele že trebušne plese plesala user posted image
Sam res sem ugotovila, da kadar prideva iz Kavala, tamal dobr spi. Valda, ko je pa cel dan zunaj pod zelenjem user posted image  user posted image  user posted image  Včeraj je bila zunaj kar 9 ur, od tega 7 v kosu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
8.8.2008 8:38:40   
dolenjka
Ella, a se lahko prosim z Zojo že zbudita in mi še enkrat napišeš recept za tiste testenine od zadnjič, z gamberi user posted image  Hvala

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
8.8.2008 8:41:28   
misar
dobro jutro

ja včer ste ble pa res gajstne user posted image user posted image user posted image user posted image

ne lub se mi brat...noč je bila tako tako. budnica je bila 3x, to bi blo seveda čist ok, če le ne bi šla spat šele ob 23:30, ker prej sva mogla še mal jote skuhat user posted image
aja včer sem pozabila.naprošam bajso in dolenjko, da kako slikico na moj mail posredujeta..posebej uno, kjer moja princeska ustvari umetnino na mojih lepih, novih, belih hlačah user posted image user posted image user posted image

grem zdaj
ciao

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
8.8.2008 8:43:25   
misar
aha spet se en tip pase po naši temi...marš dol, pri nas so same punce, dovolimo oglede in aktivno sodelovanje sam anandreju pa g. jencili-ju user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
8.8.2008 9:00:33   
dolenjka
Jutro Miška, slikice bodo ta vikend. Sem imela prej iber volje in ugotovila, da mi je moj desc odnesel USB s katerim dajem slike iz aparata na PC user posted image

Naša je pa zdele že mal user posted image , verjetn zato, ker je tako zgodaj vstala, jaz pa ful plane user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
8.8.2008 9:12:35   
Bajsa
Dobro jutro!

Mater men grejo tun na user posted image user posted image user posted image  smetarji!!!!

Spale sva super. Prva budnica šele ob 5.30, pa še to zato, ker je šel oči delat. No pol sva pa do 8 potegnle. Zgleda res nuca Kaval user posted image
Misar če pošlješ na moj ZS mail, dobiš slikice:

Dolenjka a prvošmo Jencili ogled, ker je manjkala res iz opravičlivga razloga ?

Grem na kafe

I ll be bakuser posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
8.8.2008 9:20:27   
Februarka08
Jutro...

Kaj????? Kolk ste naklofale???user posted image user posted image user posted image user posted image
Midve sva vstale ob 9huser posted image user posted image je bla vmes budnica in sm bla od 5.30 do 6.45 pokonc, tako da sva mogle not prnestuser posted image uf, je pasaluser posted image
Grem na kofe, prebrat vas pa itak nam mogla...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
8.8.2008 9:33:53   
pina-1
Jutro.

za začetek samo, da niste normalne. Včei ste udarle prov maratonuser posted image user posted image user posted image
in važička dolenjka in bajsa, kar mejte si tiste vaše slike. Boste že prišle na limanice... Sploh niste prave, ker ne upoštevate objektivnih razlogov. S skrivanjem nas ne privabite v kavala. Je tako bamby, suzi, mesecnica,....?user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem v pakiranju in pospravljanju danes, tako da zdej hitro letim, pa nazaj pridem f5 pritsnituser posted image

ater, kako bom jaz bez RRuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
8.8.2008 9:41:04   
Janey
pa sej niste normalne

dobro jutro

jaz se nisem not prišla v rr

kaj zdaj, kdaj se dobimo v celju??????

a vse vse ponoči gledate na uro? jaz sem nehala, pač se zbudi petstokrat ko se in sploh ne vem...enkrat je sicer ampak ne vem ob kolkih je to.

moja dva pa kar oba spita, jaka že prvo dnevno rundouser posted image user posted image ati pa ni šel v službo, sem ga budila če je slučajno zapsla, me je nadrl kaka sem, da ga ne pustim spat (a jaz pa lahko ko je mali že od 7, pol 8 auf????) in sem pač bla pol raje tiho. ne vem al mu budilka ni cinglala in je zaspal ( že 3 ure) al pač ne gre delat, al gre kasneje. v glavnem mi je tut vseeno ko me je tak nadrl.

dans mam cel dan laufarijo, upam da zdrži vreme, ker drugač ne morem nič

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
8.8.2008 9:58:54   
larisa
Jutro user posted image ,

nimam jst dopusta, da bi mela cajt vse čveke prebrat za nazaj, zato se mal umirte user posted image user posted image user posted image

Mi imamo končno normaln ritem odkar smo nazaj z morja user posted image user posted image user posted image  Ponoči jemo 1krat (no bolj proti jutru jemo) , pa spimo pol cca.do 8.30. To je več kot odl. user posted image

Danes imam en kup opravkov, ker imamo spet pester vikend pred sabo, tako, da vas bom malo zanemarjala user posted image .  Pridne bodite, fajn crklajte svoje zakladke user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
8.8.2008 9:59:18   
jencili
jutro,

naša noč je bla tud tko tko. Smo mel budnice ob 0.00, 3-eh in ob 6.30, k je bil pokakan, kar je pomenilo, da ga je treba takoj previt, ker je mel not še tisto gazico in vse. Pol smo pa lepo vsi vstali, Taja sva slekla, ga nesla pod tuš, da se je tista kri malo razmočila, da je ati lahko potegnu gazico iz ranice. Baje zgleda ful lepo, sam k sm jst to vidla mi je vseen slabo ratalo. Tamali pa itak vik in krik...user posted image
No, pol sva se pa do 8.30 špilala, pol je pa zaspal. No oba sva. Sm mogla pa zdej že vstat, k mava ob 10.30 zdravnika, da nardijo prevezo in kontrolo hkrati.
Pa tko bi še spala...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
8.8.2008 10:03:51   
Februarka08
Evo, pri nas že kapljauser posted image dobr da sva tok cajta spale, ker če ne bi ble mokre nekje na sred potiuser posted image

Jest tud nam za slike sprašvala, k vem da jih nam dobilauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
8.8.2008 11:28:07   
buči
user posted image user posted image user posted image  Saj vas ne morm brat ... user posted image user posted image user posted image

V glavnem, pri vsej gužvi mi moj fotr vrže naprej, da je dejan obljubil, da bo travo pokosil v nedeljo, pa ni nič - halo, nedelja je bila na urgenci, zdaj pa ... moja mati pa, da zdaj ko imem avt, bi jo pa lahko na en pogreb peljala. Zvsem spoštoanjem do pokojnega gospoda: ampak z 2 mulcoma sigurno ne bom rinla v vročini na pogreb, ker ona svoje riti ne more prilimat na avtobus! Matr, pa da me vsaj ne bi s takimi nizkimi jeb****, ker itak se laže naokoli, da nam ful pomaga, da vstaja ob 5.30, da nam lika, pa kuha, pa vkuhava zelnejavo. Ej jaz nič ne vem o tem! Itak da je šel Aljaž danes v srajčki v vrtec, da sta vzgojiteljici dol padli, kolk je luškam, asamo oni ne vesta, da je bila to zdanja zlikana stvar v njegovi omari! user posted image

Se javim šele, ko zlikam, če bo čez 2 tedna, me pa kaj pokličite prej, da se ne zgubim med kupom. Lp do nadaljnega!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
8.8.2008 11:39:37   
Februarka08
Joj, buči user posted image user posted image user posted image user posted image ti maš pa res pestro...

No, jest sem od zajtrkauser posted image user posted image prej mi itak ni nič pasalo, soseda me je v trgovino poslala ker majo plenice -50% in sem šla po Pamperske (itak so ble sam ene, pa še to +4, ampak tud te bomo ponucaluser posted image ) majo pa še ene par paketov Hugies, ampak št.2 ali pa 5 - to bomo pa itak šele drug let rabiluser posted image no, ko sem bla ravn v trgovin, sm si kupla frišno štručko, tako da sem si prejle Argeto privoščla in se napokalauser posted image pa Novo sem si kupla da vidm kaj kej bluzijo po SLOuser posted image tako da dam sam še noge v luft in grem na kavča... kosilo bo pa itak hitr narejeno, tako da mam sploh cajt...user posted image

Sej, čveke čvekajo daleč v noč, zdej pa nobene tukiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 8.8.2008 11:40:08 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
8.8.2008 11:41:03   
MetiLu
Joj Buči ... dej ti pridem pomagat peglat user posted image

Drgač pa: niste normalne, sem obuipala nad branjem ker nimam časa...

Moram povedat, da sem se zmenila za varstvo našega Janeza od januarja do septembra user posted image  cena je 13€ na dan (bomo preživeli), v varstvu bo pa še z dvema otročkoma. Sva šla dones pogledat, kako zgleda in sem kar navdušena user posted image  pa še ni nujno da ga bom dajala vsak dan v varstvo, ker ga bo kakšen dan lahko tud moj mel doma user posted image  tko kot zdej...
No, zdej se moram pa sam še za šiht bolj konkretno zdilat, pa smo zmagal user posted image

Jencili, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tajčka, sem mislila na vas, si ne predstavljam kakšen je občutek ko moraš svojega user posted image  pustit v ordinaciji pod narkozo user posted image  samo da je mimo in bo Taj ok user posted image

Zdej grem pa po Žančka v postlo, se je že zbudli in greva papat, dones ga čaka kašica hruška-banana user posted image

Punce, malo razmišlajm o nakupu marele za na dopust, pa ne vem a se mi splača kupovat še en voz al ne. Kolk pol kej prav pride, ko user posted image  malo zraste?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
8.8.2008 12:11:02   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, midve sva šli v hrib, da je carica dopoldanski spanec kar v senčki in družbi ptičkov odspala. Je pa gor začel rosit in potem je bilo kar mal po ? kako bova domov prišli user posted image  No, pol pa spet šajba in tik pred domom iz edinega oblačka nekaj kapelj user posted image  No, sem kar zadovoljnja da sva bili skoraj 3 ure zunaj, zdaj pa jogurt popijem in ji dam cice za lizat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
8.8.2008 12:13:11   
dolenjka
Meti user posted image  za varstvo! Glede na to da je privat, je cena odlična, ker če prav razumem je za cel dan, 4 ali pa 8 ur user posted image  Drugače je urna postavka 4 EUR, za 3 se tudi še najde, vse ostalo so pa sanje in glede na to kako je z vrtci, je to superrr! No, jaz še vedno upam, da mi ne bo treba na šiht al pa da bom doma delala. Sanjam....ker sanje so dovoljene user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
8.8.2008 12:35:30   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Meti user posted image  za varstvo! Glede na to da je privat, je cena odlična, ker če prav razumem je za cel dan, 4 ali pa 8 ur user posted image  Drugače je urna postavka 4 EUR, za 3 se tudi še najde, vse ostalo so pa sanje in glede na to kako je z vrtci, je to superrr! No, jaz še vedno upam, da mi ne bo treba na šiht al pa da bom doma delala. Sanjam....ker sanje so dovoljene user posted image  user posted image  user posted image

ma res je super, sem tko hvaležna moji Ninči (kolegica), k mi je zrihtala to gospo user posted image  je v bistvi njena teta, pa sem tko kao mal prek vez notr padla user posted image  cena je pa res za cel dan, vse vključeno (hrana, ...), samo plenice sabo prinesem in je to to user posted image  dones sem jih šla pogledat v času varstva in se majo ful dobr. Tamal se je skoz režal, ko sta ga druga dva user posted image  animirala user posted image  majo velik vrt, so skoz zunaj, če je vreme ok, pa tko ograjen, da ne morejo nikamor... notri ogromno plasmo TV user posted image , krušno peč, kuhinjo, dnevno sobo (edin spalnice nisva šla pogledat), ker ima cel spodnji štuk hiše prirejen za varstvo otrok. Ta teta ma tud velik izkušenj z user posted image  ker je upokojena vzgojiteljica, tko da res fajn no. Pa še peš z vozičkom imava do tja 4 min, lih tolk kot do mojega šihta user posted image user posted image   če sem kej prov računala, naju bo varstvo koštalo lih ene tolk kot vrtec, če ne bo še cenej user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
8.8.2008 12:44:04   
jencili
evo, midva sva od P. Pravi, da zgleda super, da so lepo nardili in da naj ga samo pogosto previjamo, čim več (kolikor je pač možno) naj bo kr brez pleničke, pa s kamilicami spirat, pa bo.
Sva ga dons mela že brez pleničke v najini postli in se je frajer pokakal na mojo stranuser posted image . Glede na to, da sva ga ob 7-ih zjutri previjala, ker je bil pokakan, sm misnla, da se dons mogoče več ne bo, pa glej ga zlomkauser posted image

Je pa reku P., da ni problema, če menjamo okolje, tko da če se bo vreme kej zrihtalo čez vikend, gremo jutri na vikenduser posted image .
Zdej grem pa napoved preverit...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
8.8.2008 13:09:31   
dolenjka
No tako, moja princeka je pred 10 minutami zaspala. Ob 13h gre ponavadi spat za pol urice. Upam, da bo ene 10 minut potegnila user posted image

Jaz pa imam 1 žehto že v sušilcu, eno pa v pralnem, tko da zdej ko se je začelo malo ohlajat, danes vse operem in najkasneje ponoči popeglam, da sem potem frej, ker je tetica pa hišo pospravila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
8.8.2008 13:10:05   
dolenjka
Jencili user posted image  user posted image  user posted image  za Tajsona user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
8.8.2008 13:13:03   
dolenjka
Punce, upam da ste vse "na varnem" ker po SLO že spet toča razganja user posted image
Pri nas ni še nič, v LJ je pa baje že fajn klestlo, pa NM tudi user posted image  Suiz & Co, kako je? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
8.8.2008 13:13:16   
MetiLu
pri nas se je pa lihkar uscalo user posted image

Če mi bo zdele uspel dat Janeza spat, bom nalimala še kaj frišnih slikic user posted image  pol pa nekja pojem, je možek že na šihtu šel na malco, pa mi ni treba kuhat user posted image  no bo treba kej za večerjo, ker ne mislim bit cel dan na sendvičih user posted image

Sva šla pa zdej že 2x na kebab tle v Grosuplem, majo en kiosk na novo, pa je ful dober kebab user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
8.8.2008 13:19:04   
MetiLu
evo, Janez se je lihkar Tari pridružil user posted image

Ja men je tud dedc javu, da je v LJ že toča padala mal prej user posted image  upam, a ne bo hujšega, zaenkrat je sam dež user posted image
Uf kok grozn grmi user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
8.8.2008 13:32:41   
ella79
jutro user posted image

dolenjka a že kuhaš? sam prepražiš bučke , papriko, paradižnik al pa še kej, mal zaliješ, pa začimbe, čist na koncu daš pa še gambere user posted image

larisa user posted image user posted image user posted image za super ritem user posted image

Jencili      za Tajsona

pri nas je ravnokar tok ulilo, da je groza user posted image mi tako po strešnih oknih razbija, sam upam da se Zoja ne zbudi, zdej spančka 1,5 h, kar je za ta teden pomoje rekord user posted image user posted image user posted image je pa dva dni že taka tečka, pomje ima čist zmešan ritem, zaspana... sem za popoldan zmenek kar skenslala, da se mal v red spravmo

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.