Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 5.7.2008 21:21:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
V glavnem lepo se imejte,mi se bomo imeli tud Čau čaw čaw pa srečno a nis rekla, da morš cunje rihtat k smo se doble v LJ? pa saj to je blo kar neki dni nazaj...ti ti, drugič pa prlet v LJ velja?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 5.7.2008 21:22:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kdo pa je še shodil? Petja, Peter, Lovro, še kdo? Janez mrbit? aha, pa mia, tok fletna k gre mal naprej
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 5.7.2008 21:56:25
|
|
|
|
Talika19
|
Evo, jaz sem tudi tle. Zdej sem gledala en film na tv3, je bil kar zanimiv. No pa Marka sem imela zraven, ker je zaspal nekaj čez 7h, pa se je čez pol ure zbudil s ful jokom, pa je kar jokal in jokal in ga ni potolažila ne joška, ne naročje, nič. Potem sem mu pa dala Calpol, čez 15 min je bil pa kot nov in ful dobre volje, se igral, no zdej je pa končno omagal. Se mi zdi, da mu zgornja dvojka ven rine, kolikor vidim, ker je tudi ponoči skoz žurka.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 5.7.2008 22:17:18
|
|
|
|
kšpela
|
ohoj.pa sem koncno spet mal za racunalnikom.za nazaj vas nisem nic brala tko da pojma nimam o cem se pogovarjate.no sej se sam tko mal javljam da vam povem da smo mi super in da je katja en teden nazaj shodila danes pa naredi ze dvajset korakov sama.pa tudi sam ze vstane na nogice brez opore.bom probala se kaksno slikico njeno prilepit da vidite kaksna je zdej.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 5.7.2008 22:21:06
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: kšpela ohoj.pa sem koncno spet mal za racunalnikom.za nazaj vas nisem nic brala tko da pojma nimam o cem se pogovarjate.no sej se sam tko mal javljam da vam povem da smo mi super in da je katja en teden nazaj shodila danes pa naredi ze dvajset korakov sama.pa tudi sam ze vstane na nogice brez opore.bom probala se kaksno slikico njeno prilepit da vidite kaksna je zdej. Ja živjo, lepo, da si se oglasila. Danes Katja praznuje 11 mesecev kajne? Čestitke! Pa bravo za hojo! Ti kar daj slikice, je že dolgo nismo videli.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 5.7.2008 22:24:52
|
|
|
|
kšpela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: kšpela ohoj.pa sem koncno spet mal za racunalnikom.za nazaj vas nisem nic brala tko da pojma nimam o cem se pogovarjate.no sej se sam tko mal javljam da vam povem da smo mi super in da je katja en teden nazaj shodila danes pa naredi ze dvajset korakov sama.pa tudi sam ze vstane na nogice brez opore.bom probala se kaksno slikico njeno prilepit da vidite kaksna je zdej. Ja živjo, lepo, da si se oglasila. Danes Katja praznuje 11 mesecev kajne? Čestitke! Pa bravo za hojo! Ti kar daj slikice, je že dolgo nismo videli. ja danes je praznovala ze 11 mesecev.hvala za cestitke.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 5.7.2008 22:25:26
|
|
|
|
kšpela
|
a seznamcek z merami imate se zmeri??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 5.7.2008 22:36:11
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: kšpela a seznamcek z merami imate se zmeri?? Seznamček je še, vendar že kar star in nekaj malega podatkov manjka. Čakam na kak trenutek več, da ga updejtam in dam gor novega. Recimo da mi je oproščeno, sem na dopustu Vse najboljše Katji za 11 mesecev in da že tako lepo hodi. Slikico pa le daj kako gor da vidimo to tvojo pupo Zdej grem pa spat. Sem danes nekaj utrujena ko strela.... **** uživaj na dopustu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 5.7.2008 22:43:21
|
|
|
|
kšpela
|
no tako pa mi je ratal.upam.to je moja mala pobalinka.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 1:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Kšpela-kako je lušna tamala.Joj res Se mi zdi tko spremenjena Lenč@ veš kolk sem imela za likat no še eno urco pa kidnemo.baje se čaka 7 ur na trajekt.Šit,če je to res,se mi ne piše dobro To bo enga cvilenja in vpitja v avtu Sisy a tri tedne te ni bilo?Uf to je pa res dopust Super da je Sarči uživala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 9:16:39
|
|
|
|
*lenc@*
|
čestitke Neli, lovru, katji in danes Jaku!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 9:18:00
|
|
|
|
*lenc@*
|
danes je pa prvič vstala ob 6h(je šla ob pol 8h spat) in sem dad čis, grem še jaz zdaj spat. vročine pa ni, zaenkrat.... lepo bodte
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 10:42:00
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* danes je pa prvič vstala ob 6h(je šla ob pol 8h spat) in sem dad čis, grem še jaz zdaj spat. vročine pa ni, zaenkrat.... lepo bodte Kdaj pa drugače vstane? Meni se to zdi "pozno" vstajanje. Pri nas je to redkost, vedno je že prej auf.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 10:51:25
|
|
|
|
zalenka
|
dan. sem vas prebrala, zmanjkuje časa za vse. nitka hodi spat ob 21.30 in takrat sem tud jaz samo še za vodoravno, pa me čaka še posoda in kak peglezn. zjutraj pa smo auf md 5h in 6h. se res pozna kako je blo prej fajn k je šla okoli 19h spat in sem pol komot vse podelala. da ne govorim kolk mam plevelno na vrtu, jao jao. pa jest k sem tko atlih za vsak plevel, zdej je pa vse zaraščeno . vsem slavljenčkom za nazaj in za naprej spet lepo lepo voščim. pa vsem, ki ste na novo shodili in pogruntali nove vragolije, jedli žužke ali karkoli drugega, da ste razveselili in nasmejali svoje starše nitka se majčkeno hoče celo na nogice postavljat, se tako dviguje z nogicami, ko je na vseh 4. ampak je rita zaenkrat še pretežka in hitro pade dol . sicer pa uživamo zunaj v senčki v bazenčku. ne mara pa še vedno ne vozičkanja. ne vem kaj se ji je zamerlo, k se je prej tolk rada vozičkala, zdej pa ni šans. včer smo šli do moje mami (15min) in jo je pol poti moj že nesel, nazaj pa skoraj celo pot. pa sem rekla, da je ne bom vzela ven, pa naj se dere. sam pri nas, koje jeza je to tako kot da bi radio na ful navil na fajn močne zvočnike. zdej sploh ne bomo več ven hodli z vozičkom, mi je neumno, da se jo pol celo pot nosi. pa še to se naveliča in hoče potem na tla da bi plazla. a ker od vaših tud ne mara se vozičkat?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 10:52:39
|
|
|
|
zalenka
|
kšpela ojla, lepo da si se oglasila in pokazala svojo lepotičko. res je full uškana . no tako kot itak vsi naši avgustovčki kajneda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 13:27:05
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* čaw, sissy, wb!!! drgač smo pa mi bolj tak tak, zjutraj se zbudimo z vročino in sem ji zdaj zbijala in ma še zdaj 37,7, jest noče nič, calpol mi je ven vrgla, sem ji dala svečko. skuhala sem ji prežganko, jo je mal pojedla, kaj naj ji še dam? velik za pit, to vem... pa nič iz nosa ne teče, kihne parkrat na dan, zobje ne vem če so... nimam pojma naša je imela tudi zdele dva dni vročino ampak smo potem vseeno šli do čateških....no kopale se ravno nisva. Jana smo pa tam pustili za ceeeel teden.To se bom spočila. no v glavnem sem zasledila prispevek neke pediatrinje,da starši čist narobe povezujejo vročino in zobe,da kao ni nobene povezave,da bi imel otrok zato vročino,ampak edino kar drži,je da če ima otrok povišano temeraturo,da takrat zobje lažje ven rinejo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 13:37:07
|
|
|
|
mojca 32
|
ojla da se vam na hitro še jaz malo javim. Mi smo ok,naredimo že nekaj samostojnih korakov,stojimo že sami.......najpomembnejše pa je DA SMO DOBILI PRVI ZOBEK IN TO NA VRHU
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 13:40:21
|
|
|
|
mojca 32
|
POOPSIKA čudovite slikce,no sej ni čudno če ti pa pozira mala lepotička . Čestitke vsem slavljencem ker ne dohajam vsakemu posebej čestitat jim pol kr vsake tolk časa vsem skupaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 15:58:06
|
|
|
|
Antigona
|
Takole pa mi uživamo na morju: Žan na trampolinu: Žan v Lunaparku na "vrtiljaku" v avtu: pa v helikopterju: Jaz in Luka se cartava na plaži : Pa še en lep pozdrav od Lukija za vse RR-ovske avgustovčke in njihove mamice:
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 16:58:05
|
|
|
|
JORJA
|
Hojla! Krst smo dali skozi..... je bilo zelo lepo, oba sta bila pridna, Avgustin ni cel obred spustil niti glasu, samo pridno je poslušal kaplana. Zdaj pa uživamo v hladu..... Da ne bom vsako sliko posebej komantirala....Enkratne so !! Poopsika, jaz pa ne poznam tvojega gesla, pa tako bi rada videla tvoje slike.... A prideš kaj v Celje? Glej da mi prej javiš, da se dobima na kavici.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 17:13:48
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Mi smo bili pa danes pri mojih doma, prej smo šli pa na Polhograjsko goro. Mark je bil pa ful priden in k vsakemu je šel v naročju in ful užival. Sem bila tako vesela in ponosna na svojega sinčka. Kako se z vsakim dnem spreminja, pa stvari, ki te skrbijo, se kar same od sebe uredijo. Super! Moram pa malo pojamrat, da sem kar kar malo razočarana nad mojimi. Tako kot je Sisy enkrat rekla, nobeden sploh ni izrazil željo, da bi ga imeli nekaj časa. Foter je rekel, da bi se mu zmešalo, da bi ga moral pazit eno uro. Ker pač skoz nekam lazi in ga moraš pazit. Smo mislili ta teden it enkrat gor, ker sta oba doma, da bi šla midva na eno kratko kolesarsko turo, Mark bi bil pa pri njih. Pa ima mami žal vsak dan kiropraktika, pa tudi nobenega navdušenja nista pokazala. Pa nič. Zdej samo še bolj občudujem taščo in tasta, ker se s takim veseljem ukvarjata z malimi in komaj čakata, da jih spet vidita in pazita.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 17:20:29
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* danes je pa prvič vstala ob 6h(je šla ob pol 8h spat) in sem dad čis, grem še jaz zdaj spat. vročine pa ni, zaenkrat.... lepo bodte Kdaj pa drugače vstane? Meni se to zdi "pozno" vstajanje. Pri nas je to redkost, vedno je že prej auf. med 7-8
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 17:29:23
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Moram pa malo pojamrat, da sem kar kar malo razočarana nad mojimi. Tako kot je Sisy enkrat rekla, nobeden sploh ni izrazil željo, da bi ga imeli nekaj časa. Foter je rekel, da bi se mu zmešalo, da bi ga moral pazit eno uro. Ker pač skoz nekam lazi in ga moraš pazit. Smo mislili ta teden it enkrat gor, ker sta oba doma, da bi šla midva na eno kratko kolesarsko turo, Mark bi bil pa pri njih. Pa ima mami žal vsak dan kiropraktika, pa tudi nobenega navdušenja nista pokazala. Pa nič. Zdej samo še bolj občudujem taščo in tasta, ker se s takim veseljem ukvarjata z malimi in komaj čakata, da jih spet vidita in pazita. Te čisto razumem Talika, veš pri meni je pa ravno obratno......Moja mami in ati sta čisto vsaki dan z Valentinom in Avgustinom, pa jim ni čisto nič teško...( čeprav sta že v letih). Tast in tašča pa....kaj naj rečem, manj sta z njima rajši ju imata ...nažalost je tako.In čisto vse jima je teško.....ne vem kaj bom naredila konec tega meseca ko gresta moja na dopust
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 19:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo bejbe Danes je bil res super dan ...smo imeli piknik, prišlo kup prijateljev in otrok, pa smo pekli meska, na veliko jedli, se igrali, super Uuuuuuuula , bravo za 1. zobek Juhuhu...evo pa je Tjaša še edina brezzoba . Atigona, super slikce...res uživate ..sem vam kr fauš ...no še 2 tedna pa tudi mi gremo!! JORJA, se bereva na zs Talika, res škoda no ...stari starši res ne vedo kaj zamujajo!!Pa tak cukr je Mark Kšpela, Katja je še zmeraj taka lepotička, super ****, uživaaaaaaaaaaajte
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 6.7.2008 19:03:32
|
|
|
|
JORJA
|
evo tule je pa ena slikca iz krsta.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?