Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:23:22
|
|
|
|
Bajsa
|
No zdej ste pa res skor vse pobegnile, a morem jaz tud it? Pa grem no, da bom ju3 spočita na piru
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:24:08
|
|
|
|
mesecnica
|
Pol grem pa še jest. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:24:36
|
|
|
|
Bajsa
|
Mesečnica lahko noč! Grem še cunje iz stroja dat, pa druge prat, pol pa v mižule Sladke sanje in mirno noč!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:28:19
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa RDEČ FLEK Sm tko vesela, da sm kr vriskala Pa si nas nasračkala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:29:31
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa RDEČ FLEK Sm tko vesela, da sm kr vriskala ampak bejba, to je pa bla žajfnca.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:30:37
|
|
|
|
Bajsa
|
Eh , ni še opral, se mi ne da čakat, bom pa zutri vn dala. Pa itak sem ugorovila da za nov stroj sploh ni dost cunj , sej pravm, pa ju3 Zdej pa res grem! Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:31:22
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa RDEČ FLEK Sm tko vesela, da sm kr vriskala Pa si nas nasračkala A ni fletn, sej vam povm, sem se prov režala, naglas, ko sem poste brala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:32:08
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa RDEČ FLEK Sm tko vesela, da sm kr vriskala ampak bejba, to je pa bla žajfnca. Jah kaj čem, znam bit mal dramatična, mal romantična, pa mal španska al mehiška al kaj že tud, a ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:32:40
|
|
|
|
Suzi*
|
babuška, ti si mal utrgana. ampak si tud mene nasmejala s tem flekom.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:33:17
|
|
|
|
Bajsa
|
No zdej pa res grem spat! Ker če bom tkole nadaljevala, bom lohk kmal napisala spet dobro jutro Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:33:42
|
|
|
|
Suzi*
|
nočko vsem!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:35:43
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja vsake tolk se mi kšn kolešček narobe zasuka, pol mi pa dogaja. Včasih se mi je to dogajal ob petkih, al pa če nisem bla naspana. Zdej ne vem, dons ni petek, pa še naspana sem, ah bom mogla še kšn drug izgovor se zmislt
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:36:26
|
|
|
|
Bajsa
|
No zdej pa res grem! Sladke nočke !
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:58:14
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa No zdej pa rečte da nism faca. A sm vam popestrila večer al ne? Jencili pejd se zdej k tvojmu mal stisnt, pa vi naredte enga škratka še, da bom vidla kako to zgleda, pol bomo pa še mi probal Dobiš ju3 za kavo, da se ti mal odkupim Sej niste hude a ne, k sm se mal pohecala? evo me nazaj. sem pocartala, zdej sm pršla pa še vam zaželet mirno noč. Bajsa, ti pa le pozabi jutri
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.7.2008 23:59:04
|
|
|
|
ELMA
|
noćko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 0:01:52
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz tudi grem sppat sem zmatrana cel dan vlačim cote sem in tja ...Pakiram gremo na dopust , Še jutri bom tukaj visela , če bom imela čas .... pa me ni 3 tedne ....
< Sporočilo je popravil ELMA -- 15.7.2008 0:02:17 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 0:02:42
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa No zdej pa rečte da nism faca. A sm vam popestrila večer al ne? Jencili pejd se zdej k tvojmu mal stisnt, pa vi naredte enga škratka še, da bom vidla kako to zgleda, pol bomo pa še mi probal Dobiš ju3 za kavo, da se ti mal odkupim Sej niste hude a ne, k sm se mal pohecala? evo me nazaj. sem pocartala, zdej sm pršla pa še vam zaželet mirno noč. Bajsa, ti pa le pozabi jutri ups, hotla sm napisat, da ne pozabi jutri Pivo može, sam me zanima kako me bojo ljudje gledal k bom ob 10-ih zjutri z dojenčkom v rokah pila pivo. Zih me bo doma na vratih čakala socialna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 0:04:31
|
|
|
|
jencili
|
no, razen če bomo dolgo skupaj, pol bo pa res že čas tud za pivo. Ella se mi bo z veseljem pridružila, ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 0:05:06
|
|
|
|
jencili
|
Ursi2, ku kuc
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 0:12:41
|
|
|
|
jencili
|
samogovorov pa ne bom mela. Pa nič...grem pa še jst spat. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 0:30:48
|
|
|
|
mlavla
|
evo jst sem pa zdele končala s šivanjem..blazin za na stole, da bo naša jedilnica mal v novih barvah zdej grem pa pančkat... bajsa..dobr si jih potegnila.. kot pa vem si pa zelo želiš,da čimprej postaneš zopet nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 7:30:07
|
|
|
|
misar
|
prva?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 7:57:28
|
|
|
|
Suzi*
|
HELP!! vloga za znižano plačilo vrtca.....kolk znaša meja pri vrednosti za avto???? 18 minimalnih plač.....katero vzamejo zdaj.....tanajnovejšo al od lanskega leta????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 8:17:26
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili kje je pa Janey? A pospravla? jutro hehe...nisem ampak z res dobrim razlogom, bi raje celo stanovanje v nulo spucala kt pa da sem mela takšen zobobol kot sem ga imela. požrla sem 3 neke naklofene al kaj sej ne vem kr se mi je bledlo od bolenič pa ni blo NIČ bolše. sem si pol pleničko segrela si jo dala na ličko in po kaki uri muk zaspala. lubek je bil res super, je malega porihtl, vse v kuhni pospravim, mislim res...mi ej kar hudo da sem kaj čez njega rekla. IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: jencili kje je pa Janey? A pospravla? nam je oblubla slikce pred in po. a bo kej iz tega?? še vedno bodo slikce je še vedno v raszusulu. na žalost te vse počaka hehe kaj pa mali ko se v postelji meni sam s sabo pa nekaj smeji, ga grem pogledat začuda ni na trebuhu. najbrž bo nazaj zaspal. je včeraj čez 10 zaspal pa je že auf, danes je pa celo nekaj spal. do 3 se je samo 1x zbudil je pojedel sem ga vzela k sebi kr je tak jokal (nekaj ga je pomoje bolelo) se je komaj pomiril in je spal do jutra bajsa kak si jih vsaka čast. babe radovdne mariborčanke...glede na vreme 10.00 Kaskai se vidimo komaj čakam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 15.7.2008 8:37:12
|
|
|
|
jencili
|
jutro
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?