Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:26:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
Tin je pa že pravi razgrajač, postal je obseden s traktorji, tovornjaki pa motorji. taprav dec
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Lenč@,kok je to men hudo, k imata obe z Lino na isti dan rd
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:34:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenč@,kok je to men hudo, k imata obe z Lino na isti dan rd zanimivo, ja tud jaz sem vesela, da je tak potekalo in če smo čist natančni sva obe rojeni ponoči, jaz 2.22.ona pa 2.20 brez hecov
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:34:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
kaj delaš poppsie?jaz kuham rižoto, pa mal bi m ogla perilo pospravt pa se mi kar ne da
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdele je pa čisto zraven naše hiše urezalo ...gorzno...cela bajta se je stresla...fak mi2 s tamalo pa same, mene pa strah k psa Vse se je posvetlilo potem pa sam buuum...šit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* kaj delaš poppsie?jaz kuham rižoto, pa mal bi m ogla perilo pospravt pa se mi kar ne da oprala sem že 3 stroje, posušila, zložila...ne vem kaj naj kuham zase Simon ima kosilo... men se tud nič ne da, tako vreme je za kozlat...pa še ful se bojim, ker spet tolk strele švigajo pr nas
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenč@,kok je to men hudo, k imata obe z Lino na isti dan rd zanimivo, ja tud jaz sem vesela, da je tak potekalo in če smo čist natančni sva obe rojeni ponoči, jaz 2.22.ona pa 2.20 brez hecov a dej nehi? ... prov filmsko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:40:02
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Zdele je pa čisto zraven naše hiše urezalo ...gorzno...cela bajta se je stresla...fak mi2 s tamalo pa same, mene pa strah k psa Vse se je posvetlilo potem pa sam buuum...šit samo brez panike, saj bo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:40:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenč@,kok je to men hudo, k imata obe z Lino na isti dan rd zanimivo, ja tud jaz sem vesela, da je tak potekalo in če smo čist natančni sva obe rojeni ponoči, jaz 2.22.ona pa 2.20 brez hecov a dej nehi? ... prov filmsko ja, v rojstnem listu je dokaz moj klonček
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:41:40
|
|
|
|
*lenc@*
|
oprala sem že 3 stroje, posušila, zložila. pridna, jaz moram tud
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 10:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej sem kul, zdej...ampak jst se res bojim te strele in nikol še nisem doživela, da bi tko urezal, da se hiša strese. Hvala lenča za objemček Ja pravi klonček, pa še vsakič bolj ti je podobna . No jst se za danes opravla z delom , mam dost . Kr hrenovke si bom skuhala, Tjaši pa špinačo pa bo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 12:27:57
|
|
|
|
Talika19
|
Hoj! Res je tole vreme za kozlat . Zdej pa je že kar dosti tega bliskanja in grmenja. Jaz tudi že cel dan nekaj pucam, pa nisem še glih veliko naredila. Moj je doma ampak skoz nekaj dela in potem je isto kot, da ga ne bi bilo. Mark je pa spal 1. rundo pol ure, zdej pa spi drugo, bomo pa videli koliko časa. Jedli smo pa danes rižoto s piščancem, bučkami in grahom. Zdej pa kavo spijem potem pa grem še kakšno stvar pospravit.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 12:30:47
|
|
|
|
Talika19
|
En vic za razvedritev : Grem včeraj iz pisarne dol, v trgovino poleg pošte, pridem ven in vidim eno nulo od kifeljca, poleg avta, ki piše parkirni listek. Stopim zraven : " daj no, človek, daj mir, kaj pišeš to, Ne se hecat!" Me je kar preslišal in piše dalje tisti listek! "nacisti papirnati, inkasanti " - se zaderem, - on pa z nasmeškom začne pisati drugi listek! Ponorim: "si nič drugega, kot en kup dreka, kifeljc! Gniloba, norec zarukani!!" itak drugega ne znaš. Mater ti j... On pa mirno piše, zatakne še drugi listek za brisalce in začne pisati tretjega! Pi....! Vse skupaj je trajalo kakih 20 minut - bolj ko sem ga zmerjal, več listkov je bilo za brisalci! Potem sem se naveličal in odšel! Pa kaj me briga! Saj ni bil moj avto!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 14:17:29
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 En vic za razvedritev : Grem včeraj iz pisarne dol, v trgovino poleg pošte, pridem ven in vidim eno nulo od kifeljca, poleg avta, ki piše parkirni listek. Stopim zraven : " daj no, človek, daj mir, kaj pišeš to, Ne se hecat!" Me je kar preslišal in piše dalje tisti listek! "nacisti papirnati, inkasanti " - se zaderem, - on pa z nasmeškom začne pisati drugi listek! Ponorim: "si nič drugega, kot en kup dreka, kifeljc! Gniloba, norec zarukani!!" itak drugega ne znaš. Mater ti j... On pa mirno piše, zatakne še drugi listek za brisalce in začne pisati tretjega! Pi....! Vse skupaj je trajalo kakih 20 minut - bolj ko sem ga zmerjal, več listkov je bilo za brisalci! Potem sem se naveličal in odšel! Pa kaj me briga! Saj ni bil moj avto! ta je pa hud Jaz pa že po malem pakiram za soboto. Zunaj pa že cel dan tko piha, no vsaj dež odžene , pa vsake tolk časa sonček posije. Samo sem šla zjutraj z Lovrom v trgovino (z avtom) pa je tolk pihal, da mu je revčku kar sapo jemal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 14:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 En vic za razvedritev : Grem včeraj iz pisarne dol, v trgovino poleg pošte, pridem ven in vidim eno nulo od kifeljca, poleg avta, ki piše parkirni listek. Stopim zraven : " daj no, človek, daj mir, kaj pišeš to, Ne se hecat!" Me je kar preslišal in piše dalje tisti listek! "nacisti papirnati, inkasanti " - se zaderem, - on pa z nasmeškom začne pisati drugi listek! Ponorim: "si nič drugega, kot en kup dreka, kifeljc! Gniloba, norec zarukani!!" itak drugega ne znaš. Mater ti j... On pa mirno piše, zatakne še drugi listek za brisalce in začne pisati tretjega! Pi....! Vse skupaj je trajalo kakih 20 minut - bolj ko sem ga zmerjal, več listkov je bilo za brisalci! Potem sem se naveličal in odšel! Pa kaj me briga! Saj ni bil moj avto! !!!!!!!!!!! hudo!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 15:51:48
|
|
|
|
*lenc@*
|
talika, res dobr vic! tikca - vi pa v soboto na morje, super. piha pa tud pr nas.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 15:52:36
|
|
|
|
*lenc@*
|
zalenka - res ti ne znese velik RR zadnje dni. Te je Nitka okupirala, no viš kak je zdaj k je prmičnina, luštn še bolj ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 17:38:05
|
|
|
|
Petjana
|
kam se je pa Pajac potuhnila zadnje čase. Odkar Peter hodi je sploh ni na rr-u.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 18:07:51
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* to pa je za našega hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 19:29:34
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana kam se je pa Pajac potuhnila zadnje čase. Odkar Peter hodi je sploh ni na rr-u. Na morju so že od konca junija.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 19:35:21
|
|
|
|
Talika19
|
Mark pa danes od 13h dalje ni nič spal in je bil ob 19h že tako koma, da je samo malo pojedel in se mi skoz drl, potem sem ga dala na joško, da bi se umiril, pa mi je kar zaspal. Ker ga še nisem dala v nočno pleničko in preoblekla, sem ga nesla na previjalno in je kar spal tako, da sem ga previla in preoblekla ter dala v posteljo je spal naprej. Ne moreš verjet.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 22:07:50
|
|
|
|
tonja
|
Talika - ti vem da tudi še veliko dojiš pa me zanima, kdaj ga boš začela odvajati ali ga ne boš in ga boš pustila da se doji toliko časa kot hoče sam. Sama sem namreč v veliki dilemi ali naj ga začnem odvajat in če ga naj začnem, kako naj to storim Sedaj ga dojim 1-2x na dan (takrat ko gre spat) in potem še zvečer in ponoči, kadar se zbudi (nekje 6x na noč). Kamalu bo treba iti delat pa ga tista ženska ne bo mogla pospat, ker je tako navajen; pa še začela sem jest nazaj tablete proti epilepsiji pa ne bi rada da dobi preko mene vse strupe. danes mi ga je uspelo za eno spanje pospati brez dojenja ampak je bil tak jok da bi še jaz najraje zraven jokala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 22:17:10
|
|
|
|
Petjana
|
Italija: [Concepimento, gravidanza e bambini - MioBambino.it] BIH: [Zatrudnjivanje, trudnoća i djeca - Ringeraja.ba] Hrvaška: [Zatrudnjivanje, trudnoća i djeca - Ringeraja.com.hr] Srbija: [Zatrudnjivanje, trudnoća i deca - Ringeraja.rs] IZVIRNO SPOROČILO: tonja Talika - ti vem da tudi še veliko dojiš pa me zanima, kdaj ga boš začela odvajati ali ga ne boš in ga boš pustila da se doji toliko časa kot hoče sam. Sama sem namreč v veliki dilemi ali naj ga začnem odvajat in če ga naj začnem, kako naj to storim Sedaj ga dojim 1-2x na dan (takrat ko gre spat) in potem še zvečer in ponoči, kadar se zbudi (nekje 6x na noč). Kamalu bo treba iti delat pa ga tista ženska ne bo mogla pospat, ker je tako navajen; pa še začela sem jest nazaj tablete proti epilepsiji pa ne bi rada da dobi preko mene vse strupe. danes mi ga je uspelo za eno spanje pospati brez dojenja ampak je bil tak jok da bi še jaz najraje zraven jokala. antigona za sznam....danes 5 zob glede odstavljanja.jaz tudi še tokrat dojim .pa jana sem tudi kar veliko.ampak po mojem nimaš kaj skrbeti glede uspavanja...vsaj kar se mojih izkušenj tiče.potem ko tebe ne bo zraven,ne bo nič pogrešal dojenja.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 22:30:04
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja Talika - ti vem da tudi še veliko dojiš pa me zanima, kdaj ga boš začela odvajati ali ga ne boš in ga boš pustila da se doji toliko časa kot hoče sam. Sama sem namreč v veliki dilemi ali naj ga začnem odvajat in če ga naj začnem, kako naj to storim Sedaj ga dojim 1-2x na dan (takrat ko gre spat) in potem še zvečer in ponoči, kadar se zbudi (nekje 6x na noč). Kamalu bo treba iti delat pa ga tista ženska ne bo mogla pospat, ker je tako navajen; pa še začela sem jest nazaj tablete proti epilepsiji pa ne bi rada da dobi preko mene vse strupe. danes mi ga je uspelo za eno spanje pospati brez dojenja ampak je bil tak jok da bi še jaz najraje zraven jokala. Jaz sem se odločila, da ne bom nič forsirala z odvajanjem od dojenja. Tudi pri nas se dojimo še približno tolikokrat kot pri vas (včasih tudi več ali manj) in z enakim razlogom. Vem pa, da ko mene ne bo zraven, pač ne bo dojenja in se bo s tem sprijaznil. Zadnjič je bil pri tašči 3 ure in ji je lepo v naročju zaspal brez dojenja seveda. Tako, da čez dan se itak ne bo več dojil. Ponoči bom pa še videla. Dokler se mi bo tolikokrat zbujal ga bom še dojila, če pa se bo to začelo zmanjševati bom pa mogoče tudi dojenje začela zmanjševati. Sploh se ne bom s tem obremenjevala. Bo že prišel čas ko se bo pokazalo, da tega ne potrebuje več. Čeprav ga ne mislim dojiti do vnedogled. Zdej sem že ugotovila, da se kakšne stvari uredijo kar same od sebe. Se strinjam z Janano, da v varstvu je drugače, ker tebe ni zraven in ve, da dojenja ne bo. Glede zdravil ti pa žal ne znam svetovati. Kaj so ti pa rekli zdravniki? A so škodljiva zanj?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 23:11:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
to pa je za našega hvala jp
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?