|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
6.7.2008 19:12:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

evo tule je pa ena slikca iz krsta.

user posted image

lepi,lepiuser posted image
JORJA, tvoj možek je pa čisto drugi na slikiuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
6.7.2008 20:40:02   
Jumpy
Dober večer!

Danes imam 5 minut časa, pa nobene nikjer. user posted image  Sej prav.user posted image    user posted image

Mi smo bili skoraj ves dan doma. Popoldan smo šli na tortico, pa so za nazaj vsi trije zaspali. user posted image  Gašper spi še vedno. user posted image  Me je kar strah kdaj se bo zbudil (danes ali jutri user posted image ). Upam, da čimkasneje jutri.

Jorja user posted image user posted image user posted image  super ste bili.

Kšpela čestitke za korake! Ful je luškana punči - še vedno. user posted image

Mojca32, čestitke za zobek!user posted image

Zmanjkalo časa.user posted image user posted image

Čao!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
6.7.2008 20:44:09   
*lenc@*
čao jumpyuser posted image si že odbrzela

jorja, ste mel krst - lepo-tud nas še čaka, rečeva da bova ta mesec vsakič pa bo že eno leto starauser posted image avgusta pa najbrž res pa bomo združl s 1. letom pa je

ko sem te vidla sem si rekla, kaj je fletna -  za žentuser posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 128
6.7.2008 22:11:49   
tonja
hoj hoj

zdaj sta pa obe odšibale ......

Pri nas se pa neko hudo neurje pelje, upam da ne bo kaj hujšega.

Čestitke vsem za nove zobke, prve korake, prve.... user posted image hm za vse pač prve reči. user posted image  user posted image  user posted image

Pa hvala vam za čestitke za 11. mesecev, ampak to bo šele jutri (Lenča ti zmeraj prehitevaš - no pa bolje prej kot nikoli)

Antigona...  kje na Krku pa ste? Mi gremo v Punat - se mi zdi user posted image .
Tja gremo pa 14. in bomo tam 14 dni, potem ko pa pridemo nazaj pa bom Lovra uvajala v varstvo cel avgust - tam nekje 27, 28 grem pa delat; drugače sem pa sedaj že na dopustu in nič več na porodniški user posted image

full luštne slikce ste vse limale in gor ste vsi lepi lepi

Jaz pa svoje slike z novo frizuro ne dam gor, ker je ne znam - sem prespala vse učne ure, ki ste jih imele tu gor, tko da ne znam in ne morem user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 129
6.7.2008 22:17:47   
tonja
imam pa še eno vprašanje
user posted image Kako se boste lotile projekta: odvajanja user posted image  od dojenja????????

Jaz bi se lotila tega čim prej, ker bo kmalu prišel dan ko bom morala delat, največji problem je pa ta, da sem začela jesti protiepileptična zdravila in ne bi rada da jih je še Lovrouser posted image  user posted image  user posted image . Sem kar zelo žalostna, ko se spomnim na to, ampak očitno bom morala ta zdravila kar jesti, saj napadi kar ne minejo sami od sebe, čeprav epilepsija ni dokazana.

ja, nč grem tudi jaz spat

nočko

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 130
6.7.2008 22:47:07   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

hoj hoj

Čestitke vsem za nove zobke, prve korake, prve.... user posted image hm za vse pač prve reči. user posted image  user posted image  user posted image

Pa hvala vam za čestitke za 11. mesecev, ampak to bo šele jutri (Lenča ti zmeraj prehitevaš - no pa bolje prej kot nikoli)

Antigona...  kje na Krku pa ste? Mi gremo v Punat - se mi zdi user posted image .
Tja gremo pa 14. in bomo tam 14 dni, potem ko pa pridemo nazaj pa bom Lovra uvajala v varstvo cel avgust - tam nekje 27, 28 grem pa delat; drugače sem pa sedaj že na dopustu in nič več na porodniški user posted image

Jaz pa svoje slike z novo frizuro ne dam gor, ker je ne znam - sem prespala vse učne ure, ki ste jih imele tu gor, tko da ne znam in ne morem user posted image

Sem v Korniču, to je vas med Krkom in Punatom. Iz balkona imam pogled na Marino Punat, ki mi prijazno posoja brezplačen internet user posted image

Glede nevihte pa raj ne bi. Pri nas sicer ni niti kaplje deđžja, vendar se moj dragi pelje sem in je šel čez konkretno nevihto. Sem pogledala na anevihtno karto slovenije in mislim da bomo jutri brali kje vse je bilo hudo. No dejansko je šla ta konkretna nevihta čez celo slovenijo...
Če bo katera sedajle gledala si lahko pogleda, čas ki je naveden gor ne drži, osvežuje se na 10 minut, mislim pa, da je podatkov gor za 1,5 ure... Šlo je čez Itaijo, pa Slovenijo in Avstrijo. Tud Istra ni ostala brez nevihte... Je prov grdo zgledal. Hudo pa je če so kvadratki oranžni ali rdeči, zelena barva pa je samo dež...

(prevelika slika; Jančika RR) 

Pa še link, kjer si sicer lahko tole pogledate. A ja, kot sem omenila čas ni točen, dejansko kaže za sedaj, čeprav je ura gor dve uri nazaj...

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:24:00 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 131
6.7.2008 22:49:07   
Antigona
ups, mal je velka slikca. No ja, upam da tokrat moeratorji tole pustijo...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 132
6.7.2008 22:51:08   
Antigona
Pa še kaj sem danes vidla, ko smo se peljali iz Punata. Je cesta čist ob morju in v morju na streho obrnjen avto. En športen avto z zagrebško registracijo. Ampak očitno ni blo nič hudega, oz. se nobenemu ni nič zgodilo ker so bli tam sam gasilci. Brihta brihtna, kaj se je pa važu  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 133
6.7.2008 22:52:37   
Antigona
A ja Tonja, vidl se pa žal ne bomo, ker gremo mi v petek že nazaj. Moj v soboto dela, jst pa začnem tudi potem naslednji teden in sicer v četrtek 17.7. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 134
6.7.2008 22:55:11   
Antigona
A dons mam pa jst monologe. Nikjer nobene, men pa dolgčas ko mojga čakam da ga končno spet vidim...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 135
7.7.2008 9:53:13   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

hoj hoj

Tonja tole je bil mogoče mišljen naš Lovro, ki je imel 10 mesecev 4.9. user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 136
7.7.2008 10:55:53   
Sisy
jutro

Evo mi je uspelo dat gor nekaj utrinkov iz našega počitnikovanja na Pagu, če katero zanima:
user posted image

user posted image

user posted image

ostale so pa v albumu...gesla ni :-)

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:26:15 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 137
7.7.2008 11:12:54   
Anonimen
sisy, kako lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sploh ne vem na kateri sliki je Sara lepša, k jih je toll lepihuser posted image .
Se prav vidi kolk ste uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image ....
Aja pa ful je na pari slikah Gregatu podobnauser posted image

M imamo še 2 tedna in gremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
7.7.2008 11:37:23   
zalenka
ojla babe žabe user posted image

nitka je pri babici, jaz sem prekopala pol vrta, pol pa ga še čaka. mi je teklo od povsod, sem sproti dodatno zalivala user posted image user posted image
je pa vsaj konkretno namočilo in toliko zmehčalo zemljo, da se ravno lepo dela.

pogledala slikce od sare. ja kolk je pa ta punčara pozerka ej. mal po mamici user posted image user posted image . ful je luškana na vsaki slikci posebej. pa vidim da imata z nitko isti klobuček, uni HM. vidi se da ste ful uživali. no kdo pa ne bi 3 tedne tkole na morčitu užival.

tonja jaz bi ap res slikico vidla kak si se šišala. lahko na mail pošlješ user posted image
pooopsika kdaj maš pa ti frizerja??? ta teden si rekla aneda??? a maš že kaj za pokazat?

neurje je pa kr bilo ja. je odnašalo vse pred sabo. ampak mi smo spet imeli kar srečo in smo bili bolj kot ne na obrobju dogajanja, čeprav je padlo nekaj dreves in je polomljenih veliko vej. pa rože je metalo z oken. k sreči imam sedaj vse privezane, sicer bi letele vse po vrsti. antigona tista radarska slika je super, pri nas jo kr skoz spremljamo. že od začetka ko sem šla na sprehod, pa če je bilo bolj tako tako, sem pogledala kdaj bo dež in kje je, če je. arso je zakon za vreme user posted image

grem zdaj še kaj podelat.

uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
7.7.2008 11:39:40   
Anonimen
zalenka, ja ta teden imam frizerjauser posted image ...za pokazat nimam še ničuser posted image

Mene je blo pa včeraj prav goroza...to neurje...tolk me je blo strah bliskanja oz. strele. Nisem še vidla takih strel na nebu kot včeraj, brrr. Pa veter je tolk pihal, da so se pr nas vsa okna tresla.
user posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
7.7.2008 16:10:39   
tikca
Sisy krasne slikice user posted image user posted image user posted image , Sarči je res pozerka user posted image

Jaz sem bla sicer samo enkrat na Pagu, samo se mi zdi, da se je ta plaža imenovala "plaža čista"? Je ful lepa voda, samo ni nič senčke aneuser posted image

Pa zanima me ali sta se z Antilopo že kaj menili za obroč? A Sara praviš, da je bila samo enkrat notr? Ja saj se nikoli ne ve, zato pa bi si ga tudi jaz raje sposodila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
7.7.2008 16:59:30   
*lenc@*
Brihta brihtna, kaj se je pa važu

ne morem, da neb komentirala

tipično slovenski stavekuser posted image

R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 142
7.7.2008 17:02:50   
*lenc@*
mi smo od P in imamo virozo
čimveč ven, pijača, svečke to so bla navodilauser posted image

se je pa ponoč drla oz vreščala, jošk(zdaj ga pa hoče edin to) pa spat, pa vreščanje pa jošk....
res ne vem, ampak zihr več kot 20xuser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 143
7.7.2008 17:04:43   
*lenc@*
Babica nasloni svoj bicikel na steno pred trgovino, in to točno tam, kjer piše: "Ne naslanjaj koles ob steno!" Policaj zagleda kršitev: "Ja, mamca, kaj ne vidite, da tu piše, da ne smete naslanjati koles ob steno!" "Ah, gospod policaj, na te napise pa jaz nič več ne dam! Zadnjic je na naši drvarnici pisalo, **** te gleda, pa sem vsa drva premetala in ga nikjer ni bilo"

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 144
7.7.2008 17:05:44   
*lenc@*
o, sara je tud drugačna, rastejo rastejo ni kaj, prava cuty jeuser posted image

pa mami ti tud, a so to tvoje noge tam na slikiuser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 145
7.7.2008 17:10:11   
*lenc@*
tonja, nič se ne zmotim, tikčin lovro ma 4. obletnico

tvoj pa 7, sem šla pogledat mam prav seznam

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 7.7.2008 17:12:01 >

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 146
7.7.2008 17:13:06   
*lenc@*
Mene je blo pa včeraj prav goroza...to neurje...tolk me je blo strah bliskanja oz. strele. Nisem še vidla takih strel na nebu kot včeraj, brrr. 

podpišem se

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
7.7.2008 17:23:44   
*lenc@*
siisy, mala kar vadi kahlo?user posted image

in, gre kaj ven?user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
7.7.2008 19:56:50   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

mi smo od P in imamo virozo
čimveč ven, pijača, svečke to so bla navodilauser posted image

se je pa ponoč drla oz vreščala, jošk(zdaj ga pa hoče edin to) pa spat, pa vreščanje pa jošk....
res ne vem, ampak zihr več kot 20xuser posted image

user posted image user posted image user posted image Da bo čim hitreje bolje.

Ali ima kaj vročine?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 149
7.7.2008 19:58:42   
srursa
Sisy, super slikce. Lepi ste.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?