tinkatonka
|
Evo zdele si bom vzela 10 min, da vam napišem kako je bilo na dopustu. V četrtek smo odrinili proti morju. Malo sva bila živčna, ker nisva vedela kje bomo ta dan spali, saj smo šli čisto na blef in iskali prenočišče za dva dni. No v kraju Sukošan malo naprej od Zadra sva našla apartma čisto ob morju, za 1× ceneje kot sva potem bivala v Pakoštanah. Plaža prekrasna za našga škratka, nizka voda, ki se je hitro ogrela, non stop je bil v vodi, ker je v Umagu že pogruntal,da so rokavčki super zadeva, saj lahko lebdiš v vodi, pa plavaš in brcaš z nogicami , in je tudi tukaj hotel v "veliko vodo". Smo se res kar naplavali. In dva dni je bilo res brez problema. Sicer nas je malo zafrkavalo zdravje, Anej je driskal, jaz prvo noč bruhala, potem sva še midva dobila drisko. No ampak smo preživeli in uživali, hodili jest v dalmatinsko konobo....mnjami....... No in v soboto smo odrinili v Pakoštane. Kamp kučica luštna, kamp lušten, plaža tudi, sploh za majhne otroke, saj je tam ogromen peskovnik na plaži, pa tobogan, pa nizka voda, kjer čofotajo najmlajši, pa globoka voda, da sva lahko še midva zaplavala, vglavnem super. No in potem v nedeljo smo spoznali še eno super družino s tremi fanti, najmlajši je bil Anejeve starosti in smo se super ujeli. No ampak posledično s "konkurenco" Aneju je prišlo do hudega trmarjenja, kričanja med fantoma, pa potem lupčkanja in skupnega igranja, pa spet trmarjenja,.....Vglavnem popil nama je ogromno živčkov, sploh ko se je na plaži drl kot jesihar, jaz pa sem ga za kazen posadila na brisačo iz katere se ni smel premaknit. Drl se je pa zato, ker je sosedov fantek prišel po piškot, ki sem mu ga seveda dala, Anej je ponorel, ga nadrl, udaril,...., vglavnem se sploh ne da povedat. Bil je tako jezen, da je renčal že če je prišel blizu, ampak po drugi strani, ko sta bila oba dobre volje sta se pa super zastopila. Kdo bi štekal te otroke. Ko je Anej spal (popoldne, zvečer) sva se midva kartala in veliko crklala, pogovarjala. Zvečer smo hodili v lunapark, pa na vlakce, avtomobilčke, sladoled,........Vglavnem SUPPPPPEEEEEER. Edina črna pika dopusta je Anejevo trmarjenje in razbita šiba na avtu. Drugo pa ne morem prehvalit. Istra se sploh ne more primerjat z Dalmacijo. Naslednje leto gremo za 14 dni v Dalmacijo. Je odločitev že končna. LP Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.7.2008 14:41:35 >