|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
15.7.2008 19:15:32   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Punce, dans mi je ena dečva na cesto skočila...sem mal pobremzala. Še dobro, da sem ženska! Tolk mini mini oblekce pa še v lajfu nisem vidla. Je mela tange in dobesedno ji je ritka ven gledala. Jooj, joj, joj kaj bo mami rekla, ko jo vidi user posted image

Pa res, bogved kok nesreč je že povzročla. user posted image Še dobro, da je velik žensk za volanom user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.7.2008 19:18:55   
gigi1
Abra tvoj pa ni ET, je kar boksarček Rocky Balboa user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.7.2008 19:24:15   
Abra

Abra tvoj pa ni ET, je kar boksarček Rocky Balboa user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image boksa pa res ful user posted image a nima velko glavo? so ga sami možgani user posted image po meritvah je imel glavo za 12t2d, telo za 12t1d, stegnenico pa 12t0d. Maneken ne bo user posted image upajmo, da bo pameten. zdaj iščeva obojespolno ime za vmesni čas, ko še ne veva kaj je user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.7.2008 19:26:40   
zarja1
A SI TEGA MISLILA? user posted image

Samo ta je res hud!!!!!!!!!!!!    Saj bom pridna, obljubimuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.7.2008 19:28:46   
gigi1
Abra sej ga maš user posted image  Rocky-Skalca. Rocky je muško, Skalca žensko user posted image . Men se glava ne zdi nič prevelika, za ta čas. Mi je pa prav lušno kako ma pestke stisnjene. Navija za tetke v postopku in une ki še čakamo user posted image . Al že mami boksa? user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.7.2008 19:29:21 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.7.2008 19:42:13   
Abra
Zarja, tistega sem mislila, ja user posted image ga zelo rada lepim user posted image

Gigi, sej vem, da je normalno za ta čas, mi je pa smešno. Skalca me na nekoga spominja, pa ravno danes sem ga srečala, to odpade user posted image pa tut Rocky no, ne vem ... sej prevale tut dela, pa poje, sej je še kaj šans, nočem se na boksarja navezat user posted image če že ima velike možgane user posted image Sicer pa itak navija! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.7.2008 19:47:04   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Takole, naša bebica je velika 63,2 cm,

sorry, ampak tule sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image  pol maš še itak mali buši user posted image

ampak super za rezultat! user posted image user posted image user posted image

A ni to več kot pol metra? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.7.2008 19:55:22   
mismis

medo je v albumu user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, evo pogledal fotko, una ZF mi je še najboljša, sem jo še mojemu pokazala.

Še enkrat čestitke za medotauser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
15.7.2008 19:58:49   
mismis
Abra, tudi tebi čestitke za bejbija "iščemo vmesno ime" user posted image user posted image user posted image

Full je cotek, ko takole stiska prstke v pesti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.7.2008 20:00:11   
Rakica_80
 .... lahko pa se vmes zgodi čudež in zanosiš, se dogaja, veš!!! user posted image

IZ TVOJIH UST V MOJ TREBUH!!!!user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.7.2008 20:00:58   
mismis
Žiži, ti pa še kar kakšno fotko prilepi, punce saj je poletje,

če fantje uživajo s pogledom na razgaljena dekleta,

si lahko tudi me privoščimo malo te zabave.

OK zdej pa moram iti peglat, da ne bo naš ves zmečkan hodil okoli, se tipkamo v pavzah

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
15.7.2008 20:01:10   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Jaz sem tut dala dve slikci ET-ja v album. user posted image ima ful veliko glavo user posted image

Obrazek ima pa luškan po mamici  user posted image , edin če je ata tud tolk fejst user posted image

Ej Ledenka mater sem zrezke zapalila k na internetu visim, pa prejšnji post sem tud čist zagnojila.

Sonček dej povej kaj rada delaš, pr men se vedno kaj najde, ti dam malco!

Zvezdica user posted image za NS!

Gloria men je pa zeleni lepši od modrega, tko da imaš res šponski voz...

Mismis sem bla zgodnja a ne, pa sem imela že laske oprane, pa ene 2 ure oddelane!

Gigi tudi jaz te bom za rokico držala, a veš da vzletajo nad mojo bajto, pa še nubenga nimam v klet user posted image user posted image user posted image , tko da ni panike, sam naš je pa od poleta zadnjič reku da bajto bo pa še dodatno zavarvu user posted image

Šemalo welcome back!

Nokes, Zarja, Orto pozdravčke.........sej nas je malo danes , upam da nisem katere vseen pozabila...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
15.7.2008 20:01:46   
Zvezdica
Jaz sem tut dala dve slikci ET-ja v album. ima ful veliko glavo

Abra, zdaj v tem obdobju jo imajo kar vsiuser posted image

Pa taki smešni so, ampak potem postanejo taki lepotciuser posted image Samo naši.

Glej ga, kako navijauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.7.2008 20:07:32 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
15.7.2008 20:02:55   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

OK zdej pa moram iti peglat

Pridi pridi, mam pivo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
15.7.2008 20:04:21   
Zvezdica

Punce, dans mi je ena dečva na cesto skočila...sem mal pobremzala. Še dobro, da sem ženska! Tolk mini mini oblekce pa še v lajfu nisem vidla. Je mela tange in dobesedno ji je ritka ven gledala. Jooj, joj, joj kaj bo mami rekla, ko jo vidi user posted image

Vidiš kaj te deklice vse povzročijouser posted image . Jap Žiži, zdaj je mini res miniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
15.7.2008 20:08:50   
zarja1
Pa ja, naj likanje počaka.

Hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image za MISMIS

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
15.7.2008 20:10:48   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

medo je v albumu user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, evo pogledal fotko, una ZF mi je še najboljša, sem jo še mojemu pokazala.

Še enkrat čestitke za medotauser posted image user posted image user posted image

miška hvalauser posted image . Ja jast prav komaj čakam, da bo otrok v proporcu:)
Itak bom šla po 24 t na 3d pregled, pa bom potem pokazala moje sončece.

Aja, še info Liam je bil na NS v 12t 3 d velik 6,9 cm.... Tale medika pa 6,3...zna bit punčkauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.7.2008 20:11:05 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
15.7.2008 20:37:13   
gloria
orto2 jaz sem delal drug dan(ampam v NM)dvojnega.....ns je bila 70 e.dht pa 40e.....izvid pošljejo zdravnici ko je delala NS kje ona premirja in če je ok ti ga pošljejo,če je pa kaj narobe te pokličejo....vem da je meni DHT še bolj zvišal odstotek da je vse ok....tak da mi ni bilo žal da sem ga delalauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
15.7.2008 20:43:22   
gloria
Zvezdica lepega vesoljčka imaš....slikce so pa fenomenalneuser posted image user posted image
Abra kaj ti pol misliš delat AC?.....tvoj Rocky je pa pravi korenjakuser posted image user posted image
nokes zdej ko imam voziček zagotovljen več ne mislim tolk na njegauser posted image ....kmal me bo pa začel spet metat če mam vse kaj rabim za začetek....nebi pa rada tega preveč nakupla pol pa da mi stoji....
Pija 76 hvala....drugače sem pa jaz nora na zeleno barvouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
15.7.2008 21:45:58   
ledenka
zvezdica, lustkan ET user posted image user posted image user posted image

abra, tvoj tudi user posted image user posted image user posted image  

pija user posted image  sem tud ze jaz kaj na stedilniku pozabla, ko sem bla na RRju user posted image user posted image user posted image

mismis, jaz mam pa belgijsko pivo... in ogromen kup za likanje user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
15.7.2008 22:12:18   
mismis
z veseljem pridem likat vsaki, ki pride k meni spucat okna, sej jih ni tolk, samo 26 in panoramska stena...

a ja, pa sploh niso tolk umazana, samo nismo jih spucal od takrat, ko smo fasado delal user posted image user posted image user posted image user posted image

joj joj joj, kar slabo mi je, ko pomislim, česa se moram še lotiti v tem poletju

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
15.7.2008 22:20:39   
blanč
Ojla punce.
Berem, da ste vse optimistično nastrojene. Sem vesela, da nas neuspehi ne pobijeo. Mal marjetko pogrešamuser posted image
javljem se pa z novicami od GRETHI, je osmi dan po ET in rdečke še od nikoderuser posted image user posted image user posted image .
Sem jo intenzivno nagovarjala k delanju testa vendar se ne dauser posted image . Vse vas lepo pozdravlja in komaj čaka, da ji končno priklopijo ta presneti internet in, da vas kar sama mal poboža in pocarta, saj veste, vedno najde pravo besedo za vsako.
Držmo pesti, da ji je uspelouser posted image .
Lep pozdrav od nje in seveda tudi od mene.
Lahko noč.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
15.7.2008 22:22:29   
mismis
ojla vijolična pošast, welcome back....where were you been????

Kako je Piki?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.7.2008 22:28:46   
blanč
Pošast prisotna samo piše bolj malouser posted image . Piki je bil v nedeljo prvič na morju je mal zaplavu, dobil slano vodo vsepovsod in se pol pol ure v travi na glavo postavlu tolk mu je šla slanost po živcihuser posted image user posted image user posted image pa po smrčku še bolj. Ga je pa moja nova soseda grethi čisto osvojila, mu same pribolške daje, tako, da me je strah, da se bo eno bajto više preselil...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.7.2008 22:29:37   
gigi1
BLAAAAANČ! Jupiiii! Si nazaj??!!! Tolk sem te pogrešala! Punce nočjo nč več tipov limat odkasr si šla. Dans sem pa jst enga Abrici in sem te prec priklicala user posted image

Gretka jupijajajjaja! Kar tako naprej user posted image  user posted image user posted image

Zdej grem pa mal prebrat, ker sem manjkala user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

mesečno perilo
TLF

Koliko časa po porodu ste dobile mesečno perilo?

Skoraj takoj (17%)

1-3 mesece (26%)

3-6 mesecev (22%)

6-9 mesecev (17%)

9-12 mesecev (11%)

več kot eno leto (8%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!