|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 18:45:42
|
|
|
|
Abra
|
Zvezdica, ja ta rezultat sem imela v mislih. za 2x se ti je zmanjšalo tveganje. S toxo pa je treba bit previden. Že res, da če se nam to ni zgodilo prej, je malo možnosti, da jo ravno zdej fašemo, pa se tudi to zgodi. Gloria je imela to smolo, a so na srečo pravi čas ugotovili in zdravili, da ni prešlo na plod. Je imela pa grozno živčno vojno, ker je kar nekaj časa trajalo, da so ugotovili, da je ok.V glavnem moraš pri svežem sadju in zelenjavi pazit, da je dobro oprano, meso mora bit dobro prepečeno, meni je še rekla nič kebaba ... nobenih biftekov, carpaciov, nobenih domačih suhihomesnatih izdelkov. Kupljeni naj bi bli preverjeni in zato naj bi bli ok, vsekakor se suhomesnatih izdelkov ne priporoča preveč. Isto z mlečnimi iozdelki, kar je iz pasteriziranega mleka je ok, ostalo ne - npr. gorgonzola in ostali plesnivi siri, pa nekateri mehki. Orto, jaz sem dala kri tudi a dvojni hormonski test, 30 eur doplačaš, kri mi je vzela pa kar sestra od Babnikove. Ne vem, če na drugi strani tudi jemljejo, al je treba it na polikliniko. Rezultate pa dobijo oni in jih potem združijo z NS. Evo za obe. Kri je treba res čimprej dat. Pri Babnikovi preden greš not izpolniš nek papir in tam označiš tudi, če želiš dvojni hormonski test. Sicer se pa notri zmeniš. Važno, da oni spet dobijo rezultate, ki jih vnesejo v program in dobijo nove izračune. Traja pa kak teden. Vidim, da je že Gloria odgovorila Zarja, mal heca mora bit če ne bi se tuki ve čali manj jokale. Še dobro, da ti unga smajlija nisem prilepla Nokes, hitro slikco oblekce! Zadnje čase se samo še ob teh naslajamo, nč več fantov A smo res tok blesave? še malo, pa boš ti tut dobila te stranske učinke, glede na to, da se ti vse prej dogaja
|
|
|