![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:50:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka da slučajno ne bi katera rekla, da je zunaj vroče , ker že pečeeee . mi se že topimo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:52:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
- sem se potrudila in cel post napisla s slikcami, pol pa je nek zmazek ven prišel mah, ne bo težav, če bo brez tega Midve sva bile danes pridne in sva ga hitro ven odšibale. Sva se dobile s kolegico, ki pričakuje ta mesec svojega drugega sončka. Pol pa hitro gasa domov in klimo na ful, ker je zunaj noro vroče. HB, da mi ni treba kuhat, je babi povabla na kosilo. Je da mi to paše, noro mi paše. Vsem slavljenčkom za mini RD Kako čas hitro mine, res prehitro. Jaz bi z veseljem bila do 2 let doma. Pa vem da je to misija nemogoče, ker me že zdaj v službi čaka novo delovno mesto, tako dolgo me pa ziher ne bo. Mah saj bo naša pikici pri babici in dediju v varstvu in vem, da bo v dobrih rokah. Ella - midve z Lano se priporočava za ta CD , da bomo še kaj druga poslušali kot Mačka MUrija Itak pa ji je najbolj všeč Billy Idol , kot mamici
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 4.8.2008 11:53:11 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:55:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka da slučajno ne bi katera rekla, da je zunaj vroče , ker že pečeeee . mi se že topimo HB za klimo Tole s smrčanje je tudi pri nas pogosto. Samo jaz grem samo za toliko v dnevno, da postanem fajn zaspana, ker pol še samo do spalnice prilezem in spim. Drugače pa ni šans, da mi uspe zaspat, ko mi drnjoha na ušesa.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 11:58:27
|
|
|
|
pina-1
|
srečka, uhh če bi jaz lahko tako zaspala... meni ne rata,pa ostanem kar v dnevni. ja res HB za klimo. pi nas rula tudi ponoči, ker je tako vlažno, da ne moremo spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 12:01:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 srečka, uhh če bi jaz lahko tako zaspala... meni ne rata,pa ostanem kar v dnevni. ja res HB za klimo. pi nas rula tudi ponoči, ker je tako vlažno, da ne moremo spat. meni rata k sreči, drugače pa ga v rebra rukam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 12:08:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 srečka, uhh če bi jaz lahko tako zaspala... meni ne rata,pa ostanem kar v dnevni. ja res HB za klimo. pi nas rula tudi ponoči, ker je tako vlažno, da ne moremo spat. meni rata k sreči, drugače pa ga v rebra rukam moj ma že vsa rebra modra, pa nič ne poaga Mi smo se že zbudili. Toliko o dolegem spanju
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 12:12:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Lana pa še kar spi, že eno uro. Je malo v zaostankom v spanju, ker se ji je včeraj skozi nekaj dogajalo in ni bilo časa za spanje. Smo imeli na obisku 3 letnika, ki je non-stop galamil in vreščal, mala pa jok, ker ni navajena takih zvokov. Saj je drugače mali super fant, samo je pa hudo razposajen. Upam, da bo danes not prinesla s spanjem.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 12:13:29
|
|
|
|
dolenjka
|
No, mi smo pa pojedli tisto polovičko žličke bučke in zize, zdej pa voziček napokam in greva v "mesto" na pošto, v lekarno in trgovino in če bova uspešni se še pri P oglasiva in prosiva da jo stehtajo da se mal odpsihiram Ojoj PInči, a vi "že" na morje? Zdejle grem na pošto in tudi tebi paketek pošljem, z zamudo, ker smo imeli v petek tisto štalo z vodo No, se tipkamo potem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 12:27:18
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa je končno pri palčkih, še nič ni spala od jutra , 10 min v vozičku, potem so jo pa zbudili no, saj takole mi še bolj paše... zdej grem na malico potem za kosilo pripravit, pa 2 stroja cun mam za speglat ne no, men se res ne da Grem delat v tej vročini
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 12:31:49
|
|
|
|
ella79
|
februarka, jaz bom tudi danes mal podelala, sam vmes mal F5 stisnem, pa kaj prigriznem, pa Zojo spat dajem (no, sej zdej že spi)... ni da ni kdaj imaš jutri slikanje kolkov? Bi se res lahko na eni kavici na gibigibu dobil
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 13:14:37
|
|
|
|
buči
|
Dan, sem komaj uspela na RR priletet! Dolenjka, ne me strašit, da ga bom imela doma 3 mesece, je dobil bolniško le 3 tedne!!!!!! Saj se mu bo zmešalo. Meni pa tudi počasi ... Jaz se bom priključila vsem: Gorenjkam, Mariborčankam, primorkam, samo da bom iz hiše ušla. A to ti resno, da traja tako dolgo? Kake 2 meseca pričakujem .... več pa res ne. Bom mu danes poskusla dat korenje z rižem - Tilnu, mislim, mojga moram itak poredit, sem mu šla kupit njegove ljubljene linške pšiškote, pa sladoled, pa sadno kupo dobi, pa meso mu tenstam, pa rezance, pa skleda solate, pa če mi kaj zateži, ga še po drugi nogi lopnem! A mi lahko potem ena pove, katere copate niso na lecitaciji, ker jaz zgleda nimam pojma o ebayu. Hvala. Pridem zvečer spet malo pgledat in si živce spočit. Kdaj pa ve pridete v Ljubljano?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 13:36:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
buči - pridna si, ko tako lepo razvajaš svoje fante Mož pa tudi upam, da čimprej okreva. Na tem ebay-u - pa ni tisto na licitaciji, kjer piše zraven artikla - sofort kaufen. Jaooo, meni tudi ti copatki tako mikajo, da sem že bila danes tik pred tem, da potrdim plačilo. Pa nimam jajc. Izkušene - na kaj moram bit previdna, kakšen nasvet, please. Ko bom znala pa bom tudi vas vljučila v naročilo, no, katera bo želela.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 13:40:48
|
|
|
|
ella79
|
buči sej bo kmal bolje ti sam klikni na desni maš Buy It Now only in ne bo kazal unih z licitacijo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 13:49:00
|
|
|
|
larisa
|
Dan se javljam da me ne bojo spet po dolenjskem tud iskal No v sredo bi blo fajn, če se dobimo v Mengšu. Predlagam, da se parkira pri šoli, pol pa dalje. To je malo pred Oranžerijo na levo (šolsko parkirišče), za tiste ki veste, kje je to. Ostalim pa po potrebi razložim. Drugače pa sem po uri in pol matranja, komj spravila Nejčka spat Ta moj otrok res ne rabi spanja, zleda, ker je skos čist pri luftu Nam pa ni nič pomagalo kar se kakanja tiče in sem zdej poklicala k P., pa se morava pridet pokazat, ker je to kao res že predolg, oziroma ravno na meji. Do 1 teden je kokr ok, pol pa ne več in ker je ravno en teden, so naju naročili Menda da bo fasal prst u rito Me že zdej stiska ... Aja Ella, midva bi tud poslušala to muziko. Jo res ful hvalijo Pa dej že povej za denar, da ne bomo Zoji od ust trgali
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 13:50:00
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, jaz bom tudi danes mal podelala, sam vmes mal F5 stisnem, pa kaj prigriznem, pa Zojo spat dajem (no, sej zdej že spi)... ni da ni kdaj imaš jutri slikanje kolkov? Bi se res lahko na eni kavici na gibigibu dobil Ja, dejmo se UZ mam 10.20 zame, mam vse speglano... zdej mam pa 5 min cajta, potem grem pa krompir majt k bom nardila kumare s krompirjem v solati - njamsi to mava oba ful rada... Larisa še vedno spi in leži prav tako v posteljici kakor sem jo položila drugače pa zdej skor skoz spi na trebuščku...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 13:58:43
|
|
|
|
ella79
|
larisa mu pa sama s termometrom probaj mal zdražit pa prej mal z hladilno kremo namaži eni to delajo, če ne more kakcat, sam ni priporočljivo prav pogosto februarka mogoče pa res jutri po kolkih prideva ti do večera sporočim. Upam, da se še katera pofočka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:03:08
|
|
|
|
itata
|
dan, spanje bolš da ne omenjam. kaj je že to? spet ga je neki zamedl k je bil moker in se mi je zbudil ob 2:30 in sva se po postelji valjala do 4h, ko je spet zaspal. sej pol je potegnil do 7:30 ni blo panike, se nismo nič zbujal, sam kaj k se je prej že ob 22h, 00:30 in pol epizoda nočna itak... mah sem že čist upanje zgubila, da bo bolš. naš pač ne spi danes sva pičila do tivolija. mal na sprehod in kavico. pol še btc eno kolegico pozdravit, zdej pa spi. upam, da potegne ke do 15h. pride kolegice da se pobarvava bomo vidl kako bo šlo glede na to, da sva sama buči: ne vem če mi je ratal, ampak men so pa te s pingvinom hudi! najraj bi imela pa une z avijončki k ste zadnjič gledale že- dej pošlji en boljši link, ker men ni klele čist jasn kako jih pogledam... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140253738880&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=320279682369&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26ps%3D42
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:03:54
|
|
|
|
itata
|
o matr kaj sem pa jaz ustvarla. ignorirajte. pač spal nismo, copatki so mi pa s pingvinom pa avionom hudi buči dejva jih kar naročit!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:21:04
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa mu pa sama s termometrom probaj mal zdražit pa prej mal z hladilno kremo namaži eni to delajo, če ne more kakcat, sam ni priporočljivo prav pogosto Sej najprej sem mogla to narest in ker ni blo efekta, morva tja Kok je pa to men bedno, zoprno delat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:22:02
|
|
|
|
itata
|
ella: kje ste ve naročile čeveljčke? na e-bayu? pa zakaj 7 parov? pa daj mi link pošlji, ker tole licitiranje men ni glih jasn. a ve ste licitirale al kaj. pa katere cifre ste izbrale? jaz imam že ene take doma za 9-12 mesecev sem jih kupila pa mu bojo po mojem itak jesen premajhni. moram mal probat že...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:22:37
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla. jaz na broju po dolgem času. včeraj smo imeli krst, je blo ok. slike sledijo. grem pogledat kaj dogaja. sem firbec.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:23:58
|
|
|
|
itata
|
larisa: a si probala slive suhe jest al pa laneno seme, da bi prek mleka mogoče ga mal "pognal"?? jaz če bom v sre dop še doma pridem v mengeš zihr.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:24:45
|
|
|
|
dolenjka
|
No, midve sva pa nazaj. Sva šli k P in še dobr da sem jaz tako trmasta kot sem! Seveda se je carica od 8.7. do danes "zredila" samo 140 g!!!!!!!!!! Vseen sem mal več pričakovala No tko, zdej mi je vse jasn in sem vesela da sem šla, že prej sem kupila Novalac, tko da imam vso orožje pripravljeno Ko se zbudi (ja, spet spimo ) jo podojim (upam da bo potegnila, ker še to ji ne gre kaj več od ust ), potem ji dam pa še čaj čez, da vidim kolk bo spila in če je več kot 30 ml, dobi ob naslednjem obroku flaškico za zraven. Glede na stanje pa mi je rekla, da naj najprej probam čisti Novalac, če pa ga po nekaj poskusih ne bo hotela, pa riževo žitno kašico Novalac. Vse jo seveda že čaka. Vseeno pa upam, da ji bo samo Novalac dovolj, brez žitne kašice zaenkrat Tko, zdaj sem v klubu dodajanja. Sej me sprejmete, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:25:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa mu pa sama s termometrom probaj mal zdražit pa prej mal z hladilno kremo namaži eni to delajo, če ne more kakcat, sam ni priporočljivo prav pogosto Sej najprej sem mogla to narest in ker ni blo efekta, morva tja Kok je pa to men bedno, zoprno delat sem te pozabila vprašat če si mu dala sladkano vodo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 14:31:02
|
|
|
|
larisa
|
Da kar vsem naenkrat odgovorim Najprej sem jaz natepavala namočene slive pa donat, pa sem samo jaz pol dežurala Pol je dobil mali tisto sladkano vodo, pa nč, pol je dobil vodo namočenih sliv, pa nč, pol je dobil donat, pa tud nč, pol je dobil pa še termometer v rito, pa tud nč od nč Sej je možno, da premal mlekca pr meni dobi in da špara , bomo vidli kaj bodo pametni ljudje porekli Suzi a od zadnjič (kaval) tud kej slikc dobimo?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.