|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
4.8.2008 11:50:22   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image

da slučajno ne bi katera rekla, da je zunaj vroče user posted image , ker že pečeeee user posted image .

mi se že topimouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
4.8.2008 11:52:06   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image  - sem se potrudila in cel post napisla s slikcami, pol pa je nek zmazek ven prišel user posted image user posted image user posted image

mah, ne bo težav, če bo brez tega user posted image

Midve sva bile danes pridne in sva ga hitro ven odšibale. user posted image  Sva se dobile s kolegico, ki pričakuje ta mesec svojega drugega sončka.user posted image

Pol pa hitro gasa domov in klimo na ful, ker je zunaj noro vroče.

HB, da mi ni treba kuhat, je babi povabla na kosilo. user posted image  Je da mi to paše, noro mi paše. user posted image

Vsem slavljenčkom user posted image  za mini RD

Kako čas hitro mine, res prehitro. Jaz bi z veseljem bila do 2 let doma. user posted image  Pa vem da je to misija nemogoče, ker me že zdaj v službi čaka novo delovno mesto, tako dolgo me pa ziher ne bo. user posted image  Mah saj bo naša pikici pri babici in dediju v varstvu in vem, da bo v dobrih rokah. user posted image

Ella - midve z Lano se priporočava za ta CD user posted image , da bomo še kaj druga poslušali kot Mačka MUrija user posted image  Itak pa ji je najbolj všeč Billy Idol user posted image , kot mamici user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 4.8.2008 11:53:11 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2502
4.8.2008 11:55:31   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image

da slučajno ne bi katera rekla, da je zunaj vroče user posted image , ker že pečeeee user posted image .

mi se že topimouser posted image

HB za klimo user posted image

Tole s smrčanje je tudi pri nas pogosto. Samo jaz grem samo za toliko v dnevno, da postanem fajn zaspana, ker pol še samo do spalnice prilezem in spim. Drugače pa ni šans, da mi uspe zaspat, ko mi drnjoha na ušesa. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
4.8.2008 11:58:27   
pina-1
srečka, uhh če bi jaz lahko tako zaspala... meni ne rata,pa ostanem kar v dnevni. user posted image

ja res HB za klimo. pi nas rula tudi ponoči, ker je tako vlažno, da ne moremo spat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2504
4.8.2008 12:01:09   
srečka nosečka

srečka, uhh če bi jaz lahko tako zaspala... meni ne rata,pa ostanem kar v dnevni. user posted image

ja res HB za klimo. pi nas rula tudi ponoči, ker je tako vlažno, da ne moremo spat.user posted image

meni rata k sreči, drugače pa ga v rebra rukam user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
4.8.2008 12:08:08   
pina-1

meni rata k sreči, drugače pa ga v rebra rukam user posted image

moj ma že vsa rebra modra, pa nič ne poagauser posted image user posted image

Mi smo se že zbudili. Toliko o dolegem spanjuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
4.8.2008 12:12:31   
srečka nosečka
Lana pa še kar spi, že eno uro. Je malo v zaostankom v spanju, ker se ji je včeraj skozi nekaj dogajalo in ni bilo časa za spanje. user posted image  
Smo imeli na obisku 3 letnika, ki je non-stop galamil in vreščal, mala pa jok, ker ni navajena takih zvokov. user posted image
Saj je drugače mali super fant, samo je pa hudo razposajen.

Upam, da bo danes not prinesla s spanjem. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
4.8.2008 12:13:29   
dolenjka
No, mi smo pa pojedli tisto polovičko žličke bučke in zize, zdej pa voziček napokam in greva v "mesto" na pošto, v lekarno in trgovino in če bova uspešni se še pri P oglasiva in prosiva da jo stehtajo da se mal odpsihiram user posted image

Ojoj PInči, a vi "že" na morje? user posted image  Zdejle grem na pošto in tudi tebi paketek pošljem, z zamudo, ker smo imeli v petek tisto štalo z vodo user posted image

No, se tipkamo potem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
4.8.2008 12:27:18   
Februarka08
Larisa je končno pri palčkih, še nič ni spala od jutrauser posted image , 10 min v vozičku, potem so jo pa zbudiliuser posted image no, saj takole mi še bolj paše... zdej grem na malicouser posted image potem za kosilo pripravit, pa 2 stroja cun mam za speglatuser posted image ne no, men se res ne dauser posted image

Grem delat v tej vročiniuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
4.8.2008 12:31:49   
ella79
februarka, jaz bom tudi danes mal podelala, sam vmes mal F5 stisnem, pa kaj prigriznem, pa Zojo spat dajem (no, sej zdej že spi)... ni da ni user posted image user posted image
kdaj imaš jutri slikanje kolkov? Bi se res lahko na eni kavici na gibigibu dobil user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
4.8.2008 13:14:37   
buči
Dan, sem komaj uspela na RR priletet! Dolenjka, ne me strašit, da ga bom imela doma 3 mesece, je dobil bolniško le 3 tedne!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Saj se mu bo zmešalo. Meni pa tudi počasi ... Jaz se bom priključila vsem: Gorenjkam, Mariborčankam, primorkam, samo da bom iz hiše ušla. A to ti resno, da traja tako dolgo? Kake 2 meseca pričakujem .... več pa res ne.

Bom mu danes poskusla dat korenje z rižem - Tilnu, mislim, mojga moram itak poredit, sem mu šla kupit njegove ljubljene linške pšiškote, pa sladoled, pa sadno kupo dobi, pa meso mu tenstam, pa rezance, pa skleda solate, pa če mi kaj zateži, ga še po drugi nogi lopnem! user posted image

A mi lahko potem ena pove, katere copate niso na lecitaciji, ker jaz zgleda nimam pojma o ebayu. Hvala. Pridem zvečer spet malo pgledat in si živce spočit. Kdaj pa ve pridete v Ljubljano?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
4.8.2008 13:36:52   
srečka nosečka
buči - pridna si, ko tako lepo razvajaš svoje fante user posted image
Mož pa tudi upam, da čimprej okreva. user posted image
Na tem ebay-u - pa ni tisto na licitaciji, kjer piše zraven artikla - sofort kaufen. user posted image

Jaooo, meni tudi ti copatki tako mikajo, da sem že bila danes tik pred tem, da potrdim plačilo. Pa nimam jajc.
Izkušene - na kaj moram bit previdna, kakšen nasvet, please.

Ko bom znala pa bom tudi vas vljučila v naročilo, no, katera bo želela.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
4.8.2008 13:40:48   
ella79
buči sej bo kmal bolje user posted image user posted image user posted image
ti sam klikni na desni maš Buy It Now only in ne bo kazal unih z licitacijo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
4.8.2008 13:49:00   
larisa
Dan user posted image

se javljam da me ne bojo spet po dolenjskem tud iskal user posted image user posted image

No v sredo bi blo fajn, če se dobimo v Mengšu. Predlagam, da se parkira pri šoli, pol pa dalje. To je malo pred Oranžerijo na levo (šolsko parkirišče), za tiste ki veste, kje je to. Ostalim pa po potrebi razložim.

Drugače pa sem po uri in pol matranja, komj spravila Nejčka spat user posted image  Ta moj otrok res ne rabi spanja, zleda, ker je skos čist pri luftu user posted image  Nam pa ni nič pomagalo kar se kakanja tiče in sem zdej poklicala k P., pa se morava pridet pokazat, ker je to kao res že predolg, oziroma ravno na meji. Do 1 teden je kokr ok, pol pa ne več in ker je ravno en teden, so naju naročili user posted image  Menda da bo fasal prst u rito user posted image user posted image user posted image  Me že zdej stiska ...

Aja Ella, midva bi tud poslušala to muziko. Jo res ful hvalijouser posted image user posted image user posted image  Pa dej že povej za denar, da ne bomo Zoji od ust trgali user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
4.8.2008 13:50:00   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka, jaz bom tudi danes mal podelala, sam vmes mal F5 stisnem, pa kaj prigriznem, pa Zojo spat dajem (no, sej zdej že spi)... ni da ni user posted image user posted image
kdaj imaš jutri slikanje kolkov? Bi se res lahko na eni kavici na gibigibu dobil user posted image

Ja, dejmo seuser posted image UZ mam 10.20

user posted image zame, mam vse speglano... zdej mam pa 5 min cajta, potem grem pa krompir majt k bom nardila kumare s krompirjem v solati - njamsiuser posted image to mava oba ful rada...
Larisa še vedno spi in leži prav tako v posteljici kakor sem jo položilauser posted image drugače pa zdej skor skoz spi na trebuščku...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
4.8.2008 13:58:43   
ella79
larisa mu pa sama s termometrom probaj mal zdražit user posted image pa prej mal z hladilno kremo namaži user posted image eni to delajo, če user posted image ne more kakcat, sam ni priporočljivo prav pogosto user posted image

februarka mogoče pa res jutri po kolkih prideva user posted image ti do večera sporočim. Upam, da se še katera pofočka user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
4.8.2008 14:03:08   
itata
dan,
spanje bolš da ne omenjam. kaj je že to? spet ga je neki zamedl k je bil moker in se mi je zbudil ob 2:30 in sva se po postelji valjala do 4h, ko je spet zaspal. sej pol je potegnil do 7:30 ni blo panike, se nismo nič zbujal, sam kaj k se je prej že ob 22h, 00:30 in pol epizoda nočna itak... mah sem že čist upanje zgubila, da bo bolš. naš pač ne spiuser posted image
danes sva pičila do tivolija. mal na sprehod in kavico. pol še btc eno kolegico pozdravit, zdej pa spi. upam, da potegne ke do 15h. pride kolegice da se pobarvavauser posted image  bomo vidl kako bo šlo glede na to, da sva samauser posted image

buči: ne vem če mi je ratal, ampak men so pa te s pingvinom hudi! najraj bi imela pa une z avijončki k ste zadnjič gledale že- dej pošlji en boljši link, ker men ni klele čist jasn kako jih pogledam...
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140253738880&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=320279682369&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26ps%3D42

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
4.8.2008 14:03:54   
itata
o matr kaj sem pa jaz ustvarla. ignorirajte. pač spal nismo, copatki so mi pa s pingvinom pa avionom hudiuser posted image
buči dejva jih kar naročit!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
4.8.2008 14:21:04   
larisa

larisa mu pa sama s termometrom probaj mal zdražit user posted image pa prej mal z hladilno kremo namaži user posted image eni to delajo, če user posted image ne more kakcat, sam ni priporočljivo prav pogosto user posted image

Sej najprej sem mogla to narest in ker ni blo efekta, morva tja user posted image  Kok je pa to men bedno, zoprno delat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
4.8.2008 14:22:02   
itata
ella: kje ste ve naročile čeveljčke? na e-bayu? pa zakaj 7 parov? pa daj mi link pošlji, ker tole licitiranje men ni glih jasn. a ve ste licitirale al kaj. pa katere cifre ste izbrale? jaz imam že ene take doma za 9-12 mesecev sem jih kupila pa mu bojo po mojem itak jesen premajhni. moram mal probat že...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
4.8.2008 14:22:37   
Suzi*
ojla. jaz na broju po dolgem času.user posted image user posted image

včeraj smo imeli krst, je blo ok. slike sledijo.

grem pogledat kaj dogaja. sem firbec.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
4.8.2008 14:23:58   
itata
larisa: a si probala slive suhe jest al pa laneno seme, da bi prek mleka mogoče ga mal "pognal"?? jaz če bom v sre dop še doma pridem v mengeš zihr.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
4.8.2008 14:24:45   
dolenjka
No, midve sva pa nazaj. Sva šli k P in še dobr da sem jaz tako trmasta kot sem! Seveda se je carica od 8.7. do danes "zredila" samo 140 g!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Vseen sem mal več pričakovala user posted image
No tko, zdej mi je vse jasn in sem vesela da sem šla, že prej sem kupila Novalac, tko da imam vso orožje pripravljeno user posted image  Ko se zbudi (ja, spet spimo user posted image ) jo podojim (upam da bo potegnila, ker še to ji ne gre kaj več od ust user posted image  ), potem ji dam pa še čaj čez, da vidim kolk bo spila in če je več kot 30 ml, dobi ob naslednjem obroku flaškico za zraven. Glede na stanje pa mi je rekla, da naj najprej probam čisti Novalac, če pa ga po nekaj poskusih ne bo hotela, pa riževo žitno kašico Novalac. Vse jo seveda že čaka. Vseeno pa upam, da ji bo samo Novalac dovolj, brez žitne kašice zaenkrat user posted image

Tko, zdaj sem v klubu dodajanja. Sej me sprejmete, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
4.8.2008 14:25:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Sej najprej sem mogla to narest in ker ni blo efekta, morva tja user posted image  Kok je pa to men bedno, zoprno delat user posted image

sem te pozabila vprašat če si mu dala sladkano vodo user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
4.8.2008 14:31:02   
larisa
Da kar vsem naenkrat odgovorim user posted image  Najprej sem jaz natepavala namočene slive pa donat, pa sem samo jaz pol dežurala user posted image  Pol je dobil mali tisto sladkano vodo, pa nč, pol je dobil vodo namočenih sliv, pa nč, pol je dobil donat, pa tud nč, pol je dobil pa še termometer v rito, pa tud nč od nč user posted image  
Sej je možno, da premal mlekca pr meni dobi in da špara user posted image , bomo vidli kaj bodo pametni ljudje porekli user posted image

Suzi a od zadnjič (kaval) tud kej slikc dobimo?user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.