Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 19:15:32
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce, dans mi je ena dečva na cesto skočila...sem mal pobremzala. Še dobro, da sem ženska! Tolk mini mini oblekce pa še v lajfu nisem vidla. Je mela tange in dobesedno ji je ritka ven gledala. Jooj, joj, joj kaj bo mami rekla, ko jo vidi Pa res, bogved kok nesreč je že povzročla. Še dobro, da je velik žensk za volanom
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 19:18:55
|
|
|
|
gigi1
|
Abra tvoj pa ni ET, je kar boksarček Rocky Balboa
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 19:24:15
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Abra tvoj pa ni ET, je kar boksarček Rocky Balboa boksa pa res ful a nima velko glavo? so ga sami možgani po meritvah je imel glavo za 12t2d, telo za 12t1d, stegnenico pa 12t0d. Maneken ne bo upajmo, da bo pameten. zdaj iščeva obojespolno ime za vmesni čas, ko še ne veva kaj je
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 19:26:40
|
|
|
|
zarja1
|
A SI TEGA MISLILA? Samo ta je res hud!!!!!!!!!!!! Saj bom pridna, obljubim
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 19:28:46
|
|
|
|
gigi1
|
Abra sej ga maš Rocky-Skalca. Rocky je muško, Skalca žensko . Men se glava ne zdi nič prevelika, za ta čas. Mi je pa prav lušno kako ma pestke stisnjene. Navija za tetke v postopku in une ki še čakamo . Al že mami boksa?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.7.2008 19:29:21 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 19:42:13
|
|
|
|
Abra
|
Zarja, tistega sem mislila, ja ga zelo rada lepim Gigi, sej vem, da je normalno za ta čas, mi je pa smešno. Skalca me na nekoga spominja, pa ravno danes sem ga srečala, to odpade pa tut Rocky no, ne vem ... sej prevale tut dela, pa poje, sej je še kaj šans, nočem se na boksarja navezat če že ima velike možgane Sicer pa itak navija!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 19:47:04
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Takole, naša bebica je velika 63,2 cm, sorry, ampak tule sem se pa nasmejala pol maš še itak mali buši ampak super za rezultat! A ni to več kot pol metra?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 19:55:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica medo je v albumu Zvezdica, evo pogledal fotko, una ZF mi je še najboljša, sem jo še mojemu pokazala. Še enkrat čestitke za medota
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 19:58:49
|
|
|
|
mismis
|
Abra, tudi tebi čestitke za bejbija "iščemo vmesno ime" Full je cotek, ko takole stiska prstke v pesti
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:00:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
.... lahko pa se vmes zgodi čudež in zanosiš, se dogaja, veš!!! IZ TVOJIH UST V MOJ TREBUH!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:00:58
|
|
|
|
mismis
|
Žiži, ti pa še kar kakšno fotko prilepi, punce saj je poletje, če fantje uživajo s pogledom na razgaljena dekleta, si lahko tudi me privoščimo malo te zabave. OK zdej pa moram iti peglat, da ne bo naš ves zmečkan hodil okoli, se tipkamo v pavzah
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:01:10
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Jaz sem tut dala dve slikci ET-ja v album. ima ful veliko glavo Obrazek ima pa luškan po mamici , edin če je ata tud tolk fejst Ej Ledenka mater sem zrezke zapalila k na internetu visim, pa prejšnji post sem tud čist zagnojila. Sonček dej povej kaj rada delaš, pr men se vedno kaj najde, ti dam malco! Zvezdica za NS! Gloria men je pa zeleni lepši od modrega, tko da imaš res šponski voz... Mismis sem bla zgodnja a ne, pa sem imela že laske oprane, pa ene 2 ure oddelane! Gigi tudi jaz te bom za rokico držala, a veš da vzletajo nad mojo bajto, pa še nubenga nimam v klet , tko da ni panike, sam naš je pa od poleta zadnjič reku da bajto bo pa še dodatno zavarvu Šemalo welcome back! Nokes, Zarja, Orto pozdravčke.........sej nas je malo danes , upam da nisem katere vseen pozabila...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:01:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jaz sem tut dala dve slikci ET-ja v album. ima ful veliko glavo Abra, zdaj v tem obdobju jo imajo kar vsi Pa taki smešni so, ampak potem postanejo taki lepotci Samo naši. Glej ga, kako navija
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.7.2008 20:07:32 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:02:55
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis OK zdej pa moram iti peglat Pridi pridi, mam pivo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:04:21
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce, dans mi je ena dečva na cesto skočila...sem mal pobremzala. Še dobro, da sem ženska! Tolk mini mini oblekce pa še v lajfu nisem vidla. Je mela tange in dobesedno ji je ritka ven gledala. Jooj, joj, joj kaj bo mami rekla, ko jo vidi Vidiš kaj te deklice vse povzročijo . Jap Žiži, zdaj je mini res mini
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:08:50
|
|
|
|
zarja1
|
Pa ja, naj likanje počaka. Hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za MISMIS
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:10:48
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica medo je v albumu Zvezdica, evo pogledal fotko, una ZF mi je še najboljša, sem jo še mojemu pokazala. Še enkrat čestitke za medota miška hvala . Ja jast prav komaj čakam, da bo otrok v proporcu:) Itak bom šla po 24 t na 3d pregled, pa bom potem pokazala moje sončece. Aja, še info Liam je bil na NS v 12t 3 d velik 6,9 cm.... Tale medika pa 6,3...zna bit punčka
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.7.2008 20:11:05 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:37:13
|
|
|
|
gloria
|
orto2 jaz sem delal drug dan(ampam v NM)dvojnega.....ns je bila 70 e.dht pa 40e.....izvid pošljejo zdravnici ko je delala NS kje ona premirja in če je ok ti ga pošljejo,če je pa kaj narobe te pokličejo....vem da je meni DHT še bolj zvišal odstotek da je vse ok....tak da mi ni bilo žal da sem ga delala
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 20:43:22
|
|
|
|
gloria
|
Zvezdica lepega vesoljčka imaš....slikce so pa fenomenalne Abra kaj ti pol misliš delat AC?.....tvoj Rocky je pa pravi korenjak nokes zdej ko imam voziček zagotovljen več ne mislim tolk na njega ....kmal me bo pa začel spet metat če mam vse kaj rabim za začetek....nebi pa rada tega preveč nakupla pol pa da mi stoji.... Pija 76 hvala....drugače sem pa jaz nora na zeleno barvo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 21:45:58
|
|
|
|
ledenka
|
zvezdica, lustkan ET abra, tvoj tudi pija sem tud ze jaz kaj na stedilniku pozabla, ko sem bla na RRju mismis, jaz mam pa belgijsko pivo... in ogromen kup za likanje
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:12:18
|
|
|
|
mismis
|
z veseljem pridem likat vsaki, ki pride k meni spucat okna, sej jih ni tolk, samo 26 in panoramska stena... a ja, pa sploh niso tolk umazana, samo nismo jih spucal od takrat, ko smo fasado delal joj joj joj, kar slabo mi je, ko pomislim, česa se moram še lotiti v tem poletju
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:20:39
|
|
|
|
blanč
|
Ojla punce. Berem, da ste vse optimistično nastrojene. Sem vesela, da nas neuspehi ne pobijeo. Mal marjetko pogrešam javljem se pa z novicami od GRETHI, je osmi dan po ET in rdečke še od nikoder . Sem jo intenzivno nagovarjala k delanju testa vendar se ne da . Vse vas lepo pozdravlja in komaj čaka, da ji končno priklopijo ta presneti internet in, da vas kar sama mal poboža in pocarta, saj veste, vedno najde pravo besedo za vsako. Držmo pesti, da ji je uspelo . Lep pozdrav od nje in seveda tudi od mene. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:22:29
|
|
|
|
mismis
|
ojla vijolična pošast, welcome back....where were you been???? Kako je Piki?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:28:46
|
|
|
|
blanč
|
Pošast prisotna samo piše bolj malo . Piki je bil v nedeljo prvič na morju je mal zaplavu, dobil slano vodo vsepovsod in se pol pol ure v travi na glavo postavlu tolk mu je šla slanost po živcih pa po smrčku še bolj. Ga je pa moja nova soseda grethi čisto osvojila, mu same pribolške daje, tako, da me je strah, da se bo eno bajto više preselil...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:29:37
|
|
|
|
gigi1
|
BLAAAAANČ! Jupiiii! Si nazaj??!!! Tolk sem te pogrešala! Punce nočjo nč več tipov limat odkasr si šla. Dans sem pa jst enga Abrici in sem te prec priklicala Gretka jupijajajjaja! Kar tako naprej Zdej grem pa mal prebrat, ker sem manjkala
|
mesečno periloTLFKoliko časa po porodu ste dobile mesečno perilo?Skoraj takoj (
17%)
1-3 mesece (
26%)
3-6 mesecev (
22%)
6-9 mesecev (
17%)
9-12 mesecev (
11%)
več kot eno leto (
8%)
Število vseh glasov: 345Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!