|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.7.2008 13:54:19   
tinkatonka
Hejla!

Torej včeraj smo prišli domov. Oči se nam žal ni pridružil, ker je delal cel vikend, v ponedeljek je imel migreno in je ves dan bruhal, tako da je izpustil en delovni dan, danes še dela, če pa bo vse posreči jutri spet kidnemo na morje. user posted image user posted image  Še ne vemo kam, ker se nam letovanje v Pakoštanah začne šele v soboto, ampak bomo že našli kje kako sobo za prespat za dve noči.

Kamp Park Umag.....super kamp, lepo urejen, otroški bazen z gusarsko ladjo, obala malo manj prijazna za otroke, pa tudi odrasle, ampak smo bili večinoma ves dopoldan na bazenu, po popoldanskem spanju pa smo se zadržali kar pred šotorom. Itak je bil Anej polna okupacija za vse tri nas odrasle ljudi, tak da je bilo res pestro. Zvečer smo hodili žurat, saj so imeli zvečer animacijo za otroke, pa šli smo gledat čolne in ladje v Novigrad in Umag,.....Anej je babici in dedku dal "veliko vetra". Oba sta do krvi pogrižena, Anej je imel glavno komando, vglavnem kaos od otroka, vam rečem. Stanje v soboto, ko sem prišla jaz je bilo sploh glede trme zelo nevzdržno, pa sem ga kmalu v red spravila in v torek je imel samo dva napada trme, pa še to kar kratkotrajna.

Danes...smo bili že na izletu v Blejskem vintgarju. Fantastičen izlet, sploh za male otroke. Res toplo priporočam. Pa nenaporen, zanimiv, ker so mostovi pa lepe lesene potke, pa veliko vode, ribice,......

Evo ravno me je J. klical, da gremo jutri na morje user posted image user posted image user posted image user posted image  Moram pakirat, tamali mi še zdaj ne spi (nekaj ropota v sobi). Spakirat pa toliko user posted image user posted image . Kr šibam....

Nisem vas brala, tak da ne vem kaj se vam dogaja, upam pa da ste vsi vredu, zdravi in da se imate fino.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 9.7.2008 14:05:43 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 51
9.7.2008 13:54:42   
jer.za.
Hejla!

O hoj. Spet bo malo bolj pestro tukaj, končnooooo.
Sazi, meni se pa učit ne da, pisat mi pa ni problema. Kaj če skompenzirava, jaz ti napišem naloge, ti pa meni narediš še dva izpita???user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
9.7.2008 13:56:57   
jer.za.
jutri na morje

user posted image user posted image user posted image  uživajte. Mislim, da bomo malo še na vezi, ko prideš nazaj, potem pa mi tudi že šibamo na morje.

Neposredna povezava do sporočila: 53
9.7.2008 13:57:19   
tinkatonka
Aja še ena Anejeva cvetka (takih je zadnje čase ogromno):

mami: Anej gremo gledat ribiške ladje in čolne.
Anej: Kje so ladje?
mami: v pristanišču
ANej: Kje je 'stanišče?
mami: v Novigradu
Anej: Kje je novigad?
mami: tukaj blizu, boš videl...
Anej: kje tukaj blizu??
mami: vprašaj dedija, on ve user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 54
9.7.2008 14:02:37   
jer.za.
Anejeva cvetka

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 55
9.7.2008 14:04:00   
sazi
Sazi, meni se pa učit ne da, pisat mi pa ni problema. Kaj če skompenzirava, jaz ti napišem naloge, ti pa meni narediš še dva izpita???

Sem takoj ZA, samo sva na žalost iz preveč različnih fohov za kaj takegauser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 56
9.7.2008 14:07:06   
jer.za.
Sem takoj ZA, samo sva na žalost iz preveč različnih fohov za kaj takega

Ma sej probava lahko....user posted image user posted image , a veš kolk se bova naučile novih stvari...user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 57
9.7.2008 14:07:45   
jer.za.
Valentina 76...ku kuc, kako si/ste kaj?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 58
9.7.2008 14:12:50   
sazi
gremo jutri na morje

No, pa fajn se imejte. Me te bomo počakale tu (no, vsaj jaz ne grem nikamor).

Neposredna povezava do sporočila: 59
10.7.2008 11:02:36   
jer.za.
Hojla!
Spet sem nas našla sredi druge straniuser posted image .
Jaz se samo na hitro javljam, sedajle sem ravno prišla z enega sestanka, in me kar nekaj dela čaka, moram biti pridna da bom šla lahko tja okoli 14.00 ure domov.
Včeraj sem mislila, kako bosta mali zvečer utrujeni, da bosta takoj zaspali, ker sta bili zunaj res cel ljubi dan, edino Jerca je vmes spala dve uri. No, na koncu ni bilo nič iz tega, zaspali sta šele okoli 21.30user posted image . Zjutraj pa seveda ob šestih akcija.
Jaz sem bila pa včeraj popoldan pridna. Sem pomila vsa okna, pa najino spalnico sem končnoooooo generalno pospravilauser posted image .
Danes, če bo vse po planu me čakata otroška soba in kuhinja, ostalo pa jutri zvečer.
No, šibam delam, bom še kasneje kaj sem pokukala, če bo katera tukaj.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 60
10.7.2008 13:09:16   
Bonnie_RR
Zdravo!user posted image

Js sem spet priklopljena, hvala bogu!user posted image

Danes sem slabše volje, ker si je dragi včeraj spet dal duška na nekem službenem pikniku (najprej ga ful dolgo ni bilo domov, potem je pa zjutraj še zaspal), potem me je pa dopoldne še iz zavarovalnice klicala, da pred 1. avgustom ne bom mogla začet, ker ni nikogar od taglavnih v LJ (so vsi po dopustih) in nihče tačas ne da soglasja. Me je pa, za vsak slučaj, opozorila še na to, da je lahko tudi kaj drugega zadaj, pa za to ne vedo in da upa, da ne bo kakšnih sprememb. Hja, js tud upam...user posted image

Drugače pa čakam, da Nik zaspi. Še kr nekaj govori, pa hodi ven iz postelje...
Potem pa kosilo skuham in jo, ko se naspi, spet ven šibneva.

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 61
10.7.2008 13:14:33   
Bonnie_RR
No, vidim, da ste nekateri ful pridni - na veliko pospravljate, drugi uživate na user posted image ... Lepo!user posted image

Jer.za... Držim pesti, da ti uspe s faksom, diplomo in potem eno fajn službo...

btw: Je Eviii že kaj izvedela?

Sazi... Fajn, da Lev potem ni zbolel in da preživljate take fajn vikende... Verjamem, da res paše...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 62
10.7.2008 13:26:40   
jer.za.
zavarovalnice klicala, da pred 1. avgustom ne bom mogla začet
user posted image user posted image , držim pesti da so res samo na dopustu, da ni kaj v ozadju.
Kar pa se dragega tiče, če je to samo sem pa tja kdaj jaz to toleriram, če se pa začne ponavljati, potem pa....user posted image -ampak kakor vem, se pri tvojem to ne dogaja pogosto, je tako?

Jaz pa čakam, da me pokliče mami-grem z njo domov, čez ene 15 minut. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 63
10.7.2008 13:38:51   
jer.za.
No, nič ne grem še domovuser posted image , ker še šef nekaj pride uredit, ga moram počakat. Imam pa zato še nekaj časa za čvekanjeuser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 64
10.7.2008 14:14:45   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.
Kar pa se dragega tiče, če je to samo sem pa tja kdaj jaz to toleriram, če se pa začne ponavljati, potem pa....user posted image -ampak kakor vem, se pri tvojem to ne dogaja pogosto, je tako?

Mah, men ti neki fake službeni pikniki, zabave ipd. grejo tako strašansko na jetra! Kaj pa vem... Sem pač mnenja, da neke strašne zabave in "oh in sploh kotnajboljšikolegi druženja" med sodelavci na različnih položajih (šefi, podrejeni) ne gredo skupaj.
In on to ve, pa se pač ne pusti motit. Še več, on si še prevoz lepo priskrbi, da gospod ja ne more bit ob eni normalni uri doma, kr je revež od drugih odvisn, 1. pa ja ne sme domov... Grrr!user posted image user posted image user posted image

Ah, se še nisem pomirila...user posted image

Kako si pa kaj ti?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 10.7.2008 14:16:33 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 65
10.7.2008 16:24:59   
Eviii
čaw, vidim, da pridno pišete. tako je prou user posted image .

v glavnem, mi imamo tukaj izredno mraz. včiraj je blo popoldne 14 stopinj. groza!!! jst sem čisto prehlajena in uničena. danes sem zjutraj delala inhalacije in upam, da se mi nos sčisti. tudi možeka je neki primlo, samo ne tako hudo kot mene.

dejanu se je čisto porušu ritem. čez dan spi 15 minut in je čisto naspidiran. zvičir hodi spat okoli enajstih - polnoči in zjutraj pol spi do devetih. to je pa samo zato,  ker samo klatimo okoli in revežu ne damo miru za spat. to je pač, ko se žlahta ne spomni, da so tudi majhni otroci naokoli in jih je treba malo upoštevat in se jim prilagajat. pa sej bo že bolše.  včiraj smo bli na vičirji pr teti in stricu. smo šli od njih okoli desetih. dejan je lepo zaspal v avtu. načeloma doma nimamo problema ga prestavit iz avta. tuki se pa vsakič zbudi in je pol buden. no, sicer je včiri lepo zaspal nazaj. zbudu se je okoli dveh zjutraj in se dve ure drl,  da hoče bombone user posted image . res dve ure. je zbudu pol mesta po mojem. se mi zdi, da preveč in prepozno je, pol ima pa probleme s spanjem. in jst tudi iz istega razloga.

kar se pa službe tiče, je nisem dobila. so mi rekli, da sem prekvalificirana in da niso iskali takega profila kadrov. sej ni važno, res. so me že v pondeljek z adeccota klicali in mi ponudli neki drugega. upam, da bom s tem podjetjem imela več sreče. tako, da morem cv poslat (v slo in ang) in čakat.

mi pa imamo zadne cajte probleme s pleničkami. ker je tuki mrzlo in je imel dejan spremembo okolja, sem se odločla, da obdržimo pleničko še zaenkrat. in ene dva dni smo imeli probleme s previjanjem. ni hotu met pleničke gor pod nobenim pogojem. se je drl ko sraka. in sem si mislila, mogoče je pa ugotovu, da gre lahko sam na stranišče. in nič. valda ni povedal, ko je lulal. sicer lepo pove, preden gre kakat, samo takrat se že začne napenjat in me niti najmanj ne mika, da bi mu dala dol pleničko medtem user posted image .

no, bodte pridne in se beremo user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 66
11.7.2008 8:40:00   
jer.za.
Jutro!
Jaz že pridno v službi. No danes za dobro jutro je imel vlak  pol ure zamude, tako da sem se že kar malo načakala, ampak me na srečo ni noben pogrešal. Danes je z mano v službi moja sestra, ta mala, ki gre potem ob devetih malo v shopping.
Kako si pa kaj ti?

Jaz sem kar v redu. Zdravje tako tako, izvide še vedno čakam, in sicer teče že 7 tedenuser posted image user posted image . Sem pa zadnje čase precej utrujena, sva ravno včeraj z dragim ugotovila da bi prav prišel kakšen vikend v dvoje. Me je presenetil in uredil varstvo za zvečer, ter me peljal v Kitajskouser posted image .
Službeni pikniki....jaz imam tukaj srečo, saj je moj mož edini zaposlen(poleg šefove ožje družine), tako da teh stvari nimajouser posted image user posted image .  Imajo pa sem pa tja kdaj kakšen odklop s kolegi, sploh fantovščine znajo biti zelo pestre, ampak se načeloma ne obremejujem.
Eviii....žal mi je za službouser posted image user posted image user posted image . Boš videla, prej ali slej ti bo uspelo! Pa upam, da ne zboliš kaj bolj resno. Joj, 14 stopinj, to je pa res malouser posted image . A imajo vsaj že zimsko kolekcijo v trgovinah, tako za vsak slučajuser posted image ? Uživajte še naprej, pa naj se Dejanu ustali nazaj ritem. Kdaj se pa vrnete domov?

Tinkaktonka mi je včeeaj poslala SMS, da veselo uživajo na morju user posted image user posted image user posted image .

Naj se katera še kaj javi, da malo počvekamo.

Neposredna povezava do sporočila: 67
11.7.2008 11:28:17   
sazi
Se po krajšem odklopu javljam še jaz. Včeraj me spet ni bilo v službo. Namreč Lev se ne more "odločiti" ali naj bi bil zdrav ali bola. Še včeraj zvečer je imel vročino, danes pa ne. In ker je pri varuški itak sam, sem ga odpeljala tja in naročila, če bo kaj slabe volje ali očitno bolan, naj me pa pokliče - namreč kljub vročini je zelo dobrovoljn. Včeraj sva bila dopoldne v živalskem vrtu in je bilo vse super, dokler se nisva "skregala" ker mu ena vožnja z vlakcem ni bila dovolj (itak mu tudi dodatna ne bi bila) in je tulil celo pot do avta.

Popoldne pa smo preživeli pri mojih, kjer sem dobila cel paket navodil za naslednjih 25 dni, ker odhajajo na dopust - se mi kar rola od vseg. Z mojim morala zdaj ves ta čas skrbeti za stanovanja: najino, sestrino, dedkovo in če gre svakinja na morje (kar ji itak privoščim) še za taščino, za hišo mojih (rože, za nujne posege na vrtu in 1x košenje trave), za najino hiše in mojstreuser posted image , pa še v Bohinju bodo kuhinjo montirali in dostavljai pohištvo, ap moram še to plačevat, naročat in v Bohinju čakat. V službi sem sama s kar precej dela, v tem času pa imam namen končati mojo nalogouser posted image user posted image  - nekje med tema dvema razpoloženjema. Skratka vsi sorodniki in prijatelji so ušli na dopust, tako da niti v času, ,ko naj bi postorila kaj od zgoraj naštetega ne morem raćunati niti na uro varstva, da bi šlo kaj hitreje.
Kakorkoli že - bom že nekako, bi bila pa seveda veliko raje brezskrbno na Karibihuser posted image .

Eviii, žali mi je za službo - držim pesti, da bo nova varianta pozitivna z vseh strani. Pa ne zmrznituser posted image . Verjamem, da je Dejan čisto zmešan, ampak verjetno v vsem direndaju nasplošno uživa? To pa, da ljudje ne vejo, da se je treba prilagajat, pa še kako poznam. Kar pike dobim, ko naju vedno povabijo na kosilo ali pa celo kakšno večje praznovanje, ki se zavleče do večera, začne pa ob 12ih ali 13ih. Do takrat Lev ne zaspi, potem je pa bogi, ker mu spanja manjka, želi več pozornosti in je bolj siten.

Jer.za - kdaj pa dobiš izvide? Upam, da bodo v redu, pa karkoli že to pomeni.

Službeni pikniki - moj jih nima, mi pa tudi ne - no, razen 2x letno, pa še takrat so družine vabljene zraven in ne gre ravno za piknik. Je pa šel moj 2x s koleki na bowling, ampak mi je to čisto OK, ker drugače res ne ponočuje in nasplošno nikamor nikoli ne hodiva sama (razen kadar se jaz dobim s februarčicamiuser posted image ).

Bonnie_ želim, da bo dogovor za službo zdržal in da je res fora samo v dopustih.

Generalno pospravljanje - kaj je že to? Jaz upam, da mi bo uspelo eno tako generalno med selitvijo, ker če bom samo naložila v škatle in odpeljala tla, se nikoli ne bom znebila stvari, ki so res za stran (imam to slabo lastnost, da nič ne vržem stran, mož pa čisto vse - še kaj preveč).

Naša hiša - ploščice so že skoraj povsod položene. Zdaj lovim malarja, ki mi je pred mesece rekel, da čez 1 mesec lahko začne, ap se je v zemljo udrl. Sem klicala že 2 druga, pa sta zasedena do oktobrauser posted image . No, upam, da se zmenim z izbranim malarjem za rok in za normalno ceno.

trava in plevel - tiste, ki imate doma tratico? Koliko imate kaj plevela in ali ga bom uspela iztrebiti? Namreč pri nas ga je kar precej. Sem ga zdaj že dva dni pulila in napulila za 2 veliki vreči, pa ni niti 10% tratice počiščene. Če se sproti puli, se uspe vzdrževati trato brez plevela ali je to čisto sizifovo delo?

No, se beremo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 68
11.7.2008 11:49:08   
jer.za.
Jer.za - kdaj pa dobiš izvide?

Pojma nimam, morala bi jih že ne vem kdaj. Najprej je bilo rečeno v enem mesecu, potem 6-ih tednih in potem tam nekje v 8-in tednihuser posted image  Tako da čakam, in čakam, in čakam.....user posted image .
Lev....daj mi samo še povej, kdaj si mu merila vročino da je imel povišano? Ker meni se je zgodilo, da sem malima merila vročina, bila je čez 38, obe dobrovoljni, veseli, potem pa sem jo pomerila še ko sta se umirili, ko jima ni bilo vroče in je bilo normalno, pa to v razmaku pol ure.
No, pa seveda upam da ne boste zboleli, da se ne boš še s kakšno boleznijo "bojevala" ko vidim, da imaš že itak ogrooooooomno dela. Dobra si, da boš vse to "popedenala". No, lahko za drug teden malo mene najameš, sem poceniuser posted image user posted image , ker v službi nimam čisto nič dela, in se mi že kar rola od tega prekladanja sem in tja in brskanja po internetu.
Trava in plevel....pojma nimam kako in kaj. Vem samo, da je treba že v štartu kupit dobro, kakovostno travo, ker tista cenovno bolj draga nima veliko plevela. Ga pa tudi moj stric "na roke" ven pobira. In mu to vzame res veliko časa.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 69
11.7.2008 12:26:43   
sazi

Pojma nimam, morala bi jih že ne vem kdaj. Najprej je bilo rečeno v enem mesecu, potem 6-ih tednih in potem tam nekje v 8-in tednihuser posted image  Tako da čakam, in čakam, in čakam.....user posted image .

No, upam in želim, da se načakaš dobrih novic.

povej, kdaj si mu merila vročino da je imel povišano?

Zvečer, tik pred spanjem - se mi je zdel kar umirjenuser posted image

No, pa seveda upam da ne boste zboleli, da se ne boš še s kakšno boleznijo "bojevala" ko vidim, da imaš že itak ogrooooooomno dela. Dobra si, da boš vse to "popedenala".

Hja, itak, da bom popedenala, saj nimam druge izbire. Upam samo, da bom v to "pedancijo" uspela uštuliti tudi končano nalogo.
No, lahko za drug teden malo mene najameš, sem poceniuser posted image user posted image , ker v službi nimam čisto nič dela, in se mi že kar rola od tega prekladanja sem in tja in brskanja po internetu.

Bi z veseljem, ampak je malo težko izvedljivo, saj gre za miljon drobnarij - sicer pa vem, da si samo dobronamerno ponudila ramo, pomagati pa resnično ne moreš. Bi z veseljem spet kaj skočila do tebe, pa se mi (sploh lokacijsko) ne izide. Si pa pridno merim pritisk in je zadnje čase res fajn (no, vsaj z mojim merilcem, ki je prej vedno pokazal več . kako prav kaže pa resnično ne vem, ampak je zdaj bolje kot prej) - ga bom (kdaj?) nesla umeriti - hvala za napotke

je treba že v štartu kupit dobro, kakovostno travo, 

Kakšno travo imamo nimam pojma, saj je bila trava že posajena in smo jo "kupili" skupaj s hišo. Kar je - je. Če se ne bo obnesla, jo bomo pa vrgli ven in naslednje leto zamenlai, do takrat bom pa pulila, pulila, pulila...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 70
11.7.2008 20:23:31   
sazi
kje ste?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 71
12.7.2008 8:23:20   
jer.za.
Jutro, oz. že dan, saj že od šestih "strašim" po hišiuser posted image
kje ste?

Evo me, jaz sem tukaj. Včeraj smo imeli doma vsi šitirje generalno, tudi mali dve.Sta bili kar produktivni in pa zelo pridni, ter učinkovitiuser posted image . Smo vse pospravili popoldan, zvečer pa sem imela obiske in nisem bila nič na računalniku. Sedajle imam deset minut časa, da mi še stroj posuši cunje, potem jo pa šibnemo ven v bazenček-smo ga včeraj končnooooooooo naštimali pred hišo, da bosta mali lahko čofotali, jaz imam pa namen narediti generalno še okoli hiše, če mi bo svak pripravljen pomagati-mož namreč pomaga sosedu, in ga najbrž spet cel dan ne bo.user posted image
Pri nas nič novega. Mali sedajle gledata risanke, s strahom pa pričakujem jutrišnji dan, ko bo potrebno Jerci umiti laseuser posted image . Sicer pravi da ne bo jokala, vendar kaj dejansko bo bomo vidli jutri...
Sazi,ko ti bo kaj zneslo kar pokliči in pridi v naše konce. Verjamem pa, da ti ob delu, ki ga imaš to trenutno ne znese. Držim pesti za nalogouser posted image user posted image , da jo čimprej spišeš.
Jaz sem se tudi odločila, da bom šla septembra že opravljati en izpit-bom itak več kot teden dni doma zaradi uvajanja v vrtec, in bo dopoldan idealna priložnost da se še kej naučim. In če ga bom naredila, mi ostane samo še eden, razmišlajm pa tudi da bi šla spremeniti tematiko diplomske naloge, in bi jo pisala iz področja, v katerem sedaj delam, saj poznam ogromno stvari in bi jo lahko tako-rekoč napisala "iz glave", pa še statistiko meritev imam tudi že pripravljeno. Moram iti malo na faks, se pozanimat kako je kaj  s temi stvarmi.

No, čas je potekeluser posted image user posted image . Se tipkamo kaj kasneje.
PS: Danes zvečer je Zbiljska noč, bo katera tam???? Midva z dragim bova škla, se je tašča ponudila da bo pazila mali.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 72
13.7.2008 13:02:36   
jer.za.
Hojla!
Spet ni nikjer nobene, tako da bom imela spet nekaj samogovorov. Smo bile sredi druge straniuser posted image
Tole vreme danes je pa precej čudno. Pri nas malo pada dež, potem sije sonce, je pa soparno danes za znoret. Dopoldan smo bili zunaj, sedajle pa jaz pijem kavico, Jerca spi, mož in Zala pa zunaj pečeta meso na žaru. Smo prejle z Zalo pripravili rogljičke-je imela željo, da bi jih delala pa smo jih pripravili, sedajle jih pa pečem v pečici. Bodo za posladek za po kosilu. Sicer so vizuelno vse prej kot rogljičiuser posted image user posted image , ampak mi je super da otrok pokaže zanimanje za take stvari, je kar žarela ko jih je valjala, mazala, zavijalauser posted image .
Midva z možem sva bila včeraj zvečer na Zbiljski niči, pa mi ni bilo ravno najbolje. Pa tudi ljudi ni bilo toliko kot prejšnja leta. Sva bila ob enih že doma.

Toliko na hitro, grem rogljiče pogledat, da se ne bo kaj zažgalo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 73
13.7.2008 14:35:10   
Bonnie_RR
Ojla!user posted image

Da se spet malo javim... Če povem po pravici, se mi zadnje čase sploh ne ljubi prižigat računalnika...user posted image

V petek sva z Nikom skočila na Obalo in bila cel dan v Bernardinu. Mali je bil ful priden, užival je 100/uro, js sem se pa tud samo njemu posvetila in sva preživela res krasen dan.user posted image Temu primerno sva bila potem tudi utrujena...user posted image
Vsekakor bo kaj takega še treba ponoviti, še rajši pa skupaj z dragim...

Včeraj smo jo s kolegoma mahnili v Avstrijo malo po nakupih. Ikea ni bila kaj ekstra, ker je še vedno v razsulu, ostalo pa kot vedno - trgovina na trgovino...user posted image

Danes malo lenarimo, pa zunaj smo bili, dragi je posesal in sčistil oba avta, malo smo pospravljali... Zdajle NIk spi, dragi je nekam skočil, js grem pa nekaj za pojest pripravit, potem gremo pa do mojih na obisk, ker jo jutri mahnejo na morje za 14 dni. Js tud že komaj čakam sredo, ko imamo tud mi odhod!user posted image

Vreme je tud tu nekam čudno. Dežja sicer (še) ni, je pa oblačno in se očitno napoveduje slabše vreme. Verjetno bo kakšna nevihta...

plenice ponoči... Mislim, da mu je tudi ponoči ne bom več dajala gor. Je res skoraj vedno plenica zjutraj suha, zadnje par dni se pa celo sam zbudi, da ga lulat.
Zadnjič sem v Muellerju kupila tiste prevleke, tako da se ne bom toliko bala, če bo kdaj kaj ušlo...

Jer.za... Tole z izvidi je pa res neprijetna zadeva.user posted image Upam, da vseeno kmalu dočakaš te papirje in da bodo vzpodbudni...user posted image

Ustvarjanje in to... Ja, to je res fajn, da mali malo sodelujejo. Js tud večkrat Nika malo vključim v kaj in potem mi pomaga mešat, pa ful rad dela cmoke, pa s prstnimi barvami včasih kaj slikava, pa plastelin ima rad... V vrtcu so pa letos imeli večkrat v obdelavi tud slano testo in so otroci res uživali...

Sazi... Ti imaš pa res morje enih opravkov!user posted image Se mi zdiš kot en logistični center z ekipo na terenu...user posted image Malo heca...
Vseeno pa si vzemi tudi kaj časa zase. Paše...user posted image

Naša tema... Je zadnje čase res malo pusta. Se mi zdi, da se itak samo ene in iste vsake toliko časa malo javljamo, da čisto ne "zamremo"... Škoda, da se še kakšna pogosteje ne oglaša...

Vsem želim lep preostanek današnje nedelje!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 74
14.7.2008 8:00:10   
jer.za.
Napisala sem cel roman pa me je vrglo ven...user posted image user posted image user posted image
Bom kasneje še enkrat spisala.

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Najbolj naporno obdobje
arneja

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim malčkom?

do enega leta njegove starosti (47%)

od enega do drugega leta (18%)

od drugega do tretjega leta (8%)

od tretjega do petega leta (5%)

ko je postal šolar (3%)

ko je postal najstnik (18%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!