|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
14.7.2008 8:19:15   
jer.za.
No, da se še enkrat lotim posta.

Sem precej neprespana. Okoli enih sva z dragim isto sekundo vstala in stekla zapirati okna, ter povsod izklopit elektriko. Ko sem vstopila v otroško sobo, me je Jerca prestrašeno gledala izpod kovtra, in ko me je zagledala je rekla "mamica, strah me je". Sploh vam ne morem povedat, kako se mi je zasmilila tisti trenutekuser posted image . Seveda sva jo vzela k nama, kjer se je mala dobesedno tresla. Jaz pa tudi, očitno ima to po meni, saj se tudi sama noro bojim grmenja, bliskanja. Nebo je bilo tako, da vam ne morem opisati-ves čas svetlo od bliskanja, pa treskalo je, pa toča vmes. Na srečo kakšne hude škode pri nas ni, je pa vse okoli. V Medvodah, Zbiljah je noro. Odkrite strehe, podrta drevesa,...user posted image user posted image user posted image Globoko sočustvujem z vsemi, ki so jih neurja na kakršenkoli način prizadelauser posted image user posted image user posted image . Pa žal so napovedana še za precejšen del tednauser posted image user posted image
Kako pa je bilo pri ostalih kaj?

Pa še malo k prijetnejšim stvarem: včeraj smo umivali lase, in Jerca ni čisto nič jokala, lepo je nagnila glavo nazaj in se pustila umitiuser posted image user posted image user posted image . Potem smo ji še pol urce ploskali, tako da je bila tako ponosna in vesela, da je rekla da gre še enkrat umiti laseuser posted image user posted image . Ji je tašča potem dala eno tako mini piši-briši tablo, in je bila res zelo vesela. Midva sva ji pa dala delfinčka, pet delfinčkov pa pomeni nagrado.

Zalo je pa v soboto nekaj pičilo pri učku, in ima celo oko močno zatečeno. Oteklina naj bi bila najmočnejša po 48-ih urah, tako da jo zaenkrat še ne bom vozila k pediatrinji, ker jo nič ne boli, pa tudi vročine nima.

Toliko bolj na hitro, naj se še katera javi da še kaj počvekamo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 76
14.7.2008 10:45:47   
jer.za.
Sazi, ku kucuser posted image . Kako si kaj??

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 77
14.7.2008 10:54:55   
sazi
Sazi, ku kuc . Kako si kaj??

Kar v redu. Samo toliko, da se javim, pa malo kasneje še kaj napišem. Prfi nas ven meče internet, tako da sem na trenutke brez.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 78
14.7.2008 11:13:34   
sazi
Včeraj smo imeli doma vsi šitirje generalno, tudi mali dve.

Generalno pospravljanje - kaj je že to? Včeraj sem s sesalcem krožila po stanovanju, pa je z Levom v bližini kako resno delo čitso nemogoče. Najprej je hotel sesati sam, potem je zajahal svojega poganjalčka in se zaletaval v sesalec in se režal zraven, potem je dobil pa "živčni" zlom, ker sem se s sesalcem preveč približala njegovim igračam (da ne govorimo o tem, da so vse absolutno prevelike, da bi jih posesalo) ampak semu je čisto utrgalouser posted image .
No, upam, da uspem generealno pospraviti pred preselitvijo, da ne bom selila vse krame (itak mi bo mož vse sam stran zmetal, če ne bom jaz).

Sazi,ko ti bo kaj zneslo kar pokliči in pridi v naše konce. Verjamem pa, da ti ob delu, ki ga imaš to trenutno ne znese. Držim pesti za nalogouser posted image user posted image , da jo čimprej spišeš.

Hvala. No, če bo kako prosto popoldne, se pa zapeljem na vaše konce - itak, da prej pokličem, obljubim pa bolj težko.
bom šla septembra že opravljati en izpit

upam, da ti bo uspelo
Zbiljska noč, bo katera tam????

mah, zadnje čase ne potrebujem raznih večernih in nočnih žurk - jih imamo doma preveč - res, neverejtno, ampak Lev niti eno noč ne odspi v kosu. Ponoči se zbuja, me kliče, danes je bila ponoči nevihta in me je klical, ker g je strah grmenja, pa ga skušam miriti in učiti, da to ni nič hudega - namreč mene (za razliko od tebe, jer.za) strele in grmenje sploh ne ganejo. Že itak imam težave s spanjem in težko zaspim, potem me je pa danes ponoči zbudil še stacionarni telefon z opozarjanjem, da mu zmanjkuje baterij - za znoret.
Smo prejle z Zalo pripravili rogljičke

Itak si nikoli ne vzamem časa z kaj takega, me pa vseeno zanima, kako to zgleda - namreč, kako jih delaš, ker sem bolj leva za te stvari. V vsakem primeru pa dvomim, da bi mi Lev želel pomagati, saj noče prijeti nobene vlažne ali mokre stvari, sploh se pa noče umazat - pa mu sploh ne branimuser posted image . Tako da kakšne prstne barve odpadejo (pa jih imam doma) in podobno. Isti je bil nečak. Je priše v vrtec pri dveh letih in pol in debelo gledal sovrtičkarje, ki so pacali s slanim testom, on se ga pa niti dotakniti ni hotel.
V petek sva z Nikom skočila na Obalo in bila cel dan v Bernardinu

verjamem, da sta imela super dan. Jaz se imam z Levom super, če sva sama in se posvečam samo njemu, ampak prav pogosto pa tako žal ne gre.
Se mi zdiš kot en logistični center z ekipo na terenu...

Ja, ampak brez ekipeuser posted image . No, saj bo. Se danes res dobro počutim, čeprav smo spali katastrofalno.
umivali lase, in Jerca ni čisto nič jokala

Bravo Jerca. Pri nas je še vedno dosti kričanja - nas danes čaka podoben podvig.
Zalo je pa v soboto nekaj pičilo pri učku

Želim da kmalu splahni oteklina in bo Zala spet taka kot prej.

Mi pa smo preživeli dokaj umirjen vikend, razen malo bolj burnih noči.
V soboto je bil mož priden na hiši, kasneje pa sva se mu še z evom pridružila in sem malo plela travo, potem pa k svakinji in tašči na kosilo in se poslovit, ker je potem tašča odšla za 3 tedne vandrat po Španiji inPortugalski. Pa potem še na obisk k moževemu dedku in babici in doom, pa je bilo dneva konec.

Včeraj pa smo šli dopoldne nekaj v hišo mojih iskat in uredit, domov na kosilo, potem pa na dolenjsko obiskat mojo babico in strica, ki tam gradi hišo, pa je bil dan spet hitro končan.

Vreme - hja, nevihte kar naprej. Lev ves čas govori o grmenju in pravi, da ga je strah, čeprav tako zelo prestrašen, da bi se kar tresel in podobno, pa ni. Je pa res, da me ponoči kliče in jokca, dokler ne pridem k njemu. Pa res kriza, kaj vse je uničilo in vrejtno res še ni konec. Pri nas ni bilo hujšega, če je pa včeraj popoldne pri mojih kaj preveč pihalo, pa ne vem, ker nisem šla pogledat.

No, toliko zaenkrat. Fajn bodite, pa se beremo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 79
14.7.2008 11:23:54   
jer.za.
kako to zgleda

Jaz sem kupila kar listnato testo, sva ga Z zalo razvaljali, zrezali na trikotnike, dali notri nadev(marmelado in nutello) in jih dale pečt na 180 stopin za 20 minut. So bili zelo okusniuser posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 80
14.7.2008 11:24:53   
jer.za.
Pri nas ni bilo hujšega, če je pa včeraj popoldne pri mojih kaj preveč pihalo, pa ne vem, ker nisem šla pogledat.

Mogoče ne bi bilo narobe če se malo zapelješ tja, saj je bil tisti konec kar precej v razdejanju, vsaj Medvode, Zbilje, pa vse do Kamnika.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 81
14.7.2008 11:29:10   
sazi
Mogoče ne bi bilo narobe če se malo zapelješ tja, saj je bil tisti konec kar precej v razdejanju, vsaj Medvode, Zbilje, pa vse do Kamnika.

Hja, sem brala. Pa se tolažim z mislijo, da je Šmarna gora taka fajn pregrada od vašega in medvoškega konca. Bom šla mogoče na poti domov malo naokrog, pa se bom zapeljala še tam mimo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 82
14.7.2008 13:06:02   
jer.za.
Ma to je noro, spet grmiuser posted image . Če bo ob dveh grmelo, sploh ne bom šla iz službe, bom kar tukaj vstala. Sej vem da sem mal smešna, ampak me je res tako strah grmenja.

Sazi, a maš ful dela a si za kakšen čvek???

Jaz sem si ravno eno kavo skuhala, pa imam malo časa.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 83
14.7.2008 13:06:32   
jer.za.
vstala.

ostala, sem se zatipkala

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 84
14.7.2008 13:10:56   
jer.za.
Punce, a boste šle kaj na razprodaje?
Jaz ne bom šla nič, ker gremo avgusta v Nemčijo, kjer so ravno tako znižane stvari, pa še več izbire je.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 85
14.7.2008 14:11:50   
Bonnie_RR
Oj!

Midva sva pred 10 minutami prišla domov. Nik se še nekaj sam s sabo pogovarja in me kliče (upam, da hitro zaspi), js pa tule en sendvič jem in na hitro malo na net skočim, potem me pa čakajo opravila.

Dopoldne sva šla na obisk k prijateljici z 2m hčerkico user posted image , potem pa k mojim par stvari opravit (jim je zmanjkalo časa pred odhodom), pa še hitro sva šla v trgovino in je ura že 14.00. Neverjetno kako čas hiti...

Na našem koncu večjega razdejanja nisem zasledila (je pa zvečer ful grmelo, se bliskalo...), pri naših je bilo edino spet nekaj z vodo. Rekli so , da so jo imeli na dvorišču, višje pa na srečo ni šlo... Mi je pa prijateljica, ki naj bi šla zraven na obisk, pa je potem odpovedala, pisala, da imajo spet malo vode noter (živijo pa 2 ulici nižje). Popuser posted image ! Js ne vem, kako je ves ta user posted image od cevi speljan, ampak baje je v tem največji problem...

Je pa grozno, ja, kako je neurje ponekod pustilo pravo razdejanje za seboj.user posted image

razprodaje... Js nekak nikoli ne grem, letos bo verjetno enako. Itak gremo v Turčijo čez 2 dni in si bova tam kaj za oblečit kupila...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.7.2008 14:13:04 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 86
15.7.2008 7:37:46   
jer.za.
Jutro!
Jaz sem danes ultra super naspanauser posted image user posted image . Zvečer sem zaspala ob 20.30, in spala danes do 5.30 brez premorauser posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj je bilo včeraj, ampak sta tudi mali že pred osmo zaspali. Sem jima včeraj kar v sobi brala pravljice, in sta se čisto umirili, in potem takoj zaspali.
Koliko pri vas kaj berete??? Pri nas vsak večer vsaj pol ure, če je pa zunaj slabo vreme pa še več. Odkar je Zala začela skupaj z mano hodit v knjižnico, res veliko več beremo. Sama si izbere knjigice, tam 4/teden.
No, pa Zalo moram tudi zelo pohvalit, oz. sem zelo zelo ponosna nanjo, saj pozna že veliko črk. Napiše že svoje ime, ati, ata, mami, mama, Jerca, avto, .....user posted image user posted image . Če bi lahko bi cel dan ali brala ali pa pisala črke.
Zala gre tudi v nedeljo z mojo mami na morje, in tam ostane do petka, takrat pa najbrž že mi pridemo dol.
Sazi, si bila pri vaših??? Upam, da je vse ok.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 87
15.7.2008 11:13:24   
sazi
Jaz sem danes ultra super naspanauser posted image user posted image

Jaz pa super nenaspana. Meni se bo zrolalo. spala sem od 23:30 pa do 3:30, se zbudila po moji krvdi, nisem mogla zaspati nazaj, nakar ravno, ko mi je (skoraj) uspelo, se je nekaj čez 5 zbudil Lev, spil flašo mleka, se še kar nekaj menil... skratka, meni ni uspelo zaspati nazaj in sem bol samo počivala in se spravljala k sebi v postelji, Lev pa je spal in spal... Sem ga zbudila nekaj čez 9 in je bil čisto koma, potem pa tako nasmejan in spočit - tak bi moral biti vedno, pa je očitno vedno malo utrujen in posledično sitenuser posted image . Očitno imava oba probleme s spanjem.
Sazi, si bila pri vaših??? Upam, da je vse ok.

Ja, vse je OK. Na vrtu je malo solate pomečkane, i pa nič polomljenega - očitno je res Šmarna gora vse zadržala na severni strani (huh).

Jer.za, sicer še nisem sigurna, kako bi časovno izpeljala zadevo, ampak ali imate danes popoldne kaj časa za druženje? - se pripeljeva na vaš konec?

Razprodaje - mah, hodim naokrog v starih cunjah, oz. imam res zelooo malo srednje novih. Bi potrebovala kaj za v omaro, ampak se mi tako ne da po trgovinah - meni je to taaakaaaa muka.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 88
15.7.2008 11:36:18   
jer.za.
danes popoldne kaj časa za druženje

Danes popoldan pa žal ne, gre imamo na sporedu nakupe, potem gremo pa še k moji mami, ki je nedeljo praznovala rojstno dan-42. Joj, kako imam še mlado mami.
Vse ostale dni pa imam čas, se največ v soboto dopoldan, ko bo mož spet pomagal pri enih kolegih.
A tebi mogoče odgovarja kakšen drug dan?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 89
15.7.2008 11:51:10   
sazi
A tebi mogoče odgovarja kakšen drug dan?

Težko vem vnaprej, ker imam polno opravkov. Upam, da mi uspe naročiti vso montažo in dostavo za Bohin za ta vikend in bomo kar tam (čeprav je malo bolj špartansko s starimi jogiji na tleh in kuhinja brez pulta - torej vode in kuhališča), ampak se da vse zimprovizirat.
Ti javim, ko bo kakšna časovna luknja in če boš utegnila takrat, super, če pa ne, bom pa še poskušala.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 90
15.7.2008 21:53:20   
Bonnie_RR
Tako, mi smo po večini spakirani, nekaj malenkosti pa potem še na hitro noter vržemo...

Js grem zdejle za par ur v posteljo (če mi bo uspelo kaj zaspati), dragi ima neke hude plane o nespanju sploh, Nik pa tud ne vem, če je že zaspal (je še nekaj minut nazaj čvekal sam s seboj).

Če ne bo zamude, imamo let ob 5.00. Upam, da bo vse vredu in da bomo maksimalno uživali..user posted image

Imejte se fajn, se beremo čez teden dni...

Lpuser posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 91
16.7.2008 8:15:54   
jer.za.
Jutro!
Bonnie_: UŽIVAJTE MAXIMALNO!!!!

Mi smo se včeraj celo popoldne potepali. Je prav pasalo, ko smo imeli cel popoldan samo zase, pa čeprav smo ga porabili za nakupe in obiske.
Sta imeli pa mali potem zvečer spet svoje pol ure, ko nista slišali in ubogali čisto ničuser posted image . Tako da sta šli za kazen brez pravljice spat. Upam, da je jih je kaj prijelo in da bo danes bolje.
Danes imam ta dolgo v službi, potem pa takoj šibam še v KR po potrdilo za Zalo za prehod meje.

Lep dan, pa javite se še kaj ostale!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 92
16.7.2008 12:08:07   
sazi
Da nas potegnem z druge strani...

Bonnie_, uživajte na dopustu.

Jaz pa lahko pohvalim Leva, da je po doooolgem času prespal noč - jaz pa tudi (no, z manjšo, neproblematično prekinitvijo) - in sem danes kot novauser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 93
16.7.2008 13:39:11   
jer.za.
danes kot nova

user posted image user posted image user posted image
No, upam da tudi današnjo noč lepo prespite. Se pa bliža polna luna v soboto, tako da jaz tam čez vikend pričakujem malo težav pri spanju.

Jaz pa že odštevam, koliko dni še do dopusta...še 5x pridem v službo, potem pa dopuuuuuuuuusttttuser posted image user posted image user posted image  in neskončno veliko crkljanja. Mož začne z dopustom v torek ali sredo.
Me čaka sicer v četrtek še obisk ene zdravilke na Hrvaškem, upam da bo kaj vzpodbudnega povedala. Če bo lepo vreme jo v petek že šibamo na morje.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 94
16.7.2008 14:52:52   
jer.za.
Moram še tole napisat, preden jo šibnem proti domu.
Danes sem bila pridna, in sem klicala na faks. Pozanimala sem se kako je z opravljanjem izpitov, glede na to da sem brez statusa. Poleg tega pa sem se pozanimala, kako je z menjavo teme z diplomsko nalogo. Predstojnica katedre mi je odobrila zamenjavo temeuser posted image , pisala jo bom s področja kjer sedaj delam, poleg tega pa mi je tudi vse zelo lepo in prijazno razložilauser posted image user posted image user posted image .
Sploh ne dojamem, kako zelo je bila prijazna, pripravljena pomagati,....
Tako da se počasi premika v smeri proti kocu mojega šolanja, končnooooo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 95
16.7.2008 15:29:42   
sazi
Sploh ne dojamem, kako zelo je bila prijazna, pripravljena pomagati,....

No, same lepe novice.
Za dopust ti še ne bom nobenih želaj pošiljala, saj bova v teh dneh še kaj čvekali tu gor?
Super za ureditev vsega glede izpitov in naslova naloge (kar me je spomnilo, da bi morala prijaviti svojo mag. nalogo - oz počasi poslati vlogo za podaljšanje - to namreč obvladam).
No, pa za zdravilko ti želim vso srečo in dober rezultat.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 96
17.7.2008 6:58:03   
jer.za.
Jutro!
No, jaz sem že skoraj eno uro pridna, čeprav ne vem točno kaj naj delam. Saj vem da ves čas jamram, ampak je res grozno ko nimam nič za delatuser posted image . Doma pa dela toliko da se ven ne vidim-najbolje da si kar likalnik prinesem in tukaj polikam, pa sušilca da bom sproti še cunje zlagalauser posted image user posted image . Ne vem zakaj, ampak pri nas je noro veliko cunj. Vsak dan en pralni stroj, da o vikendu ne govorimuser posted image  In potem dajem zvečer cunje prat, zjutraj ko grem v službo v sušilca, ko pridem iz službe pa jih že zlagamuser posted image user posted image .
saj bova v teh dneh še kaj čvekali tu gor?

Ja Sazi, veš da bova še čvekale, še cel teden. Kdo pa bo če ne midveuser posted image . Tinketonke ni, Eviii tudi ne, Bonnie_ nama je tudi "ušla", ostale se pa tako samo sem in tja javijo. Prav pogrešam Ninaki, Marty, Nuko, Kami, Valentino 76(ki jo večkrat vidim prijavljenouser posted image ), Urso_p, Trdozimc,Suky se je včasih večkrat javila,.....Dajte punce no, vsaj malo napišite kako ste kaj!

Jaz sem bila pa včeraj s puncama ob Zbiljskem jezeru, na igralih. Je bilo prav fino, z mano je bila še kolegica z dvema nečakoma iz Švedske-Zala pravi da je ta večji njen fant, takoj ko se zagledata se primeta za roke,..user posted image user posted image
So bila pa igrala kar precej polna, tako da se ni dalo ne vem koliko naigrati. Ob 19.00 so pa že zaklenili.

Toliko od mene, se tipkamo spet kasneje, če ne prej okoli 11.00 ko bo Sazi že tukajuser posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 97
17.7.2008 10:53:28   
sazi
Toliko od mene, se tipkamo spet kasneje, če ne prej okoli 11.00 ko bo Sazi že tukaj .

No, saj uro si kar zadela, čeprav sem "že" več kot eno uro v službiuser posted image .
Včeraj sem se dobila s sestrično in sva skupaj z Levom preživeli popoldan v Bizoviku. Se je Lev dolgo igral sam, plezal povsod, potem je pa le potreboval mojo pozornost, ko so aktualni postali visok tobogan, vrtiljak in potoček.
Drugače pa nič kaj novega. Kavča za v Bohinj še ni (zamujajo z dobavo že 1 mesec), tako da bomo v soboto samo skočili gor, da zmontirajo kuhinjo do konca, prespali pa ne bomo.

Glede perila pa - no, res, da imaš enega otroka več, ampak res veliko perete. Jaz operem 3-4 stroje na teden. Že res, da so nabito polni, ampak več kot toliko pa zagotovo ni na teden. Imaš mogoče kak manjši stroj? Meni je všče tisti od Hooverja, ki je precej varčen in fajn, ampak tako velikega pa po mojem sploh ne bi napolnili (gre noter 9 kg).

Ujela sem našega malarja in če se bo držal dogovora, pride začetek avgusta delat.

Toliko zaenkrat.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 98
17.7.2008 11:19:41   
jer.za.
Glede perila pa - no, res, da imaš enega otroka več, ampak res veliko perete.

Ja moram priznat, da smo tudi malo "razvajeni". Na dan porabimo 4 brisače(vsak svojo za tuširanje, ki jo takoj vržemo v pranje), jaz vsak dan menjam majice-službeno in popoldansko domačo, dragi tudi povprečno dve na dan, mali se vsak dan 1x-2x preoblečeta, in se nabere.
Pa user posted image user posted image user posted image  za malarja! Upam, da mu res uspe priti v začetku avgosta.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 99
18.7.2008 7:15:23   
jer.za.
Jutro!
Se samo na hitro malo oglasim, da nas nazaj na prvo stran spravim. Danes sem namreč vstala z levo nogo, in sem kar nekaj za brezveze "našpičena".
Mah, bo že....če ne prej ko bo lunca mimo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Smrečica
Michonne RR

Kdaj postavljate božično drevesce?

Na začetku decembra (13%)

Na sredini decembra (42%)

Na božični večer (38%)

Drugo (7%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!