|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
5.8.2008 15:40:58   
dolenjka
5.8.2008 ob 15.35 je dan, ko se je carica sama 1. na trebuh prevalila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Nič ji ni blo jasno men pa tut ne, tut slikat nisem uspela user posted image  Zdej pa poskuša ponovit vajo pa v špegu na igralni podlogi se gleda user posted image  user posted image  user posted image

In jaz mislim da mojmu otroku kej manjka? Očitno ne! Tale GH bo kar še mal počakala, bomo zize na 2.5h vadl da bodo mlekarne povečale proizvodnjo pa bova obe zadovoljni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
5.8.2008 15:42:38   
itata
sem čist zamorjena. moj teži non stop že 2 dni, ker so se mu plani pokril kar se varovanja tamale tiče in bohinj. pa bomo šli zarad tega en dan kasnej gor v čet zjutri pa še s sabo jo bo vzel - kar je po mojem vse ok in urejeno... ne on zdej teži, ker se bo moral en dan vozit gor in dol, ker ne bo prespala in da sem rezervirala to sam, da ne bo šel v službo in da bomo skupi pa da nisem pomislila kako je on zmenjen (k mi model sploh povedal ni, da je rekel, da ima ta teden cel teden čas...). mah je zoprn sto na uro. verjetno sem tud jaz kriva, da se zdej vsak dan zarad tamale sekira kao... ampak k pa njemu ne paše (beri službena žurka in je bil v sob podrt) je blo pa ok k se cel vikend ni nič zmenil za jo imet... pa prejšnji teden k je imel ful za delat je blo tud ok k se nista nič vidla. k pa jaz klinčev bohinj za bedne 3 dni rezerviram in se slučajno pokrije z njegovimi ne plani, ampak prošnjo kdaj naj tamalo merka je pa seveda vse narobe... sej ne vem a bi se človek zjokal al skušal razumet, da deci so pač taki bedni organizatorji, da vse zbluzijo in so pol vsi nervozni al bi ga človek poslal nekam, ker si je pač sam kriv za vse... mi je totalno ves veselje pokvaril, da bi sploh kam šla... tud če sem doma. se bova midva s tamalim mela čist dobr. nej pa on okol skače kokr če. štos je pa sploh v tem k je rekel da bo ta teden delal pon in tor pol bo pa frej. pa še rekla sem mu preden sem rezervirala, da bom rezervirala bohinj za 3 dni pa je rekel ok - no zdej je pa vse narobe... nej gre nekam vse skupi res.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
5.8.2008 15:42:40   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

SN ribe zaradi živega srebra odsvetujejo user posted image

Sem šla gledat v revijo Kuharica od Mame, pa piše "V obrok lahko vključite belo ribo." To piše za 6-9M. user posted image

pa kaj ti mene sploh poslušaš? Sej veš da pojma nimam, sploh pa ne o GH user posted image

user posted image  bejba, a se nisi ti zadnjič hvalila, kako ni bilo zvečer nič rock n´ rolla v postelji, ker si vse o GH naštudirala user posted image ? user posted image user posted image user posted image

Mah, enkrat ji bom že ponudila ribo, siguro pa pred 1 RD. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
5.8.2008 15:46:32   
srečka nosečka
meti - user posted image user posted image user posted image  za Janeza in njegovo spanje. user posted image user posted image user posted image
To pa da je tako priden jedec pa je oh in sploh SUPER.
Lana mu ne seže do kolen. Poje bistveno manj. user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
5.8.2008 15:48:34   
srečka nosečka

5.8.2008 ob 15.35 je dan, ko se je carica sama 1. na trebuh prevalila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

to carica user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
5.8.2008 15:50:19   
dolenjka
Joj, ne sfolgam sprot brat ampak SN nisem še naštudirala. Ven sem vzela vse revije kjer sem kaj najdla o GH in imam zdaj označeno, berem pa vsak dan 1 članek, sam morm še kaj ven izpisat, ker sprot vse pozabim user posted image

Ella, včeraj jo je navagala 6130 g, merila je ni, sva oj midva 2x doma in naj bi imela 66 cm user posted image  A ti nekaj povem? Jaz tudi domače štrukeljčke kuham - skutine user posted image  Menjam za malo makovih user posted image

Meti, fajn da ste se naspali in da si našla varstvo! Kakšna je pa cena? Jaz ravno čakam na ta podatek v Stični, kjer 2 pazita malčke. Sem preventivno vprašala ker ne vem če bom rabila ali ne user posted image

Itata, na koncu se boste prav lušn imeli, boš videla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
5.8.2008 15:52:54   
nizy
pri nas je oblačno ,  se bo kmalu ulilo , se ja fajn ohladilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2782
5.8.2008 15:53:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

to carica user posted image

Hvala! Sam zdej imamo pa nove probleme ko vemo da to znamo! Ne smem je več nikjer pustit same! Do zdaj sem jo na sredo najine postelje dala če sem si šla gor roke umit (postelja je vodna in se mal težje muva user posted image ), zdej pa tut tega ne bom več upala user posted image  Pa seveda ograjco za na štenge je treba pod mus nabavit, da se ne bi kdo kaj kotalikal slučajno po njih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2783
5.8.2008 15:54:50   
nizy
že  ornk pada user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
5.8.2008 15:56:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

sej vem da ste gorenjci škrti, ampak a bi vseen še nam mal poslala plissss? Plačam!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
5.8.2008 15:58:44   
srečka nosečka

sej vem da ste gorenjci škrti, ampak a bi vseen še nam mal poslala plissss? Plačam!!!!!!!! user posted image

Pa ti bi vse plačala, razen vode seveda. user posted image user posted image user posted image

Grem, ker se je mala zbudila po 1,5 uri user posted image . Se zrihtava in greva v mesto. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
5.8.2008 15:59:32   
dolenjka
Poslušaj ženska, ravno v tem je štos! Ker je voda draga, da mi ne bo treba trave zalivat user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2787
5.8.2008 16:07:01   
nizy
sej vem da ste gorenjci škrti, ampak a bi vseen še nam mal poslala plissss? Plačam!!!!!!!!

veš , jaz sem gorenjka z napako user posted image  user posted image user posted image ,   in nisem tko škrta , vam z veseljem mal  dežja pošljem user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
5.8.2008 16:08:21   
dolenjka

sej vem da ste gorenjci škrti, ampak a bi vseen še nam mal poslala plissss? Plačam!!!!!!!!

veš , jaz sem gorenjka z napako user posted image  user posted image user posted image ,   in nisem tko škrta , vam z veseljem mal  dežja pošljem user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  čakam torej user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
5.8.2008 16:09:56   
nizy
ja ,  je že skor prenehalo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
5.8.2008 16:12:28   
MetiLu
Dolenjka, mislim da je varastvo 10€ na dan, sam to še ni 100% podatek. Mi je to gospo zrihtala prijateljica, ki je njena nečakinja user posted image  tko da se moram ta teden enkrat pri njej oglasit, da vidim kako to varstvo zgleda user posted image  user posted image  
Ma, mene že zdej zvija, da ga bo treba nekomu tujemu v varstvo dat user posted image  dokler ga moj merka, sem čist mirne krvi, sam že ko ga tašči pustim sem "nervozna", kaj šele bo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
5.8.2008 16:17:32   
dolenjka
Nizy, sem gledala radarsko sliko padavim in vidim, da vas je samo poškropilo user posted image  Nas pa zgleda še to ne bo user posted image  user posted image

Ja Meti, to je pol kar ugodno. V LJ je ena ful dobra varuška in ima 4 EUR na uro!!! Pa noče pavšala! user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
5.8.2008 16:22:39   
buči
Dolenjka user posted image user posted image user posted image

ti pa zdajle slike pokaže, samo da jih zmanjšam.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
5.8.2008 16:25:30   
dolenjka
No tako, moja deklica lepo panča popoldansko rundico. Sicer je šla z zamudo, ampak sej prej ni šlo, ker je 2.15 spala (od 12.10 do 14.30) in valda da 15.30 ni šlo user posted image

Sicer smo imeli ob 17 h štartat v LJ v BC in Bušija, zdej bomo šli pa verjetn mal kasnej al pa sploh ne, če bo spala dlje kot do 17.30, ker moramo biti 19.30 nazaj da gre spat, drugač bo driskasta user posted image

In kaj je še novega? Da se nam po vseh čudnih variantah za drugo polovica avgusta ne obeta dopust v Istri ampak v Zadru user posted image  user posted image  user posted image  En kolega ki ima apartmaje je ponudil dobro ceno za kar fajn apartma - 40 EUR s takso vred user posted image  user posted image  user posted image  Pa ful je velika terasa pred apartmajem (sva že bila 2 leti nazaj) in bomo spet lahko stalno zunaj user posted image  Pa prala bom lahko dol in mi ni treba tolk sabo vzet user posted image  Sej najbolj se mi gre za tamaline cunje in za brisače, vse ostalo ni panike, ker smo itak bolj cigo varianta user posted image  No, do četrtka do 16h mu morva javit če prideva user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
5.8.2008 16:26:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dolenjka user posted image user posted image user posted image

ti pa zdajle slike pokaže, samo da jih zmanjšam.

ajde, požuri seko user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
5.8.2008 16:26:43   
buči
Tale je od mojga:
user posted image

Tale je pa moja:
user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
5.8.2008 16:29:43   
dolenjka

Tale je od mojga:
user posted image

Tale je pa moja:
user posted image

UUUUUUUUUU PPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIII****************************

tole pridem pa v živo pogledat in potem oddam naročilo! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
5.8.2008 16:31:46   
pina-1

No tako, moja deklica lepo panča popoldansko rundico. Sicer je šla z zamudo, ampak sej prej ni šlo, ker je 2.15 spala (od 12.10 do 14.30) in valda da 15.30 ni šlo user posted image

Sicer smo imeli ob 17 h štartat v LJ v BC in Bušija, zdej bomo šli pa verjetn mal kasnej al pa sploh ne, če bo spala dlje kot do 17.30, ker moramo biti 19.30 nazaj da gre spat, drugač bo driskasta user posted image

In kaj je še novega? Da se nam po vseh čudnih variantah za drugo polovica avgusta ne obeta dopust v Istri ampak v Zadru user posted image  user posted image  user posted image  En kolega ki ima apartmaje je ponudil dobro ceno za kar fajn apartma - 40 EUR s takso vred user posted image  user posted image  user posted image  Pa ful je velika terasa pred apartmajem (sva že bila 2 leti nazaj) in bomo spet lahko stalno zunaj user posted image  Pa prala bom lahko dol in mi ni treba tolk sabo vzet user posted image  Sej najbolj se mi gre za tamaline cunje in za brisače, vse ostalo ni panike, ker smo itak bolj cigo varianta user posted image  No, do četrtka do 16h mu morva javit če prideva user posted image

uuu stara, bomo blizu. a pridete na piruser posted image user posted image user posted image

sicer pa bravo carica za obrat. Mi smo danes osvojili iz trebuha na hrbet. Sedaj se kotali kot sodček pivauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
5.8.2008 16:32:26   
pina-1

Tale je od mojga:
user posted image

Tale je pa moja:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
5.8.2008 16:34:47   
buči
Ko pride kolegica domov, grem slikat še njene 3, ki sem ji jih zadnjič naredila, je ena res nora. Sicer pa ni panike. Kupite okvirčke, servetke z motivi, ki so vam pač všeč, barvo in lak imam jaz, samo še z mojim se zmenim za honorar, itak ima čas, vsaj do konca avgusta, če ne še več. user posted image

< Sporočilo je popravil buči -- 5.8.2008 16:41:04 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.