Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:03:29
|
|
|
|
Rivi
|
Pozdravček vsem avgustovčkom in njihovim mamicam. Jaz tudi že odštevam dneve do službe....bo kar kmalu tu. Danes sva bili z Mio na "individualnem" razgovoru z Miino vzgojiteljico v vrtcu in je taka fajna:))).. in Mia bo v skupini, ki se bo imenovala "Miške" Nč....še par dni šibam na morje ta vikend, pol pa konec dopusta.... UŽIVAJTE sonček
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:05:47
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ali ima kaj vročine? ne več, mela v sob in nedeljo zjutraj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Rivi ojla! Lepo se imejta z Mio na morčku, potem se pa itak vidimo...šoping pa to
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:10:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Lina, hitro se pozdravi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
A nima Mihec od Jumpy , danes RD?? Danes že cel dan to premišljujem, pa nisem ziher....Ne vem zakaj imam tolk v glavi , kot, da danes prazuje že 1 leto
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, spet bo sekalo ...pri nas je tolk črno in tolk grmi....šit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:20:23
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A nima Mihec od Jumpy , danes RD?? Danes že cel dan to premišljujem, pa nisem ziher....Ne vem zakaj imam tolk v glavi , kot, da danes prazuje že 1 leto 9.7. bo imel 1 leto, čez 2 dni.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:21:13
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Pozdravček vsem avgustovčkom in njihovim mamicam. Jaz tudi že odštevam dneve do službe....bo kar kmalu tu. Danes sva bili z Mio na "individualnem" razgovoru z Miino vzgojiteljico v vrtcu in je taka fajna:))).. in Mia bo v skupini, ki se bo imenovala "Miške" Nč....še par dni šibam na morje ta vikend, pol pa konec dopusta.... UŽIVAJTE sonček Zdej pa se res počasi približuje naša služba. Uživajte na morju.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:24:54
|
|
|
|
Talika19
|
Lenč@, upam, se Lina čimprej pocajta. Sisy, super slikce. Najboljša mi je Sara tam kjer je na stolu in ima 2 fanta zraven sebe. Je že začela osvajat in to kar 2 naenkrat. Zalenka, tole z vrtom te pa čisto razumem, s tem, da ga imaš ti precej več kot jaz. Jaz sem ga plela v soboto sredi dneva (ker je Mark takrat spal) in je bilo vroče za znoret, pa še sonce me je opekel po hrbtu, ker sem imela prekratko majico. Sem pa dala zvečer jogurt gor in je ful pomagalo, naslednji dan me ni nič več peklo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kako neurje je pr nas...kaj takega...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:30:59
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona A ja Tonja, vidl se pa žal ne bomo, ker gremo mi v petek že nazaj. Moj v soboto dela, jst pa začnem tudi potem naslednji teden in sicer v četrtek 17.7. no pa nič, sem samo tko mislila, da bomo blizu vas in bi se kje srečali pa očitno ne bomo tko blizu boga, a že začneš delat Tole leto pa res mine na en dva tri
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:32:40
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* tonja, nič se ne zmotim, tikčin lovro ma 4. obletnico tvoj pa 7, sem šla pogledat mam prav seznam ups, se opravičujem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:35:26
|
|
|
|
tonja
|
lenča za tvojo lino da se čim prej pozdravi sisy - full lepe slikce
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:37:52
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kako neurje je pr nas...kaj takega... najbrž se bo k nam tudi pripeljalo, saj slišim od daleč grmenje upam da mi ne zbudi Lovra. Čeprav sem bila včeraj čisto presenečena nad njim, ko je tako pihalo je zaloputnilo vrata v sobi, kjer je spal, pa se ni zbudil
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:40:30
|
|
|
|
tonja
|
uh, zdaj sem pa napisala enih postov grem jest, da se ne bom pogovarjala sama s sabo pa že zdaj želim nočko, ker ne vem če pridem nazaj p.s. kok je fino ko vam lahko sledim z branjem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:49:05
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kako neurje je pr nas...kaj takega... pri nas je tudi, sicer danes bolj mirno kot včeraj včeraj zvečer in ponoči je bilo pa noro, celo malo toče je bilo vmes
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 20:53:37
|
|
|
|
Petjana
|
Danes sva bili z Mio na "individualnem" razgovoru z Miino vzgojiteljico v vrtcu in je taka fajna:))).. in Mia bo v skupini, ki se bo imenovala "Miške" a res,naš Jan in od antigone Žan sta tudi pri miškah.smo mogli starši narisat na blago miško,da so potem iz tega naredili povštrčke.To je bil projekt zame.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 21:07:22
|
|
|
|
zalenka
|
čer, za nami je še eno fajno neurje s točo. fajn da sem vse poplela in prerahljala zemljo kajne . je vse dodobra zatolklo nazaj. pa rože na oknih mi je večinoma dodobra stolklo . po radarju sledeč še ni konec nitka je šla spat danes malo prej, že ob 21h . jaz pa rabim sedajle malo počitka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 21:40:55
|
|
|
|
Sisy
|
hojla MIŠKE hvala za komplimente,ja naša je res že prava pozerka... Kahlo smo vadil na morju in to celo uspešno...Se je 2x notr fajn konkretno pokakala Tista 2 fantiča sta od kolegice... in sta Saro tako z užitkom v stolu gugala Pravjo da je treba zgodaj začet (osvajat) Uf berem da se vam že službe bližajo...In ko pomislim da bi morala bit tut jst že med tistimi ki morajo v službo si kar oddahnem Hvala bogu bom najprej praznovala svojo 30-letnico (19.oktobra), no 20.oktobra pa za nagrado nastopim službo Res beži tale čas,naš prvi avgustovček Mihec bi kmalu upihnil prvo svečko.... Lenč@-a bvi imate pa virozico? Ma joj ni ga hujšga kot če je otrok bolan...Upam da se Lina kmal pocajta,ti pa spočiješ...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 21:48:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
hvala za lepe želje glede lininega zdravja-je že jedla večerjo, tak da gre na boljš, mam občutek. prejle je zaspala in upam, da ne bo hudga. tonja, ni panike sisy, na kak način boš praznovala, tud jaz mam letos 30 pa sploh ne vem, kaj naj, kak piknik.... mam pa že mal prej kt ti tak da bo treba v akcijo pa zdaj bodo kmal debate za praznovanje za 1. leto, ja miha bo prvi papal
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 7.7.2008 21:49:08 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 21:54:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
sisy, slike so svetovne, resno!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 22:07:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 22:08:24
|
|
|
|
*lenc@*
|
no 20.oktobra pa za nagrado nastopim službo 2 mesca za nami približn kar fajn dene ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 22:12:19
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* no 20.oktobra pa za nagrado nastopim službo 2 mesca za nami približn kar fajn dene ne? veš da Tut jst nimam pojma kaj "prpraut" za 30-letnico...Neki bolj ornk mora bit....Starše bomo že nekam ven peljal ampak za prjatle pa pojma nimam... Kdaj praznuješ ti? Fajn je ker lahko piknik nardiš...jst ga oktobra ne morem,je že premrzlo... Že zdej se ubadam s tem kje bomo tamalino prvo svečko zapil
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 23:03:08
|
|
|
|
LadyB
|
hoj hoj Kšpela, kok je Katja že zrasla, full je lepotička pa kakšne lepe okice Sisy, res ste full luškani vsi 3je Pr men pa nč kej pametnega ne dogaja. komi čakam da gremo spet na dopust. Tin je pa že pravi razgrajač, postal je obseden s traktorji, tovornjaki pa motorji. Ga vsakič ko kej vid, mislim da ga bo fršlok , čist mu zadogaja. pa vs čas dela brrrrrrr, morm slinče menjat na vsako uro.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?