Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:00:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Čast bi mi blo tebe videt v jebozovni mikici . Sam ja no, sej bom jaz tudi šla jutr na razprodajo se gužvat, da dobim eno do popka odprto pa hrbet uzuni, da ne boš sam ti obline kazala Sicer so moje kake par številk večje, sam še kr dober zgledajo (baje)... challenge??? me izzivaš?? čaki, da Žiži odda svoj glas
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:01:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Pa jaz mam tud polovnega, sam ga ne dam, ga že itak delim Le kaj bi človek brez sanj.. čaki, da me vidi v moji ta najbolj jebozovni mikici, ne bo več prašanje al' boš al' ne boš, sam še al' si mi všeč al' ja Žižek, kdaj letimo za Celje???? Je:)bela punce jst si morm tud enga jebozovnega polovnega omislit. Sem čist brez sanj Miška lahk ta vikend. nikamor ne grem. Sem že odpovedala. Strah ima velike oči a se hecaš??? Reci, da se hecaš... Reci, da si nora name, da nihče te, tako ne vzame... i tako dalje za iste pare... pa valda res nisi odpovedala?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:01:48
|
|
|
|
blanč
|
nebih se usudila, da te izazivam, samo držim štangu
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:02:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč nebih se usudila, da te izazivam, samo držim štangu štango mam pa jest v kevdru, uno ta pravo rosfraj.... joj kok sem to po lublansk napisala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:03:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Čast bi mi blo tebe videt v jebozovni mikici . Sam ja no, sej bom jaz tudi šla jutr na razprodajo se gužvat, da dobim eno do popka odprto pa hrbet uzuni, da ne boš sam ti obline kazala Sicer so moje kake par številk večje, sam še kr dober zgledajo (baje)... challenge??? me izzivaš?? čaki, da Žiži odda svoj glas Miška ti vedno dobiš moj glas! Sploh v rdeči majčki! Pa un tip k je zraven sedu "pi:)zda če bi mela moja take..."
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:04:37
|
|
|
|
blanč
|
Uh, kevder, kaki spomini...mmmmmmmm, sam so bli kr hlodi, ma kaki rosfrej oz. inox v savinski
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:05:18
|
|
|
|
mismis
|
Ma ja pusti to, povej mi zdaj, kaj je s tvojo Grčijo, moje jošte lahko obdelava tudi pozneje, če jih ne bo že moj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:05:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a se hecaš??? Reci, da se hecaš... Reci, da si nora name, da nihče te, tako ne vzame... i tako dalje za iste pare... pa valda res nisi odpovedala? Žižek se ne heca s temi stvarmi. Jp sem oprosti mi dušo što sam te razočarala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:05:57
|
|
|
|
blanč
|
jaz morm it mojmu družbo delat. Želim vam mirno in lepo noč. Povabilo v Celje pa velja allways
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:06:41
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Uh, kevder, kaki spomini...mmmmmmmm, sam so bli kr hlodi, ma kaki rosfrej oz. inox v savinski Tale štanga je kar pri Miški doma v okolici Ljubljane
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.7.2008 23:07:41 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:06:46
|
|
|
|
blanč
|
Lubčkaaaaaaaa za vajuuuuuuu.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:07:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč jaz morm it mojmu družbo delat. Želim vam mirno in lepo noč. Povabilo v Celje pa velja allways Blanči lepo je, da si spet tukaj. Nočko lubica
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:07:50
|
|
|
|
blanč
|
Tale štanga je kar pri Mioški doma v okolici Ljubljane Sem že zadnjič nekaj o tem brala o tele njeni štangi, sam pol še mene nostalgija prime
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:08:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a se hecaš??? Reci, da se hecaš... Reci, da si nora name, da nihče te, tako ne vzame... i tako dalje za iste pare... pa valda res nisi odpovedala? Žižek se ne heca s temi stvarmi. Jp sem oprosti mi dušo što sam te razočarala ma nisi me razočarala, le kako bi me lahko??? ampak srce, dušo enkrat bo treba premagati ta strah... ma ja mogoče pa res lahko poletiva v Celje, pa skupi premagava ta strah.... ampak veš, mi je pa všeč, da boš doma, priznam
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:09:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč jaz morm it mojmu družbo delat. Želim vam mirno in lepo noč. Povabilo v Celje pa velja allways Nočko Blanči, pa dobro ga dej... za povabilo pa nikoli ne veš, mogoče te pa že ta petek presenetiva
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:11:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Uh, kevder, kaki spomini...mmmmmmmm, sam so bli kr hlodi, ma kaki rosfrej oz. inox v savinski Tale štanga je kar pri Miški doma v okolici Ljubljane ja ja, mismis ma res rosfrej štango sredi sobe in če imaš željo zaplesati na/po njen, imaš možnost, če pokličeš v naslednjih 5 minutah, da dobiš poleg še disco kuglo, pa strobo, pa stratoskop. POKLIČITE ZDAJ
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:13:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma nisi me razočarala, le kako bi me lahko??? ampak srce, dušo enkrat bo treba premagati ta strah... ma ja mogoče pa res lahko poletiva v Celje, pa skupi premagava ta strah.... ampak veš, mi je pa všeč, da boš doma, priznam He he. Sem vedla Ne, saj ta strah uspešno premagujem v 99% primerih...Zdele 1% ruls Se mi je pa čudežno prebava zrihtala, ko sem odpovedala. poznaš uno "Bežte gače usraču vas"??
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.7.2008 23:14:25 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:18:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma nisi me razočarala, le kako bi me lahko??? ampak srce, dušo enkrat bo treba premagati ta strah... ma ja mogoče pa res lahko poletiva v Celje, pa skupi premagava ta strah.... ampak veš, mi je pa všeč, da boš doma, priznam He he. Sem vedla Ne, saj ta strah uspešno premagujem v 99% primerih...Zdele 1% ruls Se mi je pa čudežno prebava zrihtala, ko sem odpovedala. poznaš uno "Bežte gače usraču vas"?? JAP, ne bi hotla biti na mestu tvojih gat ti že veš zakaj, si odpovedala ok, kaj je pol zdele s tem Celjem???
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:22:15
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis JAP, ne bi hotla biti na mestu tvojih gat ti že veš zakaj, si odpovedala ok, kaj je pol zdele s tem Celjem??? Sej to sem nardila sam zarad gat . Nič ni fajn, če kam uidejo Za Celje se pa jutri, pojutrišnjem slišmo. Lahk se zmenmo za petek, če je Blanč resno mislila. Še ne ve kakšna 2 hudiča si je nakopala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:25:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis JAP, ne bi hotla biti na mestu tvojih gat ti že veš zakaj, si odpovedala ok, kaj je pol zdele s tem Celjem??? Sej to sem nardila sam zarad gat . Nič ni fajn, če kam uidejo Za Celje se pa jutri, pojutrišnjem slišmo. Lahk se zmenmo za petek, če je Blanč resno mislila. Še ne ve kakšna 2 hudiča si je nakopala še dobro, da je Pikovit na morju, ker potem bi bili trije ... jest sem za, samo še našemu moram povedati.
< Sporočilo je popravil mismis -- 15.7.2008 23:26:45 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:28:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis še dobro, da je Pikovit na morju, ker potem bi bili trije ... jest sem za, samo še našemu moram povedati. Jst pa ne rabim, ker bo v Grčiji . Sej pravim, da rabim kakšnega polovnega. Pa qrc, k se noben zanimiv mim ne prpele . ja Pikovitka bo pa kar huda, če bova brez nje zastavle
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:30:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis še dobro, da je Pikovit na morju, ker potem bi bili trije ... jest sem za, samo še našemu moram povedati. Jst pa ne rabim, ker bo v Grčiji . Sej pravim, da rabim kakšnega polovnega. Pa qrc, k se noben zanimiv mim ne prpele . ja Pikovitka bo pa kar huda, če bova brez nje zastavle bo že oprostila, kaj pa ji preostane... mogoče pa v Celju najdeva kakšnega polovnega zate in morda nadomestnega zame
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:32:28
|
|
|
|
gigi1
|
Ejeejejeej pa a ti ni en zadost??? Pa še mal deleč bo...Daleko od očiju, daleko od srca... Ni to to. Jst ga rabim kar v sosednji bajti. Da ga lahk zvrcnem kar po domofonu in uleti. Tu smo vaši smo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:35:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ejeejejeej pa a ti ni en zadost??? Pa še mal deleč bo...Daleko od očiju, daleko od srca... Ni to to. Jst ga rabim kar v sosednji bajti. Da ga lahk zvrcnem kar po domofonu in uleti. Tu smo vaši smo od viška ne boli glava pa nikar v sosednji bajti, preblizu..., prehitro lahko pride do za jeb:)ane situacije
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 23:40:04
|
|
|
|
gigi1
|
Miš jst sem v bloku. Ni zaje:)bano. Itak me samo še staroselci poznajo . Oni grejo pa s kuram spat. Omladinci so pa tko tle začasno. Se vpišejo v 1.letnik, pa pol zafurajo. Jih vidim 1x in nikoli več
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kako pogostoqloqKako pogosto spremljate odajajo Big Brother? vsaki dan ( od pon-ned) (
28%)
ne spremljam(nikoli) (
26%)
občasno( ko se dogaja kaj pametega) (
11%)
me ne zanima ( dolgčasna odaja) (
35%)
Število vseh glasov: 160Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!