|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
15.7.2008 14:26:19   
orto2
mismis, verjetno imaš prav. kolegica bo tud z 1 zzzzzzeeeeeelllloooooooo zadovoljna. hvalauser posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
15.7.2008 14:28:14   
Zvezdica
orto, ne kri nisem dala. Sem pa pri svoji g dala, za toxo, pa vse ostale finte.

A to lahko naredim kasneje pri svoji G?

i belive i can fly....

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
15.7.2008 14:34:36   
orto2
ja, tud jaz točno še ne vem, sem mislila pušenjaka vprašat na nuhalni.

vem, da on pravi,da je najboljše dat kri za ta dvojni oz. trojni test, katerega že izbereš, v 24 urah po nuhalni. torej imaš še čas, in greš jutri na polikliniko dat kri. zraven daš še kopijo nuhalnega izvida od danes! mogoče še katera druga kaj ve, abra sigurno ve kaj o tem al pa mismis? pomoč prosiva z zvezdicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
15.7.2008 14:47:43   
mismis
Orto in Zvezdica

žal vama mismis pri tem ne more pomagati, saj še nikoli ni delala testa za toxo, še več nikoli sploh ni doživela plusa na testu. Sigurno vama bo pa lahko Abra pomagala oz. če ona ne pa 100% Gloria, kajti ravno njej so odkrili, da še ni prebolela toxe. Tako, da vama bo, po mojem mnenju, ona lahko najbolje pomagala

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
15.7.2008 16:07:22   
gigi1
Oj punce

Kaj to vidim??????
Kakšna je to depra in vdanost v usodo pri čakajočih na postopek?????
Punce gremo v nove borbe!!! Igle nas čakajo! GAAAAS!
Preberte si kaj pri men spodaj piše. Če same ne vemo kaj s sabo, ja kdo bo pa vedel?
Čudeži SE dogajajo! Vsaka izmed nas bo kmalu imela en ali dva mala čudeža v rokah!
Tako! Zdaj veste! user posted image
A moram spet pleh bando poslat, da vas zabava?user posted image

Lučka žal ti ne znam povedat glede prometeriuma.

Orto, Zvezdica tle sem tud bosa user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
15.7.2008 16:21:10   
gigi1
BEBIII na tvoje vprašanje je skoraj nemogoče odgovoriti. Veliko je dejavnikov od katerih je odvisno kdaj boš šla v postopek oz. kakšne preiskave bodo še potrebne.
Sama sem imela laparo in histeroskopijo lani septembra. Na vrsto za posvet sem prišla decembra. Nato sem delala HSC, pa spet čakala na vrsto za posvet pri IVF G, pol je pa zlaufalo...in sem štartala s špikanjem marca.
V bistvu je bilo največ čakanja na posvete...oz na vrsto pri G. je pa res, da sem precej v letih in sem šla v postopek prednostno.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
15.7.2008 17:18:12   
zarja1
NOKES........
                 thanksuser posted image , pa še kakšnega user posted image ali user posted image user posted image  nama z MISMIS pošlji; za srečen avgust

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
15.7.2008 17:21:23   
zarja1
A ti bi me pa kar po ritiuser posted image ?
Veš sem si vzela kar dolg dopust-skoraj 20 dni, čist sem preklopla na off. Sem vas pa pogrešala.
Pa saj nisi huda, ne?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
15.7.2008 17:35:22   
gloria
Zvezdica kri ki si jo dala za toxo in še druge preiskave nima nobene veze z dvojnim hormonskim......jaz sem ga delala in naj bi se kri dala v roku 24 ur od pregleda NS....zveča ti procent tveganja nekaj čez 90 ker sama nuhalna je nekaj čez 80% točna....izvide sem jaz dobila po enem tednu.....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
15.7.2008 17:48:13   
nokes
ku-ku, kje ste vse? jaz se z zadnjimi atomi svoje zavesti bojujem s spancem, zgleda da bom zdržala do dnevnika user posted image user posted image

šemalo, navijačice so vedno dobrodošle, sploh če začnemo za njih takoj navijat  user posted image

jaz pa danes mislim in mislim na hedi, ki ima jutri UZ. tako močno ji želim, da bo vse ok (ITAK) in da bo srečna in pomirjena! potem naj začne resnično uživat v nosečnosti! 

potem pa mislim še na gitko in gretko, javita se kaj!

mislim tudi na naše nosečke (zvezdica, sonček, abra), ki so čist zbluzene, ha-ha, fajn stranski učinki, no, sonček že gnezdi, ti kr lepo vse zglancaj!!user posted image user posted image
no, na glorio seveda tudi, a ona misli na voziček. user posted image

in seved na našo gigi, ki gre v atene bodrit naše fante (mater, ko da greš na fronto)! povej, kako si!

pa na vse vas, ki začnete že v avgustu, res je že pred vrati!!!

pa v septembru, pa kasneje... jaz mam tako fajn novo oblekco pripravljeno, boste vidle! ni vrag da ne rata!

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
15.7.2008 18:41:28   
orto2
gloria!

potem sem prav mislila, a je ok če grem naslednji dan po nuhalni dat kri za dht? si ti delala dvojnega ali trojnega? si šla na polikliniko? kdaj pa delajo pa koliko stane? a izvid ti pa pošljejo domov?

koliko vprašanj,... hvala

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
15.7.2008 18:45:42   
Abra
Zvezdica, ja ta rezultat sem imela v mislih. user posted image za 2x se ti je zmanjšalo tveganje. S toxo pa je treba bit previden. Že res, da če se nam to ni zgodilo prej, je malo možnosti, da jo ravno zdej fašemo, pa se tudi to zgodi. Gloria je imela to smolo, a so na srečo pravi čas ugotovili in zdravili, da ni prešlo na plod. Je imela pa grozno živčno vojno, ker je kar nekaj časa trajalo, da so ugotovili, da je ok.V glavnem moraš pri svežem sadju in zelenjavi pazit, da je dobro oprano, meso mora bit dobro prepečeno, meni je še rekla nič kebaba ... nobenih biftekov, carpaciov, nobenih domačih suhihomesnatih izdelkov. Kupljeni naj bi bli preverjeni in zato naj bi bli ok, vsekakor se suhomesnatih izdelkov ne priporoča preveč. Isto z mlečnimi iozdelki, kar je iz pasteriziranega mleka je ok, ostalo ne - npr. gorgonzola in ostali plesnivi siri, pa nekateri mehki.

Orto, jaz sem dala kri tudi a dvojni hormonski test, 30 eur doplačaš, kri mi je vzela pa kar sestra od Babnikove. Ne vem, če na drugi strani tudi jemljejo, al je treba it na polikliniko. Rezultate pa dobijo oni in jih potem združijo z NS.

Evo za obe. Kri je treba res čimprej dat. Pri Babnikovi preden greš not izpolniš nek papir in tam označiš tudi, če želiš dvojni hormonski test. Sicer se pa notri zmeniš. Važno, da oni spet dobijo rezultate, ki jih vnesejo v program in dobijo nove izračune. Traja pa kak teden. Vidim, da je že Gloria odgovorila user posted image

Zarja, mal heca mora bit user posted image če ne bi se tuki ve čali manj jokale. user posted image Še dobro, da ti unga smajlija nisem prilepla user posted image

Nokes, hitro slikco oblekce! Zadnje čase se samo še ob teh naslajamo, nč več fantov user posted image user posted image A smo res tok blesave? user posted image user posted image še malo, pa boš ti tut dobila te stranske učinke, glede na to, da se ti vse prej dogaja user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
15.7.2008 18:48:45   
orto2
abra!

hvala, bom pa vprašala pušenjaka če lahko dam kri tam, če ne bom pa rekla še za kopijo izvida nuhalne pa šla naslednji dan na polikliniko. se mi zdi fajn dat ta dvojni čez. ti še čakaš izvide?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
15.7.2008 18:51:13   
Zvezdica
medo je v albumu user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
15.7.2008 18:55:11   
orto2
zvezdica, je pa res lepotec tale tvoj zf bebiuser posted image
zdej pa res komaj čakam nuhalnouser posted image

si se odločila, boš šla dat kri?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
15.7.2008 18:56:04   
gigi1
Oj Zvezdica Medo vesoljček ful facon user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
15.7.2008 18:57:42   
Abra
Izvide bojo poslali Pušenjaku, da on vnese v program, ker na polikliniki tega nimajo. Vedno zračuna to zadevo tisti, ki dela NS, ki je zato pooblaščen. Mislim, da bodo tebi tudi dali tisti papir, ker prej je Babnikova tudi delala v isti ordinaciji in ima isti protokol. Jaz še čakam na izvide, so rekli en teden. NS sem imela v petek, rezultat je bil tko super, da sem skor prepričana, da ga bo DHT pokvaril. Ne vem tudi, koliko, če sploh kaj hormona oddaja še tisti dvojček, ki je že zelo kmalu odmrl, zato najbrž tudi za Zvezdico ta preiskava nima smisla. Pri dvojčkih pa se tega tko ne dela.
Pa še neki je pri IVFovkah, ne vejo zakaj, ampak velikokrat je ta test lažno pozitiven. Jaz sem stara 37 let in mi pripada že amniocinteza, moja G pa mi je ne odsvetuje, priporoča pa tudi nekako ne. Saj noče direkt reči, ker mi tega najbrž ne sme, sicer si mislim po njenen navdušenju nad rezultati NS, da bi moralo bit vse ok. Konec koncev ima z NS kar neki izkušenj.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
15.7.2008 18:58:32   
gigi1
Evo Abra samo zate user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
15.7.2008 19:01:56   
Abra
Zvezdica ful so smešni ti vesoljčki. Hud je medo! Jaz pa nimam 4D slikc, imam samo 4D filmčke, pa navadne slikce. Se pa ne vidi povsod lepo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
15.7.2008 19:02:41   
Abra
Gigiiiiiiiiii, a si ti pozabla, da spet abstiniram? user posted image samo še oblekce user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
15.7.2008 19:04:53   
gigi1
Abra nisem pozabla. Zato pa nisem nič limala. Sam...dans si pa željo izrazla....al sem narobe zastopla user posted image  user posted image  user posted image  (btw pr men se tud še ni čist nehala user posted image  in še zmeri abstiniram - v tolažbo ...user posted image )

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
15.7.2008 19:06:53   
Zvezdica
orto, ne bom šla dat kri. Vem, da je vs eok in bo najbolje da tako ostane.
Če bi vedela prej, bi to verjetno nardila, tako pa.... Nima smisla.

gigi, je res vesoljc. sej pol bo pa najlepsi bejbiuser posted image
Mater, da pri slabih treh mesecih vidiš obraz. dejansko ga vidiš. Hudo res:)

Abra, ja filmček grem tud jast zdej gledat. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
15.7.2008 19:08:08   
gigi1
Punce, dans mi je ena dečva na cesto skočila...sem mal pobremzala. Še dobro, da sem ženska! Tolk mini mini oblekce pa še v lajfu nisem vidla. Je mela tange in dobesedno ji je ritka ven gledala. Jooj, joj, joj kaj bo mami rekla, ko jo vidi user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
15.7.2008 19:11:34   
gigi1
Zvezdica men se zdi prav neverjetno, da se že zdej res vse tooolk vidi. Ma itak, da bo lep, sta oba lepa, pa Liam je fuuul luškan.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
15.7.2008 19:14:03   
Abra
Gigi, naj ti bo. user posted image Jaz imam vsaj razlog. Tvoja tečka pa tut že dolgo traja user posted image važno, da bo do Grčije fertik user posted image

Jaz sem tut dala dve slikci ET-ja v album. user posted image ima ful veliko glavo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Katera barva Mutsy vozička
endrina

Če bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?

Cargo Kaki (14%)

Team Dark Kaki (6%)

Team Ocean (30%)

College Green (17%)

College Red (19%)

Team New White (13%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!