|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
5.7.2008 21:21:05   
*lenc@*
V glavnem lepo se imejte,mi se bomo imeli tud Čau

čaw čaw pa srečno

a nis rekla, da morš cunje rihtat k smo se doble v LJ? pa saj to je blo kar neki dni nazaj...ti ti, drugič pa prlet v LJ velja?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
5.7.2008 21:22:55   
*lenc@*
Kdo pa je še shodil? Petja, Peter, Lovro, še kdo?

Janez mrbit?

aha, pa mia, tok fletna k gre mal naprejuser posted image

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 102
5.7.2008 21:56:25   
Talika19
Evo, jaz sem tudi tle.user posted image Zdej sem gledala en film na tv3, je bil kar zanimiv. No pa Marka sem imela zraven, ker je zaspal nekaj čez 7h, pa se je čez pol ure zbudil s ful jokom, pa je kar jokal in jokal in ga ni potolažila ne joška, ne naročje, nič. Potem sem mu pa dala Calpol, čez 15 min je bil pa kot nov in ful dobre volje, se igral, no zdej je pa končno omagal. Se mi zdi, da mu zgornja dvojka ven rine, kolikor vidim, ker je tudi ponoči skoz žurka.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
5.7.2008 22:17:18   
kšpela
ohoj.pa sem koncno spet mal za racunalnikom.za nazaj vas nisem nic brala tko da pojma nimam o cem se pogovarjate.no sej se sam tko mal javljam da vam povem da smo mi super in da je katja en teden nazaj shodila danes pa naredi ze dvajset korakov sama.pa tudi sam ze vstane na nogice brez opore.bom probala se kaksno slikico njeno prilepit da vidite kaksna je zdej.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 104
5.7.2008 22:21:06   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: kšpela

ohoj.pa sem koncno spet mal za racunalnikom.za nazaj vas nisem nic brala tko da pojma nimam o cem se pogovarjate.no sej se sam tko mal javljam da vam povem da smo mi super in da je katja en teden nazaj shodila danes pa naredi ze dvajset korakov sama.pa tudi sam ze vstane na nogice brez opore.bom probala se kaksno slikico njeno prilepit da vidite kaksna je zdej.

Ja živjo, lepo, da si se oglasila. Danes Katja praznuje 11 mesecev kajne? Čestitke!
Pa bravo za hojo!user posted image user posted image
Ti kar daj slikice, je že dolgo nismo videli.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 105
5.7.2008 22:24:52   
kšpela
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ja živjo, lepo, da si se oglasila. Danes Katja praznuje 11 mesecev kajne? Čestitke!
Pa bravo za hojo!user posted image user posted image
Ti kar daj slikice, je že dolgo nismo videli.

ja danes  je praznovala ze 11 mesecev.hvala za cestitke.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 106
5.7.2008 22:25:26   
kšpela
a seznamcek z merami imate se zmeri??

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 107
5.7.2008 22:36:11   
Antigona

a seznamcek z merami imate se zmeri??

Seznamček je še, vendar že kar star in nekaj malega podatkov manjka. Čakam na kak trenutek več, da ga updejtam in dam gor novega. Recimo da mi je oproščeno, sem na dopustu user posted image  user posted image  user posted image

Vse najboljše Katji za 11 mesecev in da že tako lepo hodi. Slikico pa le daj kako gor da vidimo to tvojo pupo user posted image  user posted image  user posted image

Zdej grem pa spat. Sem danes nekaj utrujena ko strela....

**** uživaj na dopustu user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 108
5.7.2008 22:43:21   
kšpela
user posted image user posted image user posted image
no tako pa mi je ratal.upam.to je moja mala pobalinka.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 109
6.7.2008 1:02:26   
Anonimen
Oj Kšpela-kako je lušna tamala.Joj resuser posted image Se mi zdi tko spremenjenauser posted image

Lenč@ veš kolk sem imela za likatuser posted image user posted image user posted image

no še eno urco pa kidnemo.baje se čaka 7 ur na trajekt.Šit,če je to res,se mi ne piše dobrouser posted image To bo enga cvilenja in vpitja v avtuuser posted image

Sisy a tri tedne te ni bilo?Uf to je pa res dopustuser posted image Super da je Sarči uživalauser posted image

(odgovor članu kšpela)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
6.7.2008 9:16:39   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke Neli, lovru, katji in danes Jaku!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
6.7.2008 9:18:00   
*lenc@*
danes je pa prvič vstala ob 6h(je šla ob pol 8h spat) in sem dad čis, grem še jaz zdaj spat.

vročine pa ni, zaenkrat....

lepo bodte

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 112
6.7.2008 10:42:00   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

danes je pa prvič vstala ob 6h(je šla ob pol 8h spat) in sem dad čis, grem še jaz zdaj spat.

lepo bodte

Kdaj pa drugače vstane? Meni se to zdi "pozno" vstajanje.  user posted image   Pri nas je to redkost, vedno je že prej auf. user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
6.7.2008 10:51:25   
zalenka
dan.

sem vas prebrala, zmanjkuje časa za vse. nitka hodi spat ob 21.30 in takrat sem tud jaz samo še za vodoravno, pa me čaka še posoda in kak peglezn. zjutraj pa smo auf md 5h in 6h. se res pozna kako je blo prej fajn k je šla okoli 19h spat in sem pol komot vse podelala. da ne govorim kolk mam plevelno na vrtu, jao jao. pa jest k sem tko atlih za vsak plevel, zdej je pa vse zaraščeno user posted image .

vsem slavljenčkom za nazaj in za naprej spet lepo lepo voščim. pa vsem, ki ste na novo shodili in pogruntali nove vragolije, jedli žužke user posted image  ali karkoli drugega, da ste razveselili in nasmejali svoje starše user posted image user posted image

nitka se majčkeno hoče celo na nogice postavljat, se tako dviguje z nogicami, ko je na vseh 4. ampak je rita zaenkrat še pretežka in hitro pade dol user posted image .

sicer pa uživamo zunaj v senčki v bazenčku.

ne mara pa še vedno ne vozičkanja. ne vem kaj se ji je zamerlo, k se je prej tolk rada vozičkala, zdej pa ni šans. včer smo šli do moje mami (15min) in jo je pol poti moj že nesel, nazaj pa skoraj celo pot. pa sem rekla, da je ne bom vzela ven, pa naj se dere. sam pri nas, koje jeza je to tako kot da bi radio na ful navil na fajn močne zvočnike. zdej sploh ne bomo več ven hodli z vozičkom, mi je neumno, da se jo pol celo pot nosi. pa še to se naveliča in hoče potem na tla da bi plazla.
a ker od vaših tud ne mara se vozičkat?

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 114
6.7.2008 10:52:39   
zalenka
kšpela ojla, lepo da si se oglasila in pokazala svojo lepotičko. res je full uškana user posted image user posted image . no tako kot itak vsi naši avgustovčki kajneda user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
6.7.2008 13:27:05   
Petjana

čaw, sissy, wb!!!

drgač smo pa mi bolj tak tak, zjutraj se zbudimo z vročino in sem ji zdaj zbijala in ma še zdaj 37,7, jest noče nič, calpol mi je ven vrgla, sem ji dala svečko.

skuhala sem ji prežganko, jo je mal pojedla, kaj naj ji še dam? velik za pit, to vem...

pa nič iz nosa ne teče, kihne parkrat na dan, zobje ne vem če so... nimam pojma

naša je imela tudi zdele dva dni vročino ampak smo potem vseeno šli do čateških....no kopale se ravno nisva. Jana smo pa tam pustili za ceeeel teden.To se bom spočila.
no v glavnem sem zasledila prispevek neke pediatrinje,da starši čist narobe povezujejo vročino in zobe,da kao ni nobene povezave,da bi imel otrok zato vročino,ampak edino kar drži,je da če ima otrok  povišano temeraturo,da takrat zobje lažje ven rinejo.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
6.7.2008 13:37:07   
mojca 32
ojla da se vam na hitro še jaz malo javim.user posted image Mi smo ok,naredimo že nekaj samostojnih korakov,stojimo že sami.......najpomembnejše pa je    DA SMO DOBILI PRVI ZOBEK IN TO NA VRHUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 117
6.7.2008 13:40:21   
mojca 32
POOPSIKA čudovite slikce,no sej ni čudno če ti pa pozira mala lepotička user posted image .
Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image ker ne dohajam vsakemu posebej čestitat jim pol kr vsake tolk časa vsem skupajuser posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 118
6.7.2008 15:58:06   
Antigona
Takole pa mi uživamo na morju:
Žan na trampolinu:

user posted image

Žan v Lunaparku na "vrtiljaku" v avtu:

user posted image

pa v helikopterju:

user posted image
Jaz in Luka se cartava na plaži user posted image :

user posted image

Pa še en lep pozdrav od Lukija za vse RR-ovske avgustovčke in njihove mamice:

user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 119
6.7.2008 16:58:05   
JORJA
Hojla!
Krst smo dali skozi.....user posted image je bilo zelo lepo, oba sta bila pridna, Avgustin ni cel obred spustil niti glasu, samo pridno je poslušal kaplana.
Zdaj pa uživamo v hladu.....

Da ne bom vsako sliko posebej komantirala....Enkratne souser posted image user posted image user posted image !!
Poopsika, jaz pa ne poznam tvojega gesla, pa tako bi rada videla tvoje slike....user posted image
A prideš kaj v Celje? Glej da mi prej javiš, da se dobima na kavici.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 120
6.7.2008 17:13:48   
Talika19
Hojla!

Mi smo bili pa danes pri mojih doma, prej smo šli pa na Polhograjsko goro. Mark je bil pa ful priden in k vsakemu je šel v naročju in ful užival. Sem bila tako vesela in ponosna na svojega sinčka.user posted image user posted image  Kako se z vsakim dnem spreminja, pa stvari, ki te skrbijo, se kar same od sebe uredijo. Super!user posted image

Moram pa malo pojamrat, da sem kar kar malo razočarana nad mojimi.user posted image Tako kot je Sisy enkrat rekla, nobeden sploh ni izrazil željo, da bi ga imeli nekaj časa. Foter je rekel, da bi se mu zmešalo, da bi ga moral pazit eno uro.user posted image user posted image user posted image  Ker pač skoz nekam lazi in ga moraš pazit. Smo mislili ta teden it enkrat gor, ker sta oba doma, da bi šla midva na eno kratko kolesarsko turo, Mark bi bil pa pri njih. Pa ima mami žal vsak dan kiropraktika, pa tudi nobenega navdušenja nista pokazala. Pa nič.user posted image user posted image Zdej samo še bolj občudujem taščo in tasta, ker se s takim veseljem ukvarjata z malimi in komaj čakata, da jih spet vidita in pazita.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 121
6.7.2008 17:20:29   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

lepo bodte

Kdaj pa drugače vstane? Meni se to zdi "pozno" vstajanje.  user posted image   Pri nas je to redkost, vedno je že prej auf. user posted image

med 7-8user posted image

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 122
6.7.2008 17:29:23   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Moram pa malo pojamrat, da sem kar kar malo razočarana nad mojimi.user posted image Tako kot je Sisy enkrat rekla, nobeden sploh ni izrazil željo, da bi ga imeli nekaj časa. Foter je rekel, da bi se mu zmešalo, da bi ga moral pazit eno uro.user posted image user posted image user posted image  Ker pač skoz nekam lazi in ga moraš pazit. Smo mislili ta teden it enkrat gor, ker sta oba doma, da bi šla midva na eno kratko kolesarsko turo, Mark bi bil pa pri njih. Pa ima mami žal vsak dan kiropraktika, pa tudi nobenega navdušenja nista pokazala. Pa nič.user posted image user posted image Zdej samo še bolj občudujem taščo in tasta, ker se s takim veseljem ukvarjata z malimi in komaj čakata, da jih spet vidita in pazita.

Te čisto razumem Talika, veš pri meni je pa ravno obratno......Moja mami in ati sta čisto vsaki dan z Valentinom in Avgustinom, pa jim ni čisto nič teško...( čeprav sta že v letih).
Tast in tašča pa....kaj naj rečem, manj sta z njima rajši ju imatauser posted image ...nažalost je tako.In čisto vse jima je teško.....ne vem kaj bom naredila konec tega meseca ko gresta moja na dopustuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 123
6.7.2008 19:00:50   
Anonimen
Živjo bejbeuser posted image

Danes je bil res super danuser posted image ...smo imeli piknik, prišlo kup prijateljev in otrok, pa smo pekli meska, na veliko jedli, se igrali, superuser posted image

Uuuuuuuulauser posted image , bravo za 1. zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu...evo pa je Tjaša še edina brezzobauser posted image .

Atigona, super slikce...res uživateuser posted image user posted image ..sem vam kr faušuser posted image ...no še 2 tedna pa tudi mi gremo!!

JORJA, se bereva na zsuser posted image

Talika, res škoda nouser posted image ...stari starši res ne vedo kaj zamujajo!!Pa tak cukr je Markuser posted image

Kšpela, Katja je še zmeraj taka lepotička, superuser posted image

****, uživaaaaaaaaaaajteuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
6.7.2008 19:03:32   
JORJA
evo tule je pa ena slikca iz krsta.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?