Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 19:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA evo tule je pa ena slikca iz krsta. lepi,lepi JORJA, tvoj možek je pa čisto drugi na sliki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 20:40:02
|
|
|
|
Jumpy
|
Dober večer! Danes imam 5 minut časa, pa nobene nikjer. Sej prav. Mi smo bili skoraj ves dan doma. Popoldan smo šli na tortico, pa so za nazaj vsi trije zaspali. Gašper spi še vedno. Me je kar strah kdaj se bo zbudil (danes ali jutri ). Upam, da čimkasneje jutri. Jorja super ste bili. Kšpela čestitke za korake! Ful je luškana punči - še vedno. Mojca32, čestitke za zobek! Zmanjkalo časa. Čao!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 20:44:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
čao jumpy si že odbrzela jorja, ste mel krst - lepo-tud nas še čaka, rečeva da bova ta mesec vsakič pa bo že eno leto stara avgusta pa najbrž res pa bomo združl s 1. letom pa je ko sem te vidla sem si rekla, kaj je fletna - za žent
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 22:11:49
|
|
|
|
tonja
|
hoj hoj zdaj sta pa obe odšibale ...... Pri nas se pa neko hudo neurje pelje, upam da ne bo kaj hujšega. Čestitke vsem za nove zobke, prve korake, prve.... hm za vse pač prve reči. Pa hvala vam za čestitke za 11. mesecev, ampak to bo šele jutri (Lenča ti zmeraj prehitevaš - no pa bolje prej kot nikoli) Antigona... kje na Krku pa ste? Mi gremo v Punat - se mi zdi . Tja gremo pa 14. in bomo tam 14 dni, potem ko pa pridemo nazaj pa bom Lovra uvajala v varstvo cel avgust - tam nekje 27, 28 grem pa delat; drugače sem pa sedaj že na dopustu in nič več na porodniški full luštne slikce ste vse limale in gor ste vsi lepi lepi Jaz pa svoje slike z novo frizuro ne dam gor, ker je ne znam - sem prespala vse učne ure, ki ste jih imele tu gor, tko da ne znam in ne morem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 22:17:47
|
|
|
|
tonja
|
imam pa še eno vprašanje Kako se boste lotile projekta: odvajanja od dojenja???????? Jaz bi se lotila tega čim prej, ker bo kmalu prišel dan ko bom morala delat, največji problem je pa ta, da sem začela jesti protiepileptična zdravila in ne bi rada da jih je še Lovro . Sem kar zelo žalostna, ko se spomnim na to, ampak očitno bom morala ta zdravila kar jesti, saj napadi kar ne minejo sami od sebe, čeprav epilepsija ni dokazana. ja, nč grem tudi jaz spat nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 22:47:07
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja hoj hoj zdaj sta pa obe odšibale ...... Pri nas se pa neko hudo neurje pelje, upam da ne bo kaj hujšega. Čestitke vsem za nove zobke, prve korake, prve.... hm za vse pač prve reči. Pa hvala vam za čestitke za 11. mesecev, ampak to bo šele jutri (Lenča ti zmeraj prehitevaš - no pa bolje prej kot nikoli) Antigona... kje na Krku pa ste? Mi gremo v Punat - se mi zdi . Tja gremo pa 14. in bomo tam 14 dni, potem ko pa pridemo nazaj pa bom Lovra uvajala v varstvo cel avgust - tam nekje 27, 28 grem pa delat; drugače sem pa sedaj že na dopustu in nič več na porodniški full luštne slikce ste vse limale in gor ste vsi lepi lepi Jaz pa svoje slike z novo frizuro ne dam gor, ker je ne znam - sem prespala vse učne ure, ki ste jih imele tu gor, tko da ne znam in ne morem Sem v Korniču, to je vas med Krkom in Punatom. Iz balkona imam pogled na Marino Punat, ki mi prijazno posoja brezplačen internet Glede nevihte pa raj ne bi. Pri nas sicer ni niti kaplje deđžja, vendar se moj dragi pelje sem in je šel čez konkretno nevihto. Sem pogledala na anevihtno karto slovenije in mislim da bomo jutri brali kje vse je bilo hudo. No dejansko je šla ta konkretna nevihta čez celo slovenijo... Če bo katera sedajle gledala si lahko pogleda, čas ki je naveden gor ne drži, osvežuje se na 10 minut, mislim pa, da je podatkov gor za 1,5 ure... Šlo je čez Itaijo, pa Slovenijo in Avstrijo. Tud Istra ni ostala brez nevihte... Je prov grdo zgledal. Hudo pa je če so kvadratki oranžni ali rdeči, zelena barva pa je samo dež... (prevelika slika; Jančika RR) Pa še link, kjer si sicer lahko tole pogledate. A ja, kot sem omenila čas ni točen, dejansko kaže za sedaj, čeprav je ura gor dve uri nazaj...
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:24:00 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 22:49:07
|
|
|
|
Antigona
|
ups, mal je velka slikca. No ja, upam da tokrat moeratorji tole pustijo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 22:51:08
|
|
|
|
Antigona
|
Pa še kaj sem danes vidla, ko smo se peljali iz Punata. Je cesta čist ob morju in v morju na streho obrnjen avto. En športen avto z zagrebško registracijo. Ampak očitno ni blo nič hudega, oz. se nobenemu ni nič zgodilo ker so bli tam sam gasilci. Brihta brihtna, kaj se je pa važu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 22:52:37
|
|
|
|
Antigona
|
A ja Tonja, vidl se pa žal ne bomo, ker gremo mi v petek že nazaj. Moj v soboto dela, jst pa začnem tudi potem naslednji teden in sicer v četrtek 17.7.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 22:55:11
|
|
|
|
Antigona
|
A dons mam pa jst monologe. Nikjer nobene, men pa dolgčas ko mojga čakam da ga končno spet vidim...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 9:53:13
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja hoj hoj zdaj sta pa obe odšibale ...... Pri nas se pa neko hudo neurje pelje, upam da ne bo kaj hujšega. Čestitke vsem za nove zobke, prve korake, prve.... hm za vse pač prve reči. Pa hvala vam za čestitke za 11. mesecev, ampak to bo šele jutri (Lenča ti zmeraj prehitevaš - no pa bolje prej kot nikoli) Antigona... kje na Krku pa ste? Mi gremo v Punat - se mi zdi . Tja gremo pa 14. in bomo tam 14 dni, potem ko pa pridemo nazaj pa bom Lovra uvajala v varstvo cel avgust - tam nekje 27, 28 grem pa delat; drugače sem pa sedaj že na dopustu in nič več na porodniški full luštne slikce ste vse limale in gor ste vsi lepi lepi Jaz pa svoje slike z novo frizuro ne dam gor, ker je ne znam - sem prespala vse učne ure, ki ste jih imele tu gor, tko da ne znam in ne morem Tonja tole je bil mogoče mišljen naš Lovro, ki je imel 10 mesecev 4.9.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 10:55:53
|
|
|
|
Sisy
|
jutro Evo mi je uspelo dat gor nekaj utrinkov iz našega počitnikovanja na Pagu, če katero zanima: ostale so pa v albumu...gesla ni :-)
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:26:15 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 11:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy, kako lepe slike ...sploh ne vem na kateri sliki je Sara lepša, k jih je toll lepih . Se prav vidi kolk ste užival .... Aja pa ful je na pari slikah Gregatu podobna M imamo še 2 tedna in gremo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 11:37:23
|
|
|
|
zalenka
|
ojla babe žabe nitka je pri babici, jaz sem prekopala pol vrta, pol pa ga še čaka. mi je teklo od povsod, sem sproti dodatno zalivala je pa vsaj konkretno namočilo in toliko zmehčalo zemljo, da se ravno lepo dela. pogledala slikce od sare. ja kolk je pa ta punčara pozerka ej. mal po mamici . ful je luškana na vsaki slikci posebej. pa vidim da imata z nitko isti klobuček, uni HM. vidi se da ste ful uživali. no kdo pa ne bi 3 tedne tkole na morčitu užival. tonja jaz bi ap res slikico vidla kak si se šišala. lahko na mail pošlješ pooopsika kdaj maš pa ti frizerja??? ta teden si rekla aneda??? a maš že kaj za pokazat? neurje je pa kr bilo ja. je odnašalo vse pred sabo. ampak mi smo spet imeli kar srečo in smo bili bolj kot ne na obrobju dogajanja, čeprav je padlo nekaj dreves in je polomljenih veliko vej. pa rože je metalo z oken. k sreči imam sedaj vse privezane, sicer bi letele vse po vrsti. antigona tista radarska slika je super, pri nas jo kr skoz spremljamo. že od začetka ko sem šla na sprehod, pa če je bilo bolj tako tako, sem pogledala kdaj bo dež in kje je, če je. arso je zakon za vreme grem zdaj še kaj podelat. uživajte
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 11:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
zalenka, ja ta teden imam frizerja ...za pokazat nimam še nič Mene je blo pa včeraj prav goroza...to neurje...tolk me je blo strah bliskanja oz. strele. Nisem še vidla takih strel na nebu kot včeraj, brrr. Pa veter je tolk pihal, da so se pr nas vsa okna tresla.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 16:10:39
|
|
|
|
tikca
|
Sisy krasne slikice , Sarči je res pozerka Jaz sem bla sicer samo enkrat na Pagu, samo se mi zdi, da se je ta plaža imenovala "plaža čista"? Je ful lepa voda, samo ni nič senčke ane Pa zanima me ali sta se z Antilopo že kaj menili za obroč? A Sara praviš, da je bila samo enkrat notr? Ja saj se nikoli ne ve, zato pa bi si ga tudi jaz raje sposodila.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 16:59:30
|
|
|
|
*lenc@*
|
Brihta brihtna, kaj se je pa važu ne morem, da neb komentirala tipično slovenski stavek
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 17:02:50
|
|
|
|
*lenc@*
|
mi smo od P in imamo virozo čimveč ven, pijača, svečke to so bla navodila se je pa ponoč drla oz vreščala, jošk(zdaj ga pa hoče edin to) pa spat, pa vreščanje pa jošk.... res ne vem, ampak zihr več kot 20x
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 17:04:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
Babica nasloni svoj bicikel na steno pred trgovino, in to točno tam, kjer piše: "Ne naslanjaj koles ob steno!" Policaj zagleda kršitev: "Ja, mamca, kaj ne vidite, da tu piše, da ne smete naslanjati koles ob steno!" "Ah, gospod policaj, na te napise pa jaz nič več ne dam! Zadnjic je na naši drvarnici pisalo, **** te gleda, pa sem vsa drva premetala in ga nikjer ni bilo"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 17:05:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
o, sara je tud drugačna, rastejo rastejo ni kaj, prava cuty je pa mami ti tud, a so to tvoje noge tam na sliki
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 17:10:11
|
|
|
|
*lenc@*
|
tonja, nič se ne zmotim, tikčin lovro ma 4. obletnico tvoj pa 7, sem šla pogledat mam prav seznam
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 7.7.2008 17:12:01 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 17:13:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
Mene je blo pa včeraj prav goroza...to neurje...tolk me je blo strah bliskanja oz. strele. Nisem še vidla takih strel na nebu kot včeraj, brrr. podpišem se
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 17:23:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
siisy, mala kar vadi kahlo? in, gre kaj ven?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 19:56:50
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* mi smo od P in imamo virozo čimveč ven, pijača, svečke to so bla navodila se je pa ponoč drla oz vreščala, jošk(zdaj ga pa hoče edin to) pa spat, pa vreščanje pa jošk.... res ne vem, ampak zihr več kot 20x Da bo čim hitreje bolje. Ali ima kaj vročine?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.7.2008 19:58:42
|
|
|
|
srursa
|
Sisy, super slikce. Lepi ste.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?