jer.za.
|
Jutro! Sazi, cenim to da vsaj malo pišeš, ker sem res imela že kar malo samogovorov . je danes 1. lulal in zvečer še kakal na kahlico. Lev! Le tako naprej! No, mi se pa soočamo z vedno večjimi težavami pri Jerci. Umivanje las je postala prava grozljivka. Iz tedna v teden je slabše, hujše. Ko pride na vrsto umivanje, se dere, cepeta, nori po banji, oba z dragim ji komaj umijeva lase. Pa smo čisto lepo umivali lase, sedaj pa tole, in to brez vzroka. Če bi nas kdo slišal, nam pomojem socialno pošlje na dom, tako hudo je tistih pet minut. Pa sva se oba z njo pogovorila, naju zastopi da je treba lase umit, vendar ko od besed preidemo k dejanjem, je pa kriza. Ampak enkrat tedensko ji pa le moram umiti lase, ni tako Ko smo pa kje na morju, kopanju ji pa ni problema, če se malo potopi pod vodo, če ima vse na očeh . Potem pa ga "sračka" še pri sprehodih. Včeraj smo šli na sprehod, in že po 10m je bilo "mamica nesi, nesi,...". Pa ko veste da kar precej hodimo, in je res tudi že lepo hodila. No, tričert poti sva jo včeraj nesla. Tudi če sva jo pustila kje za nami, je lepo počepnila in je ni brigalo, kje smo mi . Ko pa pridemo domov, pa lahko nori po stanovanju še dve uri Sploh ne vem kaj je to, resnično upam da samo obdobje, ker drugače se bo meni zmešalo. Gre tudi tako daleč, da se v svoji trmi najprej polula v hlače, potem pa še bruha. Res se mi že rola od vsega. Imate kakšen nasvet, kaj naj še naredim da se stanje malo izboljša? Toliko na hitro, grem si eno kavo skuhat, pa pridem potem še malo na RR pogledat.
|