![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:40:58
|
|
|
|
dolenjka
|
5.8.2008 ob 15.35 je dan, ko se je carica sama 1. na trebuh prevalila Nič ji ni blo jasno men pa tut ne, tut slikat nisem uspela Zdej pa poskuša ponovit vajo pa v špegu na igralni podlogi se gleda In jaz mislim da mojmu otroku kej manjka? Očitno ne! Tale GH bo kar še mal počakala, bomo zize na 2.5h vadl da bodo mlekarne povečale proizvodnjo pa bova obe zadovoljni
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:42:38
|
|
|
|
itata
|
sem čist zamorjena. moj teži non stop že 2 dni, ker so se mu plani pokril kar se varovanja tamale tiče in bohinj. pa bomo šli zarad tega en dan kasnej gor v čet zjutri pa še s sabo jo bo vzel - kar je po mojem vse ok in urejeno... ne on zdej teži, ker se bo moral en dan vozit gor in dol, ker ne bo prespala in da sem rezervirala to sam, da ne bo šel v službo in da bomo skupi pa da nisem pomislila kako je on zmenjen (k mi model sploh povedal ni, da je rekel, da ima ta teden cel teden čas...). mah je zoprn sto na uro. verjetno sem tud jaz kriva, da se zdej vsak dan zarad tamale sekira kao... ampak k pa njemu ne paše (beri službena žurka in je bil v sob podrt) je blo pa ok k se cel vikend ni nič zmenil za jo imet... pa prejšnji teden k je imel ful za delat je blo tud ok k se nista nič vidla. k pa jaz klinčev bohinj za bedne 3 dni rezerviram in se slučajno pokrije z njegovimi ne plani, ampak prošnjo kdaj naj tamalo merka je pa seveda vse narobe... sej ne vem a bi se človek zjokal al skušal razumet, da deci so pač taki bedni organizatorji, da vse zbluzijo in so pol vsi nervozni al bi ga človek poslal nekam, ker si je pač sam kriv za vse... mi je totalno ves veselje pokvaril, da bi sploh kam šla... tud če sem doma. se bova midva s tamalim mela čist dobr. nej pa on okol skače kokr če. štos je pa sploh v tem k je rekel da bo ta teden delal pon in tor pol bo pa frej. pa še rekla sem mu preden sem rezervirala, da bom rezervirala bohinj za 3 dni pa je rekel ok - no zdej je pa vse narobe... nej gre nekam vse skupi res.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:42:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN ribe zaradi živega srebra odsvetujejo Sem šla gledat v revijo Kuharica od Mame, pa piše "V obrok lahko vključite belo ribo." To piše za 6-9M. pa kaj ti mene sploh poslušaš? Sej veš da pojma nimam, sploh pa ne o GH bejba, a se nisi ti zadnjič hvalila, kako ni bilo zvečer nič rock n´ rolla v postelji, ker si vse o GH naštudirala ? Mah, enkrat ji bom že ponudila ribo, siguro pa pred 1 RD.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:46:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
meti - za Janeza in njegovo spanje. To pa da je tako priden jedec pa je oh in sploh SUPER. Lana mu ne seže do kolen. Poje bistveno manj.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:48:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 5.8.2008 ob 15.35 je dan, ko se je carica sama 1. na trebuh prevalila to carica
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:50:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Joj, ne sfolgam sprot brat ampak SN nisem še naštudirala. Ven sem vzela vse revije kjer sem kaj najdla o GH in imam zdaj označeno, berem pa vsak dan 1 članek, sam morm še kaj ven izpisat, ker sprot vse pozabim Ella, včeraj jo je navagala 6130 g, merila je ni, sva oj midva 2x doma in naj bi imela 66 cm A ti nekaj povem? Jaz tudi domače štrukeljčke kuham - skutine Menjam za malo makovih Meti, fajn da ste se naspali in da si našla varstvo! Kakšna je pa cena? Jaz ravno čakam na ta podatek v Stični, kjer 2 pazita malčke. Sem preventivno vprašala ker ne vem če bom rabila ali ne Itata, na koncu se boste prav lušn imeli, boš videla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:52:54
|
|
|
|
nizy
|
pri nas je oblačno , se bo kmalu ulilo , se ja fajn ohladilo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:53:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 5.8.2008 ob 15.35 je dan, ko se je carica sama 1. na trebuh prevalila to carica Hvala! Sam zdej imamo pa nove probleme ko vemo da to znamo! Ne smem je več nikjer pustit same! Do zdaj sem jo na sredo najine postelje dala če sem si šla gor roke umit (postelja je vodna in se mal težje muva ), zdej pa tut tega ne bom več upala Pa seveda ograjco za na štenge je treba pod mus nabavit, da se ne bi kdo kaj kotalikal slučajno po njih
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:54:50
|
|
|
|
nizy
|
že ornk pada
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:56:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy že ornk pada sej vem da ste gorenjci škrti, ampak a bi vseen še nam mal poslala plissss? Plačam!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:58:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: nizy že ornk pada sej vem da ste gorenjci škrti, ampak a bi vseen še nam mal poslala plissss? Plačam!!!!!!!! Pa ti bi vse plačala, razen vode seveda. Grem, ker se je mala zbudila po 1,5 uri . Se zrihtava in greva v mesto.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 15:59:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Poslušaj ženska, ravno v tem je štos! Ker je voda draga, da mi ne bo treba trave zalivat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:07:01
|
|
|
|
nizy
|
sej vem da ste gorenjci škrti, ampak a bi vseen še nam mal poslala plissss? Plačam!!!!!!!! veš , jaz sem gorenjka z napako , in nisem tko škrta , vam z veseljem mal dežja pošljem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:08:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy sej vem da ste gorenjci škrti, ampak a bi vseen še nam mal poslala plissss? Plačam!!!!!!!! veš , jaz sem gorenjka z napako , in nisem tko škrta , vam z veseljem mal dežja pošljem čakam torej
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:09:56
|
|
|
|
nizy
|
ja , je že skor prenehalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:12:28
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenjka, mislim da je varastvo 10€ na dan, sam to še ni 100% podatek. Mi je to gospo zrihtala prijateljica, ki je njena nečakinja tko da se moram ta teden enkrat pri njej oglasit, da vidim kako to varstvo zgleda Ma, mene že zdej zvija, da ga bo treba nekomu tujemu v varstvo dat dokler ga moj merka, sem čist mirne krvi, sam že ko ga tašči pustim sem "nervozna", kaj šele bo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:17:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Nizy, sem gledala radarsko sliko padavim in vidim, da vas je samo poškropilo Nas pa zgleda še to ne bo Ja Meti, to je pol kar ugodno. V LJ je ena ful dobra varuška in ima 4 EUR na uro!!! Pa noče pavšala!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:22:39
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka ti pa zdajle slike pokaže, samo da jih zmanjšam.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:25:30
|
|
|
|
dolenjka
|
No tako, moja deklica lepo panča popoldansko rundico. Sicer je šla z zamudo, ampak sej prej ni šlo, ker je 2.15 spala (od 12.10 do 14.30) in valda da 15.30 ni šlo Sicer smo imeli ob 17 h štartat v LJ v BC in Bušija, zdej bomo šli pa verjetn mal kasnej al pa sploh ne, če bo spala dlje kot do 17.30, ker moramo biti 19.30 nazaj da gre spat, drugač bo driskasta In kaj je še novega? Da se nam po vseh čudnih variantah za drugo polovica avgusta ne obeta dopust v Istri ampak v Zadru En kolega ki ima apartmaje je ponudil dobro ceno za kar fajn apartma - 40 EUR s takso vred Pa ful je velika terasa pred apartmajem (sva že bila 2 leti nazaj) in bomo spet lahko stalno zunaj Pa prala bom lahko dol in mi ni treba tolk sabo vzet Sej najbolj se mi gre za tamaline cunje in za brisače, vse ostalo ni panike, ker smo itak bolj cigo varianta No, do četrtka do 16h mu morva javit če prideva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:26:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka ti pa zdajle slike pokaže, samo da jih zmanjšam. ajde, požuri seko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:26:43
|
|
|
|
buči
|
Tale je od mojga: Tale je pa moja:
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:29:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Tale je od mojga: Tale je pa moja: UUUUUUUUUU PPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIII**************************** tole pridem pa v živo pogledat in potem oddam naročilo! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:31:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No tako, moja deklica lepo panča popoldansko rundico. Sicer je šla z zamudo, ampak sej prej ni šlo, ker je 2.15 spala (od 12.10 do 14.30) in valda da 15.30 ni šlo Sicer smo imeli ob 17 h štartat v LJ v BC in Bušija, zdej bomo šli pa verjetn mal kasnej al pa sploh ne, če bo spala dlje kot do 17.30, ker moramo biti 19.30 nazaj da gre spat, drugač bo driskasta In kaj je še novega? Da se nam po vseh čudnih variantah za drugo polovica avgusta ne obeta dopust v Istri ampak v Zadru En kolega ki ima apartmaje je ponudil dobro ceno za kar fajn apartma - 40 EUR s takso vred Pa ful je velika terasa pred apartmajem (sva že bila 2 leti nazaj) in bomo spet lahko stalno zunaj Pa prala bom lahko dol in mi ni treba tolk sabo vzet Sej najbolj se mi gre za tamaline cunje in za brisače, vse ostalo ni panike, ker smo itak bolj cigo varianta No, do četrtka do 16h mu morva javit če prideva uuu stara, bomo blizu. a pridete na pir sicer pa bravo carica za obrat. Mi smo danes osvojili iz trebuha na hrbet. Sedaj se kotali kot sodček piva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:32:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Tale je od mojga: Tale je pa moja:
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 16:34:47
|
|
|
|
buči
|
Ko pride kolegica domov, grem slikat še njene 3, ki sem ji jih zadnjič naredila, je ena res nora. Sicer pa ni panike. Kupite okvirčke, servetke z motivi, ki so vam pač všeč, barvo in lak imam jaz, samo še z mojim se zmenim za honorar, itak ima čas, vsaj do konca avgusta, če ne še več.
< Sporočilo je popravil buči -- 5.8.2008 16:41:04 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.