sazi
|
Včeraj smo imeli doma vsi šitirje generalno, tudi mali dve. Generalno pospravljanje - kaj je že to? Včeraj sem s sesalcem krožila po stanovanju, pa je z Levom v bližini kako resno delo čitso nemogoče. Najprej je hotel sesati sam, potem je zajahal svojega poganjalčka in se zaletaval v sesalec in se režal zraven, potem je dobil pa "živčni" zlom, ker sem se s sesalcem preveč približala njegovim igračam (da ne govorimo o tem, da so vse absolutno prevelike, da bi jih posesalo) ampak semu je čisto utrgalo . No, upam, da uspem generealno pospraviti pred preselitvijo, da ne bom selila vse krame (itak mi bo mož vse sam stran zmetal, če ne bom jaz). Sazi,ko ti bo kaj zneslo kar pokliči in pridi v naše konce. Verjamem pa, da ti ob delu, ki ga imaš to trenutno ne znese. Držim pesti za nalogo , da jo čimprej spišeš. Hvala. No, če bo kako prosto popoldne, se pa zapeljem na vaše konce - itak, da prej pokličem, obljubim pa bolj težko. bom šla septembra že opravljati en izpit upam, da ti bo uspelo Zbiljska noč, bo katera tam???? mah, zadnje čase ne potrebujem raznih večernih in nočnih žurk - jih imamo doma preveč - res, neverejtno, ampak Lev niti eno noč ne odspi v kosu. Ponoči se zbuja, me kliče, danes je bila ponoči nevihta in me je klical, ker g je strah grmenja, pa ga skušam miriti in učiti, da to ni nič hudega - namreč mene (za razliko od tebe, jer.za) strele in grmenje sploh ne ganejo. Že itak imam težave s spanjem in težko zaspim, potem me je pa danes ponoči zbudil še stacionarni telefon z opozarjanjem, da mu zmanjkuje baterij - za znoret. Smo prejle z Zalo pripravili rogljičke Itak si nikoli ne vzamem časa z kaj takega, me pa vseeno zanima, kako to zgleda - namreč, kako jih delaš, ker sem bolj leva za te stvari. V vsakem primeru pa dvomim, da bi mi Lev želel pomagati, saj noče prijeti nobene vlažne ali mokre stvari, sploh se pa noče umazat - pa mu sploh ne branim . Tako da kakšne prstne barve odpadejo (pa jih imam doma) in podobno. Isti je bil nečak. Je priše v vrtec pri dveh letih in pol in debelo gledal sovrtičkarje, ki so pacali s slanim testom, on se ga pa niti dotakniti ni hotel. V petek sva z Nikom skočila na Obalo in bila cel dan v Bernardinu verjamem, da sta imela super dan. Jaz se imam z Levom super, če sva sama in se posvečam samo njemu, ampak prav pogosto pa tako žal ne gre. Se mi zdiš kot en logistični center z ekipo na terenu... Ja, ampak brez ekipe . No, saj bo. Se danes res dobro počutim, čeprav smo spali katastrofalno. umivali lase, in Jerca ni čisto nič jokala Bravo Jerca. Pri nas je še vedno dosti kričanja - nas danes čaka podoben podvig. Zalo je pa v soboto nekaj pičilo pri učku Želim da kmalu splahni oteklina in bo Zala spet taka kot prej. Mi pa smo preživeli dokaj umirjen vikend, razen malo bolj burnih noči. V soboto je bil mož priden na hiši, kasneje pa sva se mu še z evom pridružila in sem malo plela travo, potem pa k svakinji in tašči na kosilo in se poslovit, ker je potem tašča odšla za 3 tedne vandrat po Španiji inPortugalski. Pa potem še na obisk k moževemu dedku in babici in doom, pa je bilo dneva konec. Včeraj pa smo šli dopoldne nekaj v hišo mojih iskat in uredit, domov na kosilo, potem pa na dolenjsko obiskat mojo babico in strica, ki tam gradi hišo, pa je bil dan spet hitro končan. Vreme - hja, nevihte kar naprej. Lev ves čas govori o grmenju in pravi, da ga je strah, čeprav tako zelo prestrašen, da bi se kar tresel in podobno, pa ni. Je pa res, da me ponoči kliče in jokca, dokler ne pridem k njemu. Pa res kriza, kaj vse je uničilo in vrejtno res še ni konec. Pri nas ni bilo hujšega, če je pa včeraj popoldne pri mojih kaj preveč pihalo, pa ne vem, ker nisem šla pogledat. No, toliko zaenkrat. Fajn bodite, pa se beremo.
|